Článek

RECENZE: James Morrison je okouzlen gospelem

 
Britský písničkář James Morrison balancuje od počátku své kariéry mezi popem a soulem. A protože se vyvíjí jako autor a v textech je čím dál tím osobnější, jeho tvorba se mění. Týká se to i nového alba Higher Than Here, čtvrtého v jeho diskografii.
05.12.2015 07:30 |

podobné články

Osobnosti: James Morrison (1 článek) , James Morrison (1 článek)
Podobné články

Zemřel vynálezce frisbee Morrison (†90)

 
V americkém Utahu zemřel vynálezce populárního frisbee Walter Fredrick Morrison (†90). Práva na výrobu plastového létajícího disku, zvaného původně Pluto Platter, prodal Morrison v roce 1957.
13.02.2010 06:10 |

podobné články

Zpěváka Jamese Blunta na internetu pochovali, je to ale výmysl

 
V pondělí se objevily na internetu informace o tom, že osmatřicetiletý zpěvák James Blunt zemřel na selhání srdce. Zprávu zveřejnili na stránce, která připomínala web CNN, jde však o výmysl. Další články k tématu: James Blunt naštval fanoušky, v Osvětimi si dělal legraci z hotelu James Blunt ve společnosti nahých krásek. Podívejte se James Blunt musí na operaci, hrozí mu ochrnutí Zpěvák James Blunt má rád skupinový sex James Blunt podvádí Němcovou, užíval si s moderátorkou
07.05.2012 16:50 |

podobné články

Osobnosti: James Blunt (44 článků)

Rapper James Cole neodletěl na dovolenou, na letišti mu roztrhli pas

 
Vánoční dárek, který známý český rapper a producent skupin SuperCrooo nebo Orikoule James Cole věnoval své přítelkyni, skončil fiaskem. Místo odletu na měsíční dovolenou v Thajsku zůstal pár v Praze. Na letišti totiž rapperovi roztrhli pas. Další články k tématu: „Psychický debil“ James Cole baví svou Halucinací Yarda Helešic a James Cole: Kapitán láska přiletí na podzim Orion a James Cole se vzdali předsudků a skvěle pobaví James Cole a Orion roztočili hiphopovou Orikouli
03.01.2014 19:10 |

podobné články

Osobnosti: James Cole (5 článků)

Dnes slavíme: Narodil se Jim Morrison

 
Dne 8. prosince 1943 se narodil na Floridě James Douglas Morrison, "ikona odlišných", básník a zpěvák rockové skupiny The Doors. To už je pěkný důvod k oslavě.
08.12.2011 05:05 |

podobné články

Osobnosti: Jim Morrison (18 článků) , James Douglas (1 článek)

Van Morrison se stal v 64 opět otcem

 
Britský hudebník Van Morrison si letos k Vánocům nadělil syna. Ve čtyřiašedesáti prokázal, že je stále plodný, když mu partnerka Gigi Lee porodila George Ivana Morrisona III. Chlapec přišel na svět po svátcích v pondělí 28. prosince, ale podle rodičů je nejhezčím Vánočním dárkem.
01.01.2010 11:25 |

podobné články

Osobnosti: Van Morrison (1 článek) , George Lee (1 článek)

Matthew Morrison přišel o panictví v jednadvaceti

 
Herec Matthew Morrison čekal na první soulož opravdu nadprůměrně dlouho. O panictví totiž přišel až v jednadvaceti letech.
22.11.2010 14:05 |

podobné články

Osobnosti: Matthew Morrison (5 článků)

Matthew Morrison přišel o panictví v jednadvaceti

 
Herec Matthew Morrison čekal na první soulož opravdu nadprůměrně dlouho. O panictví totiž přišel až v jednadvaceti letech. Jenže o co déle čekal, o to více to pak doháněl. Jakmile sex okusil, zachutnal mu a Matthew pak využíval svůj sexappeal bez zábran.
03.12.2010 15:55 |

podobné články

Osobnosti: Matthew Morrison (5 článků)

Jim Morrison: Rebel s duší šamana

 
Jedni ho považovali za blázna, druzí za geniálního umělce. Oba tábory měly svým způsobem pravdu. Jim Morrison byl všechno možné jen ne tuctový zpěvák. I proto je dodnes legendou.
26.07.2011 08:40 |

podobné články

Osobnosti: Jim Morrison (18 článků)

Nové knihy: Sidebottom, Cornwell, Beckerová, Sapkowski a Morrison

 
Přehlídku novinek zahájíme historickými romány Američana Harryho Sidebottoma a Brita Bernarda Cornwella. Moderní horor nabízí americký prozaik Joe Hill, irský autor John Connolly přidává brutální detektivku. Slovenská spisovatelka Zdenka Beckerová vypráví o rozpadu rodiny v době ne tak dávné, Lindsey Kelková z Velké Británie o lásce bez hranic, podobně jako Američanka Morgan Matsonová. O připomenutí v podobě audioknihy si říká polský klasik Andrzej Sapkowski. A nádavkem dva komiksy, z nichž druhý vytvořil cenami ověnčený britský scenárista Grant Morrison.
30.08.2013 07:05 |

podobné články

Osobnosti: Bernard Cornwell (13 článků) , Andrzej Sapkowski (5 článků) , Grant Hill (1 článek) , Harry Morgan (7 článků) , Joe Grant (1 článek) , John Hill (1 článek) , John Hill (1 článek) , John Hill (1 článek) , John Grant (4 články) , John Morgan (2 články)

Bitka fotbalistů v Anglii! Porvali se spoluhráči Morrison a Zaha

 
Na fotbalovém hřišti se nějaká ta potyčka tu a tam semele, obvykle se ale do sebe dají soupeři. Ale bitka s vlastním spoluhráčem? To se hned tak nevidí! V zápase anglické "jedenadvacítky" proti stejně starým Litevcům se do sebe pustili Wilfried Zaha a Ravel Morrison.
18.10.2013 08:00 |

podobné články

Matthew Morrison bude otcem

 
Herec Matthew Morrison je štěstím bez sebe. Splnilo se mu jedno z největších přání, které prý měl. V osmatřiceti letech se stane otcem. Manželka Renee je v pokročilé fázi těhotenství a potomka přivede na svět ještě letos.
24.05.2017 16:30 |

podobné články

Osobnosti: Matthew Morrison (5 článků)

Herec James Franco na titulce magazínu ukázal zadek

 
Třiatřicetiletý herec James Franco rád provokuje. Na předávání Oscarů se převlékl do ženských šatů, prohlašuje, že má rád porno a masturbaci, nedávno na sociální síti zveřejnil fotku s rukou v rozkroku. Na obálce magazínu Flaunt zase předvedl své pozadí. Další články k tématu: James Franco čeká na Oscara za film o horolezci. Pak se vrhne na porno Podtrženo sečteno: Oscary zpestřila hnědá kachna a těsné výsledky RECENZE: Ve Zrození Planety opic vítězí hra na skutečnost Magické skály v Utahu i skladiště. Kde se točil filmový hit 127 hodin RECENZE: 127 hodin s polomrtvým horolezcem posouvá film zase o kus dál
03.11.2011 09:25 |

podobné články

Osobnosti: James Franco (81 článků)

RECENZE: James Arthur zahodil X-factor. Tohle je James Arthur-factor

 
James Arthur vyhrál X-Factor s písní o tom, co je nemožné, jenže sám nemožné dokázal. Jeho první album se vymyká průměru a háže předsudky o plastikových a vykalkulovaných debutech výherců talentových soutěží přes palubu.
03.12.2013 14:15 |

podobné články

Osobnosti: James Arthur (6 článků)

Simona Krainová: Koloušek Hudler jí sluší

 
Simona Krainová dokazuje, že ani šestatřicetileté modelky nejsou v branži odepsané. Stačí být správná profesionálka, zahrát na správnou strunu, udeřit na komoru. A to platí i v případě jejího, o jedenáct let mladšího druha, hvězdného hokejisty Jiřího Hudlera, který je z ní totálně okouzlen.
28.07.2009 14:15 |

podobné články

Osobnosti: Simona Krainová (1807 článků) , Jiří Hudler (254 článků)

Iva Frühlingová: Definitivně odstřihla bývalého manžela Krajča!

 
Pohledná někdejší modelka a v poslední době hlavně zpěvačka a spisovatelka Iva Frühlingová (27) byla v minulosti po dobu jednoho roku manželkou zpěváka a herce Richarda Krajča (32). Ten byl Ivou velmi okouzlen už od první vteřiny, kdy se v roce 2004 spatřili. Teď už je ale všechno jinak!
05.02.2010 08:05 |

podobné články

Osobnosti: Richard Krajčo (270 článků) , Iva Frühlingová (126 článků)

Kazmův dárek k Valetýnu: Zveřejnil nahou fotku Kristelové!

 
Moderátor Kazma alias Kamil Bartošek (27) je svou přítelkyní okouzlen natolik, že mu přijde škoda, nechat si její krásu jen pro sebe. Proto se s fotografií nahé Kateřiny Kristelové (33) podělil se všemi fanoušky na sociální síti.
15.02.2013 14:40 |

podobné články

Osobnosti: Kateřina Kristelová (630 článků)

Bude to láska? Hollywoodský krasavec Bradley Cooper pozval na rande tuhle mladinkou modelku

 
Americký herec Bradley Cooper (38) byl tak okouzlen britskou modelkou Suki Waterhouse (20), s níž se poprvé seznámil minulý měsíc na módní událsoti Elle Style Awards, až se rozhodl své city projevit a pozvat ji na schůzku.
15.03.2013 10:00 |

podobné články

Osobnosti: Bradley Cooper (158 článků)

Gorila Moja ve Španělsku porodila potomka

 
Osmiletá gorila Moja, která pochází z pražské zoologické zahrady, v úterý odpoledne porodila potomka. Dvouhodinový porod se odehrál ve španělském Cabarcenu, kam byla převezena před rokem a půl. Otcem se stal samec Niky, který byl od začátku první gorilou narozenou v Praze okouzlen.
16.04.2013 16:35 |

podobné články

Pornoherec z castingu paní učitelky: Machruje vydělanými miliony, ale dluží, kam se podívá!

 
Pornoherec z Ostravy Aleš Jirásek, který i přes malý penis souložil se stovkami žen během pornocastingů, je evidentně okouzlen pozorností bulváru. Protože u nás zlouny výměnou za bonzování nešetříme, spřáhnul se s konkurencí. Té ale neříká vše. Nebo ano, ale žádá, ať "tohle určitě nepíšou".
09.05.2015 16:20 |

podobné články