Článek

Recenze: Film Už je tady zas odkrývá, že Hitler dřímá v každém z nás

 
Filmová adaptace knižního bestselleru Už je tady zas děsí tím, jak i spořádaní lidé tolerují Hitlerovu demagogii.
09.03.2016 00:00 |

podobné články

Podobné články

Už je tady zas! Tentokrát na DVD. Hitler opět obchází Berlín

 
Adolf Hitler spadl z nebe, uviděl nešvary dnešní společnosti a rozhodl se dostat zase na vrchol. Tak se dá zjednodušit film „Už je tady zas“. Nutno ale říci, že si takovou stručnost nezaslouží.
30.08.2016 11:10 |

podobné články

Osobnosti: Adolf Hitler (566 článků)

Dřímá ve vás malý kluk? Víme, jak ho nechat vyřádit!

 
Snad každý dnes už dospělý muž chtěl být jako dítě aspoň jedním z toho. S léty se ale sny vytrácejí a my na ně pomalu zapomínáme. Nezapomínejte na svá dětská přání, a jestli ve vás ještě pořád dřímá malý kluk, nebojte se ho probudit – a klidně pěkně zhurta!
16.04.2013 00:05 |

podobné články

Babiš jako Hitler? Tak to sotva, Hitler uměl německy, vysmála se redaktorka Refleu

 
Redaktorka časopisu Reflex Tereza Stonišová se pozastavila nad slovy předsedy ODS Petra Fialy, podle kterého mluví ministr financí Andrej Babiš (ANO) jako Hitler. Podle Stonišové ale předseda ODS přeháněl, protože Adolf Hitler byl známý svou řečnickou schopností hypnotizovat dav a hlavně uměl mluvit německy. A jestli něco Babiš mimo jiné neumí, tak je to podle ní právě to mluvení.
11.10.2015 18:21 |

podobné články

Osobnosti: Adolf Hitler (566 článků) , Andrej Babiš (7812 článků) , Petr Fiala (956 článků)

Babiš jako Hitler? Tak to sotva, Hitler uměl německy, vysmála se redaktorka Reflexu

 
Redaktorka časopisu Reflex Tereza Stonišová se pozastavila nad slovy předsedy ODS Petra Fialy, podle kterého mluví ministr financí Andrej Babiš (ANO) jako Hitler. Podle Stonišové ale předseda ODS přeháněl, protože Adolf Hitler byl známý svou řečnickou schopností hypnotizovat dav a hlavně uměl mluvit německy. A jestli něco Babiš mimo jiné neumí, tak je to podle ní právě to mluvení.
11.10.2015 19:26 |

podobné články

Osobnosti: Adolf Hitler (566 článků) , Andrej Babiš (7812 článků) , Petr Fiala (956 článků)

Dienstbier je jako Hitler! Konvičkovci jsou jako Hitler! Rozhlas přinesl výbušnou debatu

 
Konvičkovci jsou jako Hitler! Jiří Dienstbier (ČSSD) je jako Hitler! Na vlnách Českého rozhlasu došlo k velmi živé debatě sociologa Petra Hampla z Bloku proti islámu a starosty Benešova nad Ploučnicí Filipem Ušákem (Koalice PRO Benešov).
02.05.2016 20:50 |

podobné články

RECENZE: Co by dnes dělal Hitler? Odpoví jedna z nejvtipnějších knih roku

 
V Česku bude mít kniha Timura Vermese Už je tady zas pravděpodobně značný ohlas, protože je hodně humorná a hodně česká či chcete-li středoevropská. Ani nepřekvapí, že německý autor je po otci poloviční Maďar. Hitler je sice jako komická postava používán často, ale takto ulítlý humor se v politicky korektním Německu pěstuje málo.
17.10.2013 14:50 |

podobné články

Ekonom od Havla Sedláček má strach. Evropu prý ovládla temná síla

 
Vlna nenávistné xenofobie, která se po Brexitu přelila Británií, znepokojila ekonoma a někdejšího poradce Václava Havla Tomáše Sedláčka. Sedláček tuto skutečnost připodobňuje temné síle, jež prý dřímá v každém z nás a které se nyní dostalo veřejného ventilu. I u nás máme podle jeho názoru takový ventil – nazývá se hnutí ANO ministra financí Andreje Babiše.
30.06.2016 08:20 |

podobné články

Osobnosti: Václav Havel (4388 článků) , Andrej Babiš (7812 článků) , Tomáš Sedláček (64 článků) , Tomáš Sedláček (120 článků)

Čtvrteční filmové premiéry: Adolf Hitler se probudí v současném Berlíně!

 
Knižní bestseller Už je tady zas se konečně dočkal filmového zpracování. Adolf Hitler, který nespáchal sebevraždu, ale pouze na několik desítek let usnul, se probudil v současném Berlíně. Jak se se situací popasuje? Komedie s dramatickými prvky už čeká, až na ni dorazíte do kin!
10.03.2016 12:00 |

podobné články

Osobnosti: Adolf Hitler (566 článků)

Recenze: Hitler v současném Německu aneb návod, jak ovládnout svět…

 
Děsivá fikce odhalující slabiny současné německé společnosti. Tak by šlo ve zkratce charakterizovat knihu Už je tady zas autora Timura Vermese, která sloužila jako předloha pro stejnojmenný film putující německými biografy. Není od věci si proto i po dvou letech od českého vydání knihu zhodnotit.
25.10.2015 11:40 |

podobné články

Sandra Bullock slibuje svou nahotu ve filmech!

 
Herečku Sandru Bullock (44) natolik ohromil úspěch nového filmu Návrh (Proposal), ve kterém se svlékla, že herečka slíbila, že odteď se bude objevovat nahá v každém dalším filmu! „Jestli bude pokladna jako teď, tak se v každém filmu svléknu! I když mi bude 70, všechno na mě bude viset a budu se objevovat jen náhodně ve filmu,“ řekla pro TV show GMTV. Film, ve kterém hrají taky Betty White a Ryan Reynolds, vydělal odhadem 34 milionů dolarů během tří dnů, kdy se dostal do kin. „Jen do toho! Přestavte si mě představit v 70-ti letech, jak se procházím nahá ve filmu? Zac Efron! Zac Efron dělá obrovský film a tam jsem já, v pozadí běžím nahá. Pořád tam a zpět, dokud si někdo nevšimne. Je vyprodáno a všichni mě chtějí v tom filmu vidět!“ říká Sandra Bullock. Herečka pak pokračuje a říká, že klíč k úspěchu vydělávajícího filmu není ve filmových zamlžených scénách o sexu, ale o tom být nahý a legrační. „Když jste bez oblečení a zkoušíte být sexy, nikdy nevyděláte tolik, jako když jste nazí a legrační,“ říká herečka. „A všimli jste si jak Will Ferrell svléká v každém filmu své kalhoty? Já to odteď budu dělat taky. Akční filmy – všude nahá.“
15.07.2009 08:40 |

podobné články

Osobnosti: Sandra Bullock (263 článků) , Ryan Reynolds (154 článků) , Zac Efron (146 článků) , Will Ferrell (30 článků) , Betty White (3 články)

Stalin chtěl válku stejně jako Hitler, ten byl jenom rychlejší. Rusko je pro nás větší hrozba než teroristé, ti odrostou. K výročí napadení SSSR hovoří poslanec Zlatuška

 
ROZHOVOR Stalin si přál válku stejně jako Hitler, říká politik, vysokoškolský pedagog a někdejší univerzitní rektor Jiří Zlatuška (ANO) při analýze historického výročí napadení bývalého Sovětského svazu nacistickým Německem. Dále pak k tomu ještě dodává: „Stalin trvale nabízel západním zemím jako podmínku svého spojenectví proti Hitlerovi faktickou okupaci východoevropských zemí v podobě nárazníkové zóny, což Francie i Anglie odmítaly přijmout. Přijalo to ovšem nacistické Německo, takže to sovětští komunisté udělali s ním. Hitler byl evidentně rychlejší než Stalin, i když ten pak střední a východní Evropu nakonec na nějakou dobu stejně dostal.“
23.06.2016 20:05 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Zlatuška (116 článků)

Senátor: Merkelová je hloupá ženská, má špinavý plán. Je jen otázka času, kdy se objeví nový Hitler. Zradili nás tehdy, zradí nás i teď

 
ROZHOVOR „Je jen otázkou času, než se objeví nový Hitler,“ varuje v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz senátor Jaromír Doubrava. Vyjádřil se k reakcím Evropy v souvislosti se 77. výročím obsazení Československa a vzniku protektorátu Čechy a Morava. „Dnes by nás hodili přes palubu také bez jakéhokoli uzardění. Přiznejme si, že už to vlastně udělali v souvislosti s migrační vlnou. Chtějí z nás udělat skládku muslimů.“ Doubrava zhodnotil i slovenské volby: „Volbou Kotleby vlastně lidé říkají, že v případě nutnosti je třeba migranty zastavit i zbraněmi.“
15.03.2016 07:05 |

podobné články

Adolf Hitler zuří: Michael Jackson mu už nezazpívá!

 
VIDEO: Hitem serveru youtube se stala scénka, ve které se Adolf Hitler dozvídá o smrti Michaela Jacksona. Jde o parodii na scénu ze slavného německého filmu Pád třetí říše. V originále se Hitler dozvídá, že Berlín je obklíčen Rudou armádou.
15.07.2009 15:10 |

podobné články

Osobnosti: Michael Jackson (1580 článků) , Adolf Hitler (566 článků) , Michael Jackson (592 článků) , Michael Jackson (592 článků)

Co dělal Hitler v Hollywoodu?

 
Tenhle název filmu rozhodně zaujme. Hitler v Hollywoodu (Hitler à Hollywood). I s tím pracuje ve svém fiktivním dokumentu, který uvede v hlavní soutěži MFF Karlovy Vary, Frédéric Sojcher, belgický filmový teoretik a dokumentarista.
24.06.2010 09:00 |

podobné články

V Indii otevřeli obchod s pánskou módou Hitler

 
Židovskou komunitu v západoindickém státě Gudžarát popudil nově otevřený obchod s pánskou módou, který se jmenuje Hitler. Majitel Radžíš Šáh ovšem tvrdí, že si urážlivého potenciálu jména rozhodně nebyl vědom; vybíral ho prý podle přezdívky, kterou dostal dědeček jeho obchodního partnera. A o tom, kdo byl Hitler, se dozvěděl až nedávno na internetu.
29.08.2012 18:40 |

podobné články

Mladý Ind si otevřel obchod se jménem Hitler a všem říká: A to byl kdo?

 
Židovská komunita v Indii se bouří! Místní podnikatel Rajesh Shah totiž svůj obchod s oblečením pojmenoval Hitler. Dušuje se přitom, že prý vůbec nevěděl, kdo Hitler byl, a dočetl se o něm, až když se vzedmula vlna pohoršení.
30.08.2012 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Rajesh Shah (1 článek)

Z toho se vám udělá zle! Lidské zrůdy brutálně zmrzačily kocoura, a to jen proto, že vypadal jak Hitler!

 
Některé lidské bytosti, by opravdu neměly mít právo na život. Obzvlášť když "ubližují bezbranným zvířatům nebo lidem":http://www.extra.cz/strasne-tito-dva-psi-zili-nekolik-let-zamceni-v-kleci-za-pohovkou. Tentokrát to odnesl nevinný kocour, kterého odporné zrůdy zmrzačily jenom proto, že "podle nich vypadal jako Hitler":http://www.extra.cz/obchodni-retezec-ma-problem-prodava-konvici-ktera-vypada-jako-adolf-hitler.
24.05.2014 20:20 |

podobné články

Hitler miloval fekál: Vzrušovalo ho, když na něj kálely ženy, tvrdí lékař

 
Nacistický diktátor Adolf Hitler byl nejen brutální zvíře, ale také pořádné prase. Podle doktora Waltera C. Langera, který o Hitlerovi sepsal tajný spis, který později proměnil v knihu, byl známý tyran koprofil. To znamená, že ho vzrušovaly výkaly. Hitler si měl libovat v tom, když po něm kálely ženy.
07.03.2016 19:25 |

podobné články

Osobnosti: Adolf Hitler (566 článků)

Hitler jako Ježíš. Mesiášský životopis si napsal on sám

 
Životopis Adolf Hitler: Jeho život a jeho projevy vyšel v roce 1923 a tehdy ještě málo známého německého politika představoval jako novodobého Ježíše, který zachrání Německo. Autorem měl být německý aristokrat Viktor von Körber. Ale podle britského historika Thomase Webera napsal dílo sám Hitler, což dokazuje, že tato nacistická zrůda trpěla od mládí mesiášským komplexem, který patří mezi psychopatické poruchy osobnosti.
11.10.2016 10:05 |

podobné články

Osobnosti: Adolf Hitler (566 článků) , Thomas Weber (1 článek)