Článek

Recenze: Midi Lidi na nové desce baví chytrým humorem a ironicky se vysmívají téměř všemu

 
Čtvrté album Midi Lidí s názvem Give Masterpiece a Chance! se trefně a s nadsázkou vysmívá téměř všem aktuálním společenským fenoménům.
21.06.2016 08:40 |

podobné články

Podobné články

EXKLUZIVNĚ: Poslechněte si novou desku Midi Lidí

 
Novou desku Operace Kindigo! vydávají v těchto dnech Midi Lidi. Na Novinkách je teď exkluzivně ke slyšení.
26.09.2011 16:50 |

podobné články

Dyzajn market míří na Střelák, zahrají i Midi Lidi

 
Pražanům lačnícím po alternativním looku proto k večeru zahrají kapely, jako jsou Midi Lidi, Nylon Jail nebo HiFi.
11.09.2014 15:45 |

podobné články

Tisíce platanů podél francouzského Canal du Midi půjdou k zemi

 
Milovníci krás Francie toto velkolepé vodní dílo jistě znají – téměř 250 km dlouhý Canal du Midi spojující Atlantský oceán se Středozemním mořem a lemovaný po obou stranách vzrostlými platany. Právě o pohled na tyto stromy však návštěvníci v budoucnu s největší pravděpodobností přijdou. O kácení platanových alejí podél kanálu informoval britský deník The Times.
31.08.2013 22:05 |

podobné články

Soutěžte s Bleskem Křížovkami o balíčky Palmex!

 
Palmex spolehlivě odstraní i odolné skvrny a díky vylepšenému složení navíc usnadňuje žehlení. Máme unikátní prací prášek Palmex, který je chytrým pomocníkem v domácnosti. A právě v jeho portfóliu najdete prací prostředek, který dokáže téměř nemožné: jeho receptura nejenže dokonale odstraňuje skvrny, ale navíc usnadňuje a urychluje i proces žehlení! Palmex má nyní vylepšené složení s účinnými a zjemňujícími perlami. Účinné perly pronikají hluboko do struktury vlákna a odstraňují odolné skvrny. A díky speciálním zjemňujícím perlám jsou vlákna tak hebká, že se žehlení stává snazší. Odpovězte správně na soutěžní otázku a vyhrajte 2 kg Palmex Horská vůně a 2 kg Palmex Květy třešní. Palmex spolehlivě odstraní i odolné skvrny a díky vylepšenému složení navíc usnadňuje žehlení. Máme unikátní prací prášek Palmex, který je chytrým pomocníkem v domácnosti. A právě v jeho portfóliu najdete prací prostředek, který dokáže téměř nemožné: jeho receptura nejenže dokonale odstraňuje skvrny, ale navíc usnadňuje a urychluje i proces žehlení! Palmex má nyní vylepšené složení s účinnými a zjemňujícími perlami. Účinné perly pronikají hluboko do struktury vlákna a odstraňují odolné skvrny. A díky speciálním zjemňujícím perlám jsou vlákna tak hebká, že se žehlení stává snazší. Odpovězte správně na soutěžní otázku a vyhrajte 2 kg Palmex Horská vůně a 2 kg Palmex Květy třešní.
02.11.2011 00:10 |

podobné články

Vyzkoušejte Pražskou muzejní noc s chytrým mobilem

 
Chytré technologie jako je augmentovaná realita nám mění svět před očima. Chcete si to vyzkoušet na vlastní kůži? Vybavte se chytrým mobilem a vyražte na Pražskou muzejní noc
12.06.2010 07:25 |

podobné články

Facebook přichází na trh s vlastním chytrým telefonem

 
Světem výpočetní techniky začala kolovat zajímavá novinka. Společnost Facebook přichází na trh s vlastním chytrým telefonem – jmenuje se Buffy.
22.11.2011 15:10 |

podobné články

S Chytrým Honzou se v roce 2012 krize bát nemusíte

 
Neustále ze všech stran slyšíme, jak pro nás bude rok 2012 ekonomický velmi náročný. Ale nemusí být náročný pro všechny. Hlavním cílem Chytrého Honzy je pomoci lidem lépe hospodařit a tím se lépe vyrovnat s očekávanou nelehkou situací. Zkrátka pokud spojíte své síly s Chytrým Honzou, nemáte se čeho obávat.
09.01.2012 09:30 |

podobné články

Recenze: Padlý anděl Lana Del Rey si na nové desce užívá temné líbánky

 
Hodně lidí zpěvačku Lanu Del Rey odepisovalo už po první desce jako jednorozměrný kýč. Třetí studiové album Honeymoon ale dokazuje, že ke skvělému popu někdy stačí opravdu málo. Lana negeneruje hity jako Rihanna, své posluchače udržuje spíše v napětí a je jako filmová hvězda, která hraje pořád tu stejnou roli, píše v recenzi Karel Veselý.
25.09.2015 09:46 |

podobné články

RECENZE Když U2 vzpomínají na punkery, střední třída trsá

 
Když Bono mluví o tom, že se U2 na desce Songs of Innocence chtěli zamyslet nad tím, proč vlastně kdysi chtěli být v kapele, dalo by se ironicky odpovědět: "Kvůli penězům!"
10.09.2014 15:10 |

podobné články

RECENZE Beck zpívá nostalgickým apatikům i loserům roku 2014

 
Na nové desce Morning Phase se Beck už nechce bouřit, místo toho by rád dokázal, že i „normálnost“ může být svůdná a nemusí nudit. Ale to samé už udělal před deseti lety na desce Sea Change.
04.03.2014 13:00 |

podobné články

Osobnosti: Beck Beck (96 článků)

RECENZE Beck zpívá nostalgickým apatikům i loserům roku 2014

 
Na nové desce Morning Phase se Beck už nechce bouřit, místo toho by rád dokázal, že i „normálnost“ může být svůdná a nemusí nudit. Ale to samé už udělal před deseti lety na desce Sea Change.
04.03.2014 13:00 |

podobné články

Osobnosti: Beck Beck (96 článků)

Diváci dávají smysl naší existenci, říká ředitelka Violy

 
Divadlo Viola je pojem pro milovníky intimních chvil s krásným slovem, inspirativními myšlenkami, hudbou i chytrým humorem. A to už plných padesát let. Posledních dvacet let v něm vládne Miluše Viklická.
24.10.2012 11:35 |

podobné články

Varnsdorfané ironicky poděkovali policistům za sobotní zásah

 
Zhruba 200 obyvatel Varnsdorfu se v pondělí odpoledne znovu sešlo při demonstraci na náměstí. Tentokrát protestovali proti sobotnímu policejnímu zásahu. Po krátkém proslovu se lidé vydali na spořádaný pochod k policejní stanici, kde za skandování „Hoši, děkujem“ ironicky poděkovali za sobotní bezpečnostní opatření. Po 20 minutách se bez jakýchkoliv incidentů rozešli.
12.09.2011 19:00 |

podobné články

Ironický pohled na českou povahu v divadelní adaptaci knihy Gottland

 
Když polský novinář Mariusz Szczygieł  vydal roku 2007 knihu o Čechách a Češích, jistě netušil, jak ohromující bude mít jeho snažení úspěch. Kniha s názvem Gottland se u nás dočkala už desátého dotisku, což je v českých poměrech zcela nadstandardní. I přes to, že jsou v ní Češi vypodobňováni leckdy ironicky a ne příliš v lichotivém světle, je stále o téma češství pohledem novináře - člověka z venku obrovský zájem.
31.03.2014 18:20 |

podobné články

Osobnosti: Mariusz Szczygieł (4 články)

Stalin je gentleman, měl by prý říct Zeman v Moskvě. Historik se ironicky vysmál jemu i národu, zblblému komunistickou propagandou

 
Historik Univerzity Karlovy Petr Hlaváček zásadně nesouhlasí s cestou prezidenta Zemana na moskevské oslavy konce druhé světové války. Argumentuje tím, že Rusové oslavují úplně něco jiného než Evropa a prezident Zeman je v tom ještě jede podpořit a své názory shrnul v komentáři ironicky nazvaném "Stalin je gentleman".
06.05.2015 13:26 |

podobné články

Osobnosti: Petr Zeman (224 článků)

Ožením se a převedu Agrofert na Moniku, vzkázal Babiš kritikům střetu zájmů. A začaly mu chodit "gratulace"

 
Majitel Agrofertu s humorem oznámil, že se možná ožení s partnerkou Monikou, aby mohl převést firmu na manželku a mohl obejít zákon, který možná schválí jeho koaliční partneři. Ministrova slova vyvolala sled zajímavých reakcí. Stranou nezůstal například šéfredaktor Svobodného fóra Pavel Šafr. Podle něho je „Andrej v jiném stavu a musí se ženit“. A tím to zdaleka neskončilo. Ironicky se vyjádřil i muž pracující pro Andreje Babiše. Podívejte se sami.
01.03.2016 22:10 |

podobné články

Osobnosti: Andrej Babiš (7810 článků)

4 reálné pomsty, které znějí jako z filmu

 
Pomsta je téma, které mají filmoví scenáristé často v oblibě. Vyskytne se ostatně i v příštím díle Hvězdných válek, jež nese jméno Rogue One: Star Wars Story a míří do kin na 15. prosince. I sám George Lucas, původní tvůrce této filmové ságy, má však ironicky na triku jednu dokonalou pomstu v reálném životě. Čtyřem skutečným příběhům o pomstě sice trestuhodně chybí krev, vše ale nevyhrazují humorem.
15.12.2016 17:25 |

podobné články

Osobnosti: George Lucas (41 článků)

Dalajlama si získal české obecenstvo laskavostí a humorem

 
Stovky lidí zavítaly na dnešní přednášku tibetského duchovní vůdce dalajlamy do pražské Tipsport areny. Osobní přítel bývalého českého a československého prezidenta Václava Havla si návštěvníky získal svou vřelostí a humorem. Na zesnulého Havla také v úvodu svého vystoupení několikrát zavzpomínal. Při přednášce věnované laskavosti a vzájemné úctě pak vyzdvihl roli kvalitních mezilidských vztahů.
14.09.2013 16:05 |

podobné články

Osobnosti: Václav Havel (4387 článků)