Článek

RECENZE: Gwen Stefani bez chuti

 
Deset let uběhlo od doby, kdy Gwen Stefani, sólistka i zpěvačka skupiny No Doubt, vydala sólovou desku. V letech 2003 až 2007 patřila mezi nejúspěšnější zpěvačky světa a její alba Love. Angel. Music. Baby. (2004) a The Sweet Escape (2006) dosáhla miliónových prodejů. Pokud se to podaří i novince This Is What the Truth Feels Like, bude to malý zázrak.
29.03.2016 10:40 |

podobné články

Osobnosti: Gwen Stefani (114 článků) , The Angel (2 články) , Angel Baby (1 článek)
Podobné články

Gwen Stefani už těhotenství neutají, prozradilo ji rostoucí bříško

 
Zpěvačka Gwen Stefani si své soukromí přísně střeží. Přestože se informace o jejím třetím těhotenství objevily už v srpnu, ona to zatím nepotvrdila. Její nové fotky však dokazují, že přírůstek do rodiny opravdu očekává. Další články k tématu: Kvůli postavě denně dřu, popsala svůj boj s váhou Gwen Stefani Gwen Stefani ukázala svého druhorozeného syna Zpěvačka Gwen Stefani porodila chlapečka
14.10.2013 11:35 |

podobné články

Osobnosti: Gwen Stefani (114 článků)

Recenze: Potřebuje pop seriózní Gwen Stefani? Její nová deska jen hraje na jistotu

 
„Na This Is What the Truth Feels Like se Gwen Stefani snaží přerodit do kategorie dospělého popu a doufá, že její fanoušci stárnou s ní. Klíčovou otázkou ale je, jestli svět popu vůbec potřebuje seriózní Gwen Stefani,“ píše v recenzi Karel Veselý o nové desce, kterou zpěvačka kapely No Doubt vydává po 10 letech.
30.03.2016 08:00 |

podobné články

Osobnosti: Gwen Stefani (114 článků)

Gwen Stefani představila vlastí kolekci

 
Gwen Stefani je nejen zpěvačkou, ale také módní návrhářkou. V New Yorku nedávno představila vlastní módní kolekci… Čtyřicetiletá zpěvačka Gwen Stefani se věnuje také módnímu návrhářství. Nedávno představila na Mercedes Benz Fashion Week v New Yorku novou kolekci značky L.A.M.B. Zajímavostí je, že polovina z modelů nebyla na přehlídce předvedena. Auto, které vezlo některé modelky totiž uvízlo ve sněhové [...]
14.02.2010 18:35 |

podobné články

Osobnosti: Gwen Stefani (114 článků)

Gwen Stefani se stala tváří L'Oreal Paris

 
Rockerka Gwen Stefani (41) je známá nejen tím, že zpívala s kapelou No Doubt, ale tím, že je již několik let věrná červené rtěnce. Vidět ji bez rudých rtů je prakticky nemožné. To asi inspirovalo kosmetickou značku L'Oreal Paris. Vyvinula novou rtěnku, jejíž tváří se stala právě Gwen.
14.01.2011 18:00 |

podobné články

Osobnosti: Gwen Stefani (114 článků)

Gwen Stefani se synem na nákupech

 
Gwen Stefani a její syn Zuma Rossdale, kterému byl minulý víkend právě rok, si vyrazili na nákupy…Zamířili do Cold Water Canyon Parku v Beverly Hills. Všimněte si, že Gwen má na nehtech bílý lak. Je to nejnovější trend, který teď všechny hollywoodské celebrity následují. Foto: profimedia.cz
25.08.2009 11:40 |

podobné články

Osobnosti: Gwen Stefani (114 článků) , Zuma Rossdale (5 článků)

Gwen Stefani oslavíla 40. narozeniny

 
Gwen Stefani je pořád ve formě. Po dvou dětech má stále dokonalou postavu. Minulou sobotu Gwen pořádala pro své nejbližší narozeninovou oslavu v její oblíbené restauraci. Celebrity vydělávají peníze svým tělem a tváří. Proto není se nemůžeme divit, že tak urputně  drží diety a tráví celé dny ve fitness. K největším fanatikům mezi celebritami patří Madonna, [...]
08.10.2009 06:00 |

podobné články

Osobnosti: Madonna (950 článků) , Gwen Stefani (114 článků)

Courtney Love: Spala jsem s mužem Gwen Stefani

 
Rockerka Courtney Love se ráda chlubí věcmi, které se snaží druzí tutlat. Proto nepřekvapí, že v talk show Howarda Sterna se pochlubila, jak svedla manžela Gwen Stefani a spala s ním, i když byl již zasnouben právě s Gwen .
30.04.2010 12:00 |

podobné články

Osobnosti: Courtney Love (157 článků) , Gwen Stefani (114 článků)

Zpěvačka Gwen Stefani si vyfotila prsa!

 
Kontroverzní zpěvačka Gwen Stefani (42) si vyrazila na MOCA galavečer 2011 v Los Angeles, který patřil současnému umění, hlavně lidskému tělu. A co Gwen zaujalo nejvíc? Ňadra jedné z přítomných dam.
15.11.2011 22:55 |

podobné články

Osobnosti: Gwen Stefani (114 článků)

Pravá blond válka: Gwen Stefani žárlí na Christinu Aguileru

 
Zpěvačka Gwen Stefani dostala letos příležitost stát se členkou poroty v sedmé sérii hudební soutěži talentů The Voice USA neboli Hlas USA. Vystřídala mladší kolegyni Christinu Aguileru, která se však do pořadu vrátí příští rok a bude v porotě už pátou sérii. Pětačtyřicetiletá Gwen otevřeně přiznala, že své mladší kolegyni závidí.
21.11.2014 12:00 |

podobné články

Osobnosti: Christina Aguilera (290 článků) , Gwen Stefani (114 článků)

A je to venku: Manžel Gwen Stefani spal s chůvou jejich dětí

 
Zpěvačka Gwen Stefani není první ani poslední slavnou ženou, která se rozvádí. A také není první a poslední, která se k tomu odhodlala proto, že si manžel užíval sex s chůvou jejich dětí. Důvodem k ukončení manželství byla nevěra Gavina Rossdala s ženou, která pečovala o syny Kingstona, Zumu a Apolla v době, kdy Gwen nebyla doma. A trvalo to tři roky.
13.11.2015 09:20 |

podobné články

Osobnosti: Gwen Stefani (114 článků)

Chůva, s níž podváděl Gwen Stefani manžel, je těhotná

 
Žena, která stála za rozpadem rodiny Gwen Stefani  (46) a Gavina Rossdala (50), čeká podle informací Daily Mailu své první dítě. Mindy Mann se několik let starala o tři syny slavného páru, než vyšlo najevo, že její vztah s Rossdalem přerostl v něco víc. Dvojice se měla intimně stýkat dokonce celé tři roky. Právě tato rodilá Australanka byla důvodem rozvodu Gwen a Gavina po třinácti letech.
07.03.2016 12:40 |

podobné články

Osobnosti: Gwen Stefani (114 článků) , Gavin Rossdale (25 článků)

Nechutné tajemství manžela Gwen Stefani: Tři roky ji podváděl s chůvou!

 
Gavin Rossdale po tři roky za zády manželky Gwen Stefani souložil s jejich chůvou Mindy Mann. Vyplývá to z rozvodových papírů slavné zpěvačky, která podala žádost o ukončení manželství s Rossdalem loni v srpnu. Ačkoli Gwen vyčítali, že hned po rozchodu začala randit s Blakem Sheltonem, nevěrný byl ve vztahu manžel.
14.03.2016 11:05 |

podobné články

Osobnosti: Gwen Stefani (114 článků) , Gavin Rossdale (25 článků)

Jak z praku: Namol opilou Gwen Stefani musel podpírat manžel, aby vůbec mohla chodit

 
Zpěvačka Gwen Stefani (42) po letech v ústraní vkročila do showbyznysu a společenského života v plné parádě. Poté, co se téměř sedm let věnovala převážně rodinnému životu, to dala opět dohromady s kapelou No Doubt, s níž se proslavila. Energií překypující Stefani přitom dnes vypadá na pódiu i po dvou dětech snad ještě lépe než v roce 1996, kdy se dostala do čela mnoha hitparád po celém světě s hitem Don’t Speak. Zpěvačka si užívala i před nedávnem, když s manželem Gavinem Rossdalem (46) navštívila restauraci Madeo ve West Hollywoodu a když vycházela, měla slušně naváto.
24.09.2012 23:05 |

podobné články

Osobnosti: Gwen Stefani (114 článků) , Gavin Rossdale (25 článků)

Bez pochyb (No Doubt) je konec: Gwen Stefani se rozvádí s mužem, kterému dala tři syny

 
Spojovala je vášeň pro hudbu, divoce se do sebe zamilovali a byla to láska jako trám. Zpěvačka Gwen Stefani (45) nakonec porodila rockerovi Gavinu Rossdalovi (49) tři syny. Ale ani společná láska k dětem jejich vztah nezachránila. Po 13 letech manželství je konec.
04.08.2015 10:05 |

podobné články

Osobnosti: Gwen Stefani (114 článků)

Hanbaté a odhalené American Music Awards: J Lo bez prádla, Gwen Stefani naopak jen v kalhotkách!

 
Máš spodní prádlo? Tak do téhle společnosti nepatříš! Kalhotky a podprsenky byly na předávání hudebních cen American Music Awards naprostým tabu. Sexy zpěvačka Jennifer Lopez (46) tak dráždila svým objemným nahým zadkem, do černé zahalená Gwen Stefani (46) se naopak pochlubila odhalenými štíhlými nožkami.
23.11.2015 11:15 |

podobné články

Osobnosti: Jennifer Lopez (695 článků) , Gwen Stefani (114 článků)

Byt Gwen Stefani terčem zlodějů!

 
Zatímco byla Gwen na cestách, její sídlo v Londýně se stalo terčem zlodějů. Ti využili příležitosti, že je zpěvačka v zahraničí a ukradli několik šperků… Zpěvačka si užívala koncertování v Singaporu, aniž by tušila, co se děje s jejím přepychovým domem. Zloději vypozorovali příležitost a snažili se vykrást dům Gwen a její rodiny. Nepodařilo se jim [...]
30.09.2009 13:50 |

podobné články

Osobnosti: Gwen Stefani (114 článků)

Zpěvačka Gwen Stefani je potřetí těhotná

 
Zatímco Christina Aguilera se tento týden nechala slyšet, že na plození dalších dětí je ještě mladá a chce se věnovat kariéře, její kolegyně Gwen Stefani se naopak vrhla na rozšiřování svého rodu.
14.05.2010 04:00 |

podobné články

Osobnosti: Christina Aguilera (290 článků) , Gwen Stefani (114 článků)

Gwen Stefani je potřetí těhotná

 
Zatímco Christina Aguilera se tento týden nechala slyšet, že na plození dalších dětí je ještě mladá a chce se věnovat kariéře, její kolegyně Gwen Stefani se naopak vrhla na rozšiřování svého rodu. S rockerem Gavinem Rossdalem tak čekají třetí přírůstek do rodiny.
14.05.2010 18:10 |

podobné články

Osobnosti: Christina Aguilera (290 článků) , Gwen Stefani (114 článků) , Gavin Rossdale (25 článků)

Kvůli postavě denně dřu, popsala svůj boj s váhou Gwen Stefani

 
Jednačtyřicetiletá zpěvačka Gwen Stefani nepatří k těm hvězdám, které mají svou štíhlost zadarmo. Pro časopis Elle popsala svůj každodenní souboj s tloustnutím i plány na změnu kariéry. Chce se věnovat módě.
14.03.2011 14:45 |

podobné články

Osobnosti: Gwen Stefani (114 článků)