Článek

Recenze: Nejlepší věc, která se mi nikdy nestala – romantika bez kýče, po které se vám bude stýskat

 
Jestli letos Bridget Jones poslala dopis Ježíškovi, tahle kniha v něm rozhodně nechyběla! Kniha autorů Jimmyho Rice a Laury Tait totiž disponuje stejně skvělým humorem jako její deník.
10.12.2015 12:45 |

podobné články

Osobnosti: Laura Jones (1 článek)
Podobné články

5 věcí, které z žen dělají nejlepší partnerky

 
Snad každá z nás by se chtěla pyšnit titulem nejlepší partnerky. Co je proto ale nutné udělat, abychom si tohle označení zasloužili? Které věci z žen dělají ty nejlepší partnerky? Díky čemu se v očích mužů staví vysoko nad ostatní konkurentky? Na to se společně podíváme v dnešním článku! Jak dostát role nejlepší partnerky Každá žena by pro toho svého chtěla být tou nejlepší. Ono je to vcelku logické – pokud by to nejlepší měl muž doma, nemusel by to hledat jinde. Tím by odpadlo riziko možné nevěry a nám ženám by bylo okamžitě lépe na světě. V čem se tedy skrývá ono tajemství? Nevytahujte staré spory U žen je poměrně známo, že mají tendence při hádkách vytahovat staré spory. Jestliže se tedy chcete stát nejlepší partnerkou, nikdy se neuchylujte k tomu, abyste své polovičce vytýkali staré věci – především pak ty dávno vyřešené. Nevyčítejte mu kamarády Každý muž má kamarády, se kterými si prostě chce zajít na pivo nebo se s nimi podívat na důležitý fotbalový či hokejový zápas. Titulu nejlepší partnerky dosáhnete už jen tím, že mu tyto chvíle nebudete zakazovat nebo vyčítat. Když bude chtít váš drahý trávit čas s kamarády, využijte této příležitosti a sejděte se s kamarádkami. Vzájemná chvilka odloučení ničemu neuškodí. Staňte se mistrem kuchařem Že láska prochází žaludkem je dávno známý fakt. A věřte milé dámy, že muži na dobré jídlo moc dobře slyší. Na vařenou nudli ho tak s největší pravděpodobností neutáhnete, ale na takovou svíčkovou se šesti už byste mohla. A s přehledem! Buďte svolná k experimentům Muži velmi často chtějí experimentovat v sexu. Vymýšlí nové polohy nebo do intimních radovánek v naší nejrůznější pomůcky. Pokud je žena k těmto experimentům svolná, rázem tak v mužských očích získá na ceně. Samozřejmě se ale nemusíte do ničeho nutit, a pakliže vám něco opravdu bude... Čtěte více Příspěvek 5 věcí, které z žen dělají nejlepší partnerky pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
04.06.2017 18:25 |

podobné články

Prezidentská kampaň? Podle režisérů dokumentu spíš ukázka politického kýče a přetvářky

 
Po Kudrnově filmu „Hledá se prezident“ je hotov další snímek zachycující první přímou volbu českého prezidenta. Tentokrát jde o poněkud kousavý dokument známé dvojice Klusák – Remunda. Kampaň byla podle nich ukázkou politického kýče a přetvářky. Píše o tom MfD.
06.04.2013 21:10 |

podobné články

Znaky, které odhalují pravé přátelství

 
Podle čeho poznáme pravé přátelství? Co nám pomůže oddělit jej od těch falešných? A existuje vůbec něco jako pravé přátelství? Na to se společně s námi můžete podívat v dnešním článku! Pod pojmem pravé přátelství si všichni představujeme něco jiného, protože máme jinak nastavené priority. Zatímco pro někoho pravé kamarádství znamená, že je mu ten druhý kdykoli nablízku, pro jiného je to naopak ochota podniknout jakoukoli bláznivinu. Určitě se ale shodneme na tom, že každý z nás potřebuje vedle sebe parťáka, kterému bychom bez rozmýšlení svěřili svůj život do rukou. Jak poznat pravé přátelství? Přátelství je jedním z nejsilnějších vztahů vůbec. Nezakládá se na milostné rovině, nenaplňuje nás živočišnými potřebami ani nepředstavuje sexuální uspokojení. Přesto jej k životu každý z nás potřebuje. A to bez výjimky. Jenže jak poznat to přátelství s velkým P? Následující znaky jsou šikovným vodítkem! I ve tři ráno vám zvedne telefon Nezáleží na tom, zda svému kamarádovi či kamarádce zavoláte ve tři hodiny ráno, nikdy se totiž nedočkáte vytípnutí hovoru nebo nadávek, že jste dotyčného probudili a vytrhli jej tak ze sladkého snění. Pravý přítel je připravený vyslechnout vás kdykoli během dne i noci a být vám oporou tehdy, kdy to zrovna potřebujete. Bez ohledu na to, zda je sedm večer nebo půl čtvrté nad ránem. Vždycky bude na vaší straně Až budete pomlouvat svého bývalého přítele, nikdy vám neřekne, že se pletete a pokaždé bude hlavou kývat na souhlas, jaký to byl idiot. Když budete někomu tvrdit svou pravdu, pokaždé se postaví za vás a zaručí se za vaše slova. Pokud se s někým budete hádat, bude to pravý přítel, kdo bude stát po vašem boku a bude připravený schytat společně s vámi pár ran, pokud to bude nezbytné. Nikdy vám nebude lhát Jestliže se ptáte, jak poznat pravé přátelství, máme ještě jeden dobrý... Čtěte více Příspěvek Znaky, které odhalují pravé přátelství pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
04.09.2017 20:30 |

podobné články

Jak vybrat cestovní pojištění?

 
Cestovní pojištění je nepsaná nutnost pro vaší dovolenou. Ať už se chystáte na dovolenou do exotické destinace či jen na prodloužený víkend do evropské metropole, neměli byste vytahovat paty z domu bez sjednaného pojištění. Nejenže si tak svou dovolenou, na kterou jste čekali celý rok, ještě více užijete, ale navíc se budete cítit bezpečně. V dnešním článku vám poradíme, jak vybrat to nejlepší cestovní pojištění. Nebojte se, není to věda. Stačí jen vědět, na koho se obrátit – pak je volba správného cestovního pojištění hračka. Pokud si nejste jisté, přečtěte si dnešní článek.  Řiďte se dle počtu nabídek Aneb čím více, tím lépe! Nabídky jednotlivých cestovek se sice liší, ale velice často se jedná o drobné detaily. Ovšem pozor – i tak můžete narazit na podstatné věci, jež se vám u vašeho cestovního pojištění můžou hodit. Rozhodně není na škodu spolehnout se na internetové vyhledávače, které vám mohou v mnohém ledasco napovědět. Jednotlivé cestovní pojištění seřadí zpravidla podle ceny a vy si tak můžete udělat představu, co by pro vás bylo nejlepší. Víte, co je asistenční služba? Cestovní pojištění je jedna věc, asistenční služba je věc druhá. Mnoho z vás vlastně ani neví, co to asistenční služba vlastně je, a proto na tuto důležitou věc mnohdy ani nemyslí – a to je chyba. Asistenční služba je vaše jistota, že v případně nutnosti nezůstanete v zemi, kde se mnohdy ani nedorozumíte, odkázáni jen sami na sebe. Určitě je dobré mít v ceně zahrnutou non-stop telefonickou asistenci a to v českém jazyce. Cestovní pojištění a připojištění Základní cestovní pojištění zahrnuje zpravidla tyto služby: proplacení léčebných výloh, úhradu návratu do vlasti, asistenční službu a náklady na přivolání opatrovníka. Určitě není na škodu sjednat si ke klasickému pojištění i připojištění odpovědnosti za škodu a navýšení pojistného či krytí léčeb nad rámec pojistné částky. Nejsou to maličkosti –... Čtěte více Příspěvek Jak vybrat cestovní pojištění? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
04.10.2015 09:21 |

podobné články

7 rad, které vám pomohou vypadat mladší

 
Smíříte se s tím, že vaše tělo pomalu stárne a přijmete tak fakt, že už to lepší nebude, nebo se spolehnete na seznam našich rad, které vám pomohou vypadat mladší? Roky zapsané v občanském průkazu vám sice neubereme, ale můžeme vám poradit, jak si alespoň opticky nějaká léta odmazat. Zub času se nemilosrdně podepisuje na každém z nás. První vrásky tak většina žen snáší velmi těžce. V následujících řádcích vám prozradíme hned 7 rad, které vám pomohou vypadat mladší. Někdy totiž není na škodu jít proti přírodě. 7 rad, které vám pomohou vypadat mladší Korektor pro rozjasnění S přibývajícím věkem naše pokožka pomalu ale jistě stárne a šedne. Zářivá barva je dávno pryč a z tváře se nám tak vytrácí život. Proto se nebojte sáhnout po korektoru, který naneste na vnitřní a vnější koutky vašich očí. Jednoduchý trik, který má skvělé výsledky. Pryč se suchým make-upem Používání suchého typu make-upu vám léta spíše přidá, nežli ubere. Proto je na místě jej zahodit a dát přednost lehčímu krémovému make-upu, který se velice snadno roztírá a pleti lichotí. Správná kombinace očních stínů Jakmile stárneme, projevuje se to na našem vzhledu. Především pak oční víčka klesají, což vůbec nevypadá dobře. Se zvadlými horními víčky vám pomůže správná kombinace očních stínů, kdy je dobré podél řas nanést světlejší odstín a horní víčko naopak ozdobit tmavším odstínem. Vaše oči se jakoby otevřou. Svůdné rty Až se na vaší tváři začnou podepisovat známky stárnutí, můžete pozornost vašeho okolí nasměrovat na vaše rty. Ty si natřete svým oblíbeným odstínem rtěnky a do středu spodního rtu naneste drobné množství lesku. Vaše rty tak budou působit plnějším dojmem. Netypické oblečení Se zajímavým outfitem můžete vypadat mladší. Přibývající věk vám rozhodně nerozkazuje , abyste se zaměřili na neforemné a barevně nevýrazné kousky oblečení. Nebojte se tedy vsadit na extrém a obléknout... Čtěte více Příspěvek 7 rad, které vám pomohou vypadat mladší pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
20.05.2017 18:10 |

podobné články

Čemu se vyhnout, abyste nevypadali starší?

 
Snad žádná žena nechce vypadat starší, nežli ve skutečnosti je. I přes veškerou snahu působit na své okolí co možná nejmladistvějším dojmem se až žalostně mnoho žen dopouští chyb, které je na pohled dělají starší a zbytečně jim tam přidávají léta. Přitom se stačí širokým obloukem vyhnout věcem, které jsou příčinou toho, že vypadáte tak, jako by vám bylo mnohem více, než vám ve skutečnosti je! Jak tedy nevypadat starší? Na to jsme se zaměřili v dnešním článku, ve kterém vám poradíme, čemu se ve vlastním zájmu vyhnout. Nepřidávejte si zbytečně léta, která vám vůbec nepatří! Nechcete vypadat starší? Poradíme vám, čeho se vyvarovat! Nevhodné oblečení Čeho si na vás vaše okolí všimne jako úplně první? Správně, je to vaše oblečení! Hodně žen ukrývá ve svém šatníku věci, které jim nejenom nesluší, ale jim přidávají léta. Ony si to neuvědomují a zbytečně tak dávají svému okolí domněnku toho, že jejich občanka čítá daleko vyšší číslo, než které se tam nachází ve skutečnosti. Špatný make-up V současné době se líčí snad každá žena. Make-up nám umožňuje zakrýt nedokonalosti a zvýraznit tak náš obličej. Jenže i v tomto ohledu můžeme šlápnout vedle, což má za následek jedinou věc: vypadáme na více let, než kolik nám vlastně je. Proto volte líčení, které bude odpovídat příležitosti a nepřehánějte to. Neslušivý účes Další chybou je účes, který ženě jednoduše nesedí. Mnohdy se držíme jednoho střihu klidně i několik let a vůbec nám nedochází, že se mění nejen aktuální trendy, ale i naše rysy. Pokud nechcete působit, že vám již táhne na léta, kterými se žádná žena nechlubí, nechte si poradit, jaký účes vám bude sedět. Příspěvek Čemu se vyhnout, abyste nevypadali starší? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
14.11.2016 18:10 |

podobné články

"Matka" roku: Žena rodí děti jenom do záchodu! Pokaždé tvrdí, že omylem!

 
Angličanka Kirsty Parker (25) předčasně porodila zdravou holčičku Ruby, která vážila okolo 1,5 kilogramu. To by byla celkem normální věc, kdyby se celé událost nestala na záchodové míse a kdyby se nestala už potřetí!
20.03.2015 15:31 |

podobné články

Co vám nesmí chybět v kabelce?

 
Co podle vás nesmí žádné ženě chybět v kabelce? Je to balíček papírových kapesníků hodících se pro případ, kdy budete utěšovat plačící kolegyni, se kterou se zrovna rozešel její přítel? Nebo jsou to náhradní kalhotky, které se hodí tehdy, kdy se vám stane „nějaká malá nehoda“? Či vám snad nesmí chybět cizí telefonní číslo napsané na vizitce, které v baru podstrčíte otravnému ctiteli, jenž se vám ani trochu nelíbí? Ženy toho v kabelce nosí opravdu hodně. Podle mužů jsou dámské kabelky bezedné a ženy samy moc dobře ví, jak rychle se v nich ztratí klíče od auta nebo od domu. V takovém případě se naše kabelky opravdu tváří jako bezedné a kolikrát nás nutí vysypat všechen obsah, abychom pohřešované klíče vůbec našli. V kabelce vám nesmí chybět… …balíček žvýkaček A to pro případ, kdy na obědě dostanete chuť na kuřecí maso zalité česnekovou omáčkou a poté budete mít důležitou pracovní schůzku. Nikdo nechce, aby mu z pusy nevábně zaváněl česnekový odér. …jehla a niť Když vám praskne ramínko u podprsenky, roztrhne se rozparek na sukni, utrhne se knoflík na sáčku – co byste v takové chvíli dali za tak obyčejnou věc, kterou je jehla a niť, viďte? Tak si ji honem schovejte do kabelky, ať vás podobné situace nezaskočí! …vložky/tampony Menstruační cyklus k ženám neodmyslitelně patří. Pokud neberete hormonální antikoncepci a nevíte tak s přesností, kdy vám další menstruace dorazí, pak byste určitě nechtěly být zaskočené, když to zrovna dostanete a nebudete mít po ruce vložku nebo tampon. Minimálně jeden kousek v kabelce vždycky unesete. …vlhčené ubrousky Ani ty nejsou k zahození. V mnoha situacích vám pomohou více, nežli obyčejné papírové kapesníky. Vlhčené ubrousky se dají pořídit v mini provedení, takže v kabelce nezabírají místo. Mít je tam ale rozhodně není na škodu. Příspěvek Co vám nesmí chybět v kabelce? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
13.08.2017 08:05 |

podobné články

Jak si opticky ubrat pár kilo?

 
Mít pár kilo navíc sice není nic špatného, ale nejedna žena by dala nevím co za to, kdyby se jich mohla alespoň pohledově zbavit. Bohužel neexistuje kouzelná hůlka, která by vás jedním mávnutím zbavila faldíku na břiše, která by vám ubrala na síle vašich stehen a díky které by se váš zadeček rázem zmenšil o dvě čísla. V dnešním článku vám poradíme, jak si pár kilo opticky ubrat. Nečekejte žádné fitness postupy ani hodiny strávené v bazénu či posilovně. Nepatříte-li mezi věrné příznivce sportování, budou se vám naše triky jistě hodit. Uvidíte, že je to mnohem snazší, než jste si mysleli. Pojďme společně zamaskovat pár kilo, které máte navíc! Maminka vždycky říkávala: „Stůj rovně!“ Také vám maminka říkala tuhle větu? Pak věřte, že rozhodně měla něco do sebe. Ačkoli to s vámi vaše maminka v dětských letech myslela především dobře – rovným postojem se nekřiví záda – dnes se vám tato rada může hodit i co se pár kilo navíc týče. Ramena dejte pěkně dozadu, zpevněte břicho a zaujměte přirozený postoj a chodidla mějte rovnoběžně. Budete mile překvapeni, že vám rázem na těle pár kilo ubylo. Co vyhodit ze šatníku… Pytle, o kterých si myslíte, že zamaskují vaše kila. Pravda je taková, že vám pár kilo ještě přihodí k dobru. Všechny podobné oblečky připomínající stan tedy okamžitě vyhoďte na dno popelnice. Oblečení s výraznými vzory – platí především pro vodorovné pruhy a divoké vzory plné květin – o kterých si výrobci XXL oděvů stále naivně myslí, že ženám s pár kilo navíc pomáhají. Ve skutečnosti je to přesně naopak, pryč s nimi! Bokové kalhoty, které vám díky nízkému sedu udělají tak akorát onu pověstnou pneumatiku okolo pupíku. Věřte, že na ženách, které disponují pár kilo navíc zkrátka vůbec nevypadají dobře… Co si do šatníku naopak pořídit… Spodní prádlo, které vám dokonale... Čtěte více Příspěvek Jak si opticky ubrat pár kilo? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
14.08.2015 08:25 |

podobné články

Morální kýč kampaně za zvolení Karla předčila jedna věc, píše Hájkův server

 
Existuje prý jediná věc, která co do míry mediální manipulace a morálního kýče předčí kampaň za zvolení Karla Schwarzenberga. Podle předsedy Akce D.O.S.T. Michala Semína jí byla tisková konference k odvolání Daniela Hermana z čela Ústavu pro studium totalitních režimů (ÚSTR).
12.04.2013 16:30 |

podobné články

Osobnosti: Karel Schwarzenberg (3654 článků) , Karel Michal (36 článků)

Recenze: U Brabcova "vkusného" Kameňáku si budete stýskat po Troškovi

 
Snímek složený výhradně z lidových anekdot se vrací. Recenze filmu režiséra a kameramana F. A. Brabce.
04.12.2015 09:00 |

podobné články

Jak a v čem vám může těhotenství změnit život?

 
V ruce držíte pozitivní těhotenský test, na které jsou jasně viditelné dvě čárky, po nichž mnoho že tolik touží. V hlavě již spřádáte plány, jak tuto skvělou novinu oznámíte rodině a zároveň přemýšlíte nad tím, jak vám může těhotenství změnit život. Čeho všeho se budete muset vzdát? Co bude minulostí a na co si naopak budete muset zvyknout? Uvidíte vše pořád stejně, nebo na dané věci budete mít odlišný názor? Může vám těhotenství změnit život? Rozhodně! Ne nadarmo se o tomto stavu přezdívá, že je to jedno z nejkrásnějších období v životě každé ženy. Ačkoli je pravda, že těhotenství často provází celá řada komplikací a neduhů – především pak nevolnost, pálení žáhy, natékání končetin a podobně. Těhotenství vám ale může změnit život i po jiné stránce, nežli po té zdravotní. Pojďme si o tom říci více! Změníte priority Jsou ženy, které odjakživa prahnou po rodině a nic pro ně nemá takový význam. Ale pak jsou tu i ženy, které naopak dávají přednost kariéře a rodinu tak odsouvají na druhou kolej. A právě tady je těhotenství zlomovým okamžikem, protože se často stává, že s rostoucím životem pod srdcem najednou změní své priority. Více se bojíte Další změnou, kterou zaznamená poměrně velké procento těhulek, je větší strach. Před otěhotněním jste možná tolik nevnímala situaci, která se děla ve světě, ale jakmile jste otěhotněla, pak jste to najednou začala vidět v jiném světle. Těhotné ženy se prostě více bojí. Jednou a dost. Nebo ne? Mnoho těhotných žen tvrdí, zvláště pak ke konci těhotenství, že jedno dítě stačí. Že už nikdy více nechtějí být těhotné, protože co s budeme nalhávat, je to náročné období jak po fyzické, tak i po psychické stránce. I o tomto přesvědčení vás ale těhotenství může přesvědčit, proto nikdy neříkejte nikdy. Příspěvek Jak a v čem vám může těhotenství změnit život? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
05.05.2017 17:55 |

podobné články

Holení bez podrážděné pokožky? Víme jak na to

 
Dokonale hladká pokožka je u něžného pohlaví nepsanou povinností. Zatímco v létě na holení nemusíme tolik bát, protože nosíme dlouhé svršky, s přicházejícím létem přichází ruku v ruce i povinnost udržovat své tělo bez jediného chloupku. Mnoho žen se ale trápí pro podráždění, které po holení přichází. Nabízí se tedy otázka: jak na holení bez podrážděné pokožky?! Možná i vám veškerou radost z hladké kůže zkazí zarudnutí a červené pupínky, které se vám objeví na kůži prakticky okamžitě, jen co odložíte holicí strojek. Podrážděná pokožka pálí, svědí a nejedná se o nic příjemného. My naštěstí známe zásady holení bez podrážděné pokožky a v následujících řádcích vám je rádi prozradíme. Jak na holení bez podrážděné pokožky Léto se blíží a udržování pokožky bez chloupků tak bude denní záležitostí. Pokud chcete předejít červeným pupínkům, které svědí a pálí, pak si dnešní článek nenechte ujít. S námi si osvojíte správné zásady holení a po podráždění už tak nezbude jediné památky! Používejte ostrou žiletku Podráždění po holení často vzniká díky tomu, že si k této činnosti vezmete tupou žiletku. Ta vás sice nechtěných chloupků zbaví, ale musíte k tomu vynaložit mnohem větší úsilí a holení několikrát zopakovat. Tím svou pokožku jen zbytečně mechanicky dráždíte. Nesmíte se pak divit, že se vám odvděčí zarudnutím. Z toho plyne první zásada: vždy si berte ostrou žiletku. Neberte si cizí žiletky a svoje nepůjčujte Znáte tu situaci, kdy jste u kamarádky na návštěvě a chystáte se ven. Těsně před odchodem si ale všimněte, že vaše pokožka není tak hladká, jak byste si přáli, ale nemáte po ruce vlastní žiletku. Co uděláte? Půjčíte si holicí strojek vaší kamarádky a nechtěných chloupků se zbavíte. A to je další chyba, kterou byste rozhodně neměli dělat. Žiletky ani jiné holicí strojky se zkrátka nepůjčují. Nechte chloupky změkčit Je úplně jedno, zda se... Čtěte více Příspěvek Holení bez podrážděné pokožky? Víme jak na to pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
13.05.2017 06:10 |

podobné články

Bebarová z Ulice: O dítě nestála, teď ho čeká!

 
Tereza Bebarová (37) se do paměti televizních diváků dostala hlavně jako Světlana ze seriálu Ulice. Teď na ni její kolegové z Divadla Na Fidlovačce práskli, že je těhotná. Herečka přitom ještě nedávno tvrdila, že o děti nikdy moc nestála. Se svým přítelem Ivanem žije od sedmnácti let a vždy prý měla jiné priority než mateřství.
19.12.2011 09:45 |

podobné články

Osobnosti: Tereza Bebarová (82 článků)

Masáž z pohodlí domova aneb romantika ve dvou

 
Masáž je bezesporu příjemná záležitost, která se dá provádět i z pohodlí domova. Když samozřejmě pomineme sportovní typy masáže, kde jsou nutné zkušené ruce maséra a cíleně vedené tahy. Pokud se budeme však bavit o rozmazlující masáži, kde stačí jen doteky, tření, hlazení a příjemná atmosféra, můžeme si jí dopřát i doma. Jak na to si prozradíme v dnešním článku. Nakonec může taková masáž být i vynikající předehra. Zatáhněte závěsy a zapalte vonné svíce Pro uvolňující a relaxační masáž je bezesporu lepší přítmí, a pokud si zrovna nepotrpíte na svíčky, můžete si rozsvítit lampičku. Vytvořit pravou atmosféru je velmi důležité, bez ní by to zkrátka nebylo ono. Připravte si po ruce všechny důležité předměty, které budete k masáži potřebovat. Olej, papírové utěrky, ručník, podložku či starší prostěradlo další pomůcky. Záleží, pro kterou masáž se rozhodnete. Zda čokoládovou, medovou, lávovými kameny, horkými mušlemi a další. Zpříjemnit si tento proces můžete i příjemnou hudbou. Masáž si můžete s partnerem vzájemně opětovat. Proč by měl chrochtat blahem jen on? Medová masáž Tato masáž je velmi příjemná a spočívá spíš k přikládání rukou a jemném popleskávání. Med utvoří takovou hustější a lepkavou hmotu, protože naváže na sebe toxiny v těle. Jde o detoxikační a navíc hodně příjemnou proceduru, která je vhodná při únavě, vyčerpání a napětí. Med navíc omlazuje pokožku. Čokoládová masáž Každý milovník čokolády si tuto masáž zamiluje. Poskytuje tělu hluboký pocit pohody, relaxace, uvolňuje napětí ve svalech a ženy ocení, že pomáhá odstraňovat celulitidu. Kakao obsahuje vitamíny, minerály a ty mají omlazující a vyživující účinky. Zároveň kakao umí blokovat procesy předčasného stárnutí a má antioxidační efekt. Podporuje prokrvení pokožky, stimuluje metabolismus pleti a rozjasňuje pokožku. Pokud nemáte masérské pomůcky, nezoufejte. Připravit si emulzi můžete i doma. Postačí smíchat kokosový olej nebo máslo s kakaem a trochou rozpuštěné čokolády na vaření. Tato masáž umožní nejen masírovat tělo partnera, ale vzájemně... Čtěte více Příspěvek Masáž z pohodlí domova aneb romantika ve dvou pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
26.06.2015 09:01 |

podobné články

Co musí mít každá žena ve své kabelce?

 
Napadlo vás někdy zamyslet se nad tím, co všechno ženy nosí v kabelce? Reklamy se nás kolikrát snaží přesvědčit, že každá správná hospodyňka má v kabelce i balení pracího prášku, které si s sebou bere i do divadla (určitě si vzpomenete na reklamní spot, ve kterém žena v divadle nadšeně doporučuje své kamarádce prací prášek). Teď ale vážně: co vy máte ve své kabelce?! Kapesníčky, vložky nebo tampony, malé balení vlhčených ubrousků nebo náhradní kalhotky – tohle všechno bychom našli v kabelkách mnoha žen. Určitě se shodneme na tom, že ve své kabelce každá z nás sice nosí něco jiného, ale v mnoha věcech se shodneme. A co kdybychom si teď společně řekly, co musíme mít všechny po ruce? Jehlu a niť Klasika. Co když se vám utrhne knoflík na blůzce jen pár minut předtím, než se budete muset vydat na pracovní pohovor? Nebo co když se vám utrhne ramínko od podprsenky? Jehla a niť vám prostě nesmí chybět. Přes to nejede vlak. Bezbarvý lak I bezbarvý lak se může hodit. Oceníte jen především v případě, kdy se vám zatrhnou silonky, na kterých se vám během jediného mrknutí oka vytvoří očko. A jak všechny dobře víme, dokud očko na silonkách nezastavíte, bude se neustále zvětšovat. Jakmile se vám tahle nehoda stane, stačí vzniklou dírku přetřít bezbarvým lakem a pohroma v podobě stále se rozšiřujícího oka na punčochách je tak okamžitě zažehnána. Falešné číslo na vizitce Možná si teď říkáte, proč byste měli mít falešné číslo ve své kabelce, my vám to ale hned vysvětlíme. Určitě i vám se někdy stalo, že jste byla v baru s kamarádkou a zajímal se tam o vás nějaký muž, který vás ale ani trochu nezaujal, možná se vám ani nelíbil. Pořád se dožadoval vašeho čísla, až jste mu ho dala, abyste od něho měla... Čtěte více Příspěvek Co musí mít každá žena ve své kabelce? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
29.07.2017 07:45 |

podobné články

3 věci, které vašemu vzhledu zbytečne přidávají léta

 
Ačkoli se snažíte líčit podle nejnovějších trendů, působíte unaveným dojmem a co víc – vaše okolí vám hádá více let, nežli kolik vám ve skutečnosti je. Ptáte se sama sebe, kde je chyba a co děláte špatně, že i přes veškerou snahu působíte starší, což žádná žena nechce. Možná chybujete v líčení a sázíte na prvky, které vám zbytečně přidávají léta – a v tom bude zakopaný pes. Líčení k ženám neodmyslitelně patří. Make-up nám umožňuje zamaskovat nedostatky a dodat si sebevědomí. Každá z nás chce být krásná a na své okolí působit přitažlivě. Jenže ne vždy se nám to daří. Proč? Někdy zkrátka děláme chybičky, které nám přidávají léta a jsou tak viníkem toho, že na naše okolí působíme starší. A to přece nechceme, ne? Chyby v líčení, které vám přidávají léta Líčíte se? A líčíte se správně? Možná sledujete nejnovější trendy v líčení, se kterými se snažíte udržet krok. Mnohdy si myslíme, že jsou dané prvky a fígle pro nás ty pravé, ale ne vždy je tomu tak. Nemusíte se přestat líčit, jestliže vám make-up pomáhá cítit se lépe a přitažlivěji, pak si jen dejte pozor na přešlapy, které vám přidávají léta a to úplně zbytečně. Postačí, pokud se širokým obloukem vyhnete následujícím třem prohřeškům. Umíte kouzlit s řasenkou? První chybou v líčení, o které se v dnešním článku zmíníme, je řasenka – spíše její špatné použití. Ne všem ženám příroda do vínku nadělila krásné a husté řasy, které by nepotřebovaly zvýraznit, není se proto čemu divit, že drtivá většina z nás zkrátka po řasence sáhnout musí. Jenže pokud si s řasenkou pohrajete špatně, pak si uškodíte. A v čem je tedy chyba? Pokud si řasenku nanesete na dolní řasy – tady platí, že méně je více. Nepřehánějte to, jinak se dolní řasy slepí a váš pohled bude... Čtěte více Příspěvek 3 věci, které vašemu vzhledu zbytečne přidávají léta pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
08.01.2017 08:45 |

podobné články

ROMANTIKA se šlechtickou tečkou

 
Jediné slovo vystihuje výlet horkovzdušným balonem nad lesy, lány a střechami domů – romantika. Sednout do koše, který unese prý i šest těžkých lidí, v sobě sice nenese vůbec žádný adrenalin, ale své kouzlo rozhodně má. Ocení jej zejména páry, které vzduch unese od všedních starostí. Redaktor Šípu PLUS si (bez puncu romantiky) takový let vyzkoušel.
15.07.2011 04:30 |

podobné články

Jak si vybrat džíny podle postavy

 
Pokud máte problém s džíny, protože vám žádné nesedí a v žádných se necítíte ani pohodlně, ani přitažlivě, pak vám radíme jediné: vybrat džíny podle postavy! Jedině tak se vám podaří vybrat takové kalhoty, které vaší postavě padnou jako ulité a především jí zalichotí. Jenže jak na to?! Pokud přemýšlíte, jak vybrat džíny podle postavy, pak jste tu správně. Právě na tohle téma se dnes společně podíváme a prostřednictvím následujících řádků vám poradíme, jak si džíny vybrat. Uvidíte, že s námi to bude hračka! Pojďte si vybrat džíny podle postavy! Cílem každé ženy je vypadat dobře a to za jakékoli situace. Džíny patří do základní sestavy, která by se měla objevit v šatníku každé ženy, proto je určitě dobré vědět, jak si je správně vybrat. Jen dobře padnoucí džíny zalichotí postavě a vyzdvihnou vaše přednosti. Pojďme si tedy říci, jak správně na to! Džíny pro postavu typu hruška Máte postavu typu hruška, která se vyznačuje silnějším zadečkem a výraznými boky? Tato postava je u mužů velice oblíbená, i když si ženy myslí opak. A jaké džíny se hodí pro tento typ postavy? Doporučit můžeme slim džíny s vysokým pasem, které budou slušet vašim hubeným nohám a zároveň opticky zeštíhlí boky. Džíny pro postavu typu jablko Postavu typu jablíčko poznáte podle širokých boků, výraznějšího středu těla a naopak štíhlýma nohama. Tato postava je asi nejrozšířenější a vybrat pro ni padnoucí džíny není jen tak. My vám radíme vydat se cestou kalhot s elastickým pasem, které si pohrají s větším bříškem a alespoň na pohled má pár centimetrů uberou. Rozhodně si kupujte tmavé džíny, které celkově opticky zeštíhlují. Džíny pro postavu typu kluk Chlapecká postava není u žen oblíbená, protože postrádá typické ženské křivky. Nemusíte se ale stydět, protože pokud se vám podaří vybrat dobře padnoucí džíny, pak vám ani klučičí postava... Čtěte více Příspěvek Jak si vybrat džíny podle postavy pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
13.08.2017 08:05 |

podobné články