Článek

Recenze: Lékem na vykolejený život a chaos je monogamie

 
Nový film režiséra Judda Apatowa střídá komedii se sentimentálním psychologickým dramatem. Do hlavní role obsadil populární komičku Amy Schumerovou.
07.08.2015 07:00 |

podobné články

Osobnosti: Judd Apatow (5 článků)
Podobné články

Monogamie přežila jen díky tomu, že jsme ztratili čich

 
Ztráta čichu může za to, že se v naší společnosti udržela monogamie, tvrdí australský antropolog Michael Stoddart. V průběhu evoluce člověk podle něj přestal vnímat feromony jiných lidí. Kdyby se tak nestalo, monogamie by se nejspíš neměla šanci. 
08.04.2015 12:46 |

podobné články

Osobnosti: Michael Michael (989 článků)

Monogamie vede k nevěře. Pražané volí cestu polyamory

 
Monogamie jako přežitek dob minulých. Pražané se snaží najít cestu, jak se vypořádat s nevěrou a následovat přirozenost člověka bez omezování druhého. Důkazem toho je i rozrůstající se pražská polyamory komunita, do které přichází stále noví lidé s touhou zjistit, jak taková víceláska funguje.
29.04.2016 18:15 |

podobné články

Monogamie není přirozená, míní Scarlett Johanssonová

 
Scarlett Johanssonová (32) má za sebou dvě nevydařená manželství. Herečka je přesvědčená, že je monogamie nepřirozená a že zůstat věrný jedinému partnerovi je příliš velkou dřinou.
15.12.2010 00:05 |

podobné články

Monogamie je nepřirozená, tvrdí Scarlett Johansson

 
Herečka Scarlett Johansson naznačila, že důvodem krachu jejího druhého manželství byl konvenční pohled novináře Romaina Dauriaka na manželskou věrnost. Hollywoodská hvězda totiž tvrdí, že je monogamie nepřirozená a že zůstat věrný jedinému partnerovi je příliš velkou dřinou.
18.02.2017 18:30 |

podobné články

Osobnosti: Scarlett Johansson (278 článků)

SJÍZDNOST ON-LINE: Chaos u Prahy, vykolejený vlak na jihu

 
Převrácené kamiony, auta mimo vozovku, záchranáři zasahující u zraněných.
13.12.2010 08:25 |

podobné články

Fuk připomenou Chaos UK

 
Slavnou anglickou hardcore punkovou kapelu Chaos UK připomene v úterý vystoupení soubor Fuk. V nich hraje na kytaru Gabba, který v Chaos UK hrál od půlky osmdesátých let a podílel se na jejich extrémním hard core.
30.08.2010 13:06 |

podobné články

Chaos Chronicles chce oživit ducha stolních RPG

 
Jednou z her, které byly oznámeny v průběhu letošního Gamescomu, ale tak nějak unikly naší pozornosti kvůli nepříliš velkému množství dostupných materiálů, je RPGs  tahovými souboji Chaos Chronicles od tvůrců Jagged Alliance: Back in Action. Vlastně bych ani neměl uvádět, že na Chaos Chronicles pracují tvůrci z mnichovského studia Coreplay, protože to u spousty z vás...
20.12.2010 08:05 |

podobné články

Radim Uzel: Monogamie a polygamie

 
Většina lidí tvoří páry podobně, jako to v přírodě dělají třeba koloniálně hnízdící ptáci, opice nebo delfíni. Vytvářejí monogamii s občasnou nevěrou. Postupné střídání partnerů bývá někdy nazýváno nevěrou sukcesivní. S prodlužováním průměrného lidského věku počet těchto střídání za život pochopitelně vzrůstá, takže jeden partner a jedna partnerka na celý život se stávají víceméně vzácností. Některé kultury však umožňují trvalé zákonné soužití s více partnery (polygamie).
10.11.2016 16:20 |

podobné články

Osobnosti: Radim Uzel (57 článků)

FlatOut 3: Chaos & Destruction - recenze

 
Co je špatné, jmenuje se většinou dost chlapácky. U her to platí takřka totálně. Jako by se snad nízká kvalita dala kompenzovat slovy. I třetí FlatOut si takto pomáhá. Kam mu ale podtitul „Chaos a Destrukce“ pomůže doopravdy, lze jen potichu tušit. Do přízně fanoušků tradičního FlatOutu se totiž rozhodně nevetře. A těžké to bude mít i u obyčejných smrtelníků,...
21.01.2012 21:00 |

podobné články

Recenze: Šílenec Kanye West stvořil monstrózní chaos. Dnešní pop jeho megalomanství potřebuje

 
Nové album rapera Kanyeho Westa The Life of Pablo je monstrózní chaos, který nemohl stvořit nikdo jiný než on.
15.02.2016 11:00 |

podobné články

Osobnosti: Kanye West (396 článků)

Dlouholetý partner atraktivní herečky překvapil: Být monogamní je pro mě těžké

 
Herec Joshua Jackson přiznal, že má problém s konceptem monogamie. Ačkoli žije s německou herečkou Diane Kruger, s níž si slíbili věrnost, není pro něho dodržování tohoto závazku jednoduché. Hvězda seriálu Dawsonův svět otevřeně přiznává, že žít celý život sexuálně s jedinou ženou je pro něj tvrdé.
17.05.2015 21:40 |

podobné články

Osobnosti: Joshua Jackson (8 článků) , Diane Kruger (21 článků)

Krasavec Joshua Jackson: Být monogamní je pro mě těžké

 
Herec Joshua Jackson přiznal, že má problém s konceptem monogamie. Ačkoli žije s německou herečkou Diane Krugerovou, s níž si slíbili věrnost, není pro něho dodržování tohoto závazku jednoduché. Hvězda seriálu Dawsonův svět otevřeně přiznává, že žít celý život sexuálně s jedinou ženou je pro něj tvrdé.
18.05.2015 09:05 |

podobné články

Osobnosti: Joshua Jackson (8 článků)

Smiřte se s nevěrou! Monogamie není přirozená

 
Podvádění je příšerná věc. Je to lež a podraz na partnerství, což je vztah založený na důvěře a otevřenosti. Proto také právě nevěra často bývá důvodem rozchodu. Navzdory tomu, že člověk monogamní tvor není. Biologicky a evolučně je předurčen k sexu s několika partnery a realitou je, že naprosté minimum lidí má za život jediného pohlavního partnera. Proč je tedy nevěra ve společnosti podporována a nevěra tak častý důvod k zabití vztahu?
25.12.2015 21:05 |

podobné články

Vykolejený vlak komplikuje dopravu

 
Na vjezdu do Olomouce vykolejil po půlnoci nákladní vlak. Mimo trať se dostaly tři vagony, nehoda blokuje trať z Olomouce směrem na Přerov.
22.06.2009 08:15 |

podobné články

Vykolejený vlak blokuje tah na Prahu. Problémy i jinde

 
Ti, kteří dopoledne po železnici pendlují mezi Prahou a Ústí nad Labem, se musí obrnit velkou trpělivostí.
09.03.2010 11:25 |

podobné články

Vykolejený vlak v Austrálii narazil v plné rychlosti do banky

 
Děsivě vypadající nehoda vlaku, který vykolejil a narazil do budovy banky v australském Melbourne, měla jako zázrakem šťastný konec. Kromě škody na majetku se totiž nikomu nic nestalo. Ke srážce došlo ve středu odpoledne, vlak prorazil zeď budovy poté, co strojvedoucí nerespektoval značku k zastavení.
10.03.2011 11:45 |

podobné články

Na Jesenicku vykolejil vlak, doprava bude stát do noci

 
V Žulové na Jesenicku v úterý dopoledne vykolejil vůz nákladního vlaku. Nehoda se obešla podle zástupců Drážní inspekce bez zranění a ani škoda nebude vysoká. Vykolejený vlak však zablokoval na železnici tamní regionální dopravu.
14.06.2011 14:15 |

podobné články

Vykolejený parní vlak poškodil deset kilometrů trati

 
Čtyři a půl milionu korun, to je aktuální výše škody způsobené pátečním vykolejením parního vlaku na železniční trati mezi Okříškami a Jihlavou. Agentuře Mediafax to potvrdil mluvčí Správy železniční dopravní cesty Tomáš Drvota s tím, že bylo poškozeno takřka deset kilometrů trati.
02.08.2011 21:05 |

podobné články

REBEL MOURINHO si počkal na sudí! A vynadal jim od plic

 
Trenér Realu Madrid José Mourinho byl po remíze s Barcelonou na Nou Campu a vyřazení ze Španělského poháru tak vykolejený, že šel po tiskové konferenci do garáží, počkal si na rozhodčí a pěkně od plic jim řekl, co si o jejich výkonu myslí.
27.01.2012 14:50 |

podobné články

Osobnosti: José Mourinho (201 článků)