Článek

RECENZE: John Newman má hlas, který se neztratí

 
V květnu 2012 na sebe upozornili britští Rudimental singlem Feel The Love. Zpěv v něm patřil Johnu Newmanovi, který toho zatím neměl mnoho za sebou, zato se před ním začala rozkrývat dobrá budoucnost. Jeho debutové album Tribute (2013) se stalo hitem, Brita to vyšvihlo mezi ostrovní popové hvězdy a otevřelo mu dveře k další desce. Ta se jmenuje Revolve a vyšla před pár dny.
27.10.2015 00:00 |

podobné články

Osobnosti: John Newman (19 článků)
Podobné články

RECENZE: John Newman se uklonil všem svým inspiracím

 
V roce 2010 na sebe Brit John Newman upozornil účastí ve dvou singlech britských drum&bassov;ých Rudimental. Letos v květnu poslal do světa veleúspěšnou skladbu Love Me Again, a zadělal tak na úspěch svého říjnového debutového alba.
11.12.2013 16:30 |

podobné články

Elton John chce, aby ho ve filmu hrál Justin Timberlake

 
Čtyřiašedesátiletý Elton John pracuje na svém životopisném filmu a rád by v hlavní roli viděl zpěváka Justina Timberlakea. Ten si hudebníka zahrál už v roce 2001 ve videoklipu This Train Don't Stop There Anymore, kde vystupuje coby mladý Elton John. Další články k tématu: Elton John a David Furnish jsou první gayové nominovaní na otce roku Elton John pošle syna na testy, chce vědět, kdo je jeho otcem Elton John s dítětem je pro Arkansas příliš kontroverzní, jeho fotku zakryli Nebudu ho rozmazlovat, říká o výchově syna Elton John Elton John se konečně dočkal dítěte, porodila mu ho náhradní matka Elton John chystá muzikál o gayovi, který onemocní AIDS
03.01.2012 09:30 |

podobné články

Osobnosti: Justin Timberlake (251 článků) , Elton John (451 článků) , David Furnish (89 článků)

Otestujte svůj zpěv a můžete být v televizní show Hlas ČeskoSlovenska

 
Televize Nova a Markíza už 12. února spustí novou talentovou soutěž Hlas ČeskoSlovenska. Na internetových stránkách soutěže si můžete otestovat svůj zpěv a nechat se ohodnotit. Vítěz pak vystoupí v televizní show. Další články k tématu: Televize vsadily na osvědčené duo, Hlas budou moderovat Mareš a Tina Potvrzeno: David, Vojtek, Rolins a Rytmus budou hledat nejkrásnější Hlas Michal David bude jedním z koučů pěvecké soutěže Hlas ČeskoSlovenska Do poroty Hlasu ČeskoSlovenska může zasednout Dyk, Žbirka i Vondráčková Revue iDNES.cz udělilo divoké karty do soutěže Hlas ČeskoSlovenska Nejkrásnější hlasy si střihly hvězdné duety s Duffy, Adele i Levinem Mexiko nadchla nevidomá zpěvačka, uspěla v soutěži o nejkrásnější hlas Poslechněte si nejkrásnější hlasy ze zahraničí, u nás to můžete být vy Hledáme nejkrásnější hlas Česka a Slovenska, posílejte své nahrávky Nova a Markíza hledají nejkrásnější hlas Česka a Slovenska
17.01.2012 16:25 |

podobné články

Osobnosti: Michal David (1217 článků)

Elton John si připadal ve 40 na děti starý, teď toho lituje

 
Sir Elton John se v otcovství našel. S přítelem Davidem Furnishem vychovávají dva malé syny a jsou šťastní. Jediné, čeho slavný muzikant lituje, je, že je neměl dřív. Po čtyřicítce si prý na ně připadal starý. Po šedesátce si to ale rozmyslel. Další články k tématu: Elton John kvůli zdraví odložil část turné, pražský koncert však bude Elton John za druhého syna zaplatil o sto tisíc víc než za první dítě Elton John stěhuje rodinu do nového domu. Podívejte se, kde budou žít Elton John a David Furnish jsou první gayové nominovaní na otce roku Elton John s dítětem je pro Arkansas příliš kontroverzní, jeho fotku zakryli Nebudu ho rozmazlovat, říká o výchově syna Elton John Elton John se konečně dočkal dítěte, porodila mu ho náhradní matka
04.09.2013 11:35 |

podobné články

Osobnosti: Elton John (451 článků) , David Furnish (89 článků)

Potvrzeno: David, Vojtek, Rolins a Rytmus budou hledat nejkrásnější Hlas

 
Televize Nova a slovenská Markíza budou na jaře hledat nejkrásnější Hlas Česko Slovenska. Po spekulacích, kdo se zhostí rolí koučů, je definitivně rozhodnuto. Zpěvákům se zlatem v hrdle budou pomáhat Michal David, Josef Vojtek, Dara Rolins a rapper Rytmus. Další články k tématu: Michal David bude jedním z koučů pěvecké soutěže Hlas Česko Slovenska Do poroty Hlasu Česko Slovenska může zasednout Dyk, Žbirka i Vondráčková Revue iDNES.cz udělilo divoké karty do soutěže Hlas Česko Slovenska Nejkrásnější hlasy si střihly hvězdné duety s Duffy, Adele i Levinem Mexiko nadchla nevidomá zpěvačka, uspěla v soutěži o nejkrásnější hlas Poslechněte si nejkrásnější hlasy ze zahraničí, u nás to můžete být vy Hledáme nejkrásnější hlas Česka a Slovenska, posílejte své nahrávky Nova a Markíza hledají nejkrásnější hlas Česka a Slovenska Pády a vzestupy roku: Rolins zažila obojí, Pomeje oproti Bartošové slavil Televize vsadily na osvědčené duo, Hlas budou moderovat Mareš a Tina RECENZE: Rytmusovy schody nevedou do nebe, ale do slepé ulice
28.12.2011 14:35 |

podobné články

Osobnosti: Dara Rolins (2097 článků) , Michal David (1217 článků) , Josef Vojtek (558 článků)

John Newman vydá v říjnu druhé album

 
Anglický zpěvák John Newman, který v loňském roce výtečně uzavíral program letního festivalu Colours of Ostrava, plánuje vydat nové album s názvem Revolve. Jeho v pořadí druhá studiová nahrávka by se měla dostat na trh 16. října letošního roku.
09.08.2015 15:50 |

podobné články

Osobnosti: John Newman (19 článků)

Colours 2014: John Newman, Trentemøller i týdenní dovolená

 
K největším hvězdám Colours přibyl teprve třiadvacetiletý soulově-popový zpěvák John Newman z Velké Británie i bluesman Seasick Steve.
04.03.2014 15:35 |

podobné články

Colours 2014: John Newman, Trentemøller i týdenní dovolená

 
K největším hvězdám Colours přibyl teprve třiadvacetiletý soulově-popový zpěvák John Newman z Velké Británie i bluesman Seasick Steve.
04.03.2014 15:35 |

podobné články

Nová DVD: Sezóna zabíjení, Angry Birds Toons, Arthur Newman a Země naděje

 
Ve filmu Sezóna zabíjení se poprvé v historii na filmovém plátně sešly dvě herecké hvězdy, Robert De Niro a na John Travolta. V animovaných Angry Birds Toons ožívají postavy oblíbené hry. V komedii Arthur Newman uvidíte Colina Firtha a Emily Bluntovou. Režisér Gus Van Sant (Dobrý Will Hunting) natočil drama země naděje s Mattem Damonem a Frances McDormandovou v hlavních rolích.
03.12.2013 07:05 |

podobné články

Osobnosti: Matt Damon (166 článků) , John Travolta (305 článků) , Robert De Niro (66 článků) , Colin Firth (91 článků) , Emily Blunt (33 článků) , Gus Van Sant (3 články) , Robert Arthur (3 články) , Robert Arthur (3 články) , Robert Arthur (3 články) , Robert Newman (1 článek) , Robert Arthur (3 články)

Zpěvák John Newman má nádor mozku. Víc si teď vážím života, říká a burcuje lidi, ať jdou na kontrolu

 
Newman, kterého v roce 2013 proslavila píseň Love Me Again, prozradil, že mu největší sílu dodávají rodiče, přátelé a hudba.
22.08.2016 15:40 |

podobné články

Osobnosti: John Newman (19 článků)

Zpěvák John Newman má nádor mozku. Víc si teď vážím života, říká a burcuje lidi, ať jdou na kontrolu

 
Newman, kterého v roce 2013 proslavila píseň Love Me Again, prozradil, že mu největší sílu dodávají rodiče, přátelé a hudba.
22.08.2016 20:40 |

podobné články

Osobnosti: John Newman (19 článků)

Zpěvák John Newman má nádor mozku. Víc si teď vážím života, říká a burcuje lidi, ať jdou na kontrolu

 
Newman, kterého v roce 2013 proslavila píseň Love Me Again, prozradil, že mu největší sílu dodávají rodiče, přátelé a hudba.
23.08.2016 01:45 |

podobné články

Osobnosti: John Newman (19 článků)

Zpěvák John Newman má nádor mozku. Víc si teď vážím života, říká a burcuje lidi, ať jdou na kontrolu

 
Newman, kterého v roce 2013 proslavila píseň Love Me Again, prozradil, že mu největší sílu dodávají rodiče, přátelé a hudba.
23.08.2016 06:45 |

podobné články

Osobnosti: John Newman (19 článků)

Zpěvák John Newman má nádor mozku. Víc si teď vážím života, říká a burcuje lidi, ať jdou na kontrolu

 
Newman, kterého v roce 2013 proslavila píseň Love Me Again, prozradil, že mu největší sílu dodávají rodiče, přátelé a hudba.
23.08.2016 11:45 |

podobné články

Osobnosti: John Newman (19 článků)

Zpěvák John Newman má nádor mozku. Víc si teď vážím života, říká a burcuje lidi, ať jdou na kontrolu

 
Newman, kterého v roce 2013 proslavila píseň Love Me Again, prozradil, že mu největší sílu dodávají rodiče, přátelé a hudba.
23.08.2016 16:45 |

podobné články

Osobnosti: John Newman (19 článků)

Zpěvák John Newman má nádor mozku. Víc si teď vážím života, říká a burcuje lidi, ať jdou na kontrolu

 
Newman, kterého v roce 2013 proslavila píseň Love Me Again, prozradil, že mu největší sílu dodávají rodiče, přátelé a hudba.
23.08.2016 21:50 |

podobné články

Osobnosti: John Newman (19 článků)

Zpěvák John Newman má nádor mozku. Víc si teď vážím života, říká a burcuje lidi, ať jdou na kontrolu

 
Newman, kterého v roce 2013 proslavila píseň Love Me Again, prozradil, že mu největší sílu dodávají rodiče, přátelé a hudba.
24.08.2016 02:55 |

podobné články

Osobnosti: John Newman (19 článků)

Zpěvák John Newman má nádor mozku. Víc si teď vážím života, říká a burcuje lidi, ať jdou na kontrolu

 
Newman, kterého v roce 2013 proslavila píseň Love Me Again, prozradil, že mu největší sílu dodávají rodiče, přátelé a hudba.
24.08.2016 07:55 |

podobné články

Osobnosti: John Newman (19 článků)

Zpěvák John Newman má nádor mozku. Víc si teď vážím života, říká a burcuje lidi, ať jdou na kontrolu

 
Newman, kterého v roce 2013 proslavila píseň Love Me Again, prozradil, že mu největší sílu dodávají rodiče, přátelé a hudba.
24.08.2016 13:00 |

podobné články

Osobnosti: John Newman (19 článků)