Článek

RECENZE: Flaesh může nadchnout i popudit

 
Kurátorovi Petru Nedomovi se podařilo v pražské Galerii Rudolfinum připravit výstavu současného umění, která je provokativní, diskutabilní, současně objevná a zajímavá. Pod názvem Flaesh představuje tvorbu pěti zahraničních umělkyň, které se zabývají figurální výtvarnou tvorbou, rozvíjejí úvahy o identitě člověka i lidských citech a otevřeně se vyjadřují o erotice a emocích.
28.10.2015 14:40 |

podobné články

Podobné články

Podle čeho poznáte syndrom vyhoření?

 
Syndrom vyhoření je pojem, se kterým se v současné době – která je po všech směrech  hodně náročná – setkává stále více lidí bez ohledu na věk nebo pohlaví. Ačkoli si jej drtivá většina lidí spojuje s pracovní kariérou, nemusí se pokaždé týkat jen této oblasti. Odborníci o syndromu vyhoření mluví jako o celkovém vyčerpání a absolutním nezájmu o cokoli, což vede nejen k poklesu pracovního výkonu, ale má to výrazný – a samozřejmě jen negativní – vliv na ostatní okruhy našeho života. Bohužel spousta lidí nedokáže poznat, zda se v jejich případě jedná o syndrom vyhoření, či zda jsou jen unudění stávajícím životem. Proto jsme pro vás připravili dnešní článek, ve kterém se společně s námi můžete podívat na nejčastější příznaky syndromu vyhoření, podle kterých hravě rozpoznáte, zda se naboural i do vašeho života. Jak poznat syndrom vyhoření – nejčastější příznaky Syndromu vyhoření se rovněž přezdívá i syndrom vyhasnutí či vyprahlosti, kdy se jedná o psychický stav, ve kterém člověk pociťuje vyčerpanost, má špatnou náladu, cítí se pod psa a nemůže se absolutně pro nic nadchnout. Tento syndrom vychází z chronického stresu, se kterým se v současné době potýkáme snad úplně všichni. Teď už se ale pojďme podívat na příznaky, podle kterých ho hravě odhalíte. Nezdravý životní styl Jednou z nejčastějších příčin syndromu vyhoření je nezdravý životní styl, při kterém o sebe dotyčná absolutně nedbá, mnohdy začne s kouřením nebo alkoholem, stravuje se nezdravě a především si odpírá dostatečné množství spánku, což se projeví jak na jeho chování, tak i vzhledu a samozřejmě výkonu. Absolutní nezájem Přítomnost syndromu vyhoření poznáte i tak, že se nebudete moci pro nic nadchnout, žádná činnost vás nebude bavit a ztratíte motivaci cokoli dělat. Často se to projeví v souvislosti s vaší prací, kdy se již ráno budete probouzet s nechutí a do zaměstnání... Čtěte více Příspěvek Podle čeho poznáte syndrom vyhoření? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
12.08.2016 17:15 |

podobné články

Obama provokuje. Jmenuje homosexuálního velvyslance

 
Barack Obama se chystá popudit konzervativní republikány. Chce poslat jmenovat velvyslance, který otevřeně přiznává, že je gay.
08.10.2009 16:40 |

podobné články

Osobnosti: Barack Obama (2303 článků)

Obama se přestal bát, setká se s dalajlamou

 
Americký prezident Barack Obama se konečně odhodlal a poprvé se sejde s dalajlamou. Přitom na podzim schůzku odmítal, nechtěl totiž popudit Čínu.
18.02.2010 09:30 |

podobné články

Osobnosti: Barack Obama (2303 článků)

Tajemství pyšné princezny: Vránová tají vážnou operaci!

 
Nic snad nemůže Alenu Vránovou (79) popudit víc než dotaz na její endoprotézu. „Nebudu se o tom s vámi bavit,“ prohlásila herečka. Slavnou pyšnou princeznu přitom úspěšně operovali v roce 2009 v pražské Ústřední vojenské nemocnici.
16.12.2011 13:15 |

podobné články

Osobnosti: Alena Vránová (86 článků)

Lvice zabila mladou ošetřovatelku

 
Šestadvacetiletou dobrovolnou ošetřovatelku zabila lvice jménem Couscous (kuskus) v soukromé zoologické zahradě Kočičí nebe v Kalifornii. Úřady teprve zjišťují, proč byla ošetřovatelka se zvířetem v kleci, a co mohlo šelmu popudit k útoku. 
07.03.2013 08:45 |

podobné články

Agáta Hanychová je nejsprostší novomanželkou Česka. Podívejte, co na svatbě ukazovala

 
Agátě Hanychové  (27) se zatím její nečekaný sobotní vstup do manželství s Jakubem Prachařem  (29) kromě záplavy citů a emocí moc nevyplácí. Nejenže naštvala svou domovskou televizi a hlavního sponzora svatby , když zabránila domluvené exkluzivitě, navíc neudržela nervy na uzdě a fotografům, kteří čekali venku a dovolili si modelce nic nezaplatit, ukázala oběma rukama hodně neslušné gesto. A popudit si v její profesi novináře, tomu se říká geniální tah!
22.04.2013 21:00 |

podobné články

Osobnosti: Jakub Prachař (701 článků) , Agáta Prachařová (2247 článků)

Historik vysvětluje, proč se Polsko kvůli kvótám trhlo od spojenců. Má to prý hluboké kořeny a není to poprvé

 
„Poláci se děsí Rusů, a proto si nechtějí proti sobě popudit západní spojence,“ myslí si o „polské zradě“ Visegrádské čtyřky při hlasování o uprchlických kvótách v EU přední český historik na novodobé dějiny profesor Miloš Trapl.
28.09.2015 17:41 |

podobné články

V Německu se rozjelo tajné vyšetřování. Na jeho výsledky se třese zejména Merkelová

 
Rozhlasová stanice Deutsche Welle (DW) informuje o obavách německé vlády z působení ruské propagandy, jejímž cílem je údajně destabilizovat situaci v Německu a popudit obyvatele proti kancléřce Angele Merkelové a jejímu kabinetu.
29.02.2016 09:50 |

podobné články

Osobnosti: Angela Merkelová (1602 článků)

Čína po brutálním rýpnutí od Donalda Trumpa: Pes, který štěká, nekouše. Ale připravíme se na nejhorší

 
Nový americký prezident Donald Trump se ještě ani oficiálně neujal úřadu a už si proti sobě stihl popudit Čínu. Prostořeké výroky na adresu jedné z nejsilnějších ekonomik světa by se mu ale v budoucnu mohly vymstít.
08.12.2016 15:55 |

podobné články

Osobnosti: Donald Trump (1933 článků)

Recenze: Forza Horizon 3 je nejhezčí závodní hrou, nemá konkurenci. Poprvé se dostává i na Windows

 
Nejnovější díl závodní videohry Forza Horizon nemá momentálně konkurenci. Ježdění v luxusních i obyčejných autech po Austrálii musí nadchnout každého, kdo má alespoň trochu rád auta a vysokou rychlost.
20.09.2016 15:40 |

podobné články

Recenze: Forza Horizon 3 je nejhezčí závodní hrou, nemá konkurenci. Poprvé se dostává i na Windows

 
Nejnovější díl závodní videohry Forza Horizon nemá momentálně konkurenci. Ježdění v luxusních i obyčejných autech po Austrálii musí nadchnout každého, kdo má alespoň trochu rád auta a vysokou rychlost.
20.09.2016 20:40 |

podobné články

Recenze: Forza Horizon 3 je nejhezčí závodní hrou, nemá konkurenci. Poprvé se dostává i na Windows

 
Nejnovější díl závodní videohry Forza Horizon nemá momentálně konkurenci. Ježdění v luxusních i obyčejných autech po Austrálii musí nadchnout každého, kdo má alespoň trochu rád auta a vysokou rychlost.
21.09.2016 01:45 |

podobné články

Recenze: Forza Horizon 3 je nejhezčí závodní hrou, nemá konkurenci. Poprvé se dostává i na Windows

 
Nejnovější díl závodní videohry Forza Horizon nemá momentálně konkurenci. Ježdění v luxusních i obyčejných autech po Austrálii musí nadchnout každého, kdo má alespoň trochu rád auta a vysokou rychlost.
21.09.2016 06:45 |

podobné články

Recenze: Forza Horizon 3 je nejhezčí závodní hrou, nemá konkurenci. Poprvé se dostává i na Windows

 
Nejnovější díl závodní videohry Forza Horizon nemá momentálně konkurenci. Ježdění v luxusních i obyčejných autech po Austrálii musí nadchnout každého, kdo má alespoň trochu rád auta a vysokou rychlost.
21.09.2016 11:50 |

podobné články

Recenze: Forza Horizon 3 je nejhezčí závodní hrou, nemá konkurenci. Poprvé se dostává i na Windows

 
Nejnovější díl závodní videohry Forza Horizon nemá momentálně konkurenci. Ježdění v luxusních i obyčejných autech po Austrálii musí nadchnout každého, kdo má alespoň trochu rád auta a vysokou rychlost.
21.09.2016 16:50 |

podobné články

Recenze: Forza Horizon 3 je nejhezčí závodní hrou, nemá konkurenci. Poprvé se dostává i na Windows

 
Nejnovější díl závodní videohry Forza Horizon nemá momentálně konkurenci. Ježdění v luxusních i obyčejných autech po Austrálii musí nadchnout každého, kdo má alespoň trochu rád auta a vysokou rychlost.
21.09.2016 21:50 |

podobné články

Recenze: Forza Horizon 3 je nejhezčí závodní hrou, nemá konkurenci. Poprvé se dostává i na Windows

 
Nejnovější díl závodní videohry Forza Horizon nemá momentálně konkurenci. Ježdění v luxusních i obyčejných autech po Austrálii musí nadchnout každého, kdo má alespoň trochu rád auta a vysokou rychlost.
22.09.2016 02:50 |

podobné články

Recenze: Forza Horizon 3 je nejhezčí závodní hrou, nemá konkurenci. Poprvé se dostává i na Windows

 
Nejnovější díl závodní videohry Forza Horizon nemá momentálně konkurenci. Ježdění v luxusních i obyčejných autech po Austrálii musí nadchnout každého, kdo má alespoň trochu rád auta a vysokou rychlost.
22.09.2016 07:50 |

podobné články

Recenze: Forza Horizon 3 je nejhezčí závodní hrou, nemá konkurenci. Poprvé se dostává i na Windows

 
Nejnovější díl závodní videohry Forza Horizon nemá momentálně konkurenci. Ježdění v luxusních i obyčejných autech po Austrálii musí nadchnout každého, kdo má alespoň trochu rád auta a vysokou rychlost.
22.09.2016 12:50 |

podobné články