Článek

RECENZE: Flaesh může nadchnout i popudit

 
Kurátorovi Petru Nedomovi se podařilo v pražské Galerii Rudolfinum připravit výstavu současného umění, která je provokativní, diskutabilní, současně objevná a zajímavá. Pod názvem Flaesh představuje tvorbu pěti zahraničních umělkyň, které se zabývají figurální výtvarnou tvorbou, rozvíjejí úvahy o identitě člověka i lidských citech a otevřeně se vyjadřují o erotice a emocích.
28.10.2015 14:40 |

podobné články

Podobné články

Podle čeho poznáte syndrom vyhoření?

 
Syndrom vyhoření je pojem, se kterým se v současné době – která je po všech směrech  hodně náročná – setkává stále více lidí bez ohledu na věk nebo pohlaví. Ačkoli si jej drtivá většina lidí spojuje s pracovní kariérou, nemusí se pokaždé týkat jen této oblasti. Odborníci o syndromu vyhoření mluví jako o celkovém vyčerpání a absolutním nezájmu o cokoli, což vede nejen k poklesu pracovního výkonu, ale má to výrazný – a samozřejmě jen negativní – vliv na ostatní okruhy našeho života. Bohužel spousta lidí nedokáže poznat, zda se v jejich případě jedná o syndrom vyhoření, či zda jsou jen unudění stávajícím životem. Proto jsme pro vás připravili dnešní článek, ve kterém se společně s námi můžete podívat na nejčastější příznaky syndromu vyhoření, podle kterých hravě rozpoznáte, zda se naboural i do vašeho života. Jak poznat syndrom vyhoření – nejčastější příznaky Syndromu vyhoření se rovněž přezdívá i syndrom vyhasnutí či vyprahlosti, kdy se jedná o psychický stav, ve kterém člověk pociťuje vyčerpanost, má špatnou náladu, cítí se pod psa a nemůže se absolutně pro nic nadchnout. Tento syndrom vychází z chronického stresu, se kterým se v současné době potýkáme snad úplně všichni. Teď už se ale pojďme podívat na příznaky, podle kterých ho hravě odhalíte. Nezdravý životní styl Jednou z nejčastějších příčin syndromu vyhoření je nezdravý životní styl, při kterém o sebe dotyčná absolutně nedbá, mnohdy začne s kouřením nebo alkoholem, stravuje se nezdravě a především si odpírá dostatečné množství spánku, což se projeví jak na jeho chování, tak i vzhledu a samozřejmě výkonu. Absolutní nezájem Přítomnost syndromu vyhoření poznáte i tak, že se nebudete moci pro nic nadchnout, žádná činnost vás nebude bavit a ztratíte motivaci cokoli dělat. Často se to projeví v souvislosti s vaší prací, kdy se již ráno budete probouzet s nechutí a do zaměstnání... Čtěte více Příspěvek Podle čeho poznáte syndrom vyhoření? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
12.08.2016 17:15 |

podobné články

Obama provokuje. Jmenuje homosexuálního velvyslance

 
Barack Obama se chystá popudit konzervativní republikány. Chce poslat jmenovat velvyslance, který otevřeně přiznává, že je gay.
08.10.2009 16:40 |

podobné články

Osobnosti: Barack Obama (2392 článků)

Obama se přestal bát, setká se s dalajlamou

 
Americký prezident Barack Obama se konečně odhodlal a poprvé se sejde s dalajlamou. Přitom na podzim schůzku odmítal, nechtěl totiž popudit Čínu.
18.02.2010 09:30 |

podobné články

Osobnosti: Barack Obama (2392 článků)

Tajemství pyšné princezny: Vránová tají vážnou operaci!

 
Nic snad nemůže Alenu Vránovou (79) popudit víc než dotaz na její endoprotézu. „Nebudu se o tom s vámi bavit,“ prohlásila herečka. Slavnou pyšnou princeznu přitom úspěšně operovali v roce 2009 v pražské Ústřední vojenské nemocnici.
16.12.2011 13:15 |

podobné články

Osobnosti: Alena Vránová (91 článků)

Lvice zabila mladou ošetřovatelku

 
Šestadvacetiletou dobrovolnou ošetřovatelku zabila lvice jménem Couscous (kuskus) v soukromé zoologické zahradě Kočičí nebe v Kalifornii. Úřady teprve zjišťují, proč byla ošetřovatelka se zvířetem v kleci, a co mohlo šelmu popudit k útoku. 
07.03.2013 08:45 |

podobné články

Agáta Hanychová je nejsprostší novomanželkou Česka. Podívejte, co na svatbě ukazovala

 
Agátě Hanychové  (27) se zatím její nečekaný sobotní vstup do manželství s Jakubem Prachařem  (29) kromě záplavy citů a emocí moc nevyplácí. Nejenže naštvala svou domovskou televizi a hlavního sponzora svatby , když zabránila domluvené exkluzivitě, navíc neudržela nervy na uzdě a fotografům, kteří čekali venku a dovolili si modelce nic nezaplatit, ukázala oběma rukama hodně neslušné gesto. A popudit si v její profesi novináře, tomu se říká geniální tah!
22.04.2013 21:00 |

podobné články

Osobnosti: Jakub Prachař (864 článků) , Agáta Prachařová (2493 článků)

Historik vysvětluje, proč se Polsko kvůli kvótám trhlo od spojenců. Má to prý hluboké kořeny a není to poprvé

 
„Poláci se děsí Rusů, a proto si nechtějí proti sobě popudit západní spojence,“ myslí si o „polské zradě“ Visegrádské čtyřky při hlasování o uprchlických kvótách v EU přední český historik na novodobé dějiny profesor Miloš Trapl.
28.09.2015 17:41 |

podobné články

V Německu se rozjelo tajné vyšetřování. Na jeho výsledky se třese zejména Merkelová

 
Rozhlasová stanice Deutsche Welle (DW) informuje o obavách německé vlády z působení ruské propagandy, jejímž cílem je údajně destabilizovat situaci v Německu a popudit obyvatele proti kancléřce Angele Merkelové a jejímu kabinetu.
29.02.2016 09:50 |

podobné články

Osobnosti: Angela Merkelová (1989 článků)

Čína po brutálním rýpnutí od Donalda Trumpa: Pes, který štěká, nekouše. Ale připravíme se na nejhorší

 
Nový americký prezident Donald Trump se ještě ani oficiálně neujal úřadu a už si proti sobě stihl popudit Čínu. Prostořeké výroky na adresu jedné z nejsilnějších ekonomik světa by se mu ale v budoucnu mohly vymstít.
08.12.2016 15:55 |

podobné články

Osobnosti: Donald Trump (3328 článků)

Lžete a jste negramotní. Sotva ministr školství usedl do křesla, začal nadávat učitelům. Ti teď žádají, aby zase rychle odstoupil

 
Stanislavu Štechovi se jen pár dní po nástupu do čela ministerstva školství podařilo popudit proti sobě pravděpodobně značné množství pedagogů. V příspěvku na Facebooku totiž Štech učitele, kterým se nelíbí stávající podoba kariérního řádu pro pedagogy a podepsali proti němu petici pod záštitou iniciativy Pedagogická komora, nazval „textově negramotnými“. Předseda iniciativy, které se podařilo proti kariérnímu řádu k dnešku shromáždit více než 20 tisíc podpisů, nyní volá po tom, aby Štech odstoupil. Nepřímo prý totiž napadl petiční právo, které je občanům České republiky garantováno Ústavou.
26.06.2017 15:30 |

podobné články

Recenze: Forza Horizon 3 je nejhezčí závodní hrou, nemá konkurenci. Poprvé se dostává i na Windows

 
Nejnovější díl závodní videohry Forza Horizon nemá momentálně konkurenci. Ježdění v luxusních i obyčejných autech po Austrálii musí nadchnout každého, kdo má alespoň trochu rád auta a vysokou rychlost.
20.09.2016 15:40 |

podobné články

Recenze: Forza Horizon 3 je nejhezčí závodní hrou, nemá konkurenci. Poprvé se dostává i na Windows

 
Nejnovější díl závodní videohry Forza Horizon nemá momentálně konkurenci. Ježdění v luxusních i obyčejných autech po Austrálii musí nadchnout každého, kdo má alespoň trochu rád auta a vysokou rychlost.
20.09.2016 20:40 |

podobné články

Recenze: Forza Horizon 3 je nejhezčí závodní hrou, nemá konkurenci. Poprvé se dostává i na Windows

 
Nejnovější díl závodní videohry Forza Horizon nemá momentálně konkurenci. Ježdění v luxusních i obyčejných autech po Austrálii musí nadchnout každého, kdo má alespoň trochu rád auta a vysokou rychlost.
21.09.2016 01:45 |

podobné články

Recenze: Forza Horizon 3 je nejhezčí závodní hrou, nemá konkurenci. Poprvé se dostává i na Windows

 
Nejnovější díl závodní videohry Forza Horizon nemá momentálně konkurenci. Ježdění v luxusních i obyčejných autech po Austrálii musí nadchnout každého, kdo má alespoň trochu rád auta a vysokou rychlost.
21.09.2016 06:45 |

podobné články

Recenze: Forza Horizon 3 je nejhezčí závodní hrou, nemá konkurenci. Poprvé se dostává i na Windows

 
Nejnovější díl závodní videohry Forza Horizon nemá momentálně konkurenci. Ježdění v luxusních i obyčejných autech po Austrálii musí nadchnout každého, kdo má alespoň trochu rád auta a vysokou rychlost.
21.09.2016 11:50 |

podobné články

Recenze: Forza Horizon 3 je nejhezčí závodní hrou, nemá konkurenci. Poprvé se dostává i na Windows

 
Nejnovější díl závodní videohry Forza Horizon nemá momentálně konkurenci. Ježdění v luxusních i obyčejných autech po Austrálii musí nadchnout každého, kdo má alespoň trochu rád auta a vysokou rychlost.
21.09.2016 16:50 |

podobné články

Recenze: Forza Horizon 3 je nejhezčí závodní hrou, nemá konkurenci. Poprvé se dostává i na Windows

 
Nejnovější díl závodní videohry Forza Horizon nemá momentálně konkurenci. Ježdění v luxusních i obyčejných autech po Austrálii musí nadchnout každého, kdo má alespoň trochu rád auta a vysokou rychlost.
21.09.2016 21:50 |

podobné články

Recenze: Forza Horizon 3 je nejhezčí závodní hrou, nemá konkurenci. Poprvé se dostává i na Windows

 
Nejnovější díl závodní videohry Forza Horizon nemá momentálně konkurenci. Ježdění v luxusních i obyčejných autech po Austrálii musí nadchnout každého, kdo má alespoň trochu rád auta a vysokou rychlost.
22.09.2016 02:50 |

podobné články

Recenze: Forza Horizon 3 je nejhezčí závodní hrou, nemá konkurenci. Poprvé se dostává i na Windows

 
Nejnovější díl závodní videohry Forza Horizon nemá momentálně konkurenci. Ježdění v luxusních i obyčejných autech po Austrálii musí nadchnout každého, kdo má alespoň trochu rád auta a vysokou rychlost.
22.09.2016 07:50 |

podobné články