Článek

RECENZE: Halestorm to mají rádi heavy

 
Americká skupina Halestorm, která přijela ve čtvrtek večer oblažit rockové fanoušky do Lucerna Music Baru v Praze, má jednu nespornou výhodu. Za mikrofonem totiž stojí (a hraje na kytaru) krasavice Lzzy Haleová. Když je zpěvačka ještě navíc hezká a umí vládnout hlasem, jako v tomto případě, je úspěch téměř zaručen. Fanoušci se opájejí sexy křivkami a fanynky slečně na pódiu drží palce a třeba i závidí. Možná také proto návštěvníků přišlo do klubu tolik, že ho beznadějně vyprodali.
14.08.2015 12:07 |

podobné články

Podobné články

Nová alba: Halestorm, Cassandra Wilson a naši

 
V tomto týdnu se na trh nedostává žádné mimořádně očekávané album. Za pozornost nicméně stojí počiny skupiny Halestorm, zpěvačky Cassandry Wilson nebo našich Terrapie, Tiché dohody či Johnyho Machetteho.
15.04.2015 07:10 |

podobné články

Lzzy Haleová z kapely Halestorm: Přestávám chtít svými texty měnit svět

 
Halestorm je hardrocková kapela z americké Pensylvánie, která vznikla už v roce 1997. V jejím čele stojí zpěvačka a autorka mnoha písniček Lzzy Haleová. Skupina má na svém kontě cenu Grammy z roku 2013 a také tři studiová alba, z nichž to poslední, Into the Wild Life, vyšlo letos na jaře. 13. srpna a představí je v pražském Lucerna Music Baru.
05.08.2015 16:10 |

podobné články

Tvůrci Heavy Rain mají novou hru oznámit už na E3 2012

 
Tvůrci z Quantic Dream nevydávají zajímavá technologická dema jen tak ze srandy. Jsou to předzvěsti her, na nichž pracují, nebo si to alespoň můžeme všichni myslet poté, co se z The Casting nakonec vyklubal úspěšný Heavy Rain. V případě nedávno vydaného videa s androidicí Karou, která si doslova vyprosila možnost „žít“, i když byla „vadná", tomu asi nebude...
11.12.2010 19:25 |

podobné články

Heavy Rain bude interaktivní thriller

 
Hráli jsme Heavy Rain, videohru nové generace.
17.09.2009 01:30 |

podobné články

Heavy Rain bude podporovat nový ovladač od Sony

 
Mávání magickou hůlkou v Heavy Rain. Nic není nemožné!
16.02.2010 09:40 |

podobné články

Autoři Heavy Rain pracují na dvou titulech

 
Vývojáři z Quantic Dream pracují po Heavy Rain na dalších dvou videohrách.
14.07.2010 16:10 |

podobné články

Beyond - název novinky od tvůrců Heavy Rain?

 
Vývojáři Heavy Rain, francouzské studio Quantic Dream, se nedávno připomněli působivým videem, ve kterém se skládal robot s ženskou vizáží. Z robota nakonec vylezly nějaké city a vlastní uvažování. Ukázka to byla moc pěkná, ale bylo před ní jasně napsáno, že se nejedná o video z žádné připravované hry. I přesto ale Quantic Dream něco kutí a to něco by se mělo...
19.12.2010 11:50 |

podobné články

Rapeři truchlí! Zemřela legenda Heavy D (†44)!

 
Mohutný rapper Heavy D se v úterý zhroutil ve své domě v Beverley Hills. Po převozu do nemocnice v Los Angeles zemřel. Bylo mu pouhých 44 let. Informuje ve středu server americké televizní stanice CNN.
09.11.2011 12:30 |

podobné články

Ve věku 44 let zemřel legendární rapper Heavy D

 
Jak informoval People.com ve věku čtyřiačtyřiceti let zemřel v úterý rapper Heavy D. Rodáka z Jamajky, který slavil největší úspěchy v 90. letech, prohlásili za mrtvého na pohotovosti nemocnice v Los Angeles. Jako příčinu smrti lékaři označili zhroucení.
09.11.2011 18:55 |

podobné články

Rapper Heavy D zemřel na zápal plic

 
Slavný rapper Heavy D v úterý ve věku čtyačtyřiceti let náhle zemřel. Po kolapsu ve svém domě v Los Angeles byl převezen do nemocnice. Život mu doktoři ale už nezachránili. Podle posledních zpráv zemřel rapper na těžký zápal plic.
10.11.2011 06:40 |

podobné články

SpaceX ukázal animaci letu nosné rakety Falcon Heavy

 
Soukromá americká společnost SpaceX zveřejnila animaci startu a letu nosné rakety Falcon Heavy, na které pracuje. Na videu je vidět, jak se z rakety po startu postupně oddělují tři první stupně, které se následně vrací na místo startu. Animace také ukazuje, jak se odděluje modul s tahačem, který ho vynese na oběžnou dráhu.  
29.01.2015 12:35 |

podobné články

Zazpívejte si karaoke s představiteli metalových kapel. Zvládnete to?

 
Již od svých počátků má heavy metal velkou základnu fanoušků. Proměňte se dnes v metalistu, metaláka či metláka a zazpívejte si se skupinami Black Sabbat, kteří se dají považovat za jedny z průkopníků heavy metalu. Dále si prověřte své hlasivky se skupinou Kiss, Manowar nebo Helloween, kteří jsou typickými představiteli heavymetalu. Máte raději český metal? Co takhle to zkusit s Arakainem.
25.03.2016 18:45 |

podobné články

RECENZE: Působivá originalita skupiny První hoře

 
Za své třetí album Lamento (2008) získala rocková skupina První hoře prestižní žánrovou cenu Anděl v kategorii Hard & heavy. Svým přístupem a v oboru zřejmým novátorstvím tehdy rázně rozjitřila stojaté vody a podotkla, jak důležitou funkci má dobrý text.
19.02.2014 16:50 |

podobné články

RECENZE: Nevysvětlitelný tah skupiny Trivium

 
Trivium je americká metalová kapela z Floridy, která je na světě patnáct let. Každé její album přináší trochu jiný příběh, a to především po stránce stylového zaměření. Ne že by rozdíly byly bůhvíjak zásadní, přesto jsou patrné. Na nové desce Silence In The Snow, sedmé v pořadí, se kapela přimkla ke klasickému heavy metalu.
08.11.2015 12:00 |

podobné články

Recenze: Osobní texty, nadsázka a silné melodie dělají z novinky Robbieho Williamse vynikající album

 
Zpěvákova jedenáctá deska Heavy Entertainment Show má jen pár slabších míst. Ty se v záplavě hitů navíc snadno ztratí. „Je dospělejší, upřímnější a vyrovnanější, ale pořád stejně zábavný a charismatický,“ píše Jan Mazura o jeho nové desce, kterou příští rok v létě představí naživo i v Praze.
09.11.2016 07:15 |

podobné články

Osobnosti: Robbie Williams (469 článků) , Jan Williams (11 článků)

Recenze: Osobní texty, nadsázka a silné melodie dělají z novinky Robbieho Williamse vynikající album

 
Zpěvákova jedenáctá deska Heavy Entertainment Show má jen pár slabších míst. Ta se v záplavě hitů navíc snadno ztratí. „Je dospělejší, upřímnější a vyrovnanější, ale pořád stejně zábavný a charismatický,“ píše Jan Mazura o jeho nové desce, kterou příští rok v létě představí naživo i v Praze.
09.11.2016 12:20 |

podobné články

Osobnosti: Robbie Williams (469 článků) , Jan Williams (11 článků)

Recenze: Osobní texty, nadsázka a silné melodie dělají z novinky Robbieho Williamse vynikající album

 
Zpěvákova jedenáctá deska Heavy Entertainment Show má jen pár slabších míst. Ta se v záplavě hitů navíc snadno ztratí. „Je dospělejší, upřímnější a vyrovnanější, ale pořád stejně zábavný a charismatický,“ píše Jan Mazura o jeho nové desce, kterou příští rok v létě představí naživo i v Praze.
09.11.2016 17:20 |

podobné články

Osobnosti: Robbie Williams (469 článků) , Jan Williams (11 článků)

Recenze: Osobní texty, nadsázka a silné melodie dělají z novinky Robbieho Williamse vynikající album

 
Zpěvákova jedenáctá deska Heavy Entertainment Show má jen pár slabších míst. Ta se v záplavě hitů navíc snadno ztratí. „Je dospělejší, upřímnější a vyrovnanější, ale pořád stejně zábavný a charismatický,“ píše Jan Mazura o jeho nové desce, kterou příští rok v létě představí naživo i v Praze.
09.11.2016 22:25 |

podobné články

Osobnosti: Robbie Williams (469 článků) , Jan Williams (11 článků)