Článek

Recenze: Jackaby řeší v Případu ukradeného zubu koťátka i vraždící bestii

 
Excentrický detektiv Jackaby se tentokrát musí popasovat s bájným stvořením. Víc prozrazovat nebudu. Případ ukradeného zubu zaostává ve vytváření napětí oproti prvnímu dílu série Williama Rittera, rozhodně to ale neznamená, že by za to nestál. Posuďte ostatně sami.
22.06.2017 15:45 |

podobné články

Podobné články

Recenze: Sherlock střižený fantasy se jmenuje Jackaby, seznamte se

 
Tři dílky detektivky, jeden dílek fantasy - takovou skládačku připravil pro čtenáře ve své prvotině americký spisovatel William Ritter. Ze všeho nejvíc připomíná příběh Jackabyho Sherlocka Holmese. Ale spíše než klasického detektiva Sira Arthura Conana Doylea se Jackaby podobá tomu novodobému filmovému nebo seriálovému Sherlockovi.
04.01.2016 11:25 |

podobné články

Osobnosti: Sherlock Holmes (137 článků) , William Holmes (1 článek) , William Holmes (1 článek) , William Holmes (1 článek)

Jak pečovat o chrup – zásady správné ústní hygieny

 
Jak pečovat o chrup, aby byl náš úsměv dokonalý a zoubky nám tak zářily na dálku? Co zabrání nevábně vonícímu dechu a čím předejdeme zubním kazům? Jak se vyhnout zubnímu kameni a co nám pomůže proti bolesti dásní? Na to se dnes společně podíváme, tak si následující řádky nenechte ujít! Jak pečovat o chrup se děti učí již ve školce, bohužel ale mnoho dospělých neví, jak správně na to. Často tak starost o ústní dutinu podceňují a následně se diví, že jejich dech dvakrát nevoní, na zubech se jim tvoří povlak, mají zubní kazy a k tomu všemu už jim možná nějaký ten zoubek dokonce i chybí! Jak pečovat o chrup Každý z nás touží po úsměvu, který dokáže upoutat na dálku. Zářivé bílé zuby a vonící dech – to je ta pravá kombinace, která nás na člověku dokáže upoutat. Jak tohoto stavu docílit? Jak čistit? Možná vám jako malým dětem maminka vtloukala do hlavy, že je nutné čistit si zuby 2x denně a to ráno a večer. Ačkoli odborníci a reklamy na zubní pasty nabádají k čištění zubů po každém jídle, ne každý na to má čas a je pravda, že ne každému by se chtělo po každém dlabanci hned letět do koupelny a drhnout si ústa mentolem. Čištění zubů před spaním ale nepodceňujte, protože v noci zbytky potravin zůstávají přes noc na zubech, což se vám ráno odvděčí nevábným dechem. Jak dlouho čistit? Možná si i vy vybavíte onu povinnost čistit si zuby minimálně 3 minuty, kdy to u řady lidí dosáhlo takového extrému, že si k čištění zubů nastavovali i minutku. Věřte nebo ne, ale povídačky o třech minutách důsledného drhnutí zubů kartáčkem jsou jen fámy, protože vůbec nezáleží na tom, jak dlouho si zuby čistíte, ale především jak si je čistíte! Jaký používat kartáček? Bez zubního... Čtěte více Příspěvek Jak pečovat o chrup – zásady správné ústní hygieny pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
22.11.2016 06:20 |

podobné články

Vraždící panic: Z brášky roste lamač srdcí (6), musím ho zabít!

 
Vyšinutý mladík (†22), kterému už nikdo neřekne jinak než vraždící panic, ještě před popravou studentů plánoval zavraždit svého šestiletého bratra. Záviděl mu, že je společenštější a v budoucnu se na něj budou lepit holky. Zhrzený panic, který měl kvůli lehké formě autismu problém navazovat vztahy, toužil marně po dívce. Z pomsty pak naplánoval své vraždící běsnění.
27.05.2014 12:15 |

podobné články

Úžasná koťátka! Tohle video je hitem internetu. Podívejte se

 
Kočky jsou radost a koťátka ještě větší! Když je jich celý košík, může to být i dobrý původ zábavy. Podívejte se na super video, kde je pět malých koťátek!
05.12.2013 20:55 |

podobné články

Kdo se ujme tohoto koťátka bez oušek? Malého bezdomovce našli omrzlého v seně

 
Příběh tohoto koťátka vás rozhodně "nenechá chladným.":http://www.extra.cz/tohle-je-nova-hvezda-internetu-neuveritelne-roztomila-kocka-z-ciny-foti-se-s-perlami-a-divokymi-oblecky
10.09.2014 07:46 |

podobné články

Válka o peníze mezi komerčními televizemi a kabelovkami! Místo seriálů budou koťátka?

 
Zrnění nebo hrající si koťátka místo seriálů uvidí miliony lidí na obrazovkách možná už od ledna. Důvodem jsou peníze, o které se handrkují komerční televize s kabelovkami a poskytovateli satelitního příjmu.
24.09.2014 19:15 |

podobné články

Dvě tváře islamistů: Pečují o koťátka, pak řežou hlavy dětem!

 
Teroristé z Islámského státu rozsévají strach, kam přijdou. Zůstávají po nich mrtvoly a sirotci… Přesto se neváhají stavět do role »citlivých chlapů« a rekruty lákají na koťátka!
04.11.2014 06:40 |

podobné články

Video, u kterého se rozpláčete: Gorila adoptovala dvě malá koťátka!

 
Další důkaz, že lidé by se často mohli od zvířat učit. Gorila Koko (44), která nikdy neměla svá vlastní mláďata, má konečně důvod dál žít: adoptovala si dvě koťátka!
17.10.2015 12:15 |

podobné články

Kočka Česka 2015: Podívejte se na nejroztomilejší koťátka soutěže!

 
Kočičí pohled dokáže obměkčit kdekoho, když se o to ale pokusí koťátko, dokáže tato roztomilost snad i lámat skály. A co si budeme povídat, v soutěži Kočka Česka mají koťátka drobnou výhodu. Kdo by nedal hlas huňatému klubíčku.
15.11.2015 06:15 |

podobné články

Kočičí útulek, který potřebuje zoufale vaši pomoc: Jsme na pokraji, kapacitně i finančně!

 
Paní Ludmila se stará o opuštěné kočky. Léčí je, vychovává koťátka a umísťuje do láskyplných rodin. Jenže se blíží zima a její depozitum je kapacitně přeplněné. Hledá domov pro kočičky, které bydlí na zahradě, venku nemůžou zůstat a vnitřek je plný. Alespoň nějaký zájem je o koťátka, ale kočičky, které už nejsou malé a roztomilé, tolik šancí nemají. Ani finančně, přece jen kvalitní strava a celková péče pro 93 koček něco stojí. Pomůžete nám zlepšit situaci kočičího depozita?
01.12.2015 12:55 |

podobné články

Jen o fous unikla smrti a teď čekají na svého pána. Chcete tahle roztomilá koťátka?

 
Vavřínek a Vavruška. Dvě malinká koťátka, která unikla smrti jenom o fous. Přestože se na ně štěstí usmálo, stále hledají rodinu, která by jim poskytla lásku a bezpečí. Nebudou z nich sice žádní kočičí obři, ale obě mají velká a krásná očka, která musí zaujmout každého milovníka koček. Přesvědčte se sami!
24.10.2017 12:50 |

podobné články

RECENZE: Kombinace fantasy a historické detektivky

 
Tradičně se žánr Young Adult literatury tematicky točí kolem mladých lásek a hledání sebe sama. Americký spisovatel William Ritter vsadil na v této oblasti dosud neprozkoumané vody a spojil historickou detektivku s fantasy prvky. Román Jackaby je půvabný a vcelku prostý příběh s historicky laděnou záhadou a dotykem pohádky.
22.12.2015 13:20 |

podobné články

Osobnosti: William Young (1 článek)

Kajínek točí od rána do noci: Zásadní info k případu!

 
Jiří Kajínek (56) je v psychologickém posudku označován za vraždící bestii, je toto označení oprávněné? Není to jen normální člověk s mnoha chybami, které dokáže přiznat a postavit se k nim čelem? To jsou otázky, které padnou v dokumentu Já, Kajínek, který bude od 12. listopadu vysílat TV Prima.
02.11.2017 12:05 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Kajínek (654 článků)

Kajínek točí od rána do noci: Zásadní info k případu!

 
Jiří Kajínek (56) je v psychologickém posudku označován za vraždící bestii, je toto označení oprávněné? Není to jen normální člověk s mnoha chybami, které dokáže přiznat a postavit se k nim čelem? To jsou otázky, které padnou v dokumentu Já, Kajínek, který bude od 12. listopadu vysílat TV Prima.
03.11.2017 14:35 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Kajínek (654 článků)

Aukro zatrhlo dražbu vyraženého zubu poslance Babáka

 
Toužili jste vlastnit jeden z vyražených zubů poslance „dobroděje“ Michala Babáka? Tak to vás možná bude zajímat informace o dražbě na serveru Aukru, kde jste od pátku mohli za tento netradiční suvenýr přihazovat. Cena zubu kontroverzního zákonodárce se za tři dny vyšplhala až na 4100 korun. Prodávající však nakonec své peníze neuvidí, neboť mu aukční server netradiční dražbu zatrhl.
05.09.2011 19:55 |

podobné články

Osobnosti: Michal Babák (379 článků)

Kauza Babákových vyražených zubů nekončí. Byl srovnáván s hokejistou

 
Bývalý poslanec Věcí veřejných Michal Babák je stále nucen zaobírat se kauzou svých vyražených zubů v roce 2011. Případ šarvátky v pražském baru totiž Nejvyšší soud vrátil soudu první instance k novému projednání. Pozdvihl přitom obočí nad názory podřízených soudů, že se v případě dvou vyražených zubů jedná pouze o přestupek.
26.11.2013 16:02 |

podobné články

Osobnosti: Michal Babák (379 článků)

Francie zakázala na školách »sání vzduchu ze zubů«

 
Normy a pravidla evropské etikety jsou ty tam. S globalizací a vysokou imigrací různých kultur se s dříve nepřijatelným chováním na veřejnosti Evropané potýkají stále častěji. Francouzi se ale rozhodli udělat přítrž vysávání vzduchu ze zubů. Zvuk vydávaný při snaze někoho urazit, nebo také zbavit se nečistot ze zubů, je zakázán ve školách.
08.06.2015 19:05 |

podobné články

3 tipy na rychlé bělení zubů: Stojí za vyzkoušení! Budete mít úsměv jako z Hollywoodu

 
Pokud chcete jít s dobou a módními trendy, pak je jasné, že váš úsměv musí zářit. Jenže takové vybělení zubů není zrovna levnou záležitostí a zubní pasty, které se tváří jako bělicí, prostě nefungují. My pro vás máme 3 tipy na domácí bělení zubů, které ovšem funguje!
24.06.2016 09:20 |

podobné články

Hledáme bestii: Pomozte najít nebezpečného zločince!

 
Sadisticky mučil mladíka, kterého přivázal za auto a vláčel ho po silnici. Je extrémně nebezpečný, ozbrojený a je na něj vydáno hned několik zatykačů. Přesto je Petr Dudič (26) stále mezi námi! Vyzýváme čtenáře Blesk.cz: pomozte tuto lidskou bestii najít, než ublíží dalším lidem!
08.06.2010 05:05 |

podobné články