Článek

Recenze: Když vám nechtěné dítě rozřežou na náhradní díly pro potřebné

 
Představte si svět bez potratů, kde nechtěné dítě buď odložíte na prahu domu zámožné rodiny, nebo ho v pozdějším věku „zrecyklujete“ doslova na náhradní díly. Představte si svět bez nemocí a zbytečné smrti, kde části rozdělených dětí pomáhají žít nespočtu dalších lidí. Přesně takový svět nabízí jedna z neuznávanějších moderních dystopií Bez šance.
23.03.2016 15:50 |

podobné články

Podobné články

Tom Cruise natočí Mission Impossible 4

 
Třikrát a dost herci Tomu Cruisovi nic neříká. A proto teď podepsal všechny potřebné smlouvy a natočí čtvrtý díl filmu s titulem Tomu Cruisovi nic neříká. A proto teď podepsal všechny potřebné smlouvy a natočí čtvrtý díl filmu s titulem Tomu Cruisovi nic neříká. A proto teď podepsal všechny potřebné smlouvy a natočí čtvrtý díl filmu s titulem Tomu Cruisovi nic neříká. A proto teď podepsal všechny potřebné smlouvy a natočí čtvrtý díl filmu s titulem Tomu Cruisovi nic neříká. A proto teď podepsal všechny potřebné smlouvy a natočí čtvrtý díl filmu s titulem Tomu Cruisovi nic neříká. A proto teď podepsal všechny potřebné smlouvy a natočí čtvrtý díl filmu s titulem Tomu Cruisovi nic neříká. A proto teď podepsal všechny potřebné smlouvy a natočí čtvrtý díl filmu s titulem Tomu Cruisovi nic neříká. A proto teď podepsal všechny potřebné smlouvy a natočí čtvrtý díl filmu s titulem Mission Impossible . Sám se počtvrté zhostí role neohroženého Ethana Hunta. Do kin by měl snímek vstoupit v květnu 2011 a na produkci se bude podílet také J. J. Abrams .
12.02.2010 18:30 |

podobné články

Osobnosti: Tom Cruise (845 článků)

Postižená náhradní matka porodila nemocné dítě: Nikdo ho nechce, skončilo v ústavu

 
Náhradní mateřství má ženám, které nemohou vlastní dítě odnosit, přinést možnost přeci jen mít vlastní dítě. Jenže je s tím spojeno mnoho rizik. Mezi nimi je i takové, že dítě, ačkoliv pochází ze zdravých rodičů, se narodí nemocné, nebo dokonce postižené. To se ve světě již stalo několikrát. A podobný případ existuje už i u nás. Jenže náhradní matka je sama postižená a trpí epilepsií!
12.08.2015 14:30 |

podobné články

Čtveřice kradla dodávky na náhradní díly. Před policií se neskryla

 
Zloději dodávek policii dlouho neunikali. V Praze 6 se ztratilo se začátkem dubna několik dodávek. Policisté zjistili, že byly rozebrány na náhradní díly.
03.05.2012 21:20 |

podobné články

Německé letouny jsou v havarijním stavu, chybí jim náhradní díly

 
Okamžitého nasazení do boje je schopna jen třetina z 93 německých průzkumných letounů Tornado. Podle zprávy německého ministerstva obrany u zbytku strojů chybí náhradní díly. Berlín se ale dušuje, že to vojenskou operaci v Sýrii a Iráku, kterou ještě musí schválit parlament, neohrozí. Potřeba bude prý jen šest stíhaček. 
03.12.2015 13:56 |

podobné články

Jak zabavit malé dítě při cestování

 
Zdlouhavé cestování bývá mnohdy otrava i pro dospělého natož, pro malého caparta. Proto je vhodné se předem na takovou cestu připravit. Velmi také záleží na tom, jak malé či velké dítě máme. Jestliže je dítě schopno komunikace a hrát s vámi různé hry, jako je slovní fotbal, kolik červených aut uvidíš, máte to snadnější. Mnohem horší je to s úplně malými dětmi. O tom jak zabavit naše nejmenší bude dnešní článek. Naplánujte si předem trasu Při delším cestování je vhodné naplánovat cestu tak, abychom mohli dělat přestávky. Naštěstí kolem cesty existují větší čerpací stanice, kde mají přebalovací pulty, můžete se projít, osvěžit a chvíli oddychnout. Malá změna rozptýlí nejen vás, ale i vaše dítě. Prvním krokem tedy je pořádně naplánovat trasu a přestávky. V případě, že pojedete autobusem, vlakem nebo dokonce poletíte, tento krok samozřejmě přeskočíte. Zjistěte si přepravní podmínky Jestliže budete cestovat jiným způsobem, je vhodné znát své možnosti. Jak a kde přebalit dítě. Kolik prostoru budu mít k dispozici, zda je možné využít vlastní autosedačku a jiné podrobnosti. Na cestu sebou vezměte hračky, které dítě zabaví. Pomoci může i uklidňující hudba, kterou má rádo, pokud již dokáže sledovat pohádky – nezapomeňte na ně. Malé děti zabaví i lízátko Malým dětem přibalte deku, aby byl jejich spánek příjemný, polštářek a oblíbené plyšové zvířátko, budou tak klidnější. Zabavit malé dítko může i obyčejné lízátko, lahvička s pitím a žužlání nějakého jídla (křupky, rohlík). Na tyto věci jsou mrňouskové nenároční a jeho pozornost přitáhnou i obyčejné klíče, zkrátka to, co máte zrovna po ruce. S přepravou jídla až tak velký problém není, ale tekutiny do letadla pouze v uzavíratelných nádobách. Je vhodné mít sebou vlhčené utěrky na utření pusinky a ručiček. Přiberte i barevné knížečky s říkankami, omyvatelné hračky, náhradní dudlíky. Příspěvek Jak zabavit malé dítě při cestování pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
14.08.2015 08:25 |

podobné články

Krkavčí rodiče si od náhradní matky vzali jen jedno dítě. Druhé má Downův syndrom a teď umírá

 
Neskutečně bezcitně se zachoval australský manželský pár vůči náhradní matce svých dětí. Mladá Thajka jim porodila dvě děti – holčičku a chlapečka. Manželé si vzali jen zdravou holčičku a chlapce nechal náhradní matce. Trpí totiž Downovým syndromem a vrozenou srdeční vadou. Ke všemu se mu teď přidala i plicní infekce a chlapec byl převezen do nemocnice.
03.08.2014 15:05 |

podobné články

Náhradní matka Nikola: Dítě rodičům nedala. Kvůli závislosti na lécích

 
Nikola chtěla být náhradní matkou a pomoci páru, který nemohl mít děti. Jenomže když se dítě narodilo, zjistila, že manželka biologického otce je závislá a pár se rozvádí. Přestože otec dítě chtěl, Nikola se nakonec rozhodla syna do problematické rodiny nepředat. Nikola byla jednou z protagonistek dokumentu Duši neprodám, jehož projekce se zúčastnil i Blesk.cz.
23.11.2016 19:15 |

podobné články

Ministr Stropnický: Pamatovali jsme i na náhradní díly pro obrněná vozidla

 
Na leteckou základnu v Praze-Kbelích přiletěl včera z Německa americký dopravní vrtulník Black Hawk s náhradními díly pro obrněná vozidla STRYKER a další techniku.
31.03.2015 13:56 |

podobné články

ČT rozčílila Krause, nechce reprízovat díly s političkami

 
Česká televize, který o prázdninách reprízuje některé díly talkshow Jana Krause Uvolněte se, prosím, údajně odmítá zařadit do vysílání díly s poslankyní zelených Kateřinou Jacques a primátorkou Chomutova Ivanou Řápkovou.
13.08.2009 17:15 |

podobné články

Osobnosti: Jan Kraus (980 článků) , Kateřina Jacques (119 článků) , Ivana Řápková (153 článků)

Kreslíř Mareš: Čelím výhružkám, že mě rozřežou a rozsekají

 
Podle kreslíře Zeleného Raula Štěpána Mareše se v poslední době množí e-maily, které mu hrozí fyzickou likvidací. Kreslíř komiksu tvrdí, že čelí výhrůžným dopisům a mailům kvůli svým karikaturám českých politiků.
25.05.2010 15:50 |

podobné články

Osobnosti: Štěpán Mareš (43 článků)

Kreslíř Mareš: Čelím výhrůžkám, že mě rozřežou

 
Podle kreslíře Zeleného Raula Štěpána Mareše se v poslední době množí e-maily, které mu hrozí fyzickou likvidací.
26.05.2010 00:45 |

podobné články

Osobnosti: Štěpán Mareš (43 článků)

Recidivista v Praze ukradl 40 škodovek, komplic je rozřezal na díly

 
Zlodějskou dohodu mezi recidivistou a pronajímatelem areálu v pražských Lipencích odkryli kriminalisté. První v Praze ukradl asi 40 škodovek, druhý je rozřezal a prodával na náhradní díly. „Způsobená škoda se může vyšplhat až k dvaceti milionům korun,“ řekla policejní mluvčí Jana Rösslerová.
02.09.2013 15:40 |

podobné články

Klára toužila po dítěti: Podvodná náhradní matka ji obrala o sto tisíc!

 
Klára s partnerem toužili zoufale po potomkovi, ale přirozené početí ani jiné metody jim nepomohly. Rozhodli se tedy pro náhradní mateřství. Na konci byla ovšem o sto tisíc lehčí a bez dítěte. Podvodná náhradní matka zmizela beze stopy.
08.03.2016 12:00 |

podobné články

Otec vítězky Talentmanie Janečkové (12): Patricia byla nechtěné dítě!

 
Mladičká Patricia Janečková (12) si od počátku soutěže televize Nova Talentmania věřila a v posledním duelu, v němž se utkala se cvičenou fenkou Keisy, si šla vzpřímeně pro vítězství. Deník Aha! jen pár okamžiků po skončení velkolepého fi nále vyzpovídal ji i jejího otce! Ten šokoval prohlášením, že dcera, která do rodinného rozpočtu přinesla necelé 4 miliony korun, byla vlastně nechtěné dítě!
07.12.2010 12:30 |

podobné články

Osobnosti: Patricia (52 článků) , Patricia Janečková (16 článků)

Příběh čtenářky: Byla jsem nechtěné dítě, rodiče mi svou nenávistí zničili život

 
"Narodila jsem se jako nechtěné, čtvrté dítě. Mám dvě starší sestry a bratra. Už od dětství jsem si mezi nimi připadala jako páté kolo u vozu." vypráví čtenářka Blesku pro ženy Věra. Rodiče jí celé dětství dávali najevo, že o ni nestojí. A nestojí ani o její dceru.
29.01.2012 06:50 |

podobné články

DPP: Náhradní doprava zvládla ranní přepravu cestujících

 
Náhradní tramvajová a autobusová doprava místo metra v Praze zvládla ranní přepravu cestujících. Nejvytíženější náhradní linkou je XC, čemuž je přizpůsoben i častý interval.
03.06.2013 12:10 |

podobné články

Poslední rozhovor s Alexem: Byl jsem nechtěné dítě!

 
VIDEO: Vizážista Alex Hromek (†30) jen tři měsíce před svou smrtí poskytl rozhovor internetové televizi Metoo. V pořadu Ružové Soiré se Alex svěřil, že byl nechtěné dítě. Jeho matka zjistila těhotenství v pozdějším věku a už měla tři děti.
13.05.2011 05:35 |

podobné články

Osobnosti: Alex Alex (359 článků)

Bryan Adams bude mít se svou asistentkou druhé dítě

 
Zpěvák Bryan Adams se rozhodl po padesátce založit rodinu. Jeho první dceři Bunny je teprve 18 měsíců a zpěvák už oznamuje další přírůstek do rodiny. Druhé dítě se narodí příští rok. Další články k tématu: Zpěvák Bryan Adams je v jednapadesáti poprvé otcem Bryan Adams potvrdil, že bude mít se svou asistentkou dítě RECENZE: Bryan Adams si na Benátské noci nechtěně zajamoval s Brichtou Jsem šťastný muž, říká o sobě Bryan Adams, který do Prahy veze své hity
09.11.2012 11:20 |

podobné články

Osobnosti: Bryan Adams (63 článků)

Bryan Adams má druhé dítě, je to holčička

 
Zpěvák Bryan Adams je ve třiapadesáti letech dvojnásobným otcem. Narodila se mu druhá dcera. S partnerkou Aliciou Grimaldiovou ji pojmenovali Lula Rosylea. Další články k tématu: Bryan Adams bude mít se svou asistentkou druhé dítě Zpěvák Bryan Adams je v jednapadesáti poprvé otcem Jsem šťastný muž, říká o sobě Bryan Adams, který do Prahy veze své hity Bryan Adams se před koncertem v Praze dotkl své vlastní slávy Bryan Adams potvrdil, že bude mít se svou asistentkou dítě RECENZE: Bryan Adams si na Benátské noci nechtěně zajamoval s Brichtou
15.02.2013 12:35 |

podobné články

Osobnosti: Bryan Adams (63 článků)