Článek

RECENZE: Malá z rybárny pro děti není

 
Jen dva týdny po premiéře loutkové pohádky Malý Pán jde do kin další dřevěný prcek, Malá z rybárny scenáristy, výtvarníka a režiséra Jana Baleje. Ale zatímco Malý Pán je loutková pohádka pro spíše malé děti a ve filmovém ztvárnění přiznává vodicí dráty i nitě, Malá z rybárny kombinuje jak v obsahu, tak i ve formě klasiku s modernou - a pro děti není.
29.05.2015 12:51 |

podobné články

Osobnosti: Jan Balej (3 články) , Jana Malá (40 článků) , Jana Malá (40 článků)
Podobné články

Jan Balej točí Malou z rybárny

 
Moderní adaptaci pohádky Malá mořská víla H. Ch. Andersena připravuje pod názvem Malá z rybárny výtvarník a režisér animovaných filmů Jan Balej.
23.12.2013 15:27 |

podobné články

Osobnosti: Jan Balej (3 články)

Koprodukční film ČT MALÁ Z RYBÁRNY se úspěšně představil v Lyonu

 
Produkční tým společnosti MIRACLE FILM spolu se zahraničními koproducenty –Marlen Media Group (SR) a Les Trois Ours (Francie) úspěšně prezentoval společný projekt – celovečerní loutkový film režiséra a výtvarníka Jana Baleje Malá z rybárny (projekt ve výrobě) na jednom z největších koprodukčních setkání animovaného filmu v Evropě, CARTOON MOVIE, který se koná od roku 1999 ve francouzském Lyonu.
24.03.2014 13:35 |

podobné články

Osobnosti: Jana Malá (40 článků) , Jana Malá (40 článků)

Filmové premiéry: Malá z rybárny, Dítě číslo 44, Láska na první boj a další

 
Do kin jde nový český loutkový film Malá z rybárny. Premiéru má i koprodukční snímek Dítě číslo 44, který se natáčel v České republice. Cenu mezinárodní kritiky dostala loni v Cannes francouzská komedie Láska na první boj. Příběh chlapce s Aspergerovým syndromem vypráví film Kůň na balkóně. Divoká dvojka, to jsou dvě nebezpečné krásky na útěku.
28.05.2015 07:10 |

podobné články

VIDEO: Tučňák chodí sám nakupovat. Vždy zamíří do rybárny

 
Vybaven malým plyšovým baťůžkem tučňák Lala vyráží každý den na nákupy. Podívejte se na video, jak japonský tučňák chodí na makrely do místní rybárny.
07.07.2010 15:45 |

podobné články

Magda Malá zažívá krizi ve vztahu a stěhuje se z luxusu do paneláku

 
Vztah zpěvačky a herečky Magdy Malé s Vladimírem Horákem prochází vážnou krizí. Ta prý začala už ve chvíli, kdy se jim narodila dcera Terezka. Do té doby spolu vychovávali dceru Magdalenu, kterou má Malá s kameramanem Alešem Matějkou. Další články k tématu: Zpěvačka Malá vyškrtla otce své dcery ze života i z rodného listu Dcera umí výšky jako Karel Gott, říká Magda Malá Zpěvačka Malá porodila holčičku, na sále ji uklidňoval zpěv Zpěvačka Malá truchlí, tragicky jí zemřel synovec Magda Malá čeká přírůstek do rodiny
04.02.2012 00:15 |

podobné články

Osobnosti: Karel Gott (4018 článků) , Magda Malá (81 článků)

Tučňák Lala si chodí sám nakupovat

 
Tučňák Lala vyráží každý den na nákupy vybaven malým plyšovým batůžkem. Chodí na makrely do místní rybárny! Podívejte se na kuriózní video japonského tučňáka na výletě.
14.07.2010 14:00 |

podobné články

Magda Malá není malá všude! Na křtu knihy Světlo to zpěvačka rozsvítila

 
Zpěvačka Magda Malá byla hostem křtu nové knihy nesoucí název Světlo. Jenže, jak se brzy ukázalo, rodačka z Chebu nakonec díky svému odvážnému outfitu zastínila jak samotnou knihu, tak i jejího autora.
23.09.2015 14:50 |

podobné články

Osobnosti: Magda Malá (81 článků)

Propad vozovky v Číně zabil dva lidi: Jako zázrakem přežila tato malá holčička

 
Ohromný kus štěstí měla tahle malá holčička z čínské provincie Chej-lung-ťiang. Jako jedna z mála přežila náhlý propad vozovky ve městě Charbin a z více jak desetimetrového pádu si odnesla jen drobná zranění.
16.08.2012 18:10 |

podobné články

Narodila se o tři měsíce dřív a byla tak malá, že se ručkou vlezla do snubního prstýnku. Malá bojovnice se ale nedala!

 
Malá Mollie byla na svět přivedena předčasně a doktoři jí dávali jen tři týdny života. Překvapila všechny a nejvíc své rodiče!
25.08.2015 19:02 |

podobné články

RECENZE: Kryštof dokázal ještě přidat

 
Skupina Kryštof je jedna z mála českých, které jsou schopny vyprodat celé koncertní turné v halách. Je též jedna z mála, kterým taková satisfakce nestačí, a snaží se svá vystoupení vylepšovat. Bylo-li tedy turné k albu Inzerát na české poměry velkolepé, Kryštof Srdcebeat Tour je velkolepé na poměry evropské.
20.10.2015 08:55 |

podobné články

Rodiče zahalení zatímco děti mrznou

 
Stále častěji se objevují fotky celebrit s dětmi, kde jsou rodiče zahalení od hlavy až k patě, zatímco děti vedle nich pobíhají v letních šatech. Patrně největší extrém představuje malá Suri Cruise… Malá Suri Cruise se spolu s chůvou vydala navštívit otce Toma Cruise, který zrovna natáčel nový film. Všichni okolo jsou oblečeni do teplých kabátů, jediná Suri pobíhá [...]
23.02.2010 19:30 |

podobné články

Osobnosti: Tom Cruise (845 článků) , Suri Cruise (270 článků)

Recenze: Vařte s dětmi pro děti. Bude vás to bavit!

 
Takhle má vypadat kuchařka pro děti! Originální recepty, které jsou podané hravě, navíc je doprovází úžasné fotky. S knihou Vaříme s dětmi pro děti autorky Petry Novotné budete mít zkrátka problém své děti z kuchyně dostat.
20.08.2016 12:10 |

podobné články

TEST: Malá auta jsou velkým nebezpečím

 
To, že malá auta jsou nebezpečnější než ta velká, není žádná novinka. Ale značky se snaží přesvědčit zákazníky, že tomu tak není. Američtí odborníci ale mají jiný názor.
04.05.2009 06:35 |

podobné články

Co nesnáší děti v autě? Zpěv rodičů je horší než nadávky. To je pro ně peklo

 
Většina analýz se zabývá stresovými faktory pro řidiče. Mezi ty často zmiňované patří křik a hádky dětí. Ale jak ukázal průzkum automobilové společnosti Ford, také děti mají vůči chování rodičů v autě rovněž výhrady. Firma podle CNN oslovila 2002 dětí ve věku od sedmi do 12 let z Francie, Německa, Itálie, Španělska a Británie. Děti si nejčastěji stěžovaly na to, že rodiče v autě zpívají. Vadí jim také, když matka nebo otec křičí na ostatní řidiče, klejí nebo se dloubají v nose. Alarmujících 61 procent všech dětí tvrdilo, že se jejich rodiče za volantem vztekají nebo používají sprostá slova.
22.10.2015 10:45 |

podobné články

Šestiletá milionářka má 60 párů bot a šaty za statisíce, kde na ně vzala?

 
Isabella Barrett je malá holčička z Rhode Islandu, které je teprve šest let, ale už teď má víc peněz, než vy budete schopni vydělat za deset životů. Odmalička objíždí soutěže krásy a je "hvězdou kontroverzní reality show Toddlers and Tiaras":http://www.extra.cz/pedofilove-se-raduji-mala-kralovna-krasy-vydelava-miliony-tim-ze-navrhuje-svou-vlastni-kolekci-sperku-pro-deti, která právě ukazuje život holčiček a jejich matek ve stresu a zajetí krásy.
16.04.2013 11:00 |

podobné články

Osobnosti: Isabella (38 článků)

Malá holčička si jede brutální rokec u snídaně: To video musíte vidět!

 
Nad lívanci s javorovým sirupem si tahle malá holčička vystačí sama se sebou a vykládáním pro nás nesrozumitelných věcí, ale že ještě neumí mluvit, není pro ni žádná překážka.
27.03.2013 11:00 |

podobné články

Matku osmerčat obvinila bývalá chůva z týrání dětí

 
Sedmatřicetiletá Nadya Sulemanová musí řešit další problém. Podle bývalé chůvy své děti zanedbávala a padlo i obvinění ze sexuálního zneužívání. Matka osmerčat to ale popírá a s odvoláním na sociální pracovníky prohlašuje, že se o své děti stará dobře. Další články k tématu: Po pornu a striptýzu chce matka osmerčat randit, ale za peníze Zadlužená matka osmerčat má už první striptýz za sebou Matka osmerčat si vydělává v pornu i striptýzem, prý to dělá pro děti Nenávidím svoje děti, prohlásila matka osmerčat Sulemanová Matka osmerčat možná přijde o děti. Neřeší to a předvádí se v bikinách Matka osmerčat bude možná vystupovat v reality show
15.10.2012 14:20 |

podobné články

Magda Malá zavrhla otce svého dítěte a spokojeně tloustne

 
Je známo, že zpěvačka a matka dvou dětí Magda Malá (43) nemá zrovna dobré vztahy s otcem své starší dcery Magdalénky (7). Ten ji totiž poslal k vodě hned poté, co se dozvěděl, že s ní čeká dítě. Magda teď dospěla k rozhodnutí, že nejlepší bude biologického otce zcela zavrhnout!
14.09.2010 08:05 |

podobné články

Osobnosti: Magda Malá (81 článků)

Malá dcera Jennifer Lopez roste do krásy. Koukněte se

 
Malá dcera Jennifer Lopez (41) Emma (3) je každým dnem krásnější. Zpěvačka s nejpřitažlivějším pozadím šoubyznysu vzala své děti na procházku pařížským parkem.
17.06.2011 16:15 |

podobné články

Osobnosti: Jennifer Lopez (695 článků)