Článek

RECENZE: Müller, Pavlíček a Horáček natočili zdařilé album o internetu

 
Je k nevíře, že slovenský zpěvák Richard Müller a český kytarista a skladatel Michal Pavlíček spolu nikdy v minulosti nepracovali. Změnilo se to až díky novému albu Sociální síť, které vyšlo v pátek. Autorem jeho motivu a textů je Michal Horáček, jenž se už v minulosti s Müllerem umělecky několikrát spojil.
13.10.2015 08:55 |

podobné články

Osobnosti: Richard Müller (333 článků) , Michal Horáček (539 článků) , Michal Pavlíček (50 článků) , Richard Müller (333 článků)
Podobné články

Richard Müller je v padesáti znovu otcem, přítelkyně mu porodila syna

 
Zpěvák Richard Müller je trojnásobným otcem. Jeho o deset let mladší přítelkyně Vanda Wolfová mu v pondělí ráno porodila syna. Chlapec dostal jméno Markus. Další články k tématu: Hegerová o berlích ve společnosti: z bytu ji vytáhl obr Müller Padesátiletý Richard Müller: bez velkých oslav, na turné a s novým CD RECENZE: Müller je v plné formě. Baví, zpívá čistě, srší sebejistotou Dárek k padesátce Richarda Müllera: zpěvák bude potřetí otcem Zpěvák Richard Müller potvrdil, že se potřetí stane otcem Richard Müller: Ženy, na které nikdy nezapomenu, byly velmi kreativní Richard Müller je stále Potichu, přidává koncerty svého turné
06.02.2012 13:55 |

podobné články

Osobnosti: Richard Müller (333 článků) , Richard Müller (333 článků)

Richard Müller před turné: Píseň pro syna zatím nechystám

 
Přestože konec minulého roku strávil nemocný v posteli, letos už se slovenský zpěvák Richard Müller opět ohání. Své poslední album Ešte si vydal pro radost na vinylové desce, chystá pokračování turné Potichu a před dvěma týdny se mu narodil syn Markus. Další články k tématu: Richard Müller je v padesáti znovu otcem, přítelkyně mu porodila syna Richard Müller je stále Potichu, přidává koncerty svého turné RECENZE: Richard Müller má na novince Ešte energii i dobré nápady
22.02.2012 17:45 |

podobné články

Osobnosti: Richard Müller (333 článků) , Richard Müller (333 článků)

Richard Müller: Chtěl jsem zhubnout, ale nepovedlo se

 
Zpěvák Richard Müller si postěžoval, že se na své podzimní turné Hlasy nestačil připravit podle svých představ. Měl několik předsevzetí, která však nesplnil. Další články k tématu: Obejdu se bez kapely, láká na netradiční turné Richard Müller Richard Müller před turné: Píseň pro syna zatím nechystám Richard Müller je v padesáti znovu otcem, přítelkyně mu porodila syna
06.09.2013 14:35 |

podobné články

Osobnosti: Richard Müller (333 článků) , Richard Müller (333 článků)

Michal Horáček má mladou manželku, k oltáři ho vedla Lucie Bílá

 
Devětapadesátiletý textař Michal Horáček si v sobotu odpoledne vzal za ženu o dvacet šest let mladší Michaelu Hořejší. S kostýmní výtvarnicí má už roční dceru Julii. Další články k tématu: Michal Horáček si rozjel básnickou reality show, na konci bude deska Hapka a Horáček přivezou do Zlína Kudykam. Zazní jako koncert Textař Horáček se rozvedl po více než třiceti letech manželství Textař Horáček se prý po více než třiceti letech manželství rozvádí
06.05.2012 10:55 |

podobné články

Osobnosti: Lucie Bílá (2149 článků) , Michal Horáček (539 článků)

Vyhodit premiéra bez vlády? Legenda ústavního práva profesor Pavlíček dělá jasno

 
ROZHOVOR Uznávaný odborník na ústavní právo profesor Václav Pavlíček nesouhlasí s tím, že by mohla být přijata jen demise premiéra, ale ne celé vlády. „Tady se dostávám do rozporu s panem prezidentem, ale nemohu říci nic jiného, než co říkám stále. Vláda je založena na tom, že ministři musí mít pro setrvání ve své funkci důvěru premiéra. Ten podle Ústavy navrhuje prezidentovi jak jmenování členů vlády, tak jejich odvolání. Bez daného premiéra nemůže ta vláda fungovat,“ vysvětlil v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz profesor Pavlíček.
05.05.2017 10:30 |

podobné články

Vulgarismy? Na síti se tak hovoří

 
Slovenský zpěvák Richard Müller, skladatel a kytarista Michal Pavlíček a textař Michal Horáček poslali minulý pátek na trh společné album. Vyprávějí o jeho vzniku i o tom, co bude dál.
16.10.2015 14:20 |

podobné články

Osobnosti: Richard Müller (333 článků) , Michal Horáček (539 článků) , Michal Pavlíček (50 článků) , Richard Müller (333 článků)

Tyto tři hudební legendy si pořídily děti v pozdním věku. S potomky běhají po parku jako zamlada

 
Hudební velikáni Richard Müller  (54) , Michal Horáček a Michal Pavlíček převzali zlatou desku za své aktuální album Sociální síť. Tuto hvězdnou trojici ale nespojuje pouze úspěšná zlatá deska. Pánové totiž mají společnou zásadní skutečnost ze soukromí. Všichni tři se ve zralém věku stali otci.
09.11.2015 06:00 |

podobné články

Osobnosti: Richard Müller (333 článků) , Michal Horáček (539 článků) , Michal Pavlíček (50 článků) , Richard Müller (333 článků)

Richard Müller vydává nové album: CD mu olíbala moderátorka Banášová

 
Richard Müller (55) vydal novou desku s názvem 55. Na slavnostním křtu nechyběl například Ondřej Brzobohatý (33), Adéla Banášová (35), ale ani potenciální prezidentský kandidát Michal Horáček (64).
30.09.2016 14:20 |

podobné články

Osobnosti: Richard Müller (333 článků) , Michal Horáček (539 článků) , Ondřej Brzobohatý (598 článků) , Richard Müller (333 článků)

Michal Pavlíček: Pomyslný vlak pořád jede, muzika mě stále baví

 
Již 14. února oslaví výborný český kytarista a skladatel Michal Pavlíček šedesáté narozeniny. O tři dny později se představí jako ústřední postava koncertu nazvaného Pět tuctů Čombeho, který se uskuteční v pražském Foru Karlín. Dorazí na něj i jeho hosté a ambicí je uspořádat příjemný hudební mejdan. Oslavami životního jubilea však pro Pavlíčka nic nekončí. 9. února začalo koncertní turné skupiny Stromboli, se spoluhráči chystá nové album Pražského výběru i velký prosincový koncert a je aktivní i jako autor scénické hudby.
13.02.2016 11:25 |

podobné články

Osobnosti: Michal Pavlíček (50 článků)

Richard Müller vyráží na turné a točí nové album s Horáčkem a Pavlíčkem

 
Slovenský zpěvák vyjede od 10. října na koncertní šňůru, navštíví osmnáct českých a slovenských měst. Turné věnuje kamarádovi a skladateli Jaru Filipovi, který zemřel v červenci 2000 v 51 letech na infarkt. Müller aktuálně připravuje nové album Sociální síť ve spolupráci s textařem Michalem Horáčkem a muzikantem Michalem Pavlíčkem.
22.09.2015 10:05 |

podobné články

Osobnosti: Richard Müller (333 článků) , Richard Müller (333 článků)

V Praze se objevily PADĚLKY JÍZDENEK! Podle expertů jsou velmi ZDAŘILÉ!

 
V Praze se objevily velmi zdařilé padělky jízdenek na MHD, případ vyšel najevo, když si lidé začali vyměňovat steré jízdenky za nové, které platí od 1. července. Mezi vyměňovanými jízdenkami je jich až třetina falešných, informoval ve čtvrtek Radiožurnál.
14.07.2011 20:45 |

podobné články

Advokát Miroslav Korecký: Proti padělatelům uměleckých děl stojí zdokonalující se věda

 
Sběratelé uměleckých děl od začátku tohoto roku utratili na českých aukcích přes 550 miliónů korun a za více než milión korun se prodalo rekordních 89 obrazů. S těmito úspěchy však souvisí i hrozba: zdařilé či méně zdařilé falzifikáty klasiků českého moderního umění.
18.07.2013 16:00 |

podobné články

Rozhovory normálně neposkytuje, ale pro Aha! udělal výjimku - Richard Müller: V SuperStar představím nový hit!

 
Zpěvák Richard Müller (48), který v neděli večer vystoupí v první Česko Slovenské SuperStar, má o vítězi dávno jasno! Přestože ho nejvíc zaujal Miro Šmajda (21), podle něj vyhraje Martin Chodúr (20). „Myslím si, že má velký předpoklad uspět vzhledem k tomu, jaký je,“ svěřil se Müller. Rozhovory normálně neposkytuje, pro deník Aha! ale udělal výjimku.
11.12.2009 02:35 |

podobné články

Osobnosti: Richard Müller (333 článků) , Martin Chodúr (434 článků) , Richard Müller (333 článků)

Zpěvák Richard Müller: V SuperStar představím nový hit!

 
Zpěvák Richard Müller (48), který v neděli večer vystoupí v první Česko Slovenské SuperStar, má o vítězi dávno jasno! Přestože ho nejvíc zaujal Miro Šmajda (21), podle něj vyhraje Martin Chodúr (20). „Myslím si, že má velký předpoklad uspět vzhledem k tomu, jaký je,“ svěřil se Müller. Rozhovory normálně neposkytuje, pro deník Aha! ale udělal výjimku.
11.12.2009 11:25 |

podobné články

Osobnosti: Richard Müller (333 článků) , Martin Chodúr (434 článků) , Richard Müller (333 článků)

Mám za sebou největší prohru tisíciletí, říká o rozvodu Richard Müller

 
"To je pěkné a moudré," prohlásil zpěvák Richard Muller, když mu redaktor MAGAZÍNU DNES Tomáš Poláček navrhl: "Pojďme udělat rozhovor o štěstí, o radosti." Takové rozhovory totiž Muller obvykle nedává. Má deprese, často bývá smutný. Protentokrát na to zkusme zapomenout, i když tématu rozvod jsme neunikli.
19.05.2010 00:05 |

podobné články

Osobnosti: Richard Müller (333 článků) , Richard Müller (333 článků)

Zastupitel Müller se vzdal mandátu a členství v ČSSD

 
Zastupitel Prahy 9 Petr Müller se podle informací z poslaneckého klubu ČSSD vzdal jak svého členství ve straně, tak zastupitelského křesla na úřadě městské části Praha 9. Müller se zřejmě zapletl do obchodu s drogami, za což mu hrozí až desetileté vězení.
08.03.2011 16:35 |

podobné články

Richard Müller odmítá, že byl agentem StB

 
Slovenský zpěvák Richard Müller (50) byl vedený ve svazcích komunistické Státní bezpečnosti jako tajný spolupracovník a agent. Jak informuje deník Plus jeden den, Müller v nich figuruje pod krycím jménem Herec. „Není to pravda,“ říká rezolutně zpěvák.
27.03.2011 08:55 |

podobné články

Osobnosti: Richard Müller (333 článků) , Richard Müller (333 článků)

Richard Müller má třetí dítě: Bojí se, jak to zvládne!

 
S padesátkou na krku si chystá třetí rodičovskou šichtu. Zpěvák Richard Müller má sice ze syna Markuse, kterého přivedla na svět jeho partnerka Vanda Wolfová (40), velkou radost, zároveň ale přiznává obavy. I přesto, že už vychoval dvě děti – syna Filipa a dceru Emu. „Teď to vnímám jinak. První děti přišly na svět asi před dvaceti lety. Byl jsem mladý a méně zkušený. Teď je to zcela nový pocit. Mám mnohem větší strach a větší pocit odpovědnosti,“ přiznal Müller.
17.02.2012 09:25 |

podobné články

Osobnosti: Richard Müller (333 článků) , Richard Müller (333 článků)

Richard Müller obhájil Slávika

 
Richard Müller, zpěvačka Tina a skupina Desmod se stali hlavními vítězi hudební ankety Slávik 2011, jejíž výsledky byly vyhlášeny na dnešním galavečeru v Bratislavě. Müller obhájil své loňské prvenství, Tina, vlastním jménem Martina Csillagová, si překvapivě prohodila umístění s loňskou vítězkou Zuzanou Smatanovou. Skupina Desmod zvítězila už pošesté.
27.02.2012 10:10 |

podobné články

Osobnosti: Richard Müller (333 článků) , Zuzana Smatanová (19 článků) , Richard Müller (333 článků) , Tina Martin (28 článků)