Článek

RECENZE: Když rockeři jihnou

 
Po Ostravě, Zlínu a Brně uzavřeli v úterý večer před dvěma tisícovkami diváků v pražském Kongresovém centru tuzemskou část svého turné One Voice queenovský kytarista Brian May a zpěvačka Kerry Ellis.
09.03.2016 11:45 |

podobné články

Osobnosti: Brian May (25 článků) , Kerry Ellis (3 články)
Podobné články

Vstupte do módního pekla: Takhle děsivě se oblékají čeští rockeři a rockerky

 
Vedro k padnutí? Nevadí. Čeští rockeři a rockerky, kteří budou vystupovat v novém muzikálu Daniela Landy  (43) Klíč králů, dodržují outfit, který jako by vypadl ze zábavy v 80. letech. Když se ansámbl sešel u vyschlé studny na pražském Vyšehradě, která měla evokovat základní zápletku příběhu, nezbytné džíny nechyběly téměř nikomu. A o tom, že by se v létě nemusely nosit jen tenisky, ale i sandály, jim asi také nikdo neřekl.
22.06.2012 06:40 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Landa (447 článků)

Dámy jihnou, muži skřípou zuby! Tenhle svalnatý krasavec je horkým favoritem na nejvíc sexy českého hasiče

 
Česko zná čtveřici vysvalených krasavců, kteří se utkají o prestižní titul Hasič ČR 2012. Všichni čtyři jsou dobrovolnými hasiči a mají také své civilní zaměstnání. I díky sportovnímu hasičství se pyšní ukázkovými vypracovanými těly.
27.08.2012 12:05 |

podobné články

Princi Georgovi jsou dnes dva roky: Britové jihnou nad novým vysmátým snímkem s Williamem

 
Británie slaví druhé narozeniny nejsledovanějšího dítka v zemi, kterým je princ George  (2) . O události informují na předních stranách snad všechny deníky v zemi. Buckinghamský palác zveřejnil i novou fotografii, na níž je George zvěčněn s otcem Williamem  (33) .
22.07.2015 13:00 |

podobné články

Osobnosti: George George (316 článků)

Drsňák Martin Stránský (45): V zajetí emocí, pláč na krajíčku!

 
Herec, který propůjčil hlas Dr.Housovi, jde z role do role. Po Ordinaci v růžové zahradě se stal hvězdou Doktorů z Počátků a nyní točí krimiseriál Místo zločinu Plzeň. Přesto jsou situace, kdy i drsňáci jihnou.
30.10.2015 12:10 |

podobné články

Osobnosti: Martin Stránský (92 článků)

Britskou hitparádu alb vedou veteránští rockeři Rolling Stones

 
Do čela britské hitparády alb se dostalo remasterované a o nové skladby obohacené dvojalbum Exile on Main Street od kapely Rolling Stones. Britští rockeři s touto deskou v původní podobě vyhrávali hitparádu už v roce 1972.
25.05.2010 08:05 |

podobné články

Kanadští rockeři ovládli Grammy, Eminem propadl

 
Prestižní cenu za nejlepší album roku na letošních amerických hudebních cenách Grammy získali kanadští alternativní rockeři The Arcade Fire za svou třetí desku The Suburbs. Eminem propadl, Rihanna předvedla hodně odvážné šaty.
14.02.2011 07:30 |

podobné články

Osobnosti: Eminem (91 článků)

Grammy za album roku mají rockeři The Arcade Fire, Eminem propadl

 
Prestižní cenu za nejlepší album roku na letošních amerických hudebních cenách Grammy překvapivě získali kanadští alternativní rockeři The Arcade Fire za svou třetí desku The Suburbs. Nejvíce, a to pět ocenění včetně zlatých gramofonků za nahrávku i píseň roku pro skladbu Need You Now, získala country kapela Lady Antebellum. Rapper Eminem, který mohl získat největší počet cen, nakonec proměnil jen dvě z deseti nominací a stal se hlavním poraženým večera.
14.02.2011 08:20 |

podobné články

Osobnosti: Eminem (91 článků)

Grammy sbírali rockeři z Kanady a country kapela z Nashvillu, Eminem propadl

 
Prestižní cenu za nejlepší album roku na letošních amerických hudebních cenách Grammy překvapivě získali kanadští alternativní rockeři The Arcade Fire za svou třetí desku The Suburbs. Nejvíce, a to pět ocenění včetně zlatých gramofonků za nahrávku i píseň roku pro skladbu Need You Now, získala country kapela Lady Antebellum. Rapper Eminem, který mohl získat největší počet cen, nakonec proměnil jen dvě z deseti nominací a stal se hlavním poraženým večera.
14.02.2011 10:35 |

podobné články

Osobnosti: Eminem (91 článků)

Nová CD - Brian Eno, Digitalism, Sepultura a další

 
V prvním prázdninovém týdnu se na trh derou nahrávky různých stylových žánrů. Na své si přijdou jak milovníci elektroniky, tak třeba rockeři umírnění i rockeři ryze razantní.
06.07.2011 07:25 |

podobné články

Osobnosti: Brian Eno (1 článek)

Co spojuje těchto 5 krásek? Jejich otcové jsou slavní rockeři

 
Známí rockeři si během hudební kariéry stačili odskočit k otcovským povinnostem a zplodili dcery, které rozhodně stojí za pozornost. Podívejte se na pět případů, kdy se slavní tatínci opravdu vyznamenali.
26.11.2015 08:00 |

podobné články

K šedesátinám Pavlíčkovi přišli gratulovat rockeři i Hudba Hradní stráže a Policie ČR

 
Své nedělní šedesáté narozeniny dnes večer oslavil ve Foru Karlín v Praze Michal Pavlíček mimořádným vystoupením s názvem "Koncert Michal Pavlíček 60 - Pět tuctů Čombeho". Mezi gratulanty byli mj. rockeři Tomáš Hajíček a Vilém Čok i Hudba Hradní stráže a Policie ČR, jejíž členové dorazili v parádních modrých uniformách. V závěru se na pódiu objevily i mažoretky.
17.02.2016 23:10 |

podobné články

Osobnosti: Michal Pavlíček (48 článků) , Tomáš Hajíček (4 články) , Vilém Čok (90 článků)

K šedesátinám Michalu Pavlíčkovi popřáli rockeři i uniformovaný soubor

 
Zcela zaplněné Forum Karlín v Praze aplaudovalo Michalu Pavlíčkovi, který zde mimořádným vystoupením s názvem Koncert Michal Pavlíček 60 - Pět tuctů Čombeho oslavil své nedělní šedesátiny. Mezi gratulanty a zároveň vystupujícími hosty byli rockeři Tomáš Hajíček a Vilém Čok i Hudba Hradní stráže a Policie ČR, jejíž členové dorazili v parádních modrých uniformách. V závěru se na pódiu objevily i mažoretky.
18.02.2016 09:20 |

podobné články

Osobnosti: Michal Pavlíček (48 článků) , Tomáš Hajíček (4 články) , Vilém Čok (90 článků)

Návrat hudebních legend. Rockeři The Stone Roses vydali nový singl po 21 letech

 
Britští rockeři The Stone Roses vydávají po dvou dekádách nový singl All For One, který předznamenává i připravované album. Skladbu produkoval Paul Epworth, jenž je podepsaný pod písněmi Adele, Coldplay či Florence And The Machine. Premiéru si odbyl na stanici BBC Radio 1. The Stone Roses patřili zejména v první polovině 90. let mezi jednu z nevlivnějších ostrovních kapel. V roce 1996 přestali hrát a od té doby čekají hudební fanoušci na jejich návrat. Nový singl vydali The Stone Roses po 21 letech.
13.05.2016 11:10 |

podobné články

Osobnosti: Paul Stone (1 článek)

Chlapecké skupiny mají víc sexu než rockeři, postěžoval si James Blunt

 
Ačkoli si snaží rockeři často budovat image neukojitelných svůdníků, ve skutečnosti nemají v tomto ohledu na členy chlapeckých skupin, o kterých se obecně míní, že jsou to neškodní slaďoušci. Opak je pravdou. Tvrdí to James Blunt s tím, že členové skupiny Take That a jim podobní měli v životě rozhodně víc sexu než třeba Liam Gallagher z Oasis.
22.02.2017 13:30 |

podobné články

Osobnosti: Liam Gallagher (20 článků) , James Blunt (44 článků)

RECENZE: Jimmy Eat World se sladkým pop-rockem

 
Američtí pop-rockeři Jimmy Eat World vyrostli z arizonské nezávislé scény začátkem devadesátých let. Band sdružený kolem frontmana Jima Adkinse chce pokračovat s podobnou hudbou i dnes, a vydal proto novinku Damage.
05.08.2013 14:40 |

podobné články

RECENZE: Skotové Franz Ferdinand se vrátili k původní jistotě

 
Vizuálně jsou skotští rockeři Franz Ferdinand trochu starosvětští. Mají staromódní eleganci, vypadají, jako by právě přišli z padesátých let minulého století, kytary mají proklatě vysoko a chovají se slušně.
04.09.2013 12:35 |

podobné články

RECENZE: Korn v krizi středního věku

 
Před dvěma lety udělali američtí rockeři Korn experiment. Oni, průkopníci devadesátkového stylu nu-metal, zařadili na desce The Path Of Totality do svého obvyklého divokého rukopisu dubstepové prvky. Vzniklo sice dílo zajímavé a zábavné, fanoušky a kritikou ale nebylo přijato příliš nadšeně.
17.10.2013 09:55 |

podobné články

RECENZE: Jak se z punkerů Maddenových stali rockeři ze střední

 
Good Charlotte je kapela, která se i v České republice těší dobrému renomé. Její zvuk se pohybuje v oblasti optimistického pop punku, což bude kapela nejspíš činit i nadále. Bratři Maddenové si ale v mezičase odskočili k novému projektu.
26.10.2014 10:15 |

podobné články

RECENZE: Def Leppard mezi minulostí a současností

 
V pátek vystoupili britští rockeři Def Leppard v Ostravě, v sobotu večer v pražské O2 areně. Tam odehráli sedmnáct písniček plus dva přídavky. Jejich koncertu přihlíželo osm tisíc diváků, povětšinou věrní fanoušci staré rockové školy, kterou britská kapela na hudební scéně představuje.
24.05.2015 08:11 |

podobné články