Článek

RECENZE: Mandrage na párty ve stříbře

 
Plzeňská poprocková kapela Mandrage vydala loni velmi dobrou desku Potmě jsou všechny kočky černý a letos na jaře se vypravila na turné, jehož motivem je kolekci propagovat. Jak jsme u ní zvyklí, činí tak profesionálně a nápaditě. Předvedla to i ve čtvrtek večer ve vyprodaném brněnském Sono Centru.
08.04.2016 11:35 |

podobné články

Podobné články

Fotograf Jan Saudek: Vždy jsem snil o tom, být ženou

 
Sedmasedmdesátiletý Jan Saudek má jeden nesplněný sen. Vždy toužil být ženou. Protože se mu to nepovedlo a zřejmě už ani nepovede, dívky a ženy alespoň fotografuje. Nedávno udělal výjimku, když pro charitativní projekt Art for Life fotil chlapeckou kapelu Mandrage. I tam ale svůj dosud tajný sen propašoval. Další články k tématu: Saudek se obul do kolegů fotografů, LaChapelle je podle něj chudák Šperky pro železnobrodské skláře navrhne slavný fotograf Saudek Jan Saudek vyhrál nad expartnerkou soud. Jeho snímky mu opět patří Jan Saudek už zase maluje na klapky, pomůže studentům filmu Hradní hraní má super atmosféru, těší se Mandrage na koncert na Točníku Bravo TV: Mandrage prozradí, jestli už našli ženu, kterou hledali Mandrage jsou mladí a neklidní
08.07.2012 11:15 |

podobné články

Osobnosti: Jan Saudek (316 článků)

Mladý strážník měl ve Stříbře zbít bezdomovce: Bývalý voják byl obviněn z pokusu o ublížení na zdraví

 
Půlroční až tříleté vězení hrozí muži, kterého tachovská policie v neděli obvinila ze zneužití pravomoci úřední osoby a z pokusu ublížení na zdraví. Podle informací ČTK je obviněným příslušník městské policie ve Stříbře. „Policie muže stíhá za incident, který se odehrál 13. června ve Stříbře,“ řekla tachovská policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.
20.06.2016 14:55 |

podobné články

Skupina Mandrage: Prý existuje manuál, jak složit hit

 
Skupina Mandrage vydala album Moje krevní skupina. "Údajně existuje nějaký manuál, jak složit hit. Já ho nikdy nečetl a na jeho existenci mám podobný názor jako ateista na Boha. Nevím, jestli si to pamatuju přesně, ale Robert Kodym údajně pokládá ruce na nějaké staré kly a paroží a jejich energii pak přenáší pomocí rukou do kytary," řekl v rozhovoru pro Právo kytarista Pepa Bolan ze skupiny Mandrage.
30.01.2012 14:00 |

podobné články

Osobnosti: Robert Kodym (53 článků) , Josef Bolan (11 článků)

Mandrage akusticky: v pražském divadle Hybernia si zazpívali i Tomáš Klus a Xindl X

 
Mandrage vůbec poprvé ve své historii vyrazili na akustické turné. Šňůra O(d) začátku dospěla ve své polovině do pražského divadla Hybernia, kde kapela za doprovodu orchestru představila také dva vzácné hosty: Xindla X a Tomáše Kluse. V závěru koncertu si s Mandrage přímo na pódiu zazpívali také diváci.
04.04.2015 12:41 |

podobné články

Osobnosti: Tomáš Klus (706 článků)

Ve Stříbře přijde 800 lidí o práci. Výroba se stěhuje do Rumunska

 
Společnost Alcoa Fujikura Czech (AFL) ve Stříbře na Tachovsku uzavře ke konci září výrobu a propustí všech 790 zaměstnanců.
26.06.2009 19:35 |

podobné články

VIDEO: Ve Stříbře se sesunuly podmáčené městské hradby na rodinný dům

 
Ve Stříbře na Tachovsku se kvůli podmáčené půdě sesunulo několik metrů městských hradeb.
04.06.2010 10:30 |

podobné články

Na dům ve Stříbře se sesunuly historické hradby

 
Zřejmě podmáčení z vytrvalých dešťů je důvodem sesunutí patnáctimetrového úseku historických hradeb ve Stříbře. Sesuv v noci poznamenal rodinný dům, kde byla matka se dvěma dospívajícími dětmi. Nikomu se nic nestalo, teď prohlíží dům a zbylé hradby statik.
04.06.2010 11:20 |

podobné články

KOMPLIKACE! Ve Stříbře vykolejil vagon! Trať je mimo provoz!

 
Železniční nehodu řeší od nedělního rána na nádraží ve Stříbře na Plzeňsku. Jak agentuře Mediafax řekl mluvčí Českých drah Radek Joklík, vykolejil poslední vagón osobního vlaku, ale událost si nevyžádala žádné zranění.
01.05.2011 12:45 |

podobné články

Majitel ubytovny ve Stříbře opíjí a zneužívá dívenky: Jejich matkám pak odpouští dluhy

 
Skutečně nechutný byznys rozjížděl majitel ubytovny ve Stříbře na Plzeňsku. Podle místních obyvatel si velmi zvláštním způsobem vybírá peněžité dluhy od ubytovaných matek malých dívek. Děti totiž opije a pak zneužije! Muž byl už obžalován.
12.04.2016 11:20 |

podobné články

Ve Stříbře hořel sklad obložení do aut, škody jsou ve statisících

 
Zhruba 30 hasičů likvidovalo v noci na dnešek požár skladu vnitřního obložení do automobilů ve Stříbře. Nikdo nebyl zraněn, škody budou ve statisících korunách. Příčina požáru zatím není známá.
17.05.2016 08:30 |

podobné články

RECENZE: Evoluce Mandrage má smysl

 
Plzeňská poprocková skupina Mandrage podnikla v minulých letech z klubového undergroundu frontální útok do všeobecného povědomí a tím pádem i k hudebním cenám, popularitě a tuzemské slávě. Smysluplné je, že postupuje dál.
18.11.2013 16:36 |

podobné články

RECENZE: Mandrage mají na novém turné zajímavou scénu i přehršel hitů

 
Plzeňská skupina Mandrage patří k nejpracovitějším na tuzemské scéně. Její schopnost a vůle svůj status posunovat se vynořuje vždy v cyklech, s novou deskou nebo novým turné. To aktuální k loňskému albu Siluety odstartovalo v sobotu večer v KD Peklo v Plzni. Rázně a ambiciózně.
02.03.2014 09:40 |

podobné články

RECENZE: Skupině Mandrage sázka na nejistotu vyšla

 
Zatímco na dva roky starém albu Siluety dospěli Mandrage v silnou poprockovou kapelu, na novém Potmě jsou všechny kočky černý si více hrají. Evoluce přitom pokračuje. Týká se vyzrálé melodičnosti (stala se přirozenou součástí písniček), zvuku, stylu a částečně textů.
28.11.2015 10:20 |

podobné články

Skupina Mandrage: Nejsme žádný teenagerský projekt

 
Hudební skupina Mandrage vydala nové album Hledá se žena. "Každého muzikanta potěší, když si lidé zpívají i písničky, které nejsou mediálně profláklé. Věřím, že nám fanoušci rozumějí. Jsme především koncertní kapela, to je naše hlavní cesta, ale když se koncertní aktivity setkají s mediálními, je to bonus," řekl v rozhovoru Pepa Bolan kytarista skupiny.
07.12.2009 10:15 |

podobné články

Osobnosti: Josef Bolan (11 článků)

Mandrage porazili Vojtka!

 
Skupina Mandrage vyhrála na Hudebních cenách Óčko kategorii rock a porazila tak favorizované Kabáty v čele s Pepou Vojtkem.
26.02.2010 12:35 |

podobné články

Osobnosti: Josef Vojtek (546 článků)

Mandrage se těší, že se na Sázavafestu zamknou do stanu

 
Plzenští Mandrage, kteří nedávno ukončili velmi úspěšnou „Hledá se žena“  tour, mají v současné době pěkně nabitý program. Kromě koncertování se pilně věnují i svým fanynkám! Důvodem je ukončení celorepublikové soutěže v rámci zmíněného turné, v níž hledali ženy a dívky, které dostaly možnost poznat celou kapelu osobně.
27.07.2010 16:40 |

podobné články

Plzeňští Mandrage vyrážejí na evropské turné

 
Plzeňská skupina Mandrage, která na sebe upozornila hitem Hledá se žena i stejnojmenným druhým albem, letos slaví deset let existence. 7. dubna je připomene na koncertě, který se uskuteční v klubu Buena Vista v rodném městě kapely.
22.03.2011 13:05 |

podobné články

Kytarista kapely Mandrage je pohřešován!

 
Autoři hitu Hledá se žena - kapela Mandrage - mají problém. Už několik dní marně pátrají po svém kytaristovi a bez něho nemůžou hrát.
15.08.2011 14:05 |

podobné články

Mandrage: Po koncertech se nikdy nesprchujeme

 
Zpocení členové kapely Mandrage prozradili, že převlékání do kostýmů je jejich koncertní rituál. A zatímco mokré kostýmy po koncertě umyjí a usuší, sami se nikdy nevysprchují. Důvod je prozaický a objasnil ho bubeník Mates: „Většinou na festivalu nejsou sprchy, takže my se nesprchujeme.“
07.10.2011 15:15 |

podobné články

Osobnosti: Brad Pitt (1523 článků) , George Clooney (692 článků) , Arnold Schwarzenegger (521 článků)