Článek

Recenze: Jak to měl Karel IV. se ženami? A dalo se mu vůbec věřit?

 
Podváděl Karel IV. své ženy? Dodržoval sliby? A jaký byl vůbec člověk? Koho ještě neumlátil nával akcí probíhajících k 700. výročí narození Otce vlasti, může se o něm dozvědět pár zajímavých informací v knize Karel IV. od Bohumila Vurma a Zuzany Foffové.
14.06.2016 11:30 |

podobné články

Podobné články

Karel Šíp prozradil, že mu hudební kariéru zničil František Ringo Čech

 
Jeden z nejlepších českých moderátorů, bavičů a textařů Karel Šíp býval baskytaristou a měl i svou kapelu. Tu ale rozpustil dřív, než se stačila prosadit. Může za to František Ringo Čech a Karel Šíp mu to měl tehdy hodně za zlé. Další články k tématu: Karel Šíp: Politici jsou rizikoví hosté, proto si je do pořadu nezvu Karel Šíp oslavil narozeniny knižně, Gott mu sepsal báseň Karel Šíp o Janu Krausovi: Je to rebel, občas možná bez příčiny Karel Šíp se pěkně zapotil. Nepřišli mu fotbalisti Karel Šíp: Takhle vypadala moje řecká svatba! Partička s Ondřejem Sokolem má znovu šanci vyhrát TýTý
19.04.2013 12:45 |

podobné články

Osobnosti: Karel Šíp (293 článků) , Jan Kraus (995 článků) , Ondřej Sokol (260 článků) , František Ringo Čech (145 článků) , Karel Gott (4224 článků) , Ondřej Kraus (32 článků)

4 tipy pro rychlejší hubnutí

 
Krabičková dieta, se kterou zaručeně zhubnete až 8 Kg za týden. Proteinová dieta, mléčná dieta, ovocná dieta, tukožroutská dieta, kdy jíte jen zeleninové polévky, diety celebrit a mnoho dalších. Pravděpodobně už jste o nich četli a možná i nějakou zkusili. Avšak žádná vám nezaručila dlouhodobý výsledek? Není divu! Jestliže chcete skutečně zhubnout, budete se muset podívat na skladbu vašeho jídelníčku, režim a nastolit změny. Proč to však hned nazývat dietou? Pokud chceme udělat něco se svou váhou, musíme se zaměřit na svůj dosavadní život a příčiny, které vedly k nabírání tělesné hmotnosti a mnohdy i po mnoho let. Změna startuje především ve vaší hlavě! Uvidíte, že změna životního stylu nemusí být na obtíž! Začněte změnou uvažování Ačkoliv tomu nebudete věřit, jedná se o nejlepší způsob, jak zaručeně začít hubnout. Věřit sám v sebe a správnosti tohoto rozhodnutí. Když si nebude věřit a budete podrývat svou snahu myšlením: já to stejně nedokážu, tak to opravdu nedokážete! Zaměřte se na zdravější způsob stravování, pravidelný pitný režim (hlad je mnohdy převlečená žízeň), přidejte pohyb a hlavně se přestaňte hlídat a vážit. Pryč s pocitem viny Nedokázali jste odolat čokoládové zmrzlině? Vůbec se neobviňujte! Je to nejhorší, co můžete udělat. Přivoláte si tím stres a s ním úzce souvisí i přejídání. Potrava je pro mnoho lidí více než pouhou výživou těla. Nějakou dobrotou jsme byli v dětství odměňováni za úspěch, jídlem byla také odváděná pozornost. Pokračujeme v tom nevědomě i jako dospělí. Saháme po jídle v okamžiku, když nás něco trápí. Vitamínové doplňky Různé chutě mnohdy způsobuje absence určitého vitamínu, minerálu. Vědci zjistili, že lidé užívající vitamínové doplňky mají mnohem méně ataků různých chutí (čokoláda, chipsy apod). Když už vás skutečně přepadne chuť něco zobat – sáhněte po něčem zdravém! Chipsy si můžete udělat i domácí a vysušit je na plechu v troubě. Ať už z mrkve, brambor či červené řepy. A sladké?... Čtěte více Příspěvek 4 tipy pro rychlejší hubnutí pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
17.07.2015 08:46 |

podobné články

Ženská depilace – je třeba věřit kolujícím mýtům?

 
Ženská depilace je především v letním obdobím jakousi nepsanou nutností. Dokonale hladké nohy bez jediného chloupku jsou od žen společností zkrátka vyžadovány a to nejen v létě, ale i kdykoli jinde. Obecně se zastává názor, že ženy by měly být dokonale hladké a to prakticky na celém těle. O ženské depilaci koluje spousta mýtů, jimž nespočet žen bezhlavě věří. Proto jsme se rozhodli sepsat dnešní článek a zmínit v něm 4 nejčastější mýty, kterým možná věříte i vy. V první řadě je nutné si říci, že depilace není epilace, neboť ačkoli obě varianty mají stejný cíl – dokonale hladkou pokožku – jsou mezi nimi rozdíly, jež si ženy pletou. Zatímco při depilaci se chloupky odstraňují pouze na povrchu, u epilace se vytrhují i s kořínky. Jakým mýtům o ženské depilaci tedy netřeba věřit? Když se budete holit žiletkou, chloupky vám porostou rychleji Tohle je snad nejrozšířenější mýtus, který doprovází ženskou depilaci. Možná jste se s ním setkali i vy, když vám vaše maminka ještě v pubertálních letech říkávala, že pokud si nohy budete holit často, budete je mít mnohem chlupatější. Je to pravda, ale jen na půl. Chloupky vám po depilaci sice neporostou rychleji, neboť počet cibulek, ze kterého chloupky rostou, je pevný a neměnný, ale porostou silnější, díky čemuž můžete nabýt dojmu, že je jich více. Po ženské depilaci můžete ihned na sluníčko Jakmile si nohy oholíte, měli byste je pečlivě ošetřit. Je sice pravdou, že můžete na sluníčko, ovšem předtím byste si nohy měly namazat opalovacím krémem s vyšším faktorem. Časté holení pokožce škodí Ani v tomto případě se mýtus nesetká s pravdou. Pokud k ženské depilaci používáte ostrou žiletku nejlépe se třemi břity a po holení své pokožce dopřejete dostatečnou péči, pak věřte, že nikterak netrpí ani nestrádá. O jednorázových holítkách se říká, že byste je neměli... Čtěte více Příspěvek Ženská depilace – je třeba věřit kolujícím mýtům? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
24.07.2015 08:40 |

podobné články

Alimenty mě ničí, fňuká otec, který má 30 dětí s 11 ženami

 
Alimenty jsou velká čára přes rozpočet. Hlavně pro Desmonda Hatchetta (33), který je platí na 30 dětí, které má s 11 ženami. Tvrdí, že se stal obětí vlastního úspěchu se ženami a žádá soud o přerušení poplatků.
19.05.2012 12:40 |

podobné články

James Franco: Před ženami jsem plachý

 
Herec James Franco tvrdí, že je velmi plachý muž a má problém seznamovat se s ženami. Proto prý volí nepřímou metodu internetových seznamek a sociálních sítí. Přímý kontakt s ženou ho vždycky děsil a nikdy prý neměl sebevědomí přirozeného baliče. S věkem se však komunikaci s ženami učí a v tomto umění se zlepšuje.
02.10.2014 09:30 |

podobné články

Osobnosti: James Franco (79 článků)

Krasavec James Franco tvrdí: Před ženami jsem plachý

 
Herec James Franco tvrdí, že je velmi plachý muž a má problém seznamovat se s ženami. Proto prý volí nepřímou metodu internetových seznamek a sociálních sítí. Přímý kontakt s ženou ho vždycky děsil a nikdy prý neměl sebevědomí přirozeného baliče. S věkem se však komunikaci s ženami učí a v tomto umění se zlepšuje.
02.10.2014 10:10 |

podobné články

Osobnosti: James Franco (79 článků)

Pánové, chcete přestat kouřit? Nesmíte být obklopeni krásnými ženami!

 
Muži, kteří chtějí přestat kouřit, by se neměli obklopovat hezkými ženami. Jinými slovy, než se jejich abstinence stane trvalou, neměli by navštěvovat bary s atraktivními ženami. V jejich přítomnosti se totiž mozek přepne do stavu, kdy touží po okamžitém ukojení, uspokojení rozmnožovacího pudu a v tu chvíli se to přeloží do zvýšené touhy po nikotinu.
01.12.2014 14:00 |

podobné články

Další přestřelka mezi VIP: Po Slováčkově průšvihu s údajným Gottem ko***em se pustil David Kraus do Lucie Bílé a vulgarismy nešetřil. Co o ní řekl?

 
Nedávno jsme vás informovali o kauze saxofonisty Felixe Slováčka, který "se na jedné slovenské party vyjádřil o jistém známém člověku":http://www.extra.cz/skandal-na-slovensku-felix-slovacek-se-nechal-natocit-pri-tom-jak-oznacuje-nekoho-za-k-kota-boze-snad-nemyslel-karla-gotta, že je nevyzpytatelný ko**t. Dotyčným měl být údajně "Karel Gott":http://www.extra.cz/tema/karel-gott, což se nám nechce věřit. Sám "Slováček tuto možnost popřel":http://www.extra.cz/slovacek-promluvil-o-ko-tovi-kterym-neni-karel-gott-co-nam-rekl-o-silene-nahravce-slovenske-televize.
05.12.2013 16:55 |

podobné články

Osobnosti: Lucie Bílá (2122 článků) , Karel Gott (4224 článků) , David Kraus (215 článků) , Felix Slováček (779 článků)

O manželce napsal vrah z Brodu povídku: Psycholožka se jí bála - dalo se tragédii zabránit?

 
Dalo se loňské tragédii v Uherském Brodě zabránit? Policisté i psychiatrička pochybení vylučují. Jenže z dokumentů, které má k dispozici deník MF Dnes, je jasně vidět, že se smrti devíti lidí, včetně Zdeňka Kováře zabránit dalo. Kdo ale selhal?
12.02.2016 12:55 |

podobné články

Poznáte tohoto klučinu? Spal s muži, trpěl bulimií a jeho dcera, kterou měl zneužívat, se oběsila

 
Učesaný chlapeček na fotografii byl jednou z největších legend Hollywoodu. Jeho kontroverzní život byl plný osobních zvratů a skandálů. Pro jeho vzhled a živočišnost jej ženy milovaly, pro muže byl zase vzorem opravdového chlapáka. Spal s muži i ženami, byl obviněn ze zneužívání své dcery a zemřel v chudobě. Už víte? Marlon Brando měl velmi krušné dětství. Rodiče, kteří měli oba velký problém s alkoholem, o něj nejevili velký zájem a on vyrůstal jako chuligán. Katapultován mezi největší hvězdy a idoly své doby byl hned svým druhým snímkem Tramvaj do stanice Touha (1951). V následujících čtyřech letech byl každý rok nominován na prestižní cenu Oscara. V roce 1955 ho za film V přístavu (1954) získal. Druhou nejúspěšnější dekádou Branda byla léta sedmdesátá, kdy natočil snímky Poslední tango v Paříži (1972), Kmotr (1972) či Apokalypsa (1979). Osobní život Branda byl velmi komplikovaný. Nevycházel dobře se svými sedmi dětmi ani se svými třemi manželkami. O málokterém herci kolovalo tolik skandálů a peprných historek. V knize Já a Marlon jeho letitá asistentka Alice Marchaková popisuje například jeho boj s bulimií: „Večeřeli jsme třeba a Marlon potom utíkal na záchod, vrátil se a objednal si další jídlo." Jednou ho dokonce objevila v bezvědomí na toaletě, která byla celá pozvracená. Podle knihy Rozepnutý Marlon měl Brando v posteli takové hvězdy jako Rocka Hudsona, Caryho Granta, Vivien Leighovou i Bette Davisovou. V jiné knize byl zase obviněn, že zneužíval vlastní dceru Cheyenne, která se v roce 1995 oběsila. Podle její matky, Tahiťanky Tarity Terpii, si Cheyenne psala deník, v němž se říká, že ji otec masíroval takovým způsobem, jako by předstíral milování. Ke sklonku života se Brando už příliš na veřejnosti neukazoval. Měl velké zdravotní potíže se srdcem i s dýcháním. V létě 2004 měl začít natáčet snímek Brando a Brando, kde měl hrát sám sebe. Zemřel tři měsíce po svých osmdesátinách.
28.09.2012 16:40 |

podobné články

Osobnosti: Marlon Brando (29 článků) , Cary Grant (5 článků) , Vivien Leigh (4 články) , Bette Davis (3 články) , Rock Hudson (5 článků)

Pieter (HOZK): Jak jsem se zrovna já dostal do politiky?

 
Na začátku loňského roku jsem netušil, že budu ve straně a už vůbec ne, že budu na kandidátce a asi bych se vám vysmál, kdybyste mi to říkali. Můžete mi věřit? NE, nemůžete, můžete věřit jen sami sobě a svému úsudku.
29.08.2016 16:20 |

podobné články

Mel B ze Spice Girls přiznala, že experimentovala se ženami

 
Zpěvačka Melanie Brownová (39) alias Mel B či Scary ze skupiny Spice Girls je sedm let šťastně provdaná za Stephena Belafonteho. Britská hudební hvězda však není čistě heterosexuální. Přiznala, že několik let sexuálně experimentovala také s ženami.
08.11.2014 16:50 |

podobné články

Exkluzivně: Poslechněte si, jak svědek v kauze Krejčíř popisuje jeho cykloútěk ze země!

 
"Reportér TV Prima Josef Klíma konečně vnesl světlo do nevyřešeného útěku Radovana Krejčíře":http://www.extra.cz/vime-prvni-reporter-primy-zjistil-jak-krejcir-prchnul-z-cech-v-cyklistickem-pelotonu-prejel-hranice-podrobnostem-nebudete-verit ze země, o čemž "jsme ráno informovali jako první":http://www.extra.cz/vime-prvni-reporter-primy-zjistil-jak-krejcir-prchnul-z-cech-v-cyklistickem-pelotonu-prejel-hranice-podrobnostem-nebudete-verit.
29.01.2014 15:45 |

podobné články

Osobnosti: Radovan Krejčíř (662 článků) , Josef Klíma (156 článků)

Tak tohle je nejbrutálnější kyblíková výzva: V hlavní roli Kačka z dua Katka a Jindra. Nebudete věřit tomu, co uvidíte!

 
"Nevím, kdo se na to díváš, takže dobrý den, ahoj. Prvně jsem myslela, že to natáčet nebudu, že to je blbost. Pak jsem si řekla, že jsem člověk, který je pro každou blbost. Polévat venku se mně nechtělo, protože je tam docela kosa, a tak jsem zvolila domácí prostředí," zahajuje své video ke kyblíkové výzvě Kateřina Peclová z velmi talentovaného dua Katka a Jindra. Těžko věřit tomu, že vůbec ví, proč Ice Bucket Challenge vznikla. O penězích se totiž nezmínila. Zato probrala své vlasy, uši, špinavý kýbl i nachlazení.
29.08.2014 10:55 |

podobné články

Karel Gott nechá kvůli problémům s hlasem odpočívat hlasivky

 
Karel Gott vynechá kvůli problémům s hlasivkami 1. května výstavu reprodukcí svých obrazů v Kopřivnici a hudební setkání na zámku v Holešově. Lékaři mu doporučili hlasový klid a aby co nejméně mluvil. Dvaasedmdesátiletý zpěvák ostatní aktivity neruší. Další články k tématu: AUDIO: Karel Gott vydá remixy, jeden uvede v premiéře na České Miss RECENZE: Karel Gott po dlouhé době natočil album, které mu sedí
25.04.2012 15:10 |

podobné články

Osobnosti: Karel Gott (4224 článků)

Většina japonské mládeže a mladých dospělých nemá vůbec zájem o milostný akt

 
Pojem asexuální býložravci zavedli japonští sexuologové na počátku tohoto milénia a označují jím mladé muže, kteří zcela ztratili zájem o navazování fyzického kontaktu se ženami. Nejde o to, že by mladíci byli homosexuální, ale sex se ženami je tak děsí, že erotické touhy nahrazují jinými aktivitami. Po deseti letech sexuologové z ostrovního císařství tvrdí, že se tomuto trendu podřídily i ženy.
13.08.2012 23:15 |

podobné články

Přiznání vdané Cate Blanchett: Měla jsem poměr s mnoha ženami

 
Mezi nejvlivnější osobnosti Hollywoodu patří už několik let herečka Cate Blanchett. Při propagaci svého nového filmu, kde hraje lesbičku, se herečka svěřila, že mívala také vztahy se ženami. Tím si vysloužila mnoho nových fanoušků. Zároveň je to pro ni dnes uzavřená kapitola, kterou už vůbec neřeší.
13.05.2015 16:25 |

podobné články

Osobnosti: Cate Blanchett (113 článků)

Číšník Karel z Prostřeno! žije s přítelkyní Pepou

 
Tento týden se v kuchařské reality show Prostřeno! ze středních Čech setkáme s dvěma muži a třemi ženami. Hned v pondělí hostí kolegy Karel Bednář (33) z Čerčan. Žije v neudržovaném panelovém domě, avšak v nádherně zrekonstruovaném bytě, který svým zařízením účastníkům soutěže připomene středomořskou atmosféru. Všichni tipují, že v tak krásně uklizeném bytě musí žít s partnerkou, jenže Karel má již deset let po boku muže. I Václav Vydra si do něj při čtení komentáře rýpne, že Karlovou přítelkyní je Pepa. Podívejte se na video, ve kterém je vidět, jaká zábava se v bytě partnerů dnes odehraje.
03.10.2011 16:00 |

podobné články

Osobnosti: Václav Vydra (187 článků) , Václav Vydra (187 článků) , Václav Vydra (187 článků)

Karel Gott otevřeně o nevěře: Nejsem z kamene... Ale držím se!

 
Karel Gott (73) otevřeně promluvil o manželství s bývalou divadelní produkční a v současnosti moderátorkou televizních VIP zpráv Ivanou Gottovou (36). Dal jasně najevo, že i když se potkává se spoustou žen, drží se a není jí nevěrný! A nutno podotknout, že je to aktuální téma. Karel je momentálně obklopen ženami na Slovensku, Ivana je doma v Praze.
14.10.2012 12:20 |

podobné články

Osobnosti: Karel Gott (4224 článků)