Článek

Recenze: Lucie má hity, ale chybí jí víc hravosti. Nadávání na komunisty to nezachrání

 
Po předloňském megalomanském turné si letos Lucie dala repete. Tentokrát zvolila méně pompy a lehce obměnila setlist. Reportáž z pražského koncertu.
02.07.2016 11:25 |

podobné články

Podobné články

Za nadávání na veřejnosti se v USA zavádějí pokuty

 
Občané malého amerického městečka Middleborough nedaleko Bostonu si odsouhlasili, že se bude za nadávání na veřejnosti platit pokuta 20 dolarů (410 korun). V Middleborough, kde žije zhruba 23 000 lidí, si zákon odhlasovali poměrně jasně. Pro bylo 183 hlasujících, proti jen 50. Lidé bez potíží schválili návrh zákona, který jim předložil tamější velitel policie.
13.06.2012 09:50 |

podobné články

Borhyová a Hrdlička: Takhle jejich láska vyprchávala před kamerou!

 
Tři roky tvořili dokonalý pár. A stejně tak dlouho Lucii Borhyovou (37) a jejího partnera Michala Hrdličku (26) potkávaly na různých akcích kamery Blesku. Usměvavý pár se nikdy nebránil rozhovorům, ovšem v poslední době už častěji stáli před kamerou sami... Připomeňte si reportáže, v nichž nejprve zářili štěstím! Doposud působili Lucie Borhyová (37) a Michal Hrdlička (26) jako dokonalý pár a dokonce plánovali svatbu. Jenže přišel nečekaný rozchod. Jak se ale láska slavné dvojice zrodila a jak se vyvíjela? Připomeňte si momenty, kdy byli Lucie s Michalem ještě šťastně zamilovaní.Více na http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/348924/borhyova-a-hrdlicka-se-rozesli-jak-sel-cas-s-lucii-a-michalem.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy Doposud působili Lucie Borhyová (37) a Michal Hrdlička (26) jako dokonalý pár a dokonce plánovali svatbu. Jenže přišel nečekaný rozchod. Jak se ale láska slavné dvojice zrodila a jak se vyvíjela? Připomeňte si momenty, kdy byli Lucie s Michalem ještě šťastně zamilovaní.Více na http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/348924/borhyova-a-hrdlicka-se-rozesli-jak-sel-cas-s-lucii-a-michalem.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy Doposud působili Lucie Borhyová (37) a Michal Hrdlička (26) jako dokonalý pár a dokonce plánovali svatbu. Jenže přišel nečekaný rozchod. Jak se ale láska slavné dvojice zrodila a jak se vyvíjela? Připomeňte si momenty, kdy byli Lucie s Michalem ještě šťastně zamilovaní.Více na http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/348924/borhyova-a-hrdlicka-se-rozesli-jak-sel-cas-s-lucii-a-michalem.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy Doposud působili Lucie Borhyová (37) a Michal Hrdlička (26) jako dokonalý pár a dokonce plánovali svatbu. Jenže přišel nečekaný rozchod. Jak se ale láska slavné dvojice zrodila a jak se vyvíjela? Připomeňte si momenty, kdy byli Lucie s Michalem ještě šťastně zamilovaní.Více na http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/348924/borhyova-a-hrdlicka-se-rozesli-jak-sel-cas-s-lucii-a-michalem.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy
14.10.2015 12:45 |

podobné články

Osobnosti: Lucie Borhyová (1377 článků) , Michal Hrdlička (634 článků)

Lidovci se bojí zrady. Jejich pojistka je ale prý nezachrání

 
Vyjednávání o nové vládě mezi sociální demokracií, lidovci a hnutím ANO neprobíhá zrovna hladce. Strany se nemohou dohodnout na církevních restitucích ani lustračním zákonu. KDU-ČSL se podle komentátora Petra Nováčka bojí, že by ji mohly obě větší strany v těchto bodech přehlasovat kvůli spojení s komunisty, a vyžaduje proto nějakou záruku. Právo veta ji prý ale nezachrání.
04.12.2013 09:50 |

podobné články

Doma nevařím, můj partner je fenomenální kuchař, prozradila Lucie Bílá

 
Šestačtyřicetiletá zpěvačka Lucie Bílá už tři roky tvoří pár s Petrem Makovičkou. Za celou tu dobu se čtrnáctinásobná držitelka ceny Český slavík moc v kuchyni nezdržovala. Nejen kvůli pracovnímu vytížení, ale vlastně ani nemusela, protože o vaření se stará její o devět let mladší přítel. Další články k tématu: Lucie Bílá je v nemocnici, v neděli ji v bolestech odvezla záchranka Lucie Bílá se oblékla do kůže a stala se opět metalovou dračicí Lucie Bílá se vrátí k Arakainu. A pojedou na turné Lucie Bílá bilancuje: devět platin, háčkování v autě a dvoumetrový chlap Lucie Bílá prodala skoro 100 tisíc kusů vánočního alba, má 9 platin Lucie Bílá točí s Troškou, do Babovřesk přijede v roli luxusní cikánky
17.05.2012 01:40 |

podobné články

Osobnosti: Lucie Bílá (2168 článků)

Lucie Vondráčková zkusila image Lucie Bílé, jejího syna to rozplakalo

 
Křehká blondýnka Lucie Vondráčková se ve svém klipu změnila v černovlasou rockerku. Na natáčení vzala i svého syna Matyáše, ten ale z matčiny proměny nadšený nebyl. Další články k tématu: Lucie Vondráčková vezme syna na natáčení, aby viděl krásy Čech Když malý řve jako tur, je to mazec, říká Lucie Vondráčková Lucie Vondráčková z Kanady: Mám tu roli v seriálu. Do konce života Vondráčková je měsíc po porodu na své váze, pózovala pro film Labyrint Lucie Vondráčková v neděli porodila syna Matyáše
21.05.2012 15:21 |

podobné články

Osobnosti: Lucie Bílá (2168 článků) , Lucie Vondráčková (1091 článků)

Lucie Vondráčková zkusila image Lucie Bílé, jejího syna to rozplakalo

 
Křehká blondýnka Lucie Vondráčková se ve svém klipu změnila v černovlasou rockerku. Na natáčení vzala i svého syna Matyáše, ten ale z matčiny proměny nadšený nebyl. Další články k tématu: Lucie Vondráčková vezme syna na natáčení, aby viděl krásy Čech Když malý řve jako tur, je to mazec, říká Lucie Vondráčková Lucie Vondráčková z Kanady: Mám tu roli v seriálu. Do konce života Vondráčková je měsíc po porodu na své váze, pózovala pro film Labyrint Lucie Vondráčková v neděli porodila syna Matyáše
23.05.2012 17:30 |

podobné články

Osobnosti: Lucie Bílá (2168 článků) , Lucie Vondráčková (1091 článků)

VIDEO: Svatbu už nechci, mění názor Lucie Bílá

 
Ještě loni se Lucie Bílá nechala slyšet, že by se svatbě se svým nynějším partnerem nebránila. Teď se ale dohodli, že papír nepotřebují a že bude lepší zůstat svobodní. Bílé stačila fiktivní svatba, kterou měli s partnerem ve středověké krčmě v Dětenicích. Další články k tématu: Bílou překvapil partner svatbou, ve středověké krčmě si řekli ano Nebála bych se potřetí vdát, říká Lucie Bílá Lucie Bílá rozplakala fanynku. Pozvala ji na svůj muzikál Lucie Bílá se umí zabavit i v autě, tenhle svetr si upletla sama Už nechci křičet, tvrdí o svém šansonovém albu Lucie Bílá Lucie Bílá vydává nové album. Zpívá na něm šansony i Michaela Jacksona
19.11.2012 11:50 |

podobné články

Osobnosti: Michael Jackson (1611 článků) , Lucie Bílá (2168 článků)

Martinová své manželství už nezachrání: První dáma české country přiznala o sedm let mladšího partnera

 
O tom, že nad manželstvím Věry Martinové  (55) a Jaroslava Petráska se objevily mraky, se spekuluje už delší dobu. Super.cz vám už včera přinesl informaci opírající se o svědectví zdroje blízkého páru, na základě které bylo jisté, že první dáma české country svůj vztah se známým bubeníkem nezachrání . Manželé, kteří společně vychovali dceru Anežku, žijí už víc jak rok odděleně.
05.06.2015 10:10 |

podobné články

Osobnosti: Věra Martinová (102 článků)

Lucie Vondráčková vezme syna na natáčení, aby viděl krásy Čech

 
Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec přijeli se synem Matyášem do Česka kvůli mistrovství světa v hokeji i kvůli filmu. Lucie bude hrát v nové komedii Zdeňka Trošky a těší se, jak s manželem a synem stráví příjemné natáčení na jihu Čech. Další články k tématu: Když malý řve jako tur, je to mazec, říká Lucie Vondráčková Lucie Vondráčková z Kanady: Mám tu roli v seriálu. Do konce života Vondráčková je měsíc po porodu na své váze, pózovala pro film Labyrint Lucie Vondráčková v neděli porodila syna Matyáše Oceněná Vondráčková: V Kanadě jsem holka s kocourem. A tak to zůstane Lucie Vondráčková si nechala zdokumentovat požehnaný stav, podívejte
27.04.2012 16:50 |

podobné články

Osobnosti: Lucie Vondráčková (1091 článků) , Tomáš Plekanec (272 článků)

Bílou překvapil partner svatbou, ve středověké krčmě si řekli ano

 
Zpěvačka Lucie Bílá prožila po křtu svého alba Modi se svým přítelem Petrem Makovičkou romantický večer, který byl korunován svatbou. Ve středověké krčmě je oddal kněz v historickém kostýmu a pár tak symbolicky stvrdil svou lásku. Další články k tématu: Už nechci křičet, tvrdí o svém šansonovém albu Lucie Bílá Lucie Bílá vydává nové album. Zpívá na něm šansony i Michaela Jacksona Bílá obhajuje pornominulost Slávika: Hoď kamenem, kdo jsi bez viny Pro lásku obětuju všechno, loučila se s Carmen Lucie Bílá O tomhle se mi zdálo, říká Lucie Bílá, která Troškovi hraje cikánku Michal Horáček má mladou manželku, k oltáři ho vedla Lucie Bílá Lucie Bílá se umí zabavit i v autě, tenhle svetr si upletla sama
01.11.2012 11:35 |

podobné články

Osobnosti: Michael Jackson (1611 článků) , Lucie Bílá (2168 článků) , Michal Horáček (577 článků) , Michael Petr (68 článků)

Lucie Bílá: Valentýn? Jako by všude lítala vzduchem červená srdíčka

 
Šestačtyřicetiletá Lucie Bílá nedá na svátek zamilovaných dopustit. Přestože to není tradiční český svátek, podle zpěvačky se už rozšířil natolik, že ho nelze přehlédnout. Navíc má prý magickou moc. Další články k tématu: VIDEO: Svatbu už nechci, mění názor Lucie Bílá Lucie Bílá se umí zabavit i v autě, tenhle svetr si upletla sama Pro lásku obětuju všechno, loučila se s Carmen Lucie Bílá Honorář za natáčení s Troškou v Dobčicích nechci, říká Lucie Bílá O tomhle se mi zdálo, říká Lucie Bílá, která Troškovi hraje cikánku Rekord v líbání: manželé si vyměňovali polibky 58 hodin a 35 minut
14.02.2013 09:45 |

podobné články

Osobnosti: Lucie Bílá (2168 článků)

Lucie Bílá: Komediant jsem byla už jako dítě

 
O zpěvačce Lucii Bílé je známo, že je velkou milovnicí tradic a svátků. Ani na letošní Velikonoce nezapomíná a připraví pro koledníky plnou mísu dobrot. Velikonoce jsou pro ni tradice, začátek, zrození. Další články k tématu: Lucie Bílá: Valentýn? Jako by všude lítala vzduchem červená srdíčka Lucie Bílá se umí zabavit i v autě, tenhle svetr si upletla sama O tomhle se mi zdálo, říká Lucie Bílá, která Troškovi hraje cikánku Lucie Bílá točí s Troškou, do Babovřesk přijede v roli luxusní cikánky Doma nevařím, můj partner je fenomenální kuchař, prozradila Lucie Bílá Lucie Bílá vyjede na své největší turné, s sebou bere Patricii
31.03.2013 14:40 |

podobné články

Osobnosti: Lucie Bílá (2168 článků)

Muzikál s hity Lucie potvrzen, Karlín už hledá herce

 
Muzikál s hity skupiny Lucie, která se nedávno odhodlala k návratu, se stává skutečností. Hudební divadlo Karlín už hledá herce. Dílo se bude jmenovat Lucie - větší než malé množství lásky.
08.02.2013 08:55 |

podobné články

Módní hity levně na ebay

 
Na stránkách ebay najdete nemalé množství moderních výrobků, které jsou hitem nejen pro léto 2015. Stejné výrobky, které můžete vidět v moderních obchůdcích a různých prodejců. Posledně jsem narazila, jak paní prodávající luxusní módu nabízí úžasné riflové letní kozačky, lodičky, sandále. Vzpomínala jsem, kde jsem podobné módní hity zahlídla a rozhodla se blíže prozkoumat ebay. A bingo! Stejná nabídka různých výrobků, ale ceny za hubičku. Co vše si můžete za pár korun na ebay pořídit, vám přiblížím v dnešním článku. Osobně tam nakupuji běžně a jsem na výsost spokojená. Plavky Jestliže nemáte vážnější problémy se svými proporcemi a nebojíte se, že šlápnete vedle se střihem, můžete vesele nakupovat úchvatné kousky právě zde. Od extravagantních, sportovních, sexy, až po romantické či konzervativní. Včetně všech plážových doplňků, jako jsou šátky kolem pasu, sukýnky, plážové šaty a mnoho dalšího. Výhodou nepřeberného množství výrobku je, že vždy k sobě doladíte i zvlášť nakoupené věci. Overaly Kdo si myslí, že vyšly z módy, ten se šeredně plete! Od elegantních až po ty sportovní a různých materiálů, střihů i vzorů. Overaly využijete jak na procházku městem, sportování tak večerní párty. Výběr je velmi pestrý a velikosti také nejsou omezené. Letní obuv Pravdou je, že některá obuv se nevyplácí kupovat bez zkoušení. Ale s žabkami, sandály či plátěnkami nemáte teoreticky, co pokazit. Opět neuvěřitelný výběr od různých prodejců. Je vhodné vždy zkopírovat název vybraného výrobku a vložit do hledáčku. Vyjede vám tentýž výrobek, ale od více prodejců a vy si vyberete nejen podle ceny, ale i hodnocení. Teplákové soupravy Teplákovky sem dávám záměrně, protože zrovna včera mi přišla domů krásná bílá teplákovka z materiálu, který je ideální na léto. Najdete tam nejen značkové, ale i obyčejné výrobky, kterým však nechybí šmrnc. Rifle, šaty, kostýmky Zkrátka na co si jen pomyslíte, včetně zajímavé bižuterie. Dokonce bytové doplňky či nábytek a další sortiment. To už bychom,... Čtěte více Příspěvek Módní hity levně na ebay pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
07.08.2015 08:30 |

podobné články

Svobodová (OMMO): Ano, autoritář nás nezachrání, ale ani jeho firma

 
Ano, autoritář nás nezachrání, ale ani jeho firma. Občan by to už mohl zkusit.
05.09.2014 09:16 |

podobné články

Blbá až praští, nadávání na komunisty, zhroucení svobody. Pravicový sociolog důkladně a překvapivě rozebral léta od roku 89

 
Pravicový sociolog Petr Hampl na svém serveru popisuje, jak došlo během pár let po sametové revoluci k úpadku fungující a svobodné společnosti. Prý za to mohou hlavně předchozí vlády, ale i ta současná. Stabilní režim parlamentní demokracie tak dle něj „ztroskotal“ již po několika letech.
04.05.2015 16:36 |

podobné články

Tino, prsa ti to nezachrání! Změň šatník

 
Moderátorka Česko Slovenské SuperStar Tina (26) se poprvé na obrazovkách ukázala v bílých minišatech s hlubokým výstřihem a s vysokými kozačkami. Pro některé možná sexy kombinace, na Tině ale outfit vyzněl dost vulgárně a nevkusně. Prsy Tina rozhodně své moderátorské výstupy nezachrání, i když pány možná zaujme...
22.02.2011 05:05 |

podobné články

Řecko žádná půjčka nezachrání, píše výzkumník Institutu pro ekonomické záležitosti

 
Výzkumník Institutu ekonomických záležitostí Kristian Niemietz se pokusil odhalit příčinu problémů, kterým dnes eurozóna čelí. „Žádná půjčka Řecko nezachrání ani od něj samotného, ani od německých voličů,“ tvrdí ve své analýze na serveru The Telegraph.
17.07.2015 17:51 |

podobné články

Tereze Maxové nešlo odolat, přiznali členové Lucie

 
Fanoušci kapely Lucie se po devíti letech dočkali. Skupina se dala dohromady, vystoupila v pražském klubu SaSaZu a chystá turné. A to vše také díky topmodelce Tereze Maxové. Další články k tématu: RECENZE: Lucie splnila sny dětem i fanouškům, stačilo přivřít oči Turné Lucie je na světě. Přesně za rok se vydá na pět halových koncertů Lístky na koncert Lucie jsou prodané. I s kytarou vynesly 828 tisíc
27.06.2011 12:35 |

podobné články

Osobnosti: Tereza Maxová (402 článků)