Článek

Recenze: Midi Lidi na nové desce baví chytrým humorem a ironicky se vysmívají téměř všemu

 
Čtvrté album Midi Lidí s názvem Give Masterpiece a Chance! se trefně a s nadsázkou vysmívá téměř všem aktuálním společenským fenoménům.
21.06.2016 08:40 |

podobné články

Podobné články

EXKLUZIVNĚ: Poslechněte si novou desku Midi Lidí

 
Novou desku Operace Kindigo! vydávají v těchto dnech Midi Lidi. Na Novinkách je teď exkluzivně ke slyšení.
26.09.2011 16:50 |

podobné články

Dyzajn market míří na Střelák, zahrají i Midi Lidi

 
Pražanům lačnícím po alternativním looku proto k večeru zahrají kapely, jako jsou Midi Lidi, Nylon Jail nebo HiFi.
11.09.2014 15:45 |

podobné články

Tisíce platanů podél francouzského Canal du Midi půjdou k zemi

 
Milovníci krás Francie toto velkolepé vodní dílo jistě znají – téměř 250 km dlouhý Canal du Midi spojující Atlantský oceán se Středozemním mořem a lemovaný po obou stranách vzrostlými platany. Právě o pohled na tyto stromy však návštěvníci v budoucnu s největší pravděpodobností přijdou. O kácení platanových alejí podél kanálu informoval britský deník The Times.
31.08.2013 22:05 |

podobné články

Letošní trendy, které musíte mít!

 
Jestli také patříte k těm, kdo netrpělivě vyhlíží jaro, jistě vás budou zajímat i nejžhavější módní trendy pro slunečné dny. Nechte se tedy inspirovat k obměně šatníku, i když to v žádném případě neznamená, že to, co v něm je, už nebudete potřebovat. Už máte svou midi sukni? Hitem letošního jara rozhodně bude úzká sukně v midi délce, ovšem ne úplně přiléhavá, měla by kolem vás povlávat a vy byste se v ní měla cítit pohodlně. Tento elegantní kousek s klidem doplňte tričkem (letos jsou v módě nápisy a loga) a na nohy si nazujte oblíbené tenisky. V tomto outfitu budete dokonale trendy. Úzké džíny, pánské sako a černý rolák Tyto tři kousky rozhodně nesmí chybět ve vaší skříni. Nemusíte je nutně nosit dohromady, ale díky nim budete dokonale chic jako rodilá Pařížanka. Hodit se vám bude i volná halenka výrazné barvy i vzoru. Návrháři se zhlédli v potisku, tak si ho klidně vyzkoušejte i vy. Do města přichází Daddy style, takže se nebojte sáhnout po pánské větrovce nebo kostkované košili. Šatník vašeho partnera jistě ukrývá zajímavé použitelné kousky. Nejvyšší čas pořídit si ledvinku Víte, že se jich loni na Ebay prodalo Přes 57tisíc? Ledvinky se vrací a vám by rozhodně neměla aspoň jedna chybět. Je pohodlná, uvolní vám ruce a hlavně může být originálním doplňkem, když vyberete správně. Letos je in všechno, co se leskne – metalické barvy, vinyl i PVC. Sukně,kalhoty, bundy, boty i ta ledvinka bude naprosto stylová, pokud se bude třpytit a blýskat už na dálku. Energie barev Jarním trendem rozhodně bude styl matchy – matchy v pastelových barvách, chybu neuděláte ani s oranžovou, fuchsiovou nebo levandulovou. V každém případě si, pokud jste to doteď nestihli, najděte konečně svoji růžovou. Letos se totiž nosí růžová ve všech jejích odstínech. Stylovou paletu letošního jara doplňuje energická červená,... Čtěte více Příspěvek Letošní trendy, které musíte mít! pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
14.02.2018 11:05 |

podobné články

Soutěžte s Bleskem Křížovkami o balíčky Palmex!

 
Palmex spolehlivě odstraní i odolné skvrny a díky vylepšenému složení navíc usnadňuje žehlení. Máme unikátní prací prášek Palmex, který je chytrým pomocníkem v domácnosti. A právě v jeho portfóliu najdete prací prostředek, který dokáže téměř nemožné: jeho receptura nejenže dokonale odstraňuje skvrny, ale navíc usnadňuje a urychluje i proces žehlení! Palmex má nyní vylepšené složení s účinnými a zjemňujícími perlami. Účinné perly pronikají hluboko do struktury vlákna a odstraňují odolné skvrny. A díky speciálním zjemňujícím perlám jsou vlákna tak hebká, že se žehlení stává snazší. Odpovězte správně na soutěžní otázku a vyhrajte 2 kg Palmex Horská vůně a 2 kg Palmex Květy třešní. Palmex spolehlivě odstraní i odolné skvrny a díky vylepšenému složení navíc usnadňuje žehlení. Máme unikátní prací prášek Palmex, který je chytrým pomocníkem v domácnosti. A právě v jeho portfóliu najdete prací prostředek, který dokáže téměř nemožné: jeho receptura nejenže dokonale odstraňuje skvrny, ale navíc usnadňuje a urychluje i proces žehlení! Palmex má nyní vylepšené složení s účinnými a zjemňujícími perlami. Účinné perly pronikají hluboko do struktury vlákna a odstraňují odolné skvrny. A díky speciálním zjemňujícím perlám jsou vlákna tak hebká, že se žehlení stává snazší. Odpovězte správně na soutěžní otázku a vyhrajte 2 kg Palmex Horská vůně a 2 kg Palmex Květy třešní.
02.11.2011 00:10 |

podobné články

Zase se ztrapnila! Knechtová ze SuperStar vyčetla flamendrovi chybějící pokoru, diváci se jí vysmívají

 
Katarína Knechtová (37) je hodně zvláštní postava letošní poroty SuperStar. Na jednu stranu umí být velmi milá a citlivá, někdy ale ulítne tak, že ji začne nenávidět většina diváků. V posledním díle zase řekla něco, kvůli čemu se jí lidé vysmívají.
17.04.2018 09:00 |

podobné články

Osobnosti: Katarína Knechtová (50 článků)

Vyzkoušejte Pražskou muzejní noc s chytrým mobilem

 
Chytré technologie jako je augmentovaná realita nám mění svět před očima. Chcete si to vyzkoušet na vlastní kůži? Vybavte se chytrým mobilem a vyražte na Pražskou muzejní noc
12.06.2010 07:25 |

podobné články

Facebook přichází na trh s vlastním chytrým telefonem

 
Světem výpočetní techniky začala kolovat zajímavá novinka. Společnost Facebook přichází na trh s vlastním chytrým telefonem – jmenuje se Buffy.
22.11.2011 15:10 |

podobné články

S Chytrým Honzou se v roce 2012 krize bát nemusíte

 
Neustále ze všech stran slyšíme, jak pro nás bude rok 2012 ekonomický velmi náročný. Ale nemusí být náročný pro všechny. Hlavním cílem Chytrého Honzy je pomoci lidem lépe hospodařit a tím se lépe vyrovnat s očekávanou nelehkou situací. Zkrátka pokud spojíte své síly s Chytrým Honzou, nemáte se čeho obávat.
09.01.2012 09:30 |

podobné články

Na Masarykově nádraží to zkouší s »máslomatem«: Pochoutku za 15 korun vydává jen chytrým mobilům

 
Na Masarykově nádraží v Praze stojí neobvyklý automat. Namísto oblíbených limonád, čokoládových tyčinek nebo třeba baget si v něm lidé mohou koupit pouze máslo, a to dokonce za lákavých 15 korun. Má to ale jeden háček. Automat není na mince, papírové bankovky a ani platební kartou s ním není „domluva“. Zboží vydává pouze chytrým mobilům.
13.12.2017 06:05 |

podobné články

Recenze: Padlý anděl Lana Del Rey si na nové desce užívá temné líbánky

 
Hodně lidí zpěvačku Lanu Del Rey odepisovalo už po první desce jako jednorozměrný kýč. Třetí studiové album Honeymoon ale dokazuje, že ke skvělému popu někdy stačí opravdu málo. Lana negeneruje hity jako Rihanna, své posluchače udržuje spíše v napětí a je jako filmová hvězda, která hraje pořád tu stejnou roli, píše v recenzi Karel Veselý.
25.09.2015 09:46 |

podobné články

RECENZE Když U2 vzpomínají na punkery, střední třída trsá

 
Když Bono mluví o tom, že se U2 na desce Songs of Innocence chtěli zamyslet nad tím, proč vlastně kdysi chtěli být v kapele, dalo by se ironicky odpovědět: "Kvůli penězům!"
10.09.2014 15:10 |

podobné články

RECENZE Beck zpívá nostalgickým apatikům i loserům roku 2014

 
Na nové desce Morning Phase se Beck už nechce bouřit, místo toho by rád dokázal, že i „normálnost“ může být svůdná a nemusí nudit. Ale to samé už udělal před deseti lety na desce Sea Change.
04.03.2014 13:00 |

podobné články

Osobnosti: Beck Beck (101 článků)

RECENZE Beck zpívá nostalgickým apatikům i loserům roku 2014

 
Na nové desce Morning Phase se Beck už nechce bouřit, místo toho by rád dokázal, že i „normálnost“ může být svůdná a nemusí nudit. Ale to samé už udělal před deseti lety na desce Sea Change.
04.03.2014 13:00 |

podobné články

Osobnosti: Beck Beck (101 článků)

Diváci dávají smysl naší existenci, říká ředitelka Violy

 
Divadlo Viola je pojem pro milovníky intimních chvil s krásným slovem, inspirativními myšlenkami, hudbou i chytrým humorem. A to už plných padesát let. Posledních dvacet let v něm vládne Miluše Viklická.
24.10.2012 11:35 |

podobné články

Varnsdorfané ironicky poděkovali policistům za sobotní zásah

 
Zhruba 200 obyvatel Varnsdorfu se v pondělí odpoledne znovu sešlo při demonstraci na náměstí. Tentokrát protestovali proti sobotnímu policejnímu zásahu. Po krátkém proslovu se lidé vydali na spořádaný pochod k policejní stanici, kde za skandování „Hoši, děkujem“ ironicky poděkovali za sobotní bezpečnostní opatření. Po 20 minutách se bez jakýchkoliv incidentů rozešli.
12.09.2011 19:00 |

podobné články

Ironický pohled na českou povahu v divadelní adaptaci knihy Gottland

 
Když polský novinář Mariusz Szczygieł  vydal roku 2007 knihu o Čechách a Češích, jistě netušil, jak ohromující bude mít jeho snažení úspěch. Kniha s názvem Gottland se u nás dočkala už desátého dotisku, což je v českých poměrech zcela nadstandardní. I přes to, že jsou v ní Češi vypodobňováni leckdy ironicky a ne příliš v lichotivém světle, je stále o téma češství pohledem novináře - člověka z venku obrovský zájem.
31.03.2014 18:20 |

podobné články

Osobnosti: Mariusz Szczygieł (4 články)

Stalin je gentleman, měl by prý říct Zeman v Moskvě. Historik se ironicky vysmál jemu i národu, zblblému komunistickou propagandou

 
Historik Univerzity Karlovy Petr Hlaváček zásadně nesouhlasí s cestou prezidenta Zemana na moskevské oslavy konce druhé světové války. Argumentuje tím, že Rusové oslavují úplně něco jiného než Evropa a prezident Zeman je v tom ještě jede podpořit a své názory shrnul v komentáři ironicky nazvaném "Stalin je gentleman".
06.05.2015 13:26 |

podobné články

Osobnosti: Petr Zeman (280 článků)