Článek

RECENZE: Halestorm to mají rádi heavy

 
Americká skupina Halestorm, která přijela ve čtvrtek večer oblažit rockové fanoušky do Lucerna Music Baru v Praze, má jednu nespornou výhodu. Za mikrofonem totiž stojí (a hraje na kytaru) krasavice Lzzy Haleová. Když je zpěvačka ještě navíc hezká a umí vládnout hlasem, jako v tomto případě, je úspěch téměř zaručen. Fanoušci se opájejí sexy křivkami a fanynky slečně na pódiu drží palce a třeba i závidí. Možná také proto návštěvníků přišlo do klubu tolik, že ho beznadějně vyprodali.
14.08.2015 12:07 |

podobné články

Podobné články

Nová alba: Halestorm, Cassandra Wilson a naši

 
V tomto týdnu se na trh nedostává žádné mimořádně očekávané album. Za pozornost nicméně stojí počiny skupiny Halestorm, zpěvačky Cassandry Wilson nebo našich Terrapie, Tiché dohody či Johnyho Machetteho.
15.04.2015 07:10 |

podobné články

Lzzy Haleová z kapely Halestorm: Přestávám chtít svými texty měnit svět

 
Halestorm je hardrocková kapela z americké Pensylvánie, která vznikla už v roce 1997. V jejím čele stojí zpěvačka a autorka mnoha písniček Lzzy Haleová. Skupina má na svém kontě cenu Grammy z roku 2013 a také tři studiová alba, z nichž to poslední, Into the Wild Life, vyšlo letos na jaře. 13. srpna a představí je v pražském Lucerna Music Baru.
05.08.2015 16:10 |

podobné články

Tvůrci Heavy Rain mají novou hru oznámit už na E3 2012

 
Tvůrci z Quantic Dream nevydávají zajímavá technologická dema jen tak ze srandy. Jsou to předzvěsti her, na nichž pracují, nebo si to alespoň můžeme všichni myslet poté, co se z The Casting nakonec vyklubal úspěšný Heavy Rain. V případě nedávno vydaného videa s androidicí Karou, která si doslova vyprosila možnost „žít“, i když byla „vadná", tomu asi nebude...
11.12.2010 19:25 |

podobné články

Heavy Rain bude interaktivní thriller

 
Hráli jsme Heavy Rain, videohru nové generace.
17.09.2009 01:30 |

podobné články

Heavy Rain bude podporovat nový ovladač od Sony

 
Mávání magickou hůlkou v Heavy Rain. Nic není nemožné!
16.02.2010 09:40 |

podobné články

Autoři Heavy Rain pracují na dvou titulech

 
Vývojáři z Quantic Dream pracují po Heavy Rain na dalších dvou videohrách.
14.07.2010 16:10 |

podobné články

Beyond - název novinky od tvůrců Heavy Rain?

 
Vývojáři Heavy Rain, francouzské studio Quantic Dream, se nedávno připomněli působivým videem, ve kterém se skládal robot s ženskou vizáží. Z robota nakonec vylezly nějaké city a vlastní uvažování. Ukázka to byla moc pěkná, ale bylo před ní jasně napsáno, že se nejedná o video z žádné připravované hry. I přesto ale Quantic Dream něco kutí a to něco by se mělo...
19.12.2010 11:50 |

podobné články

Rapeři truchlí! Zemřela legenda Heavy D (†44)!

 
Mohutný rapper Heavy D se v úterý zhroutil ve své domě v Beverley Hills. Po převozu do nemocnice v Los Angeles zemřel. Bylo mu pouhých 44 let. Informuje ve středu server americké televizní stanice CNN.
09.11.2011 12:30 |

podobné články

Ve věku 44 let zemřel legendární rapper Heavy D

 
Jak informoval People.com ve věku čtyřiačtyřiceti let zemřel v úterý rapper Heavy D. Rodáka z Jamajky, který slavil největší úspěchy v 90. letech, prohlásili za mrtvého na pohotovosti nemocnice v Los Angeles. Jako příčinu smrti lékaři označili zhroucení.
09.11.2011 18:55 |

podobné články

Rapper Heavy D zemřel na zápal plic

 
Slavný rapper Heavy D v úterý ve věku čtyačtyřiceti let náhle zemřel. Po kolapsu ve svém domě v Los Angeles byl převezen do nemocnice. Život mu doktoři ale už nezachránili. Podle posledních zpráv zemřel rapper na těžký zápal plic.
10.11.2011 06:40 |

podobné články

SpaceX ukázal animaci letu nosné rakety Falcon Heavy

 
Soukromá americká společnost SpaceX zveřejnila animaci startu a letu nosné rakety Falcon Heavy, na které pracuje. Na videu je vidět, jak se z rakety po startu postupně oddělují tři první stupně, které se následně vrací na místo startu. Animace také ukazuje, jak se odděluje modul s tahačem, který ho vynese na oběžnou dráhu.  
29.01.2015 12:35 |

podobné články

Zazpívejte si karaoke s představiteli metalových kapel. Zvládnete to?

 
Již od svých počátků má heavy metal velkou základnu fanoušků. Proměňte se dnes v metalistu, metaláka či metláka a zazpívejte si se skupinami Black Sabbat, kteří se dají považovat za jedny z průkopníků heavy metalu. Dále si prověřte své hlasivky se skupinou Kiss, Manowar nebo Helloween, kteří jsou typickými představiteli heavymetalu. Máte raději český metal? Co takhle to zkusit s Arakainem.
25.03.2016 18:45 |

podobné články

Podivné okolnosti kolem úpadku bývalé vagonky Legios spojované se stíhaným Františkem Savovem pokračují zfalšovaným podpisem

 
Podivnosti provázející insolvenční řízení lounské vagonky Heavy Machinery Services (dříve Legios) zřejmě nemají konce. Bývalý provozní ředitel firmy Kamil Novotný v úterý u krajského soudu v Českých Budějovicích totiž zpochybnil svůj podpis na dokumentu, na jehož základě byly na firmu uplatňovány pohledávky ve výši stovek milionů korun. Novotný dále u soudu přiživil, o čem se v médiích spekuluje již dlouho, a sice, že v pozadí společnosti stojí struktura firem, které jsou údajně napojeny na podnikatele Františka Savova. Ten je v Česku v současnosti stíhán pro daňové úniky za více než 600 milionů korun. Společnost Heavy Machinery Services je již čtyři roky v insolvenci, kterou provází problémy s transparentností i nařčení ze strany věřitelů. Největší pohledávku vůči firmě aktuálně drží společnost Gonamold, která je podle některých médií v této věci napojena na průmyslníka a zbrojaře Jaroslava Strnada. Kromě toho je podle všeho spřízněná i s investiční skupinou J&T.
14.06.2017 13:30 |

podobné články

Osobnosti: Jaroslav Strnad (9 článků)

RECENZE: Působivá originalita skupiny První hoře

 
Za své třetí album Lamento (2008) získala rocková skupina První hoře prestižní žánrovou cenu Anděl v kategorii Hard & heavy. Svým přístupem a v oboru zřejmým novátorstvím tehdy rázně rozjitřila stojaté vody a podotkla, jak důležitou funkci má dobrý text.
19.02.2014 16:50 |

podobné články

RECENZE: Nevysvětlitelný tah skupiny Trivium

 
Trivium je americká metalová kapela z Floridy, která je na světě patnáct let. Každé její album přináší trochu jiný příběh, a to především po stránce stylového zaměření. Ne že by rozdíly byly bůhvíjak zásadní, přesto jsou patrné. Na nové desce Silence In The Snow, sedmé v pořadí, se kapela přimkla ke klasickému heavy metalu.
08.11.2015 12:00 |

podobné články

Recenze: Osobní texty, nadsázka a silné melodie dělají z novinky Robbieho Williamse vynikající album

 
Zpěvákova jedenáctá deska Heavy Entertainment Show má jen pár slabších míst. Ty se v záplavě hitů navíc snadno ztratí. „Je dospělejší, upřímnější a vyrovnanější, ale pořád stejně zábavný a charismatický,“ píše Jan Mazura o jeho nové desce, kterou příští rok v létě představí naživo i v Praze.
09.11.2016 07:15 |

podobné články

Osobnosti: Robbie Williams (487 článků) , Jan Williams (11 článků)

Recenze: Osobní texty, nadsázka a silné melodie dělají z novinky Robbieho Williamse vynikající album

 
Zpěvákova jedenáctá deska Heavy Entertainment Show má jen pár slabších míst. Ta se v záplavě hitů navíc snadno ztratí. „Je dospělejší, upřímnější a vyrovnanější, ale pořád stejně zábavný a charismatický,“ píše Jan Mazura o jeho nové desce, kterou příští rok v létě představí naživo i v Praze.
09.11.2016 12:20 |

podobné články

Osobnosti: Robbie Williams (487 článků) , Jan Williams (11 článků)

Recenze: Osobní texty, nadsázka a silné melodie dělají z novinky Robbieho Williamse vynikající album

 
Zpěvákova jedenáctá deska Heavy Entertainment Show má jen pár slabších míst. Ta se v záplavě hitů navíc snadno ztratí. „Je dospělejší, upřímnější a vyrovnanější, ale pořád stejně zábavný a charismatický,“ píše Jan Mazura o jeho nové desce, kterou příští rok v létě představí naživo i v Praze.
09.11.2016 17:20 |

podobné články

Osobnosti: Robbie Williams (487 článků) , Jan Williams (11 článků)