Článek

Recenze: Nebojím se tmy! Zbavte svoje děti strachu z temnoty

 
Co ve tmě vypadá jako bubák, bývá ve světle lampy nebo baterky obyčejný kus nábytku nebo třeba babiččin pejsek. A právě tohle velké dětské téma, tedy strach ze tmy, si vzala na paškál autorka Helena Haraštová. Výsledek rozhodně stojí za to.
19.09.2016 10:40 |

podobné články

Podobné články

RECENZE ROKU: Holky, už dráždíte kačeny? 50 ODSTÍNŮ TEMNOTY je větší nuda než misionář!

 
"Hysterie se opakuje. Nezletilé školačky a staré panny si vymetají pavučiny z rozkroků, aby si mohly po dvou letech opět zvesela rozdráždit své zatuhlé kačeny." Tak začíná recenze filmového hitu 50 odstínů temnoty, kterou si pro eXtra.cz nachystal internetový glosátor RedAK. Jsme rádi, že můžeme mistra břitkého humoru opět přivítat v naší redakci. Tak jdeme na to?
09.02.2017 17:15 |

podobné články

Personál v kině je ZNECHUCEN: Tohle zůstává v kinech po Padesáti odstínech temnoty!

 
Úderem svatého Valentýna vypukly po celém světě premiéry Padesáti odstínů temnoty. I když má film hodně negativní recenze, tak si ho fanynky nenechají ujít. Jenomže po skončení filmu nacházejí uklízeči pod sedadly něco velmi znepokojujícího.
15.02.2017 13:25 |

podobné články

Herečka Katie Holmes: Bojí se tmy!

 
Kvůli strachu ze tmy se Katie Holmes (32) obává v noci vylézt z postele. A není se čemu divit, v jejím domě se totiž ozývají děsivé skřeky, které nabádají k nebezpečným věcem…
17.09.2011 05:10 |

podobné články

Zmenšete objem svého šatníku! Máme 5 praktických rad

 
Také máte pocit, že si z přetékající skříně nemáte co obléct? Stále kupujete další a další, ale ten pocit, že nemáte co na sebe, pořád nikam nemizí. Čím to je? A jak to udělat, abyste měla vždy co obléct? Oblečení máte až příliš: Přiznejte si to! Bez tohoto prvního kroku to nepůjde. Možná se budete potřebovat přesvědčit na vlastní oči – jen běžte ke skříni a na hromádku vyndejte všechno svoje oblečení. I to zašité v krabici pod postelí. Všechno do puntíku. Tak – můžete teď s klidným srdcem říct, že máte oblečení tak akorát? Snižte počty a vsaďte na basic kousky Opravdu potřebujete tři džínové bundy? Opravdu potřebujete desatery halenky a košile? Jsou zkrátka kousky, které není třeba mít v šatníku víc než jednou. Třeba koženou bundu vícekrát mít opravdu nemusíte. Vyskládejte si na hromádku věci, které máte několikrát. A vyberte si jednu! (Dobře, džíny si můžete vzít vícekrát – ale jen, pokud je opravdu nosíte!) Jaké jsou vaše barvy? Každá žena má několik barev, které nosí nejraději a nejčastěji. Určete si na základě nejoblíbenějších a nejčastěji nošených kousků oblečení svou barevnou paletu A té se držte i při pořizování nových kousků. Budete mít jistotu, že se vám vždy bude vše k sobě hodit. Super, ne? A můžete už konečně vyhodit ty pletené svetry, které jste stejně nikdy neměla na sobě. Darujte, prodejte, vyhoďte Začněte s oblečením, které nenosíte. A vytvořte z něj tři hromádky – kousky na vyhození, k darování a k prodeji. Buďte nekompromisní a zbavte se všeho, co vám není, nesedí, nesluší, nebo to jen nenosíte. Zbavit se věcí, které nenosíte, není tak těžké. Zbavit se věcí, které nepotřebujete, už bude těžší. Zkuste si to dát jako dlouhodobý cíl – na konci každé sezóny se zbavte kousků, které jste za celou dobu nenosili. Vyhýbejte se slevám Když svůj šatník očistíte, nejspíš to nebude trvat dlouho... Čtěte více Příspěvek Zmenšete objem svého šatníku! Máme 5 praktických rad pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
16.12.2016 20:15 |

podobné články

Recenze: Když si hrdinové zaslouží trpět, je to krok do tmy

 
Slovensko vysílá do boje o Oscara snímek Krok do tmy z pochopitelných důvodů. Uspět s ním ale samozřejmě nemá šanci.
29.10.2014 15:50 |

podobné články

Premiéry - Vlkodlak, Na sv. Valentýna i Na hraně temnoty

 
Do kin vstupuje mysteriózní horor s všeříkajícím Vlkodlak, poněkud po termínu romantická komedie Na sv. Valentýna, akční thriller Na hraně temnoty nebo animovaný snímek Skřítek Rolli.
18.02.2010 06:20 |

podobné články

Nová DVD - Prokletý ostrov, Kniha přežití i Na hraně temnoty

 
Ani přes svátky vydavatelství nezahálela a vy se můžete na svém DVD přehrávači podívat například na vynikající drama Marina Scorseseho Prokletý ostrov, postkatastrofický film Kniha přežití, nebo na návrat Mela Gibsona v thrilleru Na hraně temnoty.
07.07.2010 13:00 |

podobné články

Osobnosti: Mel Gibson (329 článků)

Filmové premiéry: Star Trek: Do temnoty, Šimon a duby a Jeden Bůh odpouští

 
Pro milovníky Star Treku je tu další pokračování s podtitulem Do temnoty. Za druhé světové války se odehrává příběh dospívajícího židovského chlapce nazvaný Šimon a duby. Z canneského festivalu přichází do kin drsný film Jen Bůh odpouští s Ryanem Gosslingem v hlavní roli.
06.06.2013 09:10 |

podobné články

Nová DVD: Mrtvý muž přichází, Star Trek: Do temnoty, Podfukáři a Chuckyho kletba

 
Oscarový snímek Mrtvý muž přichází, natočený podle skutečné události, přináší výtečné herecké výkony Susan Sarandonové a Seana Penna. V sérii akční sci-fi Stark Trek vychází film Do temnoty. Podfukáři jsou americká krimikomedie s Jesse Eisenbergem, Morganem Freemanem a Woodym Harrelsonem. A vychází i psychologický hororový thriller Chuckyho kletba.
08.10.2013 07:10 |

podobné články

Osobnosti: Morgan Freeman (79 článků) , Sean Penn (199 článků) , Susan Sarandon (116 článků) , Woody Harrelson (21 článků) , Jesse Eisenberg (8 článků) , Susan Eisenberg (1 článek)

Soutěžte s Nedělním Bleskem o 30x ceny k filmu STAR TREK: DO TEMNOTY

 
VYHRAJTE BLU-RAY, DVD A DALŠÍ CENY K FILMU STAR TREK: DO TEMNOTY.
13.10.2013 11:25 |

podobné články

Výpadek proudu ponořil Caracas do temnoty

 
Rozsáhlý výpadek proudu v noci na dnešek ponořil do temnoty venezuelské hlavní město Caracas a další místa v zemi. Prezident Nicolás Maduro prohlásil, že mohlo jít o sabotáž a útok proti jeho socialistické vládě. 
03.12.2013 08:45 |

podobné články

Čeká nás v prosinci 6 dní totální temnoty? NASA promluvila

 
Už pár dní se na sociálních sítích šíří panika ohledně článku, podle kterého NASA vydala zprávu, že planetu Zemi čeká letos v prosinci šest dní totální temnoty. Jak to tedy je?
29.10.2014 17:15 |

podobné články

Přísně tajné. První fotografie z natáčení 50 odstínů temnoty. Už se herci svlékali?

 
Fanoušci 50 odstínů šedi, jásejte, konečně už došlo na natáčení dalšího pokračování. Herci se sešli na place a už dokonce padla první klapka, 50 odstínů temnoty už jede v plném proudu. Rozhodně se máte na co těšit.
19.02.2016 10:25 |

podobné články

Přísně tajné. První fotografie z natáčení 50 odstínů temnoty. Herci se už svlékli!

 
Fanoušci 50 odstínů šedi, jásejte, konečně už došlo na natáčení dalšího pokračování. Herci se sešli na place a už dokonce padla první klapka, 50 odstínů temnoty už jede v plném proudu. Rozhodně se máte na co těšit.
19.02.2016 10:45 |

podobné články

První trailer "Padesát odstínů temnoty" je tu!

 
Pokud patříte mezi příznivce erotického románu „Padesát odstínů šedi“, tak byste si rozhodně neměli nechat ujít jeho pokračování s názvem „Padesát odstínů temnoty“!
13.09.2016 20:30 |

podobné články

Vztahy, žárlivost a sex: Upoutávka na Padesát odstínů temnoty je tady!

 
Dakota Johnson (26) se jako Anastasia zase spouští s chlípným boháčem Christianem v podání Jamieho Dornana (34), nový kasaštych s názvem Padesát odstínů temnoty je hotov. Filmaři už vypustili oficiální upoutávku a je třeba poznamenat – sexu je v ní pomálu!
14.09.2016 20:25 |

podobné články

Osobnosti: Jamie Dornan (169 článků) , Dakota Johnson (44 článků)

50 odstínů temnoty se blíží: Co má hlavní představitel Jamie Dornan společného s panem Greyem?

 
Čekání na pokračování slavné erotické ságy je téměř u konce. Již v únoru se můžeme těšit na 50 odstínů temnoty. Hlavní hrdina a představitel Christiana Greye Jamie Dornan odhalil, co se mu nejvíce líbí na ženách a jestli se mu líbí stejné praktiky jako panu Greyovi. Jeho odpověď vás možná překvapí! Pořídil by si červenou hernu?
23.01.2017 14:45 |

podobné články

Osobnosti: Jamie Dornan (169 článků)

Okurkové orgie: Kino potvrdilo, co se děje u filmu 50 odstínů temnoty. Takovou spoušť nechce nikdo uklízet!

 
Na film 50 odstínů temnoty chodí ženy a dívky se zeleninou v kabelce. Asi mají pocit, že je to vzruší natolik, že se jim taková okurka může hodit. Jak si jinak vysvětlit, že personál kina našel při úklidu na zemi okurky. Jiné se válely v koši dokonce s prezervativem!
16.02.2017 21:05 |

podobné články

Turecko se prý dalo na cestu temnoty. Komentátor má o zemi obavy

 
Komentátor Daniel Kaiser má za to, že Turecko po nedělním referendu nastoupilo cestu do temnoty. V tento den Turci změnili politický systém své země z parlamentního modelu na prezidentský a významně posílili pravomoci prezidenta Recepa Erdogana.
20.04.2017 21:40 |

podobné články