Článek

RECENZE: James Morrison je okouzlen gospelem

 
Britský písničkář James Morrison balancuje od počátku své kariéry mezi popem a soulem. A protože se vyvíjí jako autor a v textech je čím dál tím osobnější, jeho tvorba se mění. Týká se to i nového alba Higher Than Here, čtvrtého v jeho diskografii.
05.12.2015 07:30 |

podobné články

Osobnosti: James Morrison (1 článek) , James Morrison (1 článek)
Podobné články

Zemřel vynálezce frisbee Morrison (†90)

 
V americkém Utahu zemřel vynálezce populárního frisbee Walter Fredrick Morrison (†90). Práva na výrobu plastového létajícího disku, zvaného původně Pluto Platter, prodal Morrison v roce 1957.
13.02.2010 06:10 |

podobné články

Dnes slavíme: Narodil se Jim Morrison

 
Dne 8. prosince 1943 se narodil na Floridě James Douglas Morrison, "ikona odlišných", básník a zpěvák rockové skupiny The Doors. To už je pěkný důvod k oslavě.
08.12.2011 05:05 |

podobné články

Osobnosti: Jim Morrison (18 článků) , James Douglas (1 článek)

Zpěváka Jamese Blunta na internetu pochovali, je to ale výmysl

 
V pondělí se objevily na internetu informace o tom, že osmatřicetiletý zpěvák James Blunt zemřel na selhání srdce. Zprávu zveřejnili na stránce, která připomínala web CNN, jde však o výmysl. Další články k tématu: James Blunt naštval fanoušky, v Osvětimi si dělal legraci z hotelu James Blunt ve společnosti nahých krásek. Podívejte se James Blunt musí na operaci, hrozí mu ochrnutí Zpěvák James Blunt má rád skupinový sex James Blunt podvádí Němcovou, užíval si s moderátorkou
07.05.2012 16:50 |

podobné články

Osobnosti: James Blunt (44 článků)

Rapper James Cole neodletěl na dovolenou, na letišti mu roztrhli pas

 
Vánoční dárek, který známý český rapper a producent skupin SuperCrooo nebo Orikoule James Cole věnoval své přítelkyni, skončil fiaskem. Místo odletu na měsíční dovolenou v Thajsku zůstal pár v Praze. Na letišti totiž rapperovi roztrhli pas. Další články k tématu: „Psychický debil“ James Cole baví svou Halucinací Yarda Helešic a James Cole: Kapitán láska přiletí na podzim Orion a James Cole se vzdali předsudků a skvěle pobaví James Cole a Orion roztočili hiphopovou Orikouli
03.01.2014 19:10 |

podobné články

Osobnosti: James Cole (5 článků)

Van Morrison se stal v 64 opět otcem

 
Britský hudebník Van Morrison si letos k Vánocům nadělil syna. Ve čtyřiašedesáti prokázal, že je stále plodný, když mu partnerka Gigi Lee porodila George Ivana Morrisona III. Chlapec přišel na svět po svátcích v pondělí 28. prosince, ale podle rodičů je nejhezčím Vánočním dárkem.
01.01.2010 11:25 |

podobné články

Osobnosti: Van Morrison (1 článek) , George Lee (1 článek)

Matthew Morrison přišel o panictví v jednadvaceti

 
Herec Matthew Morrison čekal na první soulož opravdu nadprůměrně dlouho. O panictví totiž přišel až v jednadvaceti letech.
22.11.2010 14:05 |

podobné články

Osobnosti: Matthew Morrison (4 články)

Matthew Morrison přišel o panictví v jednadvaceti

 
Herec Matthew Morrison čekal na první soulož opravdu nadprůměrně dlouho. O panictví totiž přišel až v jednadvaceti letech. Jenže o co déle čekal, o to více to pak doháněl. Jakmile sex okusil, zachutnal mu a Matthew pak využíval svůj sexappeal bez zábran.
03.12.2010 15:55 |

podobné články

Osobnosti: Matthew Morrison (4 články)

Jim Morrison: Rebel s duší šamana

 
Jedni ho považovali za blázna, druzí za geniálního umělce. Oba tábory měly svým způsobem pravdu. Jim Morrison byl všechno možné jen ne tuctový zpěvák. I proto je dodnes legendou.
26.07.2011 08:40 |

podobné články

Osobnosti: Jim Morrison (18 článků)

Nové knihy: Sidebottom, Cornwell, Beckerová, Sapkowski a Morrison

 
Přehlídku novinek zahájíme historickými romány Američana Harryho Sidebottoma a Brita Bernarda Cornwella. Moderní horor nabízí americký prozaik Joe Hill, irský autor John Connolly přidává brutální detektivku. Slovenská spisovatelka Zdenka Beckerová vypráví o rozpadu rodiny v době ne tak dávné, Lindsey Kelková z Velké Británie o lásce bez hranic, podobně jako Američanka Morgan Matsonová. O připomenutí v podobě audioknihy si říká polský klasik Andrzej Sapkowski. A nádavkem dva komiksy, z nichž druhý vytvořil cenami ověnčený britský scenárista Grant Morrison.
30.08.2013 07:05 |

podobné články

Osobnosti: Bernard Cornwell (13 článků) , Andrzej Sapkowski (5 článků) , Grant Hill (1 článek) , Harry Morgan (7 článků) , Joe Grant (1 článek) , John Hill (1 článek) , John Hill (1 článek) , John Hill (1 článek) , John Grant (4 články) , John Morgan (1 článek)

Bitka fotbalistů v Anglii! Porvali se spoluhráči Morrison a Zaha

 
Na fotbalovém hřišti se nějaká ta potyčka tu a tam semele, obvykle se ale do sebe dají soupeři. Ale bitka s vlastním spoluhráčem? To se hned tak nevidí! V zápase anglické "jedenadvacítky" proti stejně starým Litevcům se do sebe pustili Wilfried Zaha a Ravel Morrison.
18.10.2013 08:00 |

podobné články

Herec James Franco na titulce magazínu ukázal zadek

 
Třiatřicetiletý herec James Franco rád provokuje. Na předávání Oscarů se převlékl do ženských šatů, prohlašuje, že má rád porno a masturbaci, nedávno na sociální síti zveřejnil fotku s rukou v rozkroku. Na obálce magazínu Flaunt zase předvedl své pozadí. Další články k tématu: James Franco čeká na Oscara za film o horolezci. Pak se vrhne na porno Podtrženo sečteno: Oscary zpestřila hnědá kachna a těsné výsledky RECENZE: Ve Zrození Planety opic vítězí hra na skutečnost Magické skály v Utahu i skladiště. Kde se točil filmový hit 127 hodin RECENZE: 127 hodin s polomrtvým horolezcem posouvá film zase o kus dál
03.11.2011 09:25 |

podobné články

Osobnosti: James Franco (79 článků)

RECENZE: James Arthur zahodil X-factor. Tohle je James Arthur-factor

 
James Arthur vyhrál X-Factor s písní o tom, co je nemožné, jenže sám nemožné dokázal. Jeho první album se vymyká průměru a háže předsudky o plastikových a vykalkulovaných debutech výherců talentových soutěží přes palubu.
03.12.2013 14:15 |

podobné články

Osobnosti: James Arthur (6 článků)

Simona Krainová: Koloušek Hudler jí sluší

 
Simona Krainová dokazuje, že ani šestatřicetileté modelky nejsou v branži odepsané. Stačí být správná profesionálka, zahrát na správnou strunu, udeřit na komoru. A to platí i v případě jejího, o jedenáct let mladšího druha, hvězdného hokejisty Jiřího Hudlera, který je z ní totálně okouzlen.
28.07.2009 14:15 |

podobné články

Osobnosti: Simona Krainová (1755 článků) , Jiří Hudler (254 článků)

Iva Frühlingová: Definitivně odstřihla bývalého manžela Krajča!

 
Pohledná někdejší modelka a v poslední době hlavně zpěvačka a spisovatelka Iva Frühlingová (27) byla v minulosti po dobu jednoho roku manželkou zpěváka a herce Richarda Krajča (32). Ten byl Ivou velmi okouzlen už od první vteřiny, kdy se v roce 2004 spatřili. Teď už je ale všechno jinak!
05.02.2010 08:05 |

podobné články

Osobnosti: Richard Krajčo (257 článků) , Iva Frühlingová (120 článků)

Kazmův dárek k Valetýnu: Zveřejnil nahou fotku Kristelové!

 
Moderátor Kazma alias Kamil Bartošek (27) je svou přítelkyní okouzlen natolik, že mu přijde škoda, nechat si její krásu jen pro sebe. Proto se s fotografií nahé Kateřiny Kristelové (33) podělil se všemi fanoušky na sociální síti.
15.02.2013 14:40 |

podobné články

Osobnosti: Kateřina Kristelová (582 článků)

Bude to láska? Hollywoodský krasavec Bradley Cooper pozval na rande tuhle mladinkou modelku

 
Americký herec Bradley Cooper (38) byl tak okouzlen britskou modelkou Suki Waterhouse (20), s níž se poprvé seznámil minulý měsíc na módní událsoti Elle Style Awards, až se rozhodl své city projevit a pozvat ji na schůzku.
15.03.2013 10:00 |

podobné články

Osobnosti: Bradley Cooper (149 článků)

Gorila Moja ve Španělsku porodila potomka

 
Osmiletá gorila Moja, která pochází z pražské zoologické zahrady, v úterý odpoledne porodila potomka. Dvouhodinový porod se odehrál ve španělském Cabarcenu, kam byla převezena před rokem a půl. Otcem se stal samec Niky, který byl od začátku první gorilou narozenou v Praze okouzlen.
16.04.2013 16:35 |

podobné články

Pornoherec z castingu paní učitelky: Machruje vydělanými miliony, ale dluží, kam se podívá!

 
Pornoherec z Ostravy Aleš Jirásek, který i přes malý penis souložil se stovkami žen během pornocastingů, je evidentně okouzlen pozorností bulváru. Protože u nás zlouny výměnou za bonzování nešetříme, spřáhnul se s konkurencí. Té ale neříká vše. Nebo ano, ale žádá, ať "tohle určitě nepíšou".
09.05.2015 16:20 |

podobné články

Politik, kterého Zeman posílal na Ukrajinu do první linie, se tvrdě pustil do prezidenta a hejtmana Haška

 
ROZHOVOR Jihomoravskému kraji vládne haškovská klika a hejtman Hašek je prodlouženou rukou Miloše Zemana, tvrdí lídr jihomoravské TOP 09 Jan Vitula. Jeho strana proto uzavřela spojenectví s brněnským hnutím Žít Brno a jdou společně do krajských voleb s cílem odstavit sociální demokracii od řízení kraje. Prezident Zeman je podle Vituly okouzlen režimy, kde se nevládne úplně demokraticky a způsob jejich vlády by se mu líbil i u nás.
14.06.2016 21:45 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (16384 článků)