Článek

Recenze: Filmový Vincentův svět je hlavně dárek fanouškům

 
Komediální seriál Vincentův svět z originální produkce HBO odehrávající se v zákulisí hollywoodského průmyslu v Los Angeles je ve své celovečerní verzi maximálním vytěžením fanouškovského konceptu.
20.06.2015 12:01 |

podobné články

Podobné články

Recenze: Filmový Vincentův svět je hlavně dárek fanouškům

 
Komediální seriál Vincentův svět z originální produkce HBO odehrávající se v zákulisí hollywoodského průmyslu v Los Angeles je ve své celovečerní verzi maximálním vytěžením fanouškovského konceptu.
20.06.2015 16:46 |

podobné články

Nová DVD: Jurský svět, Dejte mi pokoj, Vincentův svět a San Andreas

 
Milovníci dinosaurů se dočkali – vychází Jurský svět. Komedie o tom, že když potřebujete chvilku klidu, všechno se zblázní, se jmenuje výmluvně: Dejte mi pokoj. Na filmové plátno a nyní na DVD přicházejí hrdinové seriálu HBO Vincentův svět. Žánr katastrofických filmů reprezentuje San Andreas.
13.10.2015 15:00 |

podobné články

Jak vybrat dokonalý dárek? Poradíme vám

 
Blíží se narozeniny či svátek někoho blízkého? Nebo snad už začínáte myslet na Vánoce? Pokud jsou věci, co vás mohou v tomto směru trápit, tak je to otázka toho, jak vybrat dokonalý dárek. Co by měl splňovat? Podívejte se. Originalita je základ Dnes by to měla být především originalita, která rozhodně zaujme na první pohled. Nejenom, že takto vybraný dárek potěší, ale zároveň budete i vy sami jedineční, jelikož jste ho vybrali. Pokud tápete, nechte si doporučit dárek pro muže nebo pro ženu podle toho, co se prodává nejvíce. Díky tomu snadno a bez složitého přemýšlení zjistíte, co je aktuálně hitem a co může přijít vhod i vám samotným. Myslete na to a vybírejte podle ostatních. Něco, co by si druhá osoba nekoupila Ano, i toto je směr, kterým je dobré se ubírat. Pokud vybíráte vhodný dárek, je dobré jít cestou, která je spojena s faktem, že něco takového by si druhá osoba zkrátka a jednoduše nekoupila. Tím zaručeně také neuděláte chybu. A je jedno, zda dárek kupujete mužům, nebo chcete zvolit originální dárky pro ženy. V obou případech můžete přemýšlet i tak, že se zamyslíte nad sebou. Co by vám udělalo radost, ale sami si to nekoupíte? Adrenalin je hitem Co se v poslední době dostává do popředí? Rozhodně jsou to dárky adrenalinové, které umožní vyzkoušet něco nového. Ideální je dát je ve formě poukazu, kdy si obdarovaný sám zarezervuje místo a také termín, kdy se dostaví. I zde můžeme prozradit několik konkrétních a zajímavých tipů. Jde třeba o: let letadlem nebo vrtulníkem, jízda v závodním autě, let balónem. Na závěr dodejme, že když vybíráte ten pravý dárek, zapomeňte na to, že musí být nutně drahý. Pamatujte, že i levnější dárky mohou potěšit. Důležité je, že jste nějaký vůbec sehnali, než to, kolik konkrétně vlastně stál peněz. Často se stává, že i tys nejmenší... Čtěte více Příspěvek Jak vybrat dokonalý dárek? Poradíme vám pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
05.08.2017 19:55 |

podobné články

Jeremy Piven: Nejsem narcistické prase, bohužel

 
LOS ANGELES (Famous) – Herec Jeremy Piven neustále zklamává své fanoušky, když se s nimi osobně setká. Zatímco oni očekávají, že bude „peprně mluvícím a hrubým narcistickým prasetem“ jako jeho postava v seriálu Vincentův svět , on je, bohužel, obyčejný chlap jako každý jiný.
25.10.2009 19:10 |

podobné články

Osobnosti: Jeremy Piven (2 články)

Jeremy Piven: Ze sójového mléka mi narostla prsa!

 
Sklenici sójového mléka si už herec Jeremy Piven nikdy nedá. Hvězda seriálu Vincentův svět totiž tvrdí, že jí častá konzumace sójového mléka způsobila růst prsní tkáně tzv. gynekomastii. A za pravdu Jeremymu dávají i odborníci na výživu. Sója obsahuje vysokou hladinu rostlinných estrogenů, které imitují funkci přirozených ženských pohlavních hormonů. Vysoká hladina estrogenů pak u mužů způsobuje růst prsů.
07.11.2009 18:15 |

podobné články

Osobnosti: Jeremy Piven (2 články)

Nechci nikoho soudit, říká režisér dokumentu o třináctiletém paparazzi

 
Hvězda seriálu Vincentův svět, americký herec, režisér i hudebník Adrian Grenier přijel do Karlových Varů představit svůj celovečerní dokument Teenage Paparazzo. Českou premiéru má v pátek večer, tu světovou si odbyl na letošním festivalu Sundance.
09.07.2010 19:25 |

podobné články

Osobnosti: Adrian Grenier (6 článků)

Adrian Grenier natočil dokument o nejmladším paparazzi

 
Hostem nedávno skončeného karlovarského filmového festivalu byl čtyřiatřicetiletý americký herec, režisér i hudebník Adrian Grenier. Hvězda seriálu Vincentův svět přijela představit svůj nový dokument Teenage Paparazzo o třináctiletém chlapci jménem Austin, jehož snem je stát se uznávaným paparazzi. Hovořil o něm s Právem.
24.07.2010 07:00 |

podobné články

Osobnosti: Adrian Grenier (6 článků)

Vítr je prevít: Herecká kolegyně Kláry Issové nechtěně ukázala kalhotky ve stylu Marilyn Monroe

 
Na premiéře filmu Vincentův svět Emmanuelle Chriqui (37) zazářila v bílých šatech s odvážným rozparkem, ale mnohem více pozornosti na sebe přilákala ve chvíli, kdy zavanul londýnský větřík.
10.06.2015 18:15 |

podobné články

Osobnosti: Klára Issová (154 článků) , Marilyn Monroe (404 článků) , Emmanuelle Chriqui (3 články)

Rolins nechala nezvykle nahlédnout do svého soukromí a věnovala tak dojemný dárek své sestře i fanouškům

 
Jedním z umělců, kteří připravili na Vánoce dárek i svým fanouškům, je Dara Rolins  (41) . Popová diva přichází se svým nový klipem „Ver mi“, který je pro ni jak říká velmi osobní záležitostí. Vůbec poprvé totiž pustila kameru tak blízko do svého života.
24.12.2013 20:17 |

podobné články

Osobnosti: Dara Rolins (2128 článků)

David Lynch věnoval fanouškům Městečka Twin Peaks vánoční dárek. První lákadlo

 
Městečko Twin Peaks se za rok a pár měsíců vrátí a s ním i 51 201 obyvatel. Nasvědčuje tomu nový klip, který režisér Davdi Lynch zveřejnil na internetu jako vánoční dárek fanouškům. V něm se je snaží navnadit a taky jim trochu zpříjemnit čekání na třetí řadu oblíbeného seriálu. Ta se na americké obrazovky vrátí v premiéře už na počátku roku 2017. Natáčet hodlá slavný režisér celý příští rok.
21.12.2015 16:05 |

podobné články

Osobnosti: David Lynch (63 článků) , David Lynch (63 článků)

Pánové, poučte se! Tento mladík dal své přítelkyni ten nejoriginálnější dárek na světě!

 
Většina mužů má "ohledně dárků pro svou přítelkyni starosti":http://www.extra.cz/originalni-darek-k-vyroci-svatby-rodicu-tihle-brachove-prefotili-sve-fotky-z-detstvi, a pokud jim jejich drahá nenapíše přesný seznam toho, co by chtěla, koupí hrnek a svíčku. Tohle ale neplatí pro mladíka, který pro svou holku "vymyslel vskutku geniální dárek.":http://www.extra.cz/tip-na-darek-pro-vasi-pritelkyni-diky-tehle-pilulce-nebude-kakat-ale-trousit-trpytky
20.12.2014 19:35 |

podobné články

Jedno z nejvtipnějších videí Robina Williamse: Princi Charlesovi zpívá k narozeninám ujetou písničku!

 
Po dnešní noční tragické zprávě, kdy se hlavně filmový svět sbírá z toho, že oblíbený herec "Robin Williams (†63)":http://www.extra.cz/tema/robin-williams nedokázal "zvládat svůj boj s depresemi a spáchal sebevraždu":http://www.extra.cz/nocni-sok-pro-filmovy-svet-oblibeny-a-slavny-herec-robin-williams-spachal-sebevrazdu, si jej všichni připomínají jen v tom nejlepším světle.
12.08.2014 12:41 |

podobné články

Osobnosti: Robin Williams (153 článků)

Audi a Ferrari děkuje svým facebookovým fanouškům

 
Audi a Ferrari - obě automobilky měly stejný nápad a tak tu pro vás máme dvě videa, která jsou vyjádřením vděku zákazníkům a v tomto případě především facebookovým fanouškům. Jde o trend poslední doby. kdy se rozšířilo povědomí o vlivu sociálních sítí. S děkováním fanouškům podobným způsobem ale začalo jako první Porsche, které už vyrobilo jako poděkování i dvě auta.
02.05.2012 09:40 |

podobné články

Kravitz poslal českým fanouškům vzkaz a nový termín koncertu

 
Tisíce českých fanynek a fanoušků se těšily na vystoupení svého rockového idolu Lennyho Kravitze (50) v pražské O2 areně. Koncert byl však na poslední chvíli kvůli náhlému onemocnění zrušen. Lenny poslal všem smutným fanouškům vzkaz a vánoční dárek v jednom.
14.11.2014 13:25 |

podobné články

Osobnosti: Lenny Kravitz (94 článků)

Kylie Jenner dala dárek fanouškům: Konečně je ukázala…

 
Chtěla udělat radost fanouškům, a konečně tak ukázala bujné poprsí v celé své kráse. Americká modelka Kylie Jenner (20) nikdy nezklame, ale tentokrát odhalila i bradavky. Pro V Magazine se nafotila v průhledných nočních košilkách.
24.09.2017 05:10 |

podobné články

Osobnosti: Kylie Jenner (97 článků)

Vánoční dárek lze vrátit i bez objektivní vady

 
Věnovali jste vašemu blízkému dárek a zjistili, že už má doma stejný? Nebo jste prostě špatně odhadli jeho vkus? Nevejde se do svetru, který jste mu koupili? Nebo jste mu objednali dárek přes internet, ale do slíbeného termínu nic nepřišlo?
31.12.2009 06:30 |

podobné články

Ježíšek zešílel: Vyfoťte nejnesmyslnější dárek!

 
Vánoce jsou sice už dávno za námi, někteří obdarovaní se však stále nemůžou vzpamatovat z šoku, co že to pod stromečkem našli! "Ježíšek snad musel zešílet!" říkali jste si také v duchu? Vyfoťte nám ten nejnesmyslnější dárek, který jste k letošním Vánocům dostali, a fotografii zašlete do redakce. Ten nejhloupější dárek odměníme!
26.12.2010 21:25 |

podobné články

Prezident Sarkozy veze z Prahy své dceři vánoční dárek - kolekci DVD s Krtečkem

 
Francouzský prezident Nicolas Sarkozy veze z Prahy vánoční dárek pro svou dceru Giulii, jde o DVD kolekci příběhů legendárního Krtečka. Podle informací francouzských novinářů ji dostal na francouzské ambasádě. Netajil se svým potěšením s tím, že to bude pro jeho dceru první dárek.
23.12.2011 18:30 |

podobné články

Osobnosti: Nicolas Sarkozy (299 článků)

Darek Bergmann by Yan Renelt

 
Rider: Darek BergmannFoto: Yan ReneltLokalita: Rumunsko - Balea LacModel: Canon 5DMKIIIShutter Speed: 1/3200 secAperture Value: f/6.3ISO Speed Ratings: 800Lens: EF 70-200mm f/2.8LFocal Length: 70.0 mm XL Darek Bergmann by Yan ReneltYan: Tenhle ...
12.05.2012 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Darek Bergmann (1 článek)