Článek

Recenze: Nabokov líčí na pozadí geniálního erotického románu ztrátu jednoho Ruska

 
Ada aneb Žár je s vtipem i rozkoší psaný román, který odráží vše, čím Nabokov uchvátil své čtenáře i kritiky.
06.02.2016 08:20 |

podobné články

Podobné články

Nabokov se upsal Petrohradu, Štěpánek dvojkou?

 
Ruský hokejový brankář Jevgenij Nabokov se nakonec na čtyři roky upsal týmu Kontinentální hokejové ligy (KHL) SKA Petrohrad. To je nepříjemná zpráva pro českého gólmana Jakuba Štěpánka, který tam přestoupil.
08.07.2010 11:50 |

podobné články

Osobnosti: Jakub Štěpánek (62 článků)

Štěpánkův konkurent Nabokov skončil v Petrohradu

 
Český gólman je v KHL velmi blízko pozici jedničky. Klub totiž opustil zkušený ruský gólman Nabokov, který působil i v NHL.
13.12.2010 16:35 |

podobné články

Nabokov dostal trest a letos si už NEZACHYTÁ

 
Nabokov se vrátil z KHL do NHL, kde chtěl hrát za Detroit, jenže si jej vybrali Islanders. Za ty ruský gólman chytat nechtěl a tak si už nezachytá vůbec nikde.
26.01.2011 11:45 |

podobné články

Rusové chtějí, aby za ně REBEL NABOKOV chytal na hokejovém šampionátu

 
S ruskou hokejovou reprezentací by mohl jet na mistrovství světa na Slovensku zkušený brankář Jevgenij Nabokov.
28.03.2011 09:10 |

podobné články

Trucující gólman NABOKOV SE UMOUDŘIL a kývl na nabídku Islanders

 
Ruský hokejový gólman Jevgenij Nabokov, který odmítl v minulé sezoně nastoupit za New York Islanders, změnil názor a Ostrovanům je nyní připraven pomoci.
02.08.2011 14:30 |

podobné články

Rory z Gilmorových děvčat adeptkou na hlavní roli erotického románu!

 
Na stříbrném plátně se v dohledné době objeví filmová adaptace erotického románu Padesát odstínů šedi. Nyní se objevili noví adepti na hlavní role.
08.04.2013 12:05 |

podobné články

Kylie Minogue ukázala své slavné pozadí v plavkách bez retuše

 
Jako by chtěla říct: "Pořád na to mám!" Zpěvačka Kylie Minogue dala na internet fotku svého pozadí v plavkách, kterou pořídila její kamarádka na dovolené. V pětačtyřiceti letech si to může dovolit. Další články k tématu: Kylie Minogue končí dočasně se zpěvem. Bude se věnovat herectví RECENZE: Předělávky z Abbey Road jsou nejlepší deskou Kylie Minogue VIDEO: Kylie Minogue zazpívala a roztančila prince Charlese Kylie Minogue provokuje a ukázala nahé pozadí Van Damme přiznal aférku s Kylie Minogue: Podlehne jí každý Kylie Minogue si zahrála lesbickou scénu s vnučkou Elvise Presleyho Oblečená neoblečená Kylie Minogue znovu předvedla dokonalé pozadí
28.07.2013 11:10 |

podobné články

Osobnosti: Kylie Minogue (342 článků) , Elvis Presley (169 článků)

Padesát odstínů myší šedi: Hvězda erotického trháku je i mimo kamery nepříliš atraktivní a k uzoufání nudná žena

 
Herečka Dakota Johnson nemohla být pro hollywoodskou adaptaci erotického románu Padesát odstínů šedi snad lepší volbou. V civilu je totiž stejně přehlédnutelná jako studentka Anastasia, již ztvárnila na filmovém plátně.
18.03.2015 09:00 |

podobné články

Osobnosti: Dakota Johnson (48 článků)

Mám mnohem krásnější pozadí než Kardashianová, chlubí se modelka z Ruska

 
Modelka Anastasiya Kvitkovová (22) nemůže překousnout, že je pozadí profesionální celebrity Kim Kardashianové stále považováno jako jedno z nejkrásnějších a nejobdivovanějších na světě. Po jejím vzoru si pozadí dokonce nechalo zvětšit nespočet žen. Ruská modelka ale tvrdí, že ona má mnohem hezčí zadek a Kim jí nesahá ani po kotníky.
21.11.2014 16:21 |

podobné články

Dojemná vzpomínka na geniálního muzikanta: Takhle Filip Topol (✝48) před dvaceti lety zářil na filmovém plátně

 
Smutná zpráva o odchodu geniálního muzikanta, textaře, básníka a spisovatele Filipa Topola, který byl po léta lídrem kultovní kapely Psí vojáci, včera zasáhla a rozlítostnila českou veřejnost napříč generacemi.
20.06.2013 20:00 |

podobné články

Osobnosti: Filip Topol (26 článků)

Ministerstvo má na krku ztrátu 130 milionů. Možná šlo o tunel

 
Ministerstvo průmyslu a obchodu, které dnes vede Martin Kuba (ODS), má na krku ztrátu 130 milionů korun. Podle informací pondělního Práva se tuto ztrátu pokoušelo utajit a když už se to nepovedlo, tak mluvčí resortu Veronika Forejtová tvrdí, že za způsobenou škodu nikdo nemůže. Existuje přitom možnost, že šlo o předem připravený tunel na státní peníze.
24.09.2012 08:40 |

podobné články

Osobnosti: Veronika Forejtová (3 články) , Martin Kuba (393 článků)

Ministerstvo má na krku ztrátu 130 milionů. Možná šlo o tunel

 
Ministerstvo průmyslu a obchodu, které dnes vede Martin Kuba (ODS), má na krku ztrátu 130 milionů korun. Podle informací pondělního Práva se tuto ztrátu pokoušelo utajit a když už se to nepovedlo, tak mluvčí resortu Veronika Forejtová tvrdí, že za způsobenou škodu nikdo nemůže. Existuje přitom možnost, že šlo o předem připravený tunel na státní peníze.
24.09.2012 08:40 |

podobné články

Osobnosti: Veronika Forejtová (3 články) , Martin Kuba (393 článků)

Grand Prix Brno: Ztrátu 28 milionů stát neuhradí!

 
Přestože ministryně školství Kateřina Valachová (ČSSD) loni několikrát uvedla, že případnou ztrátu závodů ministerstvo pokryje, nestane se tak. Podle ministerstva ale není možné peníze poslat zpětně. Brno to totiž administrativně nestihlo... Ztrátu tak budou muset uhradit organizátoři – spolek založený krajem a městem. Jde o 28 milionů!
08.02.2017 11:05 |

podobné články

RECENZE Venuše v kožichu je lucidní hra o sexu a umění

 
Film Romana Polanského podle slavného erotického románu Leopolda von Sacher-Masocha je strhující a zároveň velmi lehký, inteligentní i maličko perverzní.
01.04.2014 11:15 |

podobné články

RECENZE Venuše v kožichu je lucidní hra o sexu a umění

 
Film Romana Polanského podle slavného erotického románu Leopolda von Sacher-Masocha je strhující a zároveň velmi lehký, inteligentní i maličko perverzní.
01.04.2014 11:15 |

podobné články

Oblečená neoblečená Kylie Minogue znovu předvedla dokonalé pozadí

 
Australská zpěvačka Kylie Minogue dokazuje, že neztrácí svůj sex appeal ani po čtyřicítce. V klipu Timebomb znovu předvádí své slavné pozadí a všechno ostatní. Další články k tématu: VIDEO: S hromadou lidí se mazlila už Kylie Minogue, teď to dělá J.Lo Kylie Minogue mi dala kopačky po telefonu, prozradil Jason Donovan Halle Berry se zasnoubila s expřítelem Kylie Minogue Kylie Minogue má čestný doktorát z medicíny, za osvětu o rakovině prsu Klip s Kylie Minogue? Žádná dřina, spíš zážitek, líčí akvabela Dufková
27.05.2012 12:40 |

podobné články

Osobnosti: Halle Berry (299 článků) , Kylie Minogue (342 článků) , Jason Donovan (7 článků)

Pásl ovce, pak se poznal s budoucím premiérem. Zakladatel ODS Havlík líčí příběh úspěšného pražského advokáta

 
Předseda strany Občané.cz Petr Havlík se pustil na blogu do představování osobností a hlavně do odhalování různých vazeb a propojení, která fungují v pozadí politiky. Tentokrát ve svém prvním dílu série „Kdo je kdo“ zvolil muže, který stojí v pozadí premiéra a šéfa ČSSD Bohuslava Sobotky. Říká mu „náš neznámý“, jeho popis je ovšem dostatečně návodný.
06.09.2014 15:55 |

podobné články

Utekli před válkou do Ruska, a nakonec je vyhnali na Sibiř. A i odtud nás vyštvali, líčí smutný příběh

 
Ruská média od vypuknutí krize na Ukrajině už mnoho měsíců hlásají, že řada lidí z oblasti bojů na východě Ukrajiny prchá do Ruska. Třeba proto, že se údajně bojí lidí extremistickými fašistickými názory. Web Rádia Svobodná Evropa ale přináší článek o rodině, která oblast opustila, chtěla žít pod ochranou ruského medvěda, ale nakonec skončili na Sibiři, bojovali s přezíravostí místních i plísní a nakonec se raději vrátili na Ukrajinu.
30.05.2015 20:46 |

podobné články

Vnadné krásky z erotického filmu Playgirls po sedmnácti letech: Jsou si ještě podobné?

 
Režisér Vít Olmer si kromě svojí manželky Simony Chytrové oblíbil také herečku Martinu Adamcovou, kterou pravidelně obsazoval do svých komedií. Kromě nezapomenutelné četařky Babinčákové z Tankového praporu, si tak Martinu Adamcovou všichni pamatují hlavně z Olmerova dvojdílného erotického opusu Playgirls, kde hrála po boku Chytrové, Kateřiny Kornové či Jiřího Pomeje.
06.03.2012 08:10 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Pomeje (1266 článků) , Kateřina Kornová (179 článků) , Simona Chytrová (36 článků) , Vít Olmer (100 článků) , Martina Adamcová (48 článků)