Článek

RECENZE: Ghoul je zručně natočená lekavá slátanina

 
Svůj nový film s názvem Ghoul jeho režisér Petr Jákl ml. úspěšně tajil až do premiéry. Natáčel ho v Česku, na Ukrajině a trošku také v Kalifornii, obsadil ho výhradně zahraničními herci a míří s ním i do americké distribuce.
27.02.2015 09:41 |

podobné články

Osobnosti: Petr Jákl (188 článků)
Podobné články

Slátanina a ostuda české kinematografie, říká historik o novém snímku o Janu Husovi

 
Jan Hus byl sice v některých ohledech bludař, ovšem kdyby se aplikovala jeho nauka o těžkých hříších dnes, většina našich potentátů by buď skončila v kriminále, nebo by byla veřejně bičována, říká historik Radomír Malý. A dodává, že nový film Jiřího Svobody o Husovi je slátanina a ostuda české kinematografie. 
05.06.2015 17:21 |

podobné články

Osobnosti: Jan Hus (131 článků) , Jiří Svoboda (241 článků) , Jiří Svoboda (241 článků)

Exkluzivně: Je to naprostá bomba, tvrdí o filmu Petra Jákla divák. GHOUL vidělo jen 20 lidí! Premiéra se blíží

 
Podařilo se nám získat vyjádření od jednoho z dvaceti lidí, kteří viděli očekávaný trhák režiséra Petra Jákla, film GHOUL.
09.01.2015 19:47 |

podobné články

Osobnosti: Petr Jákl (188 článků)

Soutěžte s Nedělním Bleskem o ceny k filmu GHOUL

 
VYHRAJTE DVD KAJÍNEK OD REŽISÉRA PETRA JÁKLA A TRIČKA K JEHO NOVÉMU FILMU GHOUL.
22.02.2015 05:15 |

podobné články

Filmové premiéry: Teorie všeho, Ghoul, Focus, Violette a Fénix

 
Oscara za nejlepší herecký výkon v hlavní roli dostal v neděli v noci Eddie Redmayne, který hraje astrofyzika Hawkinga ve filmu Teorie všeho. Petr Jákl natočil se zahraničními herci horor Ghoul. Ve světě podvodníků se odehrává komedie Focus. Violette je životopisný portrét spisovatelky Violette Leducové. V poválečném Berlíně se odehrává drama Christiana Petzolda Fénix.
26.02.2015 07:11 |

podobné články

Osobnosti: Petr Jákl (188 článků) , Eddie Redmayne (43 článků)

Viděli jsme dlouho očekávaný Jáklův thriller Ghoul: Má ambice mít koule, ale zůstal na půli cesty

 
Kdyby s ním Petr Jákl přišel tak před sedmi lety, jednalo by se o pecku, ze které budete unešení. Na české poměry je to i tak nadprůměrné dílo, ale pro ostříleného a znalého milovníka filmů to bude odškrtnutá položka v seznamu. Ghoul má ambice být velkofilmem, kdyby ale tolik nekřičel na diváka, že mu má věnovat pozornost. Méně je někdy více.
26.02.2015 09:31 |

podobné články

Osobnosti: Petr Jákl (188 článků)

Kráska z filmu Ghoul: Setkání se starou noční můrou!

 
Hrůza a křik! To se neodehrávalo jen při premiéře děsivého hororu Petra Jákla (41) Ghoul, ale i během samotného natáčení. Obzvlášť pro hlavní herečku Alinu Golovlyovou bylo hraní ve snímku inspirovaného příběhem ukrajinského masového vraha a kanibala Andreje Čikatila (†57) psycho.
28.02.2015 05:05 |

podobné články

Osobnosti: Petr Jákl (188 článků) , Alina Alina (41 článků)

Kráska z filmu Ghoul: Setkání se starou noční můrou!

 
Hrůza a křik! To se neodehrávalo jen při premiéře děsivého hororu Petra Jákla (41) Ghoul, ale i během samotného natáčení. Obzvlášť pro hlavní herečku Alinu Golovlyovou bylo hraní ve snímku inspirovaného příběhem ukrajinského masového vraha a kanibala Andreje Čikatila (†57) psycho.
01.03.2015 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Petr Jákl (188 článků) , Alina Alina (41 článků)

ŽEBŘÍČEK: V poloprázdných kinech zápasí Ghoul a Americký sniper

 
Po odeznění komerčního trháku Padesát odstínů šedi se česká kina vyprázdnila. Poslední víkend vede s výsledkem 22 298 diváků český horor Ghoul a v těsném závěsu je Americký sniper.
09.03.2015 16:51 |

podobné články

Soutěžte s Nedělním Bleskem o ceny k filmu Ghoul

 
Vyhrajte DVD Ghoul a další ceny od režiséra Petra Jákla.
05.07.2015 06:05 |

podobné články

Osobnosti: Petr Jákl (188 článků)

Bizarní Godzilla o velikosti dospělého muže byla natočena, jak loví u pobřeží Galapág

 
Tato Godzilla, která nahání strach, byla natočena u pobřeží Galapág, jak loví. Tenhle neuvěřitelný záznam ukazuje skoro dva metry dlouhého leguána, jak pluje pod hladinou Tichého oceánu.
12.04.2016 17:21 |

podobné články

VIDEO Obří Číňané si s námi hrají jako s hračkami. Reklama natočená v Česku děsí národ!

 
Na internetu se objevilo znepokojující video, které vyděsilo většinu Čechů. Reklama byla natočená pro Číňany a má je zřejmě nalákat na konec roku v Praze. Video ale bylo zpracováno dost bizarním způsobem.
15.01.2017 15:35 |

podobné články

RECENZE: Náš dům, náš hrad. Slátanina na uhrazení účtů

 
Nevím, umí-li číst lépe Roman Vencl nebo Michaela Doležalová, dramatici plodní. Vydávají ale svědectví o tom, že i psaní toho, kdo čte hodně, může se blížit spíš grafomanii než tvorbě. Ukázala to premiéra inscenace Náš dům, náš hrad v Opavě. Dokonce i hlučná, naštěstí však nepočetná klaka hýkající po každé větě se brzy unavila.
27.05.2014 14:50 |

podobné články

Osobnosti: Michaela Doležalová (1 článek)

Nový klip Daniela Landy alias Žita je slátanina nejhrubšího zrna. Co tím chtěl umělec říci?!

 
"Daniel Landa":http://www.extra.cz/tema/daniel-landa (45) pokračuje ve vytváření coverů k písním Karla Kryla, které jsou mezi fanoušky zesnulého písničkáře považovány téměř za posvátné a jakýkoliv pokus o jejich znovuzrození se většinou setkává s vlnou nevole.
26.11.2013 20:52 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Landa (448 článků) , Karel Kryl (123 článků) , Karel Nový (140 článků)

11 důkazů, že Temný rytíř povstal je vlastně hrozná slátanina. Uvidíte dnes v TV!

 
Jistě, když se člověk dívá na Temný rytíř povstal, patří bezesporu k těm zábavnějším komiksovým velkofilmům, které se snaží mít i nějakou tu myšlenku a kvalitní herecké výkony od kvalitních herců.
24.10.2014 20:50 |

podobné články

Paul Walker to zabalil během natáčení, slátanina Rychle a zběsile 7 přesto bude: S jeho dvojníky! Tady je video!

 
Když se loni při autonehodě "zaživa upekl":http://www.extra.cz/na-internetu-se-objevily-fotky-ohoreleho-tela-paula-walkera-40-kde-se-vzaly (ne)herec "Paul Walker":http://www.extra.cz/tema/paul-walker, už už se zdálo, že je odpískaná i idiotská série Rychle a zběsile 7, ze které může být vydřený opravdu jen totální blbeček.
02.01.2015 19:52 |

podobné články

Osobnosti: Paul Walker (174 článků) , Paul Walker (76 článků)

Historik: Kdyby platila Husova nauka, seděli by teď všichni naši potentáti v kriminále. Tyto lidi by sám upálil. A Svobodův film je ostuda, horší než Vávrův

 
ROZHOVOR Historik Radomír Malý, který se specializuje na církevní dějiny, a napsal i knihu o Janu Husovi, říká, že Jan Hus byl v několika ohledech bludař. Kdyby se aplikovala Husova nauka o těžkých hříších, vedla by dle něj k anarchii. A liberály, kteří se k němu hlásí, by dle něho Hus sám vlastnoručně upálil. Nový Svobodův film je dle něj slátanina a ostuda české kinematografie.
05.06.2015 12:36 |

podobné články

Osobnosti: Jan Hus (131 článků)

Seriál Narcos ze života Pabla Escobara je podle jeho syna slátanina!

 
Seriál Narcos má být o životě největšího žijícího drogového magnáta Pabla Escobary. Bohužel, začíná sklízet kritiku od jeho nejbližších. Jeho syn se nechal slyšet, že v seriálu je řada nepřesností.
20.09.2016 23:10 |

podobné články

Olinka z Ulice je pěkná RAJDA: Takhle v seriálu vystavovala své LUXUSNÍ pozadí!

 
I když si většina lidí myslí, že seriál Ulice je naprostá slátanina, tak přece jenom existuje minimálně jeden důvod, proč se na tenhle seriál koukat. Tím důvodem jsou krásné ženy, které se samy od sebe odhalují. A to se nám moc líbí!
15.04.2017 18:20 |

podobné články

Recenze: Nový Bond ve Spectre nezachraňuje svět, ale jen sám sebe. Přesto je fascinující

 
Skvěle natočená bondovka Spectre oslní filmařinou, rafinovaností se však nevyrovná předchůdci a tápe na místě.
04.11.2015 07:50 |

podobné články

Osobnosti: Martin Svoboda (35 článků)