Článek

Recenze: Hity má kdekdo, Haberu má jen Team. Koncert v Praze byl oslavou 90. let. Bohužel

 
Muzikanti oslavu třiatřiceti let od vzniku skupiny pojali hlavně jako vzpomínkovou besídku pro čtyřicátníky.
02.06.2016 09:15 |

podobné články

Podobné články

Další rána pro Haberu: Zemřel jeho kamarád a bubeník skupiny Team Ivan Marček (†52)

 
Jako by nestačilo, že se mu rozpadá manželství s Danielou Peštovou (43). Paľa Haberu (52) nečekaně zasáhla smutná zpráva. Zemřel jeho kamarád a kolega Ivan Marček (†52).
18.05.2014 09:55 |

podobné články

Osobnosti: Daniela Peštová (299 článků)

Kapela Team už má za náhle zemřelého kolegu náhradníka

 
Fanoušci kapely Team drží smutek. Bubeník kapely Ivan Marček před nedávnem náhle zemřel. "Těžko popsat bolest, jakou cítíme. Jeho nejbližší rodině vyjadřujeme upřímnou soustrast," píše Team na svých stránkách a od té doby se zprávy od kapely, jejímž zpěvákem je Paľo Habera  (52) , odmlčely.
30.06.2014 12:25 |

podobné články

Padesátnice, co dostala Haberu: Poprvé litoval, že je v porotě!

 
Vykolejit suverénního a asertivního Pala Haberu (48) dá pořádnou práci. Ti, jež se ale účastnili sobotního castingu v Praze, byli svědky této mimořádné události, kterou způsobila jedna z adeptek na výhru ve výši 150 tisíc eur.
03.08.2010 15:05 |

podobné články

Nová DVD - Kuky se vrací, A-Team i Shrek: Zvonec a konec

 
Na předvánoční trh se dostávají na DVD filmové hity letošního roku. Vychází svěrákův Kuky se vrací, akční komedie A-Team, nebo animovaný Shrek: Zvonec a konec.
30.11.2010 06:35 |

podobné články

Tata Bojs: Máme hity, které se hity nikdy nestaly

 
Pětadvacet let existence oslavuje skupina Tata Bojs vydáním dvojalba Hity a City. Jsou na něm písničky, které jsou pro ni z různých důvodů důležité. Na Votvíráku v Milovicích odstartovala turné nazvané 25 let cyklace aneb Tour domácí. Následovat bude 26. června velký samostatný koncert ve Žlutých lázních v Praze a dalších osm vystoupení zakončených 7. září v Olomouci. Na otázky odpovídají zpěvák a bubeník Milan Cais a baskytarista Mardoša.
24.06.2013 08:10 |

podobné články

Osobnosti: Milan Cais (17 článků)

Tlustá zpěvačka: Haberu a Jandovou dám k soudu!

 
Radka Semivanová (22), zpěvačka s nadváhou, kterou sprostě uráželi porotci SuperStar, se rozhodla vrátit úder - Martu Jandovou a Pavola Haberu chce za urážky hnát před soud. Tady je rozhovor s odvážnou soutěžící z Košic.
09.09.2009 15:25 |

podobné články

Osobnosti: Pavol Habera (173 článků) , Marta Jandová (836 článků)

Velká hádka v Talentmanii: Zdeněk Troška urazil Paľa Haberu!

 
Nová show Talentmania ještě ani nespatřila světlo televizního světa a už má na krku první konflikt. Ten je dílem režiséra Zdeňka Trošky (57). Při 2. kole bratislavského castingu totiž smrtelně urazil svého kolegu z poroty – zpěváka Paľa Haberu (48)!
20.07.2010 08:00 |

podobné články

Osobnosti: Zdeněk Troška (382 článků)

Banášová bonzovala na Haberu! Byli jsme v šoku...

 
Moderátorka Adela Banášová (30) spolu s přítelem Petrem Modrovským zlanařili Paľa Haberu na skleničku. To ale zřejmě moderátorka netušila, že Haberovi něco ostřejšího nevoní.
01.12.2010 12:40 |

podobné články

Osobnosti: Adela Banášová (389 článků)

Habera a Team zahájili turné po Česku, ve Zlíně vyprodali zimní stadion

 
Slovenský zpěvák Pavol Habera a kapela Team ve Zlíně před zaplněným zimním stadionem zahájili českou část svého letošního turné. Koncert byl podle pořadatelů brzy vyprodán, na stadion dorazilo asi 7000 lidí.
23.05.2016 10:50 |

podobné články

Osobnosti: Pavol Habera (173 článků)

Team Assault: Baptism of Fire - recenze

 
Jsem přesvědčen, že každý tvůrce hry moc dobře ví, co je na ní špatného, co recenzenty i hráče naštve. Zároveň však doufá, že ty dobré věci mají dostatečnou sílu přebít všechny slabiny. Tahová taktická hra Team Assault: Baptism of Fire má hodně slabších míst ale i několik potenciálních trumfů. Mezi ty nejsilnější patří taktické hraní ve stylu Jagged Alliance...
25.05.2012 20:45 |

podobné články

Retro eXtra: Slovenský kat nahý v rybníce, takhle si Haberu určitě nepamatujete

 
Možná si nepamatujete slovenskou kapelu Team, ale zcela jistě si musíte pamatovat jejich nejslavnější hit. No, i když... Oni jich měli několik, ovšem tenhle považujeme za nejzdařilejší.
09.11.2014 20:51 |

podobné články

Joe Cocker v Praze představil nové písně i převzaté hity

 
Převzatou skladbou Cry Me a River od americké zpěvačky a herečky Julie Londonové zakončil za ovací nadšeného publika svůj dnešní koncert v pražské O2 areně britský zpěvák Joe Cocker. Interpret proslulý svým jedinečným chraplavým hlasem zazpíval i další převzaté hity, například With a Little Help from My Friends z repertoáru slavných Beatles, i nové album Fire It Up, z něhož zaznělo sedm písní. Koncert podle pořadatelů navštívilo přibližně 5000 lidí.
20.05.2013 10:20 |

podobné články

Osobnosti: Joe Cocker (19 článků) , Julie London (1 článek)

Chinaski zahráli tisící koncert, nechyběly staré hity

 
Na svůj jubilejní koncert s číslovkou 1000 si Chinaski pozvali celou řadu hostů. Nejvýraznějším byl frontman rozpadlé skupiny Lucie, David Koller. Vyprodaný Lucerna Music Bar si s Chinaski zavzpomínal na jejich staré hity i novinkové písně.
08.12.2011 13:30 |

podobné články

Osobnosti: David Koller (280 článků)

Premiéry - Toy Story 3: Příběh hraček 3D, A-Team i Záložní plán

 
Tento týden má premiéru třetí film Toy Story 3: Příběh hraček, akční film inspirovaný seriálem z osmdesátých let A-Team, romantická komedie Záložní plán a akční thriller Bez soucitu.
17.06.2010 05:15 |

podobné články

A-Team existuje i ve skutečnosti. A jsou to taky hrdinové

 
Nejnovější filmový trhák A-Team oživil kultovní seriál z 80. let. Příběh o elitní jednotce není tak úplně vymyšlený - tyto skupiny opravdu existují.
07.07.2010 06:30 |

podobné články

Team zvládl dobře až finále

 
Přes čtrnáct tisíc diváků přišlo v úterý večer do pražské O2 Areny, aby si s martinskou skupinou Team připomnělo třicet let její existence a obdrželo od ní ošatku hitů, kterou tato česko-slovenská legenda prokazatelně disponuje.
30.05.2012 10:45 |

podobné články

Pavol Habera v slzách! Odešel jeho kamarád z legendární skupiny TEAM

 
Ve věku 52 let zemřel člen legendární slovenské skupiny TEAM Ivan Marček. Kolegu Pavola Habery zabil infarkt.
17.05.2014 14:05 |

podobné články

Osobnosti: Pavol Habera (173 článků)

Bubeník Haberovy skupiny Team Ivan Marček náhle zemřel

 
Ve věku 52 let náhle zemřel bubeník jedné z nejpopulárnějších slovenských poprockových skupin Team Ivan Marček. Na síti Facebook to oznámil zpěvák Marián Greksa a později potvrdili Marčekovi spoluhráči. Příčinu úmrtí neupřesnili, podle Greksy ale Marček zemřel na infarkt.
17.05.2014 15:15 |

podobné články

Alien Breed a Superfrog, aneb Team 17 na GoGu

 
„Warning: Destruction Imminent.” Ani nevíte, jak dlouho mne tahle věta strašila ze snu. Když jsem v mládí, společně s polovinou vesnice, chodil ke kamarádovi hrát na jeho zbrusu nové Amize 500, Alien Breed od Team 17 byl pro nás takřka mystickou hrou. Nejprve se nám zákeřný nelicencovaný vetřelec vysmíval kvůli nedostatku RAM (hra vyžadovala 1 MB, Amiga 500 měla v základu...
22.01.2012 15:10 |

podobné články