Článek

RECENZE: Miroslav Polcar našlapuje v mezisvětí

 
Retrospektivní výstava Miroslava Polcara je k vidění v barokních prostorách pražského letohrádku Hvězda. Autor se intenzivně zabývá řečí abstraktních znaků, ale i konkrétní mluvou písma.
22.10.2015 08:55 |

podobné články

Podobné články

Přítel a vrah Katky dostal 17 let. U soudu se k vraždě přiznal

 
rajský soud v Hradci Králové dnes potrestal jednatřicetiletého Miroslava Polcara z Pardubic za brutální vraždu své devětadvacetileté přítelkyně 17 lety vězení. Pozůstalým má Polcar uhradit pět milionů korun. Polcar ženu zavraždil v březnu. Po vraždě tělo ukryl v lese, následně policistům oznámil, že ženu pohřešuje a policisté a rodina po ní zhruba měsíc pátrali.
22.10.2014 16:20 |

podobné články

Recenze: Komiksová Krajina půlnočních stínů vás provede mezisvětím

 
Začíná to jako klasická detektivka nebo thriller. Klišovitý losangeleský policajt, drama v postranní ulici… Jenže David Grey se náhle ocitá v mezisvětí, kde začíná jeho boj o vlastní duši. A taky cesta, na kterou se rádi vydáte s ním.
17.08.2016 17:05 |

podobné články

Vraha Kateřiny prozradila cizí DNA na olíznuté obálce, kterou poslal rodičům

 
Vrah mladé ženy chtěl zmást kriminalisty, ale přivedl je naopak na svou stopu. Miroslav Polcar už se přiznal, že zavraždil svou přítelkyni a poté ji zakopal v lese u Pardubic. Policisty k vrahovi, a zároveň příteli oběti, dovedla DNA - ale překvapivě ne jeho.
23.04.2014 22:20 |

podobné články

Katku zavraždil a zakopal v lese! Kolik surovec dostane let?

 
Jednatřicetiletý Miroslav Polcar, který podle spisu v březnu v Pardubicích brutálně zavraždil svou devětadvacetiletou přítelkyni, se u hradeckého soudu ke spáchání činu doznal.
21.10.2014 13:05 |

podobné články

Vraždil ji nožem, paličkou na maso i pistolí! Odsedí si 17 let!

 
Myslivec Miroslav Polcar z Pardubic si za brutální vraždu přítelkyně odpyká 17 let ve vězení. Pozůstalým musí také vyplatit pět milionů korun. Trest mu dnes pravomocně potvrdil odvolací Vrchní soud v Praze. Muž ženu po hádce nejprve pobodal kuchyňským nožem, poté několikrát udeřil do zátylku paličkou na maso a nakonec dvakrát střelil do hlavy puškou. Její tělo zakopal v lese.
14.01.2015 19:11 |

podobné články

Polcarovy hexagony touží po souznění geometrie s expresí

 
Konceptualista Tomáš Polcar se v expozici Rezonance v pražské Galerii U prstenu zaměřil na malbu a motiv šestiúhelníku.
31.10.2014 12:55 |

podobné články

Láska je láska aneb hlavně nikoho nenaštvat

 
Kdyby měl mít film Láska je láska podtitul, jednoznačně by byl ve znění: „Hlavně nikoho nenaštvat.“ Snaha působit aktuálně, a zaujmout co nejširší spektrum diváků totiž zůstává u pouhého naťukávání palčivých témat a našlapuje kolem nich po špičkách. Úvodní citát z Malého prince „Co je důležité, je očím neviditelné,“ však naplňuje v plném rozsahu, neboť to důležité vidět opravdu není.
16.01.2012 14:35 |

podobné články

Provokatérka Vytisková: V novém klipu se převlékla za tampon!

 
Česká Lady Gaga opět dostála své pověsti a natočila klip, o němž se bude mluvit! Extravagantní Klára Vytisková (26) složila píseň o tématu, kolem něhož většina lidí včetně žen našlapuje po špičkách – o menstruaci! V klipu k písničce se dokonce převlékla za tampon!
30.03.2012 16:25 |

podobné články

Osobnosti: Klára Vytisková (115 článků) , Lady Gaga (1264 článků)

Povedený doktor draze prodával falešné léky. Místo policie si ho proklepli novináři

 
Kolem případu doktora Vasilye Klyueva, jenž zřejmě falšoval označení léků a prodával je onkologickým pacientům, začíná být rušno. Policie nicméně zatím vyslýchá lidi, na které doktor podal trestní oznámení, a kolem něj našlapuje po špičkách. Reportéři ČT ale o něm přichystali druhou reportáž, která už by neměla nikoho nechat na pochybách, koho by měl stihnout spravedlivý trest.
10.06.2013 16:35 |

podobné články

Povedený doktor draze prodával falešné léky. Místo policie si ho proklepli novináři

 
Kolem případu doktora Vasilye Klyueva, jenž zřejmě falšoval označení léků a prodával je onkologickým pacientům, začíná být rušno. Policie nicméně zatím vyslýchá lidi, na které doktor podal trestní oznámení, a kolem něj našlapuje po špičkách. Reportéři ČT ale o něm přichystali druhou reportáž, která už by neměla nikoho nechat na pochybách, koho by měl stihnout spravedlivý trest.
10.06.2013 23:25 |

podobné články

Zeman má onemocnění nervů v dolní části nohou

 
Prezident Miloš Zeman má onemocnění nervů, kvůli němuž hůře cítí nohy od kotníků dolů. Potíže, kvůli nímž špatně našlapuje, protože necítí podložku, souvisí s cukrovkou druhého typu, uvedli dnes na tiskové konferenci členové jeho lékařského konzilia. Kvůli nemoci podstupuje hlava státu středně intenzivní léčbu, lékaři mu také doporučují omezit nadváhu a kouření, měl by také mít více pohybu. 
02.08.2013 12:50 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (16444 článků)

Potíže s palcem jen jedné nohy svědčí u Zemana o tom, že nesprávně chodí

 
Za problémy prezidenta Miloše Zemana s chůzí je poškození nervů cukrovkou. Pokud ale má potíž s palcem jen na jedné noze, měl by podle lékaře zaměřeného na léčbu nohou, podologa, mít také podologické vyšetření. Poškození nervů v nohou od cukrovky je vždy symetrické, zdůraznil lékař. Potíže s rovnováhou ukazují na to, že kvůli znecitlivění nohy Zeman nesprávně našlapuje.
02.08.2013 17:25 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (16444 článků)

Plzák (ANO): Imigrace a islám? Čekáme na stanovisko Evropy

 
Události z Paříže v nás všech vyvolávají pocit, že eskaluje něco, co bobtná pod povrchem již delší dobu a kolem čeho se našlapuje jen velmi po špičkách. Tím problémem je otázka imigrace, ať legální či nelegální, a otázka islamizace Evropy.
21.01.2015 17:02 |

podobné články

Masturbující ninja v prstových botách terorizuje studenty univerzity

 
Potichu našlapuje v prstových botách, maskován je v obleku ninji a v ruce napjatě drží své odhalené genitálie. Pod rouškou noci dychtivě masturbuje a sleduje domov studentů v Seattlu. Ti se ho bojí. Jejich univerzitou obchází strach z masturbujícího ninji.
16.03.2016 11:25 |

podobné články

Tragický Václav Havel. Klára Samková řízla do živého, včetně tématu „Havel a sex"

 
OSMDESÁTINY VÁCLAVA HAVLA „Jestliže v očích svého národa Václav Havel – na rozdíl od vnímání zbytkem světa – zklamal, pak je to tím, že právě toto nikdy nepochopil ... totiž, že život není divadlo. Bohužel,“ přispívá do úvah nad životem Václava Havla advokátka a porevoluční poslankyně Klára Samková. Ta se ParlamentnímListům.cz svěřila s autentickým zážitkem stran Havla a pustila se i do těch rozměrů hodnocení českého velikána, okolo kterých se potichu našlapuje.
04.10.2016 07:05 |

podobné články

Osobnosti: Václav Havel (4441 článků)

Adept na prezidenta Stropnický: Žilková konečně prozradila, čím chce být!

 
Kolem případné prezidentské kandidatury Martina Stropnického (60) se zatím našlapuje jen velice opatrně. Sám někdejší herec a současný ministr obrany vyčkává, vzejde-li impuls z jeho domovského hnutí ANO. Jeho manželka Veronika Žilková (55) už ale ví, čím chce Stropnický být!
03.03.2017 15:25 |

podobné články

Osobnosti: Martin Stropnický (1434 článků)

Miroslav Etzler a Miroslav Šimůnek budou moderovat finále Miss ČR

 
Neobvyklou moderátorskou dvojici Miroslav Etzler a Miroslav Šimůnek představili organizátoři finálového večera soutěže krásy Miss České republiky. Oba herci provedou dvanáct krásných finalistek celým galavečerem.
30.09.2009 19:45 |

podobné články

Osobnosti: Miroslav Etzler (347 článků) , Miroslav Šimůnek (109 článků)

Herci Miroslav Etzler a Miroslav Šimůnek budou moderovat finále Miss ČR

 
Finále Miss ČR má nové moderátory. Po Janu Čenském přebírá štafetu moderátorská dvojice, herci Miroslav Etzler (44) a Miroslav Šimůnek (31). Neobvyklou dvojici vybral režisér Jiří Adamec.
01.10.2009 09:05 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Adamec (159 článků) , Miroslav Etzler (347 článků) , Miroslav Šimůnek (109 článků) , Jan Šimůnek (28 článků) , Jan Šimůnek (28 článků) , Jiří Šimůnek (9 článků)

Aspoň budou historici vědět, co ti dva ogaři spáchali. Miroslav Zikmund křtil knihu o legendě H+Z

 
Cestovatel Miroslav Zikmund ve zlínském Muzeu jihovýchodní Moravy pokřtil knihu historika Františka Emmerta nazvanou Zikmund a Hanzelka - s Tatrou kolem světa. Autor čerpal především z archivu cestovatelské dvojice H+Z. Podle kurátorky této zlínské sbírky Magdaleny Preiningerové nebyla velká část dokumentů a fotografií, především z osobního života obou cestovatelů, dosud publikována. Křtu se mimo jiné účastnili syn slavné legendy Miroslav Sáva Zikmund, hejtman Zlínského kraje Jiří Čunek či zlínský primátor Miroslav Adámek.
09.11.2016 14:50 |

podobné články

Osobnosti: Miroslav Zikmund (69 článků) , Jiří Čunek (500 článků) , František Emmert (22 článků) , Miroslav Adámek (58 článků) , Jiří Hanzelka (22 článků)