Článek

Recenze: Natalie Imbruglia zažívá comeback díky coververzím

 
Poslední desku vydala před šesti lety a ta zcela propadla. Její letošní pátá nahrávka Male, ač chudá na původní hudbu, je díky přesvědčivému zpracování a upřímnému projevu povedená.
02.09.2015 09:01 |

podobné články

Osobnosti: Natalie Imbruglia (13 článků)
Podobné články

Imbruglia: Nahá ve famózním klipu!

 
VIDEO: Natalie Imbruglia je talentovaná zpěvačka a krásná žena. Podívejte se na klip k písni Want! Imbruglia odhodila šaty i stud!
03.10.2009 20:55 |

podobné články

Osobnosti: Natalie Imbruglia (13 článků)

NATALIE IMBRUGLIA: super postava!

 
HAWAI Zpěvačka Natalie Imbruglia (34) právě natáčí na Hawaji novou "smrtelně nebezpečnou" televizní reality show. Snímek byl pořízen těsně po tréningu potápění.
04.06.2009 12:25 |

podobné články

Osobnosti: Natalie Imbruglia (13 článků)

Natalie Imbruglia bez make-upu a v bikinách!

 
I když už má australská zpěvačka Natalie Imbruglia(34) nejlepší léta své kariéry za sebou, jedno jí upřít nemůžeme. Je to pořád kus! No uznejte sami, o kolika dalších ženách ze showbyznysu můžeme říct, že i neupravené a nenalíčené vypadají sexy? Správně, moc jich nebude. A to ještě nemluvíme o tom neoprénu…
05.06.2009 09:20 |

podobné články

Osobnosti: Natalie Imbruglia (13 článků)

Natalie Imbruglia: Nejsem proti plastikám, ale umět stárnout je krásné

 
Zpěvačka a herečka Natalie Imbruglia příští rok oslaví 40. narozeniny a na svůj věk rozhodně nevypadá. Australská kráska neprozradila, jestli sama už plastickou operaci podstoupila. Prohlásila však, že na nich nevidí nic špatného.
21.07.2014 11:15 |

podobné články

Osobnosti: Natalie Imbruglia (13 článků)

Natalie Imbruglia: Jsem hrdá na svou čtyřicítku. Na dítě mám ještě čas

 
Zpěvačka Natalie Imbruglia je ve čtyřiceti letech svobodná a bezdětná. Otázky na dítě dostává už deset let a stále tvrdí, že by ho jednou chtěla. Ale pořád má za to, že je času dost.
28.05.2015 17:06 |

podobné články

Osobnosti: Natalie Imbruglia (13 článků)

Natalie Imbruglia trpěla fobií z vlastní ošklivosti, ale už to neřeší

 
Australská herečka a zpěvačka Natalie Imbruglia (40) přiznala, že v minulosti trpěla dysmorfofobií. Jde o poruchu často spojenou s anorexií a sociální fobií, kdy si člověk připadá ošklivý a méněcenný. Problémy se jí po letech podařilo překonat a nyní si už připadá krásná.
09.08.2015 11:05 |

podobné články

Osobnosti: Natalie Imbruglia (13 článků)

Pamatujete si na zpěvačku jménem Natalie Imbruglia? Víme, co dělá dnes

 
Kouzelné velké oči, nádherná tvář, na krátko střižené vlasy. Takhle upoutala Natalie Imbruglia v devadesátých letech skoro celý svět. Megahit Torn byl pro ni zlomový, ale kde je zpěvačce konec dnes? Zpívá ještě vůbec?
30.12.2015 20:16 |

podobné články

Osobnosti: Natalie Imbruglia (13 článků)

Měla bych si změnit jméno, aby znělo víc francouzsky, říká Portmanová

 
Herečka Natalie Portmanová se z Los Angeles přestěhuje do Paříže. Její manžel Benjamin Millepied totiž získal místo ředitele baletu pařížské Opery. Herečka se prý stěhování do francouzské metropole nemůže dočkat, i když má trochu obavy. Další články k tématu: Portmanová se vdala, otce svého syna si vzala během židovského obřadu Herečka Natalie Portmanová je maminkou, porodila chlapečka Natalie Portmanová uvažuje, že kvůli rodině skončí s herectvím RECENZE: Černá labuť není výjimečná. Výjimečná je jen Natalie Portmanová
17.09.2013 09:35 |

podobné články

Nová CD – Nerez, Natalie Imbruglia i Tokio Hotel

 
V prvním říjovém týdnu můžete své přehrávače potrápit třeba novou deskou německých Tokio Hotel, čtvrtým studiovým albem Come To Life Australanky Natalie Imbruglii, nebo vzpomínkou na Zuzanu Navarovou, kterou připravili kolegové ze skupiny Nerez a jejich hosté.
07.10.2009 05:35 |

podobné články

Osobnosti: Natalie Imbruglia (13 článků) , Zuzana Navarová (11 článků)

Natalie Imbruglia je hrdá na svou čtyřicítku. Na dítě má ještě čas

 
Zpěvačka Natalie Imbrugli oslavila letos čtyřicítku. Krásná rodačka ze Sydney je na svůj věk hrdá a nikomu nikdy netajila, kolik jí je. Nejvíce ji ale dokážou naštvat v Hollywoodu, kde si herečky rády roky ubírají a její otevřenost neslyší rády. Navzdory tomu, že se menopauza kvapem blíží, je zatím bezdětná. Ale vlastního potomka prý rozhodně chce. Věří, že na jeho zplození má ještě čas.
29.05.2015 11:05 |

podobné články

Osobnosti: Natalie Imbruglia (13 článků)

V životě bych doma nerodila, říká Natálie Kocábová krátce před porodem

 
Natálie Kocábová přivede za tři týdny na svět své druhé dítě. V Show Jana Krause vyjádřila svůj názor na lidi, kteří propagují domácí porody, a dokonce prozradila, jak se bude její dítě jmenovat. Další články k tématu: Natálie Kocábová čeká již druhé dítě, síly sbírá na výchovu a psaní Natálie Kocábová: Že jim není trapně, když kvůli mladší opustí rodinu Vztahy jsou těžký, říká Kocábová v rozhovoru o Češích, dětství i otci Kocábová: Tátovi fandím, sama bych ale do politiky nešla
13.04.2012 12:50 |

podobné články

Osobnosti: Jan Kraus (995 článků)

Natálie Kocábová je už dvojnásobnou mámou, dcera se jmenuje Mia

 
Zpěvačka Natálie Kocábová se ve svých osmadvaceti letech stala podruhé mámou. V úterý porodila dceru Miu. O šťastnou novinu se podělila až nyní prostřednictvím sociální sítě Facebook. Další články k tématu: V životě bych doma nerodila, říká Natálie Kocábová krátce před porodem Natálie Kocábová čeká již druhé dítě, síly sbírá na výchovu a psaní
29.04.2012 22:20 |

podobné články

Woody Allen zažívá díky Půlnoci v Paříži comeback

 
Woody Allen po natočení svého největšího hitu za poslední desetiletí zažívá ve své kariéře další comeback a hrnou se na něj opět ceny. Jak ale úspěch Půlnoci v Paříži ovlivní jeho kariéru? "Ani trochu," tvrdí filmař.
12.01.2012 13:10 |

podobné články

Osobnosti: Woody Allen (238 článků)

Vzpomínáte na okouzlující Natalii Imbrugliu? Ani s čtyřicítkou na krku neztratila nic ze své krásy!

 
V roce 1997 a 1998 bodovala se svým megahitem Torn po celém světě. Díky svým obrovským pomněnkovým očím a roztomilému rozcuchu se Natalie Imbruglia ve svých dvaadvaceti usídlila ve snech tisíců mužů, ale dnes je z ní zralá devětatřicetiletá žena, která kromě pěvecké kariéry pokračuje rovněž v té herecké, v níž začátkem 90. let začínala.
20.04.2014 13:45 |

podobné články

Osobnosti: Natalie Imbruglia (13 článků)

Portmanová a Kunisová v reklamě: které herečce to sluší víc?

 
Osmadvacetiletá herečka Mila Kunisová je tváří módního domu Dior pro letošní rok. Je tak už druhou kráskou z filmu Černá labuť, která propaguje tuto značku. Její kolegyně, třicetiletá Natalie Portmanová propagovala parfém Miss Dior Chérie už loni v březnu. Další články k tématu: Herečka Mila Kunisová na bále mariňáků zářila Mila Kunisová: Kdo tvrdí, že nemůže zhubnout, lže sám sobě Na ukazování zadku mám dvojnici, přiznala Mila Kunisová Sexy tělo Portmanové v posledním filmu není její, vzala si dublérku RECENZE: Černá labuť není výjimečná. Výjimečná je jen Natalie Portmanová Herečka Natalie Portmanová je maminkou, porodila chlapečka Gainsbourgův „oplodňovák“ zní ve spotu na parfém, prodává ho Portmanová
11.01.2012 09:35 |

podobné články

Osobnosti: Mila Kunis (223 článků)

V 90. letech jste její celosvětový hit nepřeslechli: Známá zpěvačka vypadá i se čtyřicítkou na krku skvěle

 
Na konci 90. let její singl Torn bodoval v hitparádách po celém světě a Natalie Imbruglia (39) patřila k největším hudebním hvězdám. Brzy sice oslaví 40. narozeniny, ale stále je na ni hezký pohled.
10.08.2014 08:25 |

podobné články

Osobnosti: Natalie Imbruglia (13 článků)

Mladý Srílančan zemřel při pokusu o rekord v nejdelším pohřbení zaživa

 
Čtyřiadvacetiletý Džanaka Basnajake se snažil vytvořit rekord v délce času, jaký kdo strávil pohřbený zaživa. Do hrobu mu pomohla rodina a přátelé. Když ho po několika hodinách vytáhli, byl už mrtvý. Další články k tématu: Rus se zaživa pohřbil pod zem, místo štěstí mu to přineslo smrt VIDEO: Kamarádi kopali tunel na pláži, jednoho písek pohřbil zaživa
05.03.2012 16:45 |

podobné články

Natalie Portman bude mít syna

 
Herečka Natalie Portman už zná pohlaví svého dítěte. Pod srdcem nosí chlapce, jemuž by měla dát život ještě letos v létě. Hvězda filmu Černá labuť čeká přitom prvního potomka a to se snoubencem Benjaminem Millepiedem. Že to bude zrovna syn, udělalo Natalie obrovskou radost.
20.02.2011 12:20 |

podobné články