Článek

RECENZE Kobry a užovky uloví Pavlovovy psy a Pražáky

 
Pokus o film evropského formátu vyšel Janu Prušinovskému jen napůl. Ale v českém kontextu jeho sociální drama s prvky thrilleru vynikne.
20.02.2015 10:30 |

podobné články

Osobnosti: Jan Prušinovský (30 článků)
Podobné články

Filmové premiéry: Kobry a užovky, Kingsman: Tajná služba, Proti přírodě a Danielův svět

 
Bratři Matěj a Kryštof Hádkovi hrají sourozence ve filmu Jana Prušinovského Kobry a užovky. Britsko-americký následník všech bondovek má název Kingsman: Tajná služba. Cestou do drsné norské krajiny a do hlavy třicátníka Martina je film Proti přírodě. Příběh mladého pedofila, který nikdy nikomu neublížil, to je český Danielův svět.
18.02.2015 14:20 |

podobné články

Osobnosti: Kryštof Hádek (196 článků) , Jan Prušinovský (30 článků) , Matěj Hádek (46 článků)

Nová DVD: Kobry a užovky, Země zítřka, Popelka a další

 
V hlavní soutěži MFF Karlovy Vary byl s úspěchem uveden film Jana Prušinovského Kobry a užovky. Pro děti vycházejí v kolekci oba díly populárních animovaných filmů Letadla. George Clooney hraje hlavní roli v mysteriózní sci-fi Země zítřka. Nestárnoucí Popelka vychází v osobité verzi režiséra Kennetha Branagha.
20.10.2015 07:05 |

podobné články

Osobnosti: George Clooney (699 článků) , Kenneth Branagh (14 článků) , Jan Prušinovský (30 článků)

Filmy Domácí péče, Kobry a Užovky a Ztraceni v Mnichově nominovány na cenu kritiky

 
Cenu české filmové kritiky za nejlepší film roku získá buď Domácí péče, Kobry a Užovky, nebo Ztraceni v Mnichově. Výsledky budou vyhlášeny 23. ledna 2016 v pražském Divadle Archa.
04.01.2016 10:00 |

podobné články

O ceny kritiky se utkají Domácí péče, Kobry a užovky a Ztraceni v Mnichově

 
Domácí péče, Kobry a užovky a Ztraceni v Mnichově byly shodně nominovány v kategoriích za nejlepší film, scénář i režii.
04.01.2016 10:45 |

podobné články

České lvy ovládlo drama Kobry a užovky. Na Twitteru lidé kritizovali výkon moderátorky

 
V pražském Rudolfinu se vyhlašovaly výroční ceny České filmové a televizní akademie. Nejvíce sošek posbíralo drama Kobry a užovky.
05.03.2016 18:25 |

podobné články

Osobnosti: Petr Zelenka (99 článků) , Lucie Výborná (56 článků)

České lvy ovládly Kobry a užovky, zvítězila i Kancelář Tondy Blaníka

 
V pražském Rudolfinu se v sobotu rozdávaly 23. výroční ceny filmové a televizní akademie Český lev. Nejvíce cen si odnesli tvůrci a představitelé filmu Kobry a užovky, který byl také vyhodnocen jako nejlepší. Snímek proměnil ve vítězství polovinu ze svých 12 nominací. Letos poprvé se udělovaly ceny také za televizní produkci. Bodoval i seriál internetové televize Stream a serveru Seznam.cz Kancelář Blaník, konkrétně jeho třetí série.
05.03.2016 21:05 |

podobné články

Jana Šulcová: Kobry a užovky ji vymáchaly v alkoholické minulosti!

 
Šest sošek Českého lva si minulou sobotu odnesli tvůrci filmu Kobry a užovky, který dnes večer vysílá Česká televize. Paradoxně mezi výherci nebyla herečka Jana Šulcová (68), přestože právě ona podala ve filmu nadlidský výkon – musela se totiž v roli postavit strašáku vlastní minulosti – démonu alkoholu!
12.03.2016 19:00 |

podobné články

Osobnosti: Jana Šulcová (173 článků)

Zemřela babička z filmu Kobry a užovky Věra Kubánková. Bylo jí 91 let

 
Ve středu se bohužel znovu rozrostlo herecké nebe. Zemřela herečka Věra Kubánková, která v posledních letech proslula zejména rolemi babiček. Mezi její poslední velké filmové role patřila babička v oceňovaném snímku Kobry a užovky.
14.04.2016 10:10 |

podobné články

Osobnosti: Věra Kubánková (10 článků)

Smrt hvězdy oceňovaného filmu Kobry a užovky! V 91 letech

 
Poslední role Věry Kubánkové (†91) byla ve filmu Kobry a užovky a pohádce Řachanda.
14.04.2016 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Věra Kubánková (10 článků)

VIDEO: Korea má novou hvězdu, je to sedmiletý "Malý PSY"

 
Neuvěřitelně populární jihokorejský zpěvák, který si říká PSY a jehož typický tanec si získal i řadu světových hvězd, má následovníka. V talentové soutěži se objevila jeho malá kopie. Sedmiletý "Malý PSY" předvedl Gangnam style a získal si spoustu fanoušků. Další články k tématu: VIDEO: Madonna tančila Gangnam Style, i ona je fanouškem zpěváka PSY VIDEO: Generální tajemník OSN si střihl Gangnam Style se zpěvákem PSY Zpěvák PSY je hvězdou internetu, jeho tanec milují i celebrity
21.11.2012 15:10 |

podobné články

Osobnosti: Madonna (950 článků)

Bláznivý Korejec Psy je zpět. Bizarním videoklipem chce překonat hit Gangnam Style

 
Korejský zpěvák a raper Psy, kterého v roce 2012 proslavil celosvětový hit Gangnam Style, se znovu hlásí o pozornost velmi netradičním videoklipem k singlu Daddy. Klip má během prvních 24 hodin téměř čtyři miliony zhlédnutí, a přestože hudebně skladba nedosahuje kvalit tři roky starého hitu, lidé na internetu se baví bizarním videoklipem, který k singlu vznikl. V něm si Psy zahrál rovnou čtyři role – od novorozence přes dítě po dospělého a dědečka. Ve videu nechybějí ani pozoruhodné taneční kreace, které sedmatřicetiletou hvězdu korejského popu v roce 2012 proslavily. Skladba promuje sedmou desku Chiljip PSY-Da, kterou Psy dnes vydává.
01.12.2015 10:50 |

podobné články

RECENZE: Hádek a brácha. Excelují v českém filmu o drogách, penězích a bratrství

 
Režisér Jan Prušinovský, který má za sebou Okresní přebor, Čtvrtou hvězdu nebo komedii František je děvkař v novém snímku Kobry a užovky trochu překvapivě přestal s legrací a natočil autentické drama o frustrovaných, opilých i zfetovaných postavičkách z ospalého českého maloměsta, které více či méně úspěšně bojují za trochu štěstí a sebeúcty.
18.02.2015 08:15 |

podobné články

Osobnosti: Jan Prušinovský (30 článků)

Autor Gangnam Stylu PSY dostal novou práci snů: Zaměstnala ho přímo jihokorejská vláda!

 
Už dávno dokázal, že není jen mužem jednoho hitu, ale ani sezónní zboží. "PSY":http://www.extra.cz/tema/psy (35) s jeho novým hitem Gentleman opět atakuje rekordní zhlédnutí na YouTube, což je pro jihokorejskou vládu záruka toho, že pokud jde o propagaci jejich země, je PSY sázka na jistotu.
29.04.2013 12:10 |

podobné články

V Cannes řádil falešný rapper PSY, užíval si život celebrit

 
Na mezinárodní filmový festival v Cannes dorazil i populární jihokorejský rapper PSY. Užíval si na luxusních večírcích a ochotně pózoval s fanoušky. Problém ale je, že PSY je v Singapuru. Falešnou celebritou se ale nechali všichni napálit. Podvodníka odhalil až manažer skutečného rappera. Další články k tématu: Po špercích pro hvězdy nyní zmizel u Cannes náhrdelník za miliony eur Na filmovém festivalu v Cannes se střílí, loupí i žasne Komiks zkoumá, zda PSY spadl z nebe nebo povstal ze země Polanského žena ukázala v Cannes obří dekolt i kalhotky
25.05.2013 11:50 |

podobné články

PSY se přiznal, že pořád pije jako duha. Neuhodnete, co je jeho nejmilejší alkohol!

 
Určitě znáte korejského zpěváka říkajícího si "PSY":http://www.extra.cz/tema/psy. Vlastně je to jediný muzikant z Jižní Koreje, kterého znáte. Je to proto, že vytvořil písničku s názvem Gangnam Style, zběsile ve videoklipu pohyboval pánví, měl legrační brýle a ještě srandovněji tancoval, takže se z toho stal na internetu hit. Nejprve díky tomu, jak bizarní to celé bylo, ale když videoklip překonal milion zhlédnutí, lidem se už začala pomalu líbit i ta písnička. Dneska už má skoro dvě miliardy zhlédnutí (!) a PSY je díky tomu za vodou.
01.08.2013 14:30 |

podobné články

Kobra a Užovka mají poslední šanci u Prušinovského

 
Ve filmu Kobry a užovky režiséra Jana Prušinovského si zahrají sourozence Matěj a Kryštof Hádkovi.
27.03.2014 18:10 |

podobné články

Osobnosti: Kryštof Hádek (196 článků) , Jan Prušinovský (30 článků) , Matěj Hádek (46 článků)

Kobra a Užovka mají poslední šanci u Prušinovského

 
Ve filmu Kobry a užovky režiséra Jana Prušinovského si zahrají sourozence Matěj a Kryštof Hádkovi.
27.03.2014 18:10 |

podobné články

Osobnosti: Kryštof Hádek (196 článků) , Jan Prušinovský (30 článků) , Matěj Hádek (46 článků)

Kryštof Hádek šel dohola! A teď má problémy s homosexualitou!

 
S hlavou jako koleno teď chodí mezi lidi Kryštof Hádek (32). Slušňák Roman z krimi seriálu ČT Clona shodil vlasy kvůli roli feťáka v připravovaném snímku Kobry a užovky. Holá hlava mu ale přidělala problémy jinde.
27.05.2014 05:10 |

podobné články

Osobnosti: Kryštof Hádek (196 článků)

Kryštof Hádek šel dohola! A teď má problémy s homosexualitou!

 
S hlavou jako koleno teď chodí mezi lidi Kryštof Hádek (32). Slušňák Roman z krimi seriálu ČT Clona shodil vlasy kvůli roli feťáka v připravovaném snímku Kobry a užovky. Holá hlava mu ale přidělala problémy jinde.
27.05.2014 11:20 |

podobné články

Osobnosti: Kryštof Hádek (196 článků)