Článek

Recenze: Landova nová deska je zbytečně plná demagogie a laciného kazatelství

 
Nová deska Daniela Landy plně uspokojí jeho fanoušky, kteří chtějí písně obsahující boj a laciné kazatelství.
21.09.2015 08:00 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Landa (456 článků)
Podobné články

Lando, máš smůlu! Manželka tě vyměnila za tuhle okatou kočičku

 
Režisérka Mirjam Landová už se nechce starat jenom o svého manžela a tři dcery. I když společně s Danem Landou připravuje rockovou operu, většinu svého pracovního času věnuje mladé zpěvačce Markétě Procházkové. "Vzala jsem si ji na starost a trochu ji i vychovávám. Chová se moc dětsky," řekla Super.cz Mirjam Landová.
19.03.2012 09:20 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Landa (456 článků) , Markéta Procházková (67 článků)

Mirjam Landová promluvila o krizi s Danem: Hrozí jim po 24 letech rozvod?

 
O rozpadu manželství zpěváka Daniela Landy (45) a režisérky Mirjam Landové (44) se mluví už od loňského léta. Podle našich inforamcí se Landa od rodiny dokonce odstěhoval a spekulovalo se i o tom, že za jejich rozchodem stojí Olga Lounová. Oba rozchod až doteď popírali. Až nyní Landová naznačila, že manželství s Landou prochází krizí.
10.03.2014 14:45 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Landa (456 článků) , Olga Lounová (293 článků)

Landová utekla od krize v manželství do hor: Po vážném úrazu se učila znovu lyžovat!

 
Režisérka Mirjam Landová (44) má už po krk neustálých spekulací o rozpadu jejího manželství se zpěvákem Danielem Landou (45), a tak vzala nohy na ramena a utekla do hor. Své starosti hodila za hlavu a po úraze se učí znovu lyžovat.
13.03.2014 11:40 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Landa (456 článků)

Jack z Titaniku zemřel zbytečně: Dřevěná deska by unesla i jeho

 
Film o potopení legendárního Titaniku viděl snad každý a nejednoho diváka jistě dojala scéna, kdy Leonardo DiCaprio (38) umírá v ledové vodě a Kate Winslet (37) leží na dřevěné desce, díky níž se zachrání. Experti nyní přišli na to, že deska by udržela oba herce, takže filmový Jack zemřel zbytečně.
10.10.2012 12:45 |

podobné články

Osobnosti: Kate Winslet (224 článků)

Opálka: Co mimo demagogie a volební propagandy na konferenci ODS nezaznělo

 
Předseda Vlády ČR a ODS se na sobotní ideové konferenci vyhraňoval vůči TOP 09, ČSSD, levici evropské i domácí a vlastně i proti většině občanů ČR. Jeho projev byl poplatný především uspokojení zájmů tradičních a potenciálních voličů ODS. Nechyběla demagogie, propaganda i lokajství.
22.01.2012 14:05 |

podobné články

Semelová odpovídala čtenáři: Kolem nás jsou lži a demagogie, otevírejme mladým lidem oči

 
Z PROFILŮ Okolo nás je spousta demagogie a lží, na které někteří občané slyší, jiní mají strach. Že přijdou o práci, že budou napadáni za své názory. Na svém profilu na serveru ParlamentníListy.cz to uvedla poslankyně Marta Semelová (KSČM) při odpovědi na dotaz jednoho ze čtenářů.
21.03.2014 20:30 |

podobné články

Osobnosti: Marta Semelová (244 článků)

Gabriel: Demagogie na prvním místě

 
Pokud si přečtete nové číslo časopisu Klíč ( časopis MČ Praha 11) budete nejen udiveni, ale asi i chvilkami zaskočeni a v neposlední řadě jistě i uvítáte, co se dozvíte. Co na tom, že to je demagogie.
07.01.2015 13:32 |

podobné články

Vy nejste ministr financí, ale ministr demagogie, vyjížděla opozice na Babiše. Jeho poslanec dělal z řečniště reklamu operátorovi

 
Sněmovna dnes opět nedokončila třetí, tedy závěrečné hlasování o kontroverzní elektronické evidenci tržeb (EET). Poslanci o normě sice diskutovali tři a půl hodiny, ale kromě dlouhých projevů ministra financí Andreje Babiše, předsedy ODS Petra Fialy a místopředsedy Sněmovny Petra Gazdíka (TOP 09) čas vyplnily hlavně faktické poznámky jednotlivých poslanců. A že bylo o co stát! Padaly totiž zmínky o „ministrovi demagogie“ a o knížním hitu „50 odstínů šedi“.
18.12.2015 14:11 |

podobné články

Osobnosti: Andrej Babiš (9362 článků) , Petr Fiala (1050 článků) , Petr Gazdík (813 článků) , Petr Gazdík (802 článků)

Babiš to vyhrál, do voleb bude v suverénně nejlepší pozici. Tradičním stranám zbyla jen demagogie. Sobotka chce opakovat Nečasův komplot, varuje vysokoškolský pedagog

 
ROZHOVOR Jen demagogie! „Tradiční politické strany se znemožňují již dlouho a jsou to právě ony, kdo nejvíce ohrožují demokracii tím, že ji profanují v očích veřejnosti,“ říká vysokoškolský pedagog, docent Michael Kroh, který si myslí, že odchodem Andreje Babiše z vlády se mu samozřejmě sníží publicita v České televizi, ale to bude asi tak všechno. „Jeho pozice se s přiblížením voleb bude ještě zlepšovat,“ předpokládá docent. Zároveň ale říká, že stačí, když ČSSD a pravice dostanou více hlasů než ANO a pak už se dohodnou na nějaké „proevropské“ platformě. A že by si ČSSD postavila vlastního kandidáta na prezidenta? „A kdo by to proboha měl být?“ ptá se Kroh, který už by se na základě událostí minulých dnů nebál ani prezidentského systému.
17.05.2017 20:30 |

podobné články

Osobnosti: Andrej Babiš (9362 článků) , Michael Michael (1053 článků)

Revoluce ve vaření – gorenje IQcook, první a jediná indukční varná deska s programem vaření v páře

 
Novinka IQcook od společnosti Gorenje přivádí do kuchyní geniálního pomocníka, se kterým je vaření rychlé, úsporné, zdravé, bez starostí, bez námahy a s vynikajícím výsledkem. IQcook je první varná deska na světě, která používá nejmodernější technologii, inteligentní senzor pro automatické vaření v páře. Deska IQcook umí vařit sama, bez jakékoliv kontroly! Vždy nastaví správnou teplotu i výkon a to bez ztráty nutričních hodnot potravin a dokonce zvládne řídit několik vaření najednou.
03.09.2012 09:45 |

podobné články

Vojtěch Dyk zve na Deska tour

 
V návaznosti na vydání prvního studiového CD zpěváka Vojtěcha Dyka a B-Side Bandu s bandleaderem Josefem Buchtou s názvem Deska se počátkem roku 2015 uskuteční velké turné Deska tour 2015.
27.01.2015 15:02 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Dyk (683 článků)

3 věci, které vašemu vzhledu zbytečne přidávají léta

 
Ačkoli se snažíte líčit podle nejnovějších trendů, působíte unaveným dojmem a co víc – vaše okolí vám hádá více let, nežli kolik vám ve skutečnosti je. Ptáte se sama sebe, kde je chyba a co děláte špatně, že i přes veškerou snahu působíte starší, což žádná žena nechce. Možná chybujete v líčení a sázíte na prvky, které vám zbytečně přidávají léta – a v tom bude zakopaný pes. Líčení k ženám neodmyslitelně patří. Make-up nám umožňuje zamaskovat nedostatky a dodat si sebevědomí. Každá z nás chce být krásná a na své okolí působit přitažlivě. Jenže ne vždy se nám to daří. Proč? Někdy zkrátka děláme chybičky, které nám přidávají léta a jsou tak viníkem toho, že na naše okolí působíme starší. A to přece nechceme, ne? Chyby v líčení, které vám přidávají léta Líčíte se? A líčíte se správně? Možná sledujete nejnovější trendy v líčení, se kterými se snažíte udržet krok. Mnohdy si myslíme, že jsou dané prvky a fígle pro nás ty pravé, ale ne vždy je tomu tak. Nemusíte se přestat líčit, jestliže vám make-up pomáhá cítit se lépe a přitažlivěji, pak si jen dejte pozor na přešlapy, které vám přidávají léta a to úplně zbytečně. Postačí, pokud se širokým obloukem vyhnete následujícím třem prohřeškům. Umíte kouzlit s řasenkou? První chybou v líčení, o které se v dnešním článku zmíníme, je řasenka – spíše její špatné použití. Ne všem ženám příroda do vínku nadělila krásné a husté řasy, které by nepotřebovaly zvýraznit, není se proto čemu divit, že drtivá většina z nás zkrátka po řasence sáhnout musí. Jenže pokud si s řasenkou pohrajete špatně, pak si uškodíte. A v čem je tedy chyba? Pokud si řasenku nanesete na dolní řasy – tady platí, že méně je více. Nepřehánějte to, jinak se dolní řasy slepí a váš pohled bude... Čtěte více Příspěvek 3 věci, které vašemu vzhledu zbytečne přidávají léta pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
08.01.2017 08:45 |

podobné články

Recenze: Nová deska Cocotte Minute je jedinečný experiment, který ocení hlavně fanoušci

 
Cocotte Minute se s aktuální deskou Rituál, kmen a srdce a kmen pustili do neprobádaných vod. Přeplavali je na výbornou, na konci ale žádnou Ameriku neobjevili. „Vznikla minimálně na první poslech (a po stránce formy) zajímavá deska. Je totiž něco mezi živákem a studiovkou, experimentem, který se nevidí jak v rámci domácí scény, tak ve světě,“ píše v recenzi Jarda Konáš.
19.10.2015 11:20 |

podobné články

Lenka Dusilová: Anděla mám na přebalovacím pultu

 
Koncem září vyšlo Baromantice nové album V hodině smrti. Navzdory temnému názvu je to deska plná naděje, obnovy a světla.  "Deska není o umírání, naopak. Je to reakce na to, v jakém žijeme světě,"  potvrzují v rozhovoru  Lenka Dusilová  a Beata Hlavenková.
09.10.2014 18:21 |

podobné články

Osobnosti: Lenka Dusilová (121 článků)

Recenze: Nová deska Jelenů je plná folkově laděných písniček, ovšem bez pachuti trampského táboráku

 
Úspěch Jelenů je zasloužený. V rámci české scény kapela vyčnívá kombinací stylů, která zajišťuje energii, líbivost i originalitu.
21.10.2016 13:50 |

podobné články

Recenze: Nová deska Jelenů je plná folkově laděných písniček, ovšem bez pachuti trampského táboráku

 
Úspěch Jelenů je zasloužený. V rámci české scény kapela vyčnívá kombinací stylů, která zajišťuje energii, líbivost i originalitu.
21.10.2016 18:50 |

podobné články

Recenze: Nová deska Jelenů je plná folkově laděných písniček, ovšem bez pachuti trampského táboráku

 
Úspěch Jelenů je zasloužený. V rámci české scény kapela vyčnívá kombinací stylů, která zajišťuje energii, líbivost i originalitu.
21.10.2016 23:50 |

podobné články

Recenze: Nová deska Jelenů je plná folkově laděných písniček, ovšem bez pachuti trampského táboráku

 
Úspěch Jelenů je zasloužený. V rámci české scény kapela vyčnívá kombinací stylů, která zajišťuje energii, líbivost i originalitu.
22.10.2016 04:55 |

podobné články

Recenze: Nová deska Jelenů je plná folkově laděných písniček, ovšem bez pachuti trampského táboráku

 
Úspěch Jelenů je zasloužený. V rámci české scény kapela vyčnívá kombinací stylů, která zajišťuje energii, líbivost i originalitu.
22.10.2016 09:55 |

podobné články