Článek

Recenze: Muzikálová Angelika degraduje romantický příběh na estrádní představení

 
Pražské Divadlo Broadway po devíti letech obnovilo premiéru romantického muzikálu Angelika s písněmi Michala Davida.
25.02.2016 12:30 |

podobné články

Osobnosti: Michal David (1211 článků)
Podobné články

OBRAZEM: Bude se točit nová Angelika. Jak se vám líbí?

 
Angelika zavítá do Česka. Bude se tu totiž točit remake slavné filmové série. V roli Angeliky, která proslavila Michele Mercierovou, se představí Nora Arnezederová. V galerii můžete porovnat staré a nové obsazení filmu. Další články k tématu: Nová Angelika se bude natáčet v Telči i Praze a s českým komparzem Michele Mercierová: Angelika mi zničila život
26.09.2012 13:10 |

podobné články

Legendární Angelika se vrací: Hraje ji tahle kráska! A točit se má v Česku

 
Nezkrotná Angelika, Angelika, markýza andělů. To je jedna z filmových legend ze 60. let. Chystá však velký návrat na stříbrné plátno - v nové, moderní podobě. Na místo Michele Mercier je vybraná nová herečka, natáčet se bude dokonce i v Česku!
26.09.2012 15:00 |

podobné články

Tragická smrt: Angelika truchlí, krásný Nicolas se zabil, víme jak

 
Zahynul italský herec Giuliano Gemma. Urostlý krasavec se proslavil především jako Nicolas v prvních dvou dílech pentalogie o Angelice - Angelika, markýza anděl a Báječná Angelika.
02.10.2013 09:40 |

podobné články

Osobnosti: Giuliano Gemma (6 článků)

Libuše Švormová (80): Česká Angelika nemůže přijít na jméno té nové!

 
V létě oslavila 80. narozeniny, minulý týden pak česká Angelika Libuše Švormová v rámci svého jubilea odehrála v Divadle na Vinohradech benefiční představení Bytná na zabití! Legendární herečka je zkrátka pořád akční! Dokonce si pořídila nový film s Angelikou.
26.09.2015 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Libuše Švormová (44 článků)

RECENZE Nová Angelika nepostrádá jen mozek, ale i šarm

 
Čím víc uznáme, že stará Angelika je snesitelnou žánrovkou, tím otravněji bude působit její nová verze.
05.03.2014 17:00 |

podobné články

RECENZE Nová Angelika nepostrádá jen mozek, ale i šarm

 
Čím víc uznáme, že stará Angelika je snesitelnou žánrovkou, tím otravněji bude působit její nová verze.
05.03.2014 17:00 |

podobné články

Cenu Marka Ravenhilla získal Můj romantický příběh z Ostravy

 
Můj romantický příběh v podání ostravského Divadla Petra Bezruče v režii Daniela Špinara je nejlepší domácí divadelní inscenací nového textu a získal Cenu Marka Ravenhilla. Ocenění v podobě tradičního kožichu, který letos výtvarně pojala Veronika Richterová, předal ve středu večer v pražském Divadle Komedie tento britský autor osobně. Vítěze ceny, kterou od roku 2010 organizuje Divadlo Letí, vybírá nezávislá porota.
29.05.2014 12:26 |

podobné články

Osobnosti: Petr Bezruč (48 článků)

RECENZE: Rodinný muzikál Ať žijí duchové! stojí na písničkách Svěráka a Uhlíře

 
Vytvářet retro muzikály s využitím divácky osvědčených filmů se stalo jedním ze současných trendů. Ať už jsou to Starci na chmelu, Angelika, The Addams Family, Adéla ještě nevečeřela anebo nyní komedie Oldřicha Lipského Ať žijí duchové! Na muzikálová prkna v pražském Kongresovém centru ji znovu přivedl tým režiséra Antonína Procházky, který je s Ivanem Hubačem i autorem divadelní adaptace.
24.04.2016 14:45 |

podobné články

Osobnosti: Oldřich Lipský (16 článků) , Ivan Hubač (24 článků)

Konečně si ji všimnete nejen na jevišti: Známá muzikálová zpěvačka teď uchvacuje své okolí jako rajcovní zrzka

 
Když fotila muzikálová zpěvačka Iva Marešová promo fotky, zdobila její hlavu nejprve výrazná rokoková paruka. Představitelka hlavní role muzikálu Antoinetta - královna Francie musela před objektivem fotoaparátu obléknout nejodvážnější kostým z představení.
15.09.2014 20:40 |

podobné články

Osobnosti: Iva Marešová (22 článků)

Muzikálová hvězda Vladimír Marek: Po letním zranění má ochrnutou ruku!

 
Nešťastný pád, vykloubené rameno a ochrnutá ruka! Toto léto nebylo pro Vladimíra Marka (65) příznivé. Herec musel, ač nerad, vzdát Letní shakespearovské slavnosti i všechna svá muzikálová představení.
16.09.2016 14:10 |

podobné články

Osobnosti: Vladimír Marek (34 článků)

Vyhrajte jednu z kompletních sad DVD Angelika...

 
Máte rádi romantické příběhy? Pak se určitě zapojte do naší soutěže o jednu z kompletních sad DVD Angelika.
14.04.2009 13:44 |

podobné články

»Angelika« Absolonová - Spustila požární poplach!

 
Zpěvačka Monika Absolonová (33) musí mít pořádně ohnivý projev a plamenný zpěv! Během její sólové písně na obnovené premiéře muzikálu Angelika se totiž v pražském Divadle Broadway spustil požární alarm!
30.01.2010 07:30 |

podobné články

Osobnosti: Monika Absolonová (882 článků)

Natáčení Angeliky: Dvanáct věcí, které jste nevěděli!

 
Polulární ságu Angelika, která se dočkala pěti pokračování, zná snad každý. Někteří dokáží odcitovat i slavné repliky z filmu. Víte ale také, jaké historky a skandály natáčení provázely? Že slavná Angelika mohla mít tvář Joffreyho opravdové ženy? Že existují dosud nepoužité záběry? Nebo, že Michèle Mercier byla na place nezvladatelná?
04.02.2010 15:50 |

podobné články

Osobnosti: Michèle Mercier (16 článků)

Angelika přiletěla do Prahy. Pije vodku. ROZHOVOR

 
Francouzská herečka Michèle Mercierová, známá jako filmová Angelika, je hlavní hvězdou Plesu v opeře.
06.02.2010 17:35 |

podobné články

Osobnosti: Michèle Mercier (16 článků)

Ples v Opeře: Angelika byla ozdobou sálu!

 
Měla v hlavě jediné, protancovat několik párů střevíců. Krásná Angelika Michèle Mercier včera poctila svou návštěvou Ples v Opeře. Oděná do šatů s diamanty byla bezkonkurenčně královnou plesu. Už vpředvečer slavnostní události přemýšlela, kolik mužů ji asi vyvede na parket a zda prvním z nich bude pražský primátor. Coby malá dívenka totiž vášnivě milovala tanec a balet...
07.02.2010 12:30 |

podobné články

Osobnosti: Michèle Mercier (16 článků)

Česká Angelika ještě ve čtyřiasedmdesáti svádí muže

 
Jejím hlasem mluvila seriálová Angelika, ale na rozdíl od její filmové představitelka Michelle Mercier o ni režiséři pořád stojí. Herečka Libuše Švormová ve svých čtyřiasedmdesáti pořád na divadle i ve filmu svádí muže a za svoje vrásky se nestydí. "Ale taky mám o dvacet kilo víc než v době, kdy jsem Angeliku dabovala," mávla rukou Švormová.
29.01.2012 14:10 |

podobné články

Osobnosti: Libuše Švormová (44 článků)

Angelika se vrací, bude lepší než Angelika ze 60. let?

 
Nové filmové ztvárnění příběhů o Angelice, které se budou brzy natáčet i v Česku, by měly být věrnější jejich knižní předloze, než tomu bylo snímků ze 60. let. Původní adaptace označila devadesátiletá...
27.09.2012 10:10 |

podobné články

Už nejen nezkrotná nebo báječná, ale hlavně... Angelika česká!

 
Ženy chtěly být jako ona, mužům potají vklouzávala do nemravných snů. Angelika – ta báječná nezkrotná markýza andělů, jednoho krále a jednoho sultána.
27.09.2012 10:40 |

podobné články

Tohle je nová Angelika: Nahoty se rozhodně nebojí!

 
Legenda se vrací! V roce 2014 přijde do kin populární Angelika ve zbrusu novém kabátu. Hlavní roli ztvární francouzská herečka Nora Arnezeder (23) a diváci se mají na co těšit. Kráska s nahotou nemá problém.
29.09.2012 16:40 |

podobné články

Osobnosti: Nora Arnezeder (4 články)