Článek

RECENZE: Hollywood Vampires jsou chabou poctou

 
Hollywood Vampires je rocková superskupina, která má jednoduchou filozofii. Její vznik je poctou pijáckému klubu, který se scházel v sedmdesátých letech v Los Angeles a Londýně a jehož členy byly hvězdy tehdejší rockové scény.
09.12.2015 15:25 |

podobné články

Podobné články

Recenze: Superkapela Johnnyho Deppa překvapuje nadsázkou i dobrou muzikou

 
Může se zdát, že jde o laciný název lokální skupiny, ale The Hollywood Vampires je ve skutečnosti jedna z nejzajímavěji obsazených nových formací tohoto roku nehledě na fakt, že v ní na kytaru hraje Johnny Depp. Více v recenzi Jana Mazury.
26.09.2015 12:00 |

podobné články

Osobnosti: Johnny Depp (659 článků)

Poblíž nápisu Hollywood objevili psi pytlík s lidskou hlavou

 
Dvě ženy v úterý odpoledne venčily své čtyřnohé mazlíčky poblíž známého nápisu Hollywood v Los Angeles. Když si psi začali hrát s plastikovým pytlíkem, ženám to nedalo a jaly se zjistit, co se v něm skrývá. Čekalo na ně ale nemilé překvapení: useknutá lidská hlava. Další články k tématu: Slavný nápis Hollywood zachránili Schwarzenegger s pornomagnátem Valašské Meziříčí se baví nápisem jako z Hollywoodu. Už podruhé Zelenou horu někdo přejmenoval na Hollywood, část nápisu už zmizela Ostudnou jámu v Liberci ozdobili studenti nápisem po vzoru Hollywoodu
18.01.2012 21:15 |

podobné články

Nápis Hollywood dostává před devadesátinami nový nátěr

 
Nápisu Hollywood se dostává péče jako nikdy předtím. Pár měsíců před devadesátým výročím jeho vzniku se lidé v Los Angeles rozhodli, že potřebuje nový nátěr. A tak se pustili do práce. Další články k tématu: Odvážná vize architektů: slavný nápis Hollywood se změní v luxusní hotel Slavný nápis Hollywood zachránili Schwarzenegger s pornomagnátem
27.10.2012 18:45 |

podobné články

Nová alba: Karel Gott, Prince, Chris Cornell či Škwor

 
V tomto týdnu se na trh dostala alba, která rozhodně stojí za pozornost. Je patrné, že se blíží vánoční svátky a vydavatelé se snaží učinit nabídku titulů co nejzajímavější. Povedlo se to, ať už jde o novinky Karla Gotta, Prince, Chrise Cornella, Škworu, Rudimental, Hollywood Vampires a dalších.
07.10.2015 07:05 |

podobné články

Osobnosti: Karel Gott (4020 článků) , Chris Cornell (7 článků)

Kytarista Aerosmith pracuje na albu s Iggym Popem. Bude i funky, tvrdí

 
Kytarista Joe Perry chystá turné s projektem Hollywood Vampires, který s ním tvoří ještě Alice Cooper a Johnny Depp, a hlavně desku, na které se podílí Iggy Pop, prozradil magazín Rolling Stone.
19.04.2016 10:20 |

podobné články

Osobnosti: Johnny Depp (659 článků) , Alice Cooper (26 článků) , Joe Perry (12 článků) , Iggy Pop (45 článků) , Joe Perry (11 článků) , Joe Perry (4 články)

Johnny Depp jako rocker: Jen to hraju. Nejsem to já

 
Herec Johnny Depp prohlásil, že lidé se mylně domnívají, že vidí jeho skutečnou tvář, když vyskočí na pódium a hrábne do strun kytary během koncertu své skupiny Hollywood Vampires. Hollywoodská hvězda totiž hraje v každé ze svých veřejných rolí. A rocker je jen jedna z postav, do nichž se během života převtěluje.
10.12.2016 09:30 |

podobné články

Osobnosti: Johnny Depp (659 článků)

Královský skandál: Princ William a Kate UKRADLI jméno pro svou dcerku!

 
Britský korunní princ William pojmenoval svou dceru jmény tří osob, které ve svém životě považuje za nejvýznamnější – po otci, babičce a matce. První křestní jméno Charlotte má princezna po dědečkovi Charlesovi, neboť je jeho ženskou variantou jako v češtině Karolína ke Karlovi. Druhé jméno Elizabeth – Alžběta je poctou současné panovnici a Williamově babičce Alžbětě II. Konečně třetí jméno je poctou matce, princezně Dianě. Právě toto jméno je trnem v oku některým osobnostem z královské rodiny, které by Dianu z dějin britské monarchie nejraději smazaly. Jenže místo toho musejí teď číst velké novinové články, v nichž Dianin bratr hrabě Charles Spencer zdůrazňuje, že také jeho dvouletá dcera – sestřenice prince Williama – se jmenuje Charlotte Diana.
06.05.2015 05:05 |

podobné články

Osobnosti: Princ William (191 článků) , Diana Spencer (21 článků) , Elizabeth Kate (15 článků) , Kate Spencer (2 články) , Charles Karel (3 články)

Katedrální koncert byl poctou Pärtovi

 
Jediný letošní katedrální koncert festivalu Dvořákova Praha byl v pondělí ve zcela zaplněné katedrále sv. Víta velkou poctou čerstvému osmdesátníkovi, estonskému skladateli Arvo Pärtovi.
22.09.2015 17:15 |

podobné články

Osobnosti: Arvo Pärt (4 články)

Neuvěřitelný úspěch: Pohledná Tereza Voříšková dobývá Hollywood

 
Poté, co si filmová hvězdička Tereza Voříšková  (22) svou krásou a roztomilostí podmanila český film, tak zamířila do Hollywoodu. Prestižní televizní stanice ABC herečku obsadila do kultovního seriálu Misssing, který je u nás známý pod názvem Pohřešovaní. Voříšková si v seriálu zahraje roli cizinky Oksany a tak jí režisér odpustil chabou znalost angličtiny.
31.01.2012 10:25 |

podobné články

Osobnosti: Tereza Voříšková (199 článků)

Musíte vidět: Tahle rajcovní Španělka svými fotkami dobyla přes noc celý Hollywood

 
Krásná španělská modelka Diana Morales (24) dobyla Hollywood. Půvabná brunetka nafotila pro módní značku Frederick´s of Hollywood kolekci sexy spodního prádla a ihned si podmanila Ameriku.
29.08.2011 20:25 |

podobné články

Hollywood vydělal loni více v Asii, Američané i Češi do kin chodili méně

 
Celosvětové tržby v kinech dosáhly podle listu The Hollywood Reporter v loňském roce cca 32,6 miliard dolarů, což představuje asi tříprocentní růst. V severní Americe to činilo zhruba 10,2 miliardy, o 4 procenta méně než předloni. Zahraniční tržby dnes představují pro Hollywood drtivou většinu peněz, cca 69 %.
26.03.2012 21:12 |

podobné články

Vysoká vánoční návštěvnost posunula Hollywood k rekordnímu roku

 
Vysoká vánoční návštěvnost muzikálu Bídníci a westernu Nespoutaný Django posunula Hollywood k ustavení absolutního kasovního rekordu s ročním ziskem 10,8 miliardy dolarů. Informoval o tom ve středu internetový server Hollywood.com sledující návštěvnost a zisky z prodeje vstupenek.
04.03.2013 09:15 |

podobné články

Poslanec si stěžuje na chabou erekci mužů. Sexuální touhu žen chce zkrotit obřízkou

 
Egyptské ženy mají přemrštěné sexuální touhy a muži jsou pak „nuceni“ používat povzbuzující prostředky na erekci, domnívá se egyptský poslanec Elhamy Agina. Slečny a paní je proto nutné obřezat. S bezcitným návrhem přišel politik nehledě na to, že je ženská obřízka v zemi postavena mimo zákon.
05.09.2016 21:10 |

podobné články

Foldyna: ČSSD měla rovnou po volbách vyměnit vedení

 
Nový poslanec ČSSD a významná osobnost sociálně demokratické organizace na Ústecku Jaroslav Foldyna v úterý kritizoval chabou flexibilitu, s jakou strana reagovala na výsledky voleb. Podle se něj mělo v soc. dem. razantně obměnit vedení, což by zafungovalo vůči voličům jako signál.
13.07.2010 16:45 |

podobné články

Osobnosti: Jaroslav Foldyna (330 článků) , Jára Nový (94 článků)

Policie nekoná. Romové si dělají, co chtějí, stěžují si demonstrující

 
V Novém Boru na Českolipsku se konala demonstrace stovek lidí. Chtěli vyjádřit nespokojenost s bezpečností ve městě, za jejíž chabou úroveň prý může policie, v souvislosti s nedávným útokem Romů na hosty v baru.
15.08.2011 18:30 |

podobné články

Sehnalová (ČSSD): EK musí konečně jednat v zájmu práv cestujících v letecké dopravě

 
Uvíznout na letišti v zahraničí, s chabou znalostí místního jazyka a s letenkou na let, který byl nečekaně, ale definitivně a bez náhrady zrušen... Už se vám něco takového stalo?
29.02.2012 10:50 |

podobné články

Zasvěcený novinář mluví o skutečných vinících rozvratu ODS

 
Petr Nečas s Miroslavem Kalouskem by si měli uvědomit, že tlačit silou nepopulární zákony s chabou většinou ve sněmovně je nesmysl, jinak vláda padne. Pro ParlamentníListy.cz to uvedl politický komentátor z Reflexu Bohumil Pečinka, který se dlouhodobě zaměřuje právě na referování o situaci uvnitř občanských demokratů. Ve vzpouře v ODS jde prý o pomstu Nečasovi.
07.09.2012 10:00 |

podobné články

Osobnosti: Petr Nečas (9178 článků) , Miroslav Kalousek (5867 článků)

Zasvěcený novinář mluví o skutečných vinících rozvratu ODS

 
Petr Nečas s Miroslavem Kalouskem by si měli uvědomit, že tlačit silou nepopulární zákony s chabou většinou ve sněmovně je nesmysl, jinak vláda padne. Pro ParlametníListy.cz to uvedl politický komentátor z Reflexu Bohumil Pečinka, který se dlouhodobě zaměřuje právě na referování o situaci uvnitř občanských demokratů. Ve vzpouře v ODS jde prý o pomstu Nečasovi.
07.09.2012 10:05 |

podobné články

Osobnosti: Petr Nečas (9178 článků) , Miroslav Kalousek (5867 článků)

Videohra Star Trek zapáchá jako gornský dech, bavit se budou jen kovaní fanoušci

 
S blížící se premiérou nového sci-fi snímku Star Trek: Do temnoty se na konzole a PC rychlostí warpu přiřítila i nová videohra, jejíž příběh se odehrává mezi oběma filmy J. J. Abramse, které restartovaly kultovní frančízu. Tato střílečka z pohledu třetí osoby zaměřená na kooperaci je však plná chyb a otravuje chabou umělou inteligencí. Pokud tedy nenosíte uniformu Hvězdné flotily a nepouštíte si vždy Star Trek před spaním, vyhněte se této videohře přes celou galaxii.
25.05.2013 17:55 |

podobné články