Článek

RECENZE: Hravý přístup zachránil detektivku

 
Pět mrtvých psů neboli třetí minisérii Detektivů od Nejsvětější Trojice, kterou odvysílala Česká televize, dokázal režisér Jan Hřebejk udržet v žánru detektivky a vyhnout se pastem z předlohy Michala Sýkory, díky nimž se příběh mohl klidně proměnit v omšelou nudu prokládanou nechtěně směšnými okamžiky.
25.04.2016 11:40 |

podobné články

Osobnosti: Jan Hřebejk (312 článků)
Podobné články

VIDEO: Fenka zachránila své štěně před utopením v bazénu

 
Dojemná scénka se naskytla majiteli fenky zlatého retrívra. Ta se vrhla do bazénu za svým štěnětem, které se nemohlo dostat ven z vody. Když viděla, že mu nemůže pomoci z bazénu, vylezla ven a vytáhla ho svými zuby. Další články k tématu: Pes zachránil v Kanadě malého chlapce před rozzuřenou pumou Pes zachránil postiženou, kočku už z ohně nedostal Pes zachránil celou rodinu, vzbudil je, když začala hořet střecha Pes ukousl svému pánovi palec u nohy. A zachránil mu život Tříletý hoch přečkal noc v polských hvozdech, zachránil ho věrný pes
10.04.2012 14:20 |

podobné články

Příběhy pejsků z útulků: Osmiměsíční štěně Mates...Vyhodili ho, protože byl hravý...

 
Mates je nádherné štěně. Je mu teprve 8 měsíců, a už ho vyhodili z domova – byl moc hravý...
18.05.2011 12:05 |

podobné články

Kmoníček k roztržce Zemana se Schapirem: Ono se toho tolik nestalo, ale kdybych byl trochu hravý...

 
Hynek Kmoníček ve čtvrteční Kauze dne vysvětloval, proč neuvažoval o tom, že by dělal českého velvyslance v Moskvě. Znovu se také vyjadřoval ke sporu mezi Hradem a velvyslanectvím USA, který odstartoval vyjádřením prezidenta Zemana pro ParlamentníListy.cz. Rozhodně se prý nevracíme do období komunismu, ale kdyby byl Kmoníček trochu hravý, tak...
09.04.2015 18:41 |

podobné články

Manželka prezidenta republiky Ivana Zemanová převzala záštitu nad projektem Hravý architekt 2015

 
Manželka prezidenta republiky Ivana Zemanová převzala záštitu nad třetím ročníkem projektu Hravý architekt 2015, který na Pražském hradě proběhne v rámci mezinárodního festivalu architektury a urbanismu Architecture Week Praha 2015 od 17. srpna do 18. října 2015.
17.08.2015 15:01 |

podobné články

Osobnosti: Ivana Zemanová (302 článků)

Ústecký kraj: V projektu Hravý architekt děti představily Mostecko

 
Poděkování za účast v mezinárodním výtvarně architektonickém projektu s názvem Hravý architekt 2015 vyslovil koncem roku hejtman kraje Oldřich Bubeníček spolu s náměstkyní pro oblast školství Janou Vaňhovou aktérům z 11. Základní školy Obránců míru v Mostě.
02.01.2016 18:41 |

podobné články

Účtenková loterie je skvělý nápad, český národ je hravý, vykládal šéf průmyslníků na ČT

 
Prezident Svazu průmyslu a dopravy Jaroslav Hanák promluvil ve čtvrtečním Interview ČT24. Mimo jiné prozradil, zda podle jeho názoru někomu způsobí pád zavedení EET. Tento projekt považuje za správný a věří, že se uchytí i prostřednictvím účtenkové loterie, protože „český národ je hravý“. Současně připustil, že tento systém je možné zneužít. Pak došlo na nezaměstnanost v Česku.
08.12.2016 22:00 |

podobné články

Nakladatelství Host vydává další detektivku - Ženy v kleci

 
Nakladatelství Host vydalo další severskou detektivku, které se dostalo velkorysé reklamní kampaně. Ženu v kleci od dánského autora Jussiho Adler-Olsena představují plakáty coby „krimi čtení na léto“.
05.08.2011 09:05 |

podobné články

Rowlingová vydá další detektivku pod pseudonymem Galbraith

 
Britská spisovatelka J. K. Rowlingová vydá v červnu již druhou detektivku. Knihu nazvanou The Silkworm bude publikovat opět pod pseudonymem Robert Galbraith. Oznámilo to nakladatelství Little, Brown.
17.02.2014 15:35 |

podobné články

Osobnosti: Robert Little (1 článek) , Robert Brown (1 článek) , Robert Brown (1 článek) , Robert Little (1 článek)

Moravskoslezský kraj má moderní přístup k prezentaci regionálních tradic

 
Netradiční, moderní a hravý stánek Moravskoslezského kraje získal na veletrhu cestovního ruchu ITF Slovakiatour 2015 Cenu za moderní přístup k prezentaci regionálních tradic.
31.01.2015 18:06 |

podobné články

Recenze: Šest autorů napsalo detektivku za 72 hodin. Z experimentu se vyklubalo zábavné čtení

 
Detektivka Šest nevinných vznikla v tandemu šesti českých autorů, kteří se střídali v psaní lidem na očích. Recenze Borise Hokra.
18.11.2015 11:00 |

podobné články

FOTO Poslanec Foldyna zachránil vážně nemocné dítě

 
Jako statečný voják, který zachránil dítě ze sutin, nebo hasič utíkající z hořícího domu s dítkem v náručí. Toto napsala o poslanci ČSSD Jaroslavu Foldynovi žena, které podle jejích slov známý sociálnědemokratický poslanec zachránil dítě i střechu nad hlavou. Foldyna totiž pomohl rodině, jejíž dcerka bojovala s leukémií.
31.08.2015 16:31 |

podobné články

Osobnosti: Jaroslav Foldyna (363 článků)

Zachránce dánského trůnu: Australský plavčík zachránil před utonutím syna princezny Marie

 
Když se plavčík Nick Malcolm vrhl do vln moře, aby zachránil život malému chlapci, kterého unášel silný proud, netušil, že právě zachránil budoucího krále Dánska, nejstaršího syna princezny Marie (43) a prince Frederika (47) Christiana (10).
21.12.2015 23:40 |

podobné články

Muž, kterému český chirurg vrátil obličej: Život mi zachránil smysl pro humor!

 
Mitch Hunter (35), bývalý voják americké armády, málem zemřel v 21 letech při autonehodě. Zachránil život ženě, která seděla vedle něj, ale sám dostal plný zásah elektrickým proudem, který mu sežehl obličej. Před pěti lety podstoupil transplantaci obličeje, která jeho vzhled změnila k nepoznání. Jak ale mohl Hunter zásah proudem vůbec přežít? Prý ho zachránil smysl pro humor!
20.06.2016 05:20 |

podobné články

Osobnosti: Mitch Hunter (4 články)

RECENZE: Pestrý a hravý svět St. Vincent

 
Někdy se stane, že když umělec vydává alba u nezávisle se tvářících společností a posléze přejde k nadnárodnímu kolosu, jeho tvorbu to určitým způsobem poznamená. V případě jednatřicetileté americké zpěvačky a skladatelky Annie Clarkové, která na hudební scéně používá umělecké jméno St. Vincent, naštěstí k ničemu zásadnímu nedošlo.
04.03.2014 16:20 |

podobné články

RECENZE V kůži Nicka Cavea je život, póza i upřímnost

 
Rocker Nick Cave dostal filmový pomník, který je důstojný, hravý, a přitom není ani trochu trapný nebo patetický.
20.10.2014 14:05 |

podobné články

Osobnosti: Nick Cave (77 článků)

Recenze: Hravý Doctor Strange patří k tomu nejlepšímu, co Marvel kdy natočil

 
Čtrnáctý film marvelovského filmového vesmíru nejvíc těží z nakažlivé radosti z vyprávění, kterému je velmi těžké nepodlehnout.
27.10.2016 09:05 |

podobné články

Recenze: Hravý Doctor Strange patří k tomu nejlepšímu, co Marvel kdy natočil

 
Čtrnáctý film marvelovského filmového vesmíru nejvíc těží z nakažlivé radosti z vyprávění, kterému je velmi těžké nepodlehnout.
27.10.2016 14:10 |

podobné články

Recenze: Hravý Doctor Strange patří k tomu nejlepšímu, co Marvel kdy natočil

 
Čtrnáctý film marvelovského filmového vesmíru nejvíc těží z nakažlivé radosti z vyprávění, kterému je velmi těžké nepodlehnout.
27.10.2016 19:15 |

podobné články

Recenze: Hravý Doctor Strange patří k tomu nejlepšímu, co Marvel kdy natočil

 
Čtrnáctý film marvelovského filmového vesmíru nejvíc těží z nakažlivé radosti z vyprávění, kterému je velmi těžké nepodlehnout.
28.10.2016 00:20 |

podobné články