Článek

RECENZE: Faithfullová neztratila drsně podmanivý chraplák

 
Marianne Faithfullová patří k nejoriginálnějším postavám na hudební scéně posledních dekád. Čtvrteční koncert k padesáti letům na scéně v pražské Arše to potvrdil, i když jí táhne na sedmý křížek a trpí zdravotními problémy.
30.10.2015 09:40 |

podobné články

Podobné články

RECENZE: Soulový chraplák Cocker bilancuje

 
Na trh přichází živé dvojalbum britského zpěváka Joa Cockera Fire It Up Live. Cocker, který se stal jedním ze symbolů Woodstocku a šesté dekády, nabízí průřez celou kariérou.
11.10.2013 17:00 |

podobné články

Recenze: Del Toro vyvolal duchy Purpurového vrchu a oslavuje romantickou lásku až za hrob

 
Mexický režisér Guillermo del Toro se ve svém novém filmu vrací k hororu, který je mu nejbližší a kterému rozumí. Purpurový vrch je vizuálně podmanivý, přesto není dechberoucí a za očekáváním zůstalo i duo ústředních herců Mia Wasikowska a Tom Hiddleston. Více v recenzi Jarmily Křenkové.
15.10.2015 10:01 |

podobné články

Osobnosti: Tom Hiddleston (40 článků) , Mia Wasikowska (5 článků)

Turnaj mistryň: Petra Kvitová ničí své soupeřky! Neztratila ani set!!

 
To mu se říká forma jako hrom. Česká tenistka Pera Kvitová (21) proletěla základní skupinou Turnaje mistryň jako uragán. Vyhrála všechny tři zápasy, a ještě k tomu neztratila ani set.
29.10.2011 12:05 |

podobné články

Osobnosti: Petra Kvitová (1451 článků)

Dáma, která nestárne! Představitelka Jessicy Fletcherové neztratila ani po osmdesátce svůj šarm

 
Možná vás to ani nepřekvapí, ale představitelka vášnivé spisovatelky detektivek Jesiccy Fletcherové Angela Lansbury  (86) je stále dáma k světu a neztratila nic ze svého pozitivního přístupu k životu, nakažlivého optimismu a šmrncu.  Angela je dcerou herečky Moyny MacGillové.  Díky své matce se pohybovala v zábavním průmyslu už od dětství, kdy začala s hereckou průpravou v londýnské škole Webber-Douglas School of Singing and Dramatic Art. Už v osmnácti letech v roce 1943 uzavřela sedmiletou smlouvu se společností MGM a hned její první filmová role ordinérní hospodyně Nancy Oliverové v psychologickém kriminálním dramatu Plynové lampy jí vynesla v roce 1944 nominaci na Oscara. Na svém kontě má za celý svůj bohatý herecký život řadu rolí a taky řadu divadelních a filmových cen. Získala například dva Zlaté glóby, další nominace na Oscara a několik divadelních cen Tony.
06.01.2012 06:20 |

podobné články

Osobnosti: Angela Lansbury (13 článků) , Angela Douglas (1 článek) , Tony Angelo (1 článek)

Půvab neztratila ani v téměř pětapadesáti: Takhle dnes vypadá hvězda pohádky Jak se budí princezny

 
Pamatujete na krásnou princeznu Růženku z pohádky Jak se budí princezny? Marie Horáková, po provdání Marka Míková (54), ani 36 let od natočení pohádky neztratila nic ze svého půvabu. „Lidé ve mně stále poznávají princeznu,“ přiznává žena, která se živí jako rockerka!
17.12.2013 06:00 |

podobné články

Osobnosti: Marie Horáková (6 článků) , Marie Míková (5 článků)

Před 6 lety byla 2. nejkrásnější dívkou Česka: Nádherná brunetka se neztratila, tímhle tělem vydělává v zahraničí

 
Krásná brunetka Tereza Budková byla v roce 2009 zvolena druhou nejkrásnější dívkou Česka, Českou Miss tehdy vyhrála Iveta Vítová. Ta na sebe tehdy strhla samozřejmě největší pozornost, nicméně Tereza se neztratila. Momentálně ji v Česku téměř nevídáme, má zavedenou práci v zahraničním modelingu.
16.03.2015 16:00 |

podobné články

Osobnosti: Tereza Budková (86 článků)

Herectví mi zakázal doktor, říká Létající Čestmír Lukáš Bech

 
Když zrovna nemá vousy, jako třeba v reklamě na pivo, diváci v něm podobu s Létajícím Čestmírem poznají. Jakmile promluví, je to už jisté. Charakteristický chraplák, jakým mluvil v oblíbeném seriálu před téměř třiceti lety, mu zůstal. A právě ten byl jednou z příčin, proč se dětská hvězda Lukáš Bech nestala hvězdou dospělou. Další články k tématu: VIDEO: Švejk umí maďarsky, z létajícího Čestmíra Němci udělali Ferdinanda
28.05.2009 11:05 |

podobné články

Osobnosti: Bára Nesvadbová (169 článků) , Lukáš Bech (4 články)

Chraplák Chris Rea ani příští rok nevynechá Prahu

 
Vynikající bluesový kytarista a osobitý zpěvák Chris Rea se opět vrací do české metropole, tentokrát aby propagoval svou novou kompilaci Still so Far to Go - The Best of Chris Rea. Jeho příznivci se sejdou v Kongresovém centru 1. února 2010.
11.09.2009 14:20 |

podobné články

Osobnosti: Chris Rea (13 článků) , Chris Rea (12 článků)

Woodstocký chraplák Joe Cockera zazní v Praze a Brně

 
Britský zpěvák Joe Cocker, pamětník Woodstocku a žijící legenda rockové hudby, přijede do Brna 7. října a do Prahy 18. listopadu. Jeho koncerty mají tu nejlepší pověst.
28.06.2010 16:15 |

podobné články

Osobnosti: Joe Cocker (19 článků)

Folk-rockový chraplák Ray

 
Ray LaMontage je neortodoxní americký folkař, který se tu a tam nechá zlákat i k odbočkám do rhytm and blues. Jeho čtvrtá deska God Willin' & the Creek Don' Rise nepřináší nic převratného, ale udržuje stabilní kvalitu.
31.08.2010 16:15 |

podobné články

Gunčíková ze SuperStar: Kluci se mě bojí!

 
Když se na pódiu objeví blonďatá kráska Gabriela Gunčíková (17) a zazpívá první tóny, člověku pokaždé okamžitě naskočí husí kůže. Její chraplák ve výškách spolu s vkusným výběrem písní nemá chybu. Není divu, že se dostala před původní favority letošního ročníku SuperStar a teď má podle sázkových kanceláří největší šance na výhru! A pro její fanoušky máme dobrou zprávu: Gábina je volná a na vzhledu chlapa jí moc nesejde…
18.04.2011 12:30 |

podobné články

Osobnosti: Gabriela Gunčíková (266 článků)

Chris Rea: chraplák se v únoru vrátí na místo činu

 
V ČR dobře známý britský kytarista a zpěvák Chris Rea se vrací do Prahy, 23. února 2012 vystoupí v Kongresovém centru.
22.06.2011 15:35 |

podobné články

Osobnosti: Chris Rea (13 článků) , Chris Rea (12 článků)

Hurikán Dalibor Janda: Fanynek byly stovky! A manželka chtěla rozvod

 
Říkal si Hurikán, kluk jako ty… To je verš jedné z nejznámějších písní Dalibora Jandy (58). Hit, díky němuž získal svého prvního Slavíka před 25 lety, nestárne ani po tak dlouhé době. Stejně tak nestárne Daliborův sexy chraplák. Kvůli němu se podlamovala kolena tisícům fanynek, které mu psaly stovky dopisů měsíčně a lezly do postele. O nich, o svých začátcích i o tom, jak je to dnes s jeho slávou, si povídal s Nedělním Bleskem.
22.01.2012 17:30 |

podobné články

Osobnosti: Dalibor Janda (162 článků)

Reportér Televizních novin Tomáš Kraus přišel o svůj pověstný chraplák. Musí na operaci!

 
Charismatický novácký reportér Tomáš Kraus, který v Televizních novinách pravidelně informuje o kulturních událostech, si během nedávného karlovarského filmového festivalu totálně oddělal svůj nenapodobitelný hlas. „Nemůžu vůbec mluvit. Mám velké problémy, musím na operaci,“ informoval nás sípavě do telefonu.
12.07.2012 14:45 |

podobné články

Osobnosti: Tomáš Kraus (85 článků) , Tomáš Kraus (85 článků)

V květnu O2 aréna zase uslyší chraplák Joe Cockera

 
Britský zpěvák Joe Cocker se opět ukáže v pražské O2 aréně. Jeho poslední koncert v Praze vyvolal nadšení. Fanoušci vášnivého rockového chrapláku si přijdou na své 19. května 2013.
24.10.2012 14:05 |

podobné články

Osobnosti: Joe Cocker (19 článků)

Veterán Cocker dodal slušné rockové album

 
S blížícím se koncem roku se zase přihlásil ke slovu Joe Cocker, zpěvák a živoucí legenda Woodstocku. Je dodnes oblíben pro svůj mimořádný chraplák a také pro to, co představuje - milovníky hudby šedesátých let ujišťuje podobně jako Mick Jagger, že ještě není všem dnům konec. Dokud Cocker stojí na pódiu, je dobře.
16.11.2012 13:35 |

podobné články

Osobnosti: Joe Cocker (19 článků) , Mick Jagger (230 článků)

Kdo z vás ji zná? Dcera Dalibora Jandy porazila ve Slavíkovi Rottrovou, Basikovou, Bartošovou a další matadorky

 
Zpěváka Dalibora Jandu  (60) a jeho typický chraplák zná snad úplně každý. Populární Hurikán letos oslavil šedesáté narozeniny a na nedostatek fanynek a fanoušků si rozhodně nemůže stěžovat.
27.11.2013 06:02 |

podobné články

Osobnosti: Dalibor Janda (162 článků)

Tohle je idol ženských srdcí? Charizmatický moderátor s pověstí Casanovy se změnil v nevzhlednou stvůru

 
A pak že krása je všechno! Známý reportér televize Prima, o němž poslední dobou kolují zvěsti, že se svou hlučnou erotickou partnerkou budí ze spánku sousedy (pravda je ale prý někde úplně jinde ), je už léta považován za idol ženských srdcí. A nemůže za to jen jeho chraplák, ale i obstojný zjev. Kvůli Halloweenu se Tomáš Kraus nechal namaskovat do podoby zkrvaveného monstra, jakéhosi uslintaného úchyla z parku. Líbí se vám?
03.11.2014 10:05 |

podobné články

Osobnosti: Tomáš Kraus (85 článků) , Tomáš Kraus (85 článků)

Nadsamec Dalibor Janda (61): Žhavé chvilky na záchodcích! S kterou si tam užíval?

 
Dnes již těžko odhadnout, co proslavilo zpěváka Dalibora Jandu víc - jeho nezaměnitelný chraplák nebo legendami opředené přerostlé mužství. Jak už to tak bývá, pravda leží někde uprostřed. Někomu udělal zpěvák radost písničkami, někdo jiný ocenil jeho další přednosti. A právě o tom povyprávěl Janda v TopStar magazínu.
02.12.2014 05:10 |

podobné články

Osobnosti: Dalibor Janda (162 článků)