Článek

Recenze: Erotická a šovinistická Druuna je komiks, který není pro ženy

 
Druuna není dostatečně bizarní, vtipná ani podvratná, aby byla něčím jiným než přehlídkou Serpieriho kreslířského mistrovství.
31.12.2015 09:45 |

podobné články

Podobné články

Porno pro ženy: odsuzovat nebo vyhledávat?

 
Porno pro ženy – existuje vůbec něco takového? Možná i vy paříte mezi lidi zastávající názor, že porno je jen mužská záležitost, která se žen absolutně netýká. Není to pravda. Ačkoli se drtivá většina z vás drží mylného předsudku, že se na porno dívají jen muži, nespočet něžného pohlaví tu a tam na nějakou podobně zaměřenou stránku zavítá a nalezne v ní stejné zalíbení. Pravdou je, že porno pro ženy není tak laciné a přehnané. V čem je tedy zakopaný pes? Je to velice jednoduché – muži se na porno dívají a nemají problém to otevřeně přiznat, zatímco ženy si čas od času nějaké video pustí, ale nepřiznají to. Jaké je tedy porno pro ženy a je třeba jej odsuzovat? Něžné, romantické i drsné – porno pro ženy má mnoho podob Erotická videa mohou mít mnoho podob. Zpravidla je to tak, že videa určená mužskému publiku, jsou drsnějšího rázu, obvykle taky nereálná a hodně přehnaná. Mužům se to zkrátka takhle líbí, tudíž není důvod, proč takové snímky netočit s železnou pravidelností a nezasypávat jimi web. I porno pro ženy může mít mnoho podob – od romantických scén plných něžnosti až po oblíbené sado-maso a drsnější okamžiky, které dokážou ženské smysl vzrušit na maximum. Inu jak se říká – proti gustu žádný dišputát.  Přirozená krása lidského těla V pornu nemusí jít vždycky jen o sex. Porno pro ženy je velice často soustředěno na přirozenou krásu lidského těla, kterou – co si budeme nalhávat – ženy umí ocenit mnohem více, nežli opačné pohlaví. Na internetu je volně ke shlédnutí nespočet snímků, které jsou založeny jen na erotickém požitku – nikoli na sexu – a to je právě to, co ženy často vyhledávají. I porno může být něžné a romantické.  Jen žena ví… Znáte pořekadlo „jen žena ví, jak ženě udělat dobře“ ? Pak věřte, že... Čtěte více Příspěvek Porno pro ženy: odsuzovat nebo vyhledávat? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
28.10.2015 07:40 |

podobné články

Nové knihy: O´Connor, Didierlaurent, Řehák, Faltejsek a Nový

 
O britské rockové scéně píše v románu Ir Joseph O´Connor, Francouz J. P. Didierlaurent zase o skoro zmarněném životě. Zdeněk Řehák o budoucnosti, kde jde o život. A o české architektonické avantgardě pojednává Otakar Nový. A nemůže chybět komiks, tentokrát legendární Druuna P. E. Serpieriho.
27.11.2015 07:10 |

podobné články

Líbání podle slunečního horoskopu: Čí polibky vás dostanou do extáze a jak umíte líbat vy?

 
Podrobné partnerské a erotické horoskopy "Berana":http://www.extra.cz/muz-ve-znameni-berana-s-jakymi-znamenimi-mu-to-klape-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop-ctete, "Beranky":http://www.extra.cz/zena-narozena-ve-znameni-berana-s-kterym-znamenim-ji-to-bude-klapat-a-jakemu-se-radeji-vyhnout-ctete-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop, "Býka":http://www.extra.cz/ctete-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop-pro-muze-narozeneho-ve-znameni-byka, "Býčice":http://www.extra.cz/zeny-narozene-ve-znameni-byka-zbystrete-tohle-je-vas-partnersky-a-eroticky-horoskop-jake-znameni-se-k-vam-hodi-a-ktere-urcite-nebrat, "Blížence":http://www.extra.cz/s-kym-ma-nejlepsi-sex-muz-narozeny-v-blizencich-vime-to-ctete-partnersky-a-eroticky-horoskop-pro-muze-blizence, "Blíženkyně":http://www.extra.cz/zena-narozena-ve-znameni-blizencu-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop-ctete, "Raka":http://www.extra.cz/partnersky-a-eroticky-horoskop-pro-muze-narozeneho-ve-znameni-raka-ctete, "Račice":http://www.extra.cz/zeny-ve-znameni-raka-tohle-byste-mely-vedet-partnersky-a-eroticky-horoskop-s-kym-vam-to-bude-klapat, "Lva":http://www.extra.cz/muz-narozeny-ve-znameni-lva-jak-vypada-jeho-partnersky-a-eroticky-horoskop, "Lvice":http://www.extra.cz/kdo-je-idealni-partner-pro-zenu-narozenou-ve-znameni-lva-ctete-jeji-partnersky-a-eroticky-horoskop, "muže Panny":http://www.extra.cz/muz-narozeny-ve-znameni-panny-s-jakymi-znamenimi-mu-to-bude-klapat-ctete-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop, "ženy Panny":http://www.extra.cz/jak-jsou-na-tom-s-laskou-zeny-narozene-ve-znameni-panny-ctete-partnersky-a-eroticky-horoskop, "muže Váhy":http://www.extra.cz/muz-narozeny-ve-znameni-vah-jaky-je-jeho-partnersky-a-eroticky-horoskop, "ženy Váhy":http://www.extra.cz/zeny-narozene-ve-vahach-ctete-jak-vypada-vas-partnersky-a-eroticky-horoskop, "Štíra":http://www.extra.cz/muz-narozeny-ve-znameni-stira-s-jakymi-znamenimi-mu-to-klape-ctete-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop, "Štírky":http://www.extra.cz/zeny-ve-znameni-stira-zbystrete-tohle-je-vas-partnersky-a-eroticky-horoskop-s-kym-to-zajiskri-a-koho-radsi-nebrat, "Střelce":http://www.extra.cz/muz-narozeny-ve-znameni-strelce-jak-vypada-jeho-partnersky-a-eroticky-horoskop-ctete, "Střelkyně":http://www.extra.cz/zeny-narozene-ve-strelci-tohle-byste-mely-vedet-partnersky-a-eroticky-horoskop-s-jakym-znamenim-vam-to-bude-klapat, "Kozoroha":http://www.extra.cz/ctete-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop-pro-muze-narozeneho-ve-znameni-kozoroha-kdo-se-k-nemu-hodi, "Kozorožky":http://www.extra.cz/zena-narozena-ve-znameni-kozoroha-co-prozrazuje-jeji-partnersky-a-eroticky-horoskop-vime-to, "Vodnáře":http://www.extra.cz/s-kym-ma-nejlepsi-sex-muz-ve-znameni-vodnare-prectete-si-jeho-partnersky-a-eroticky-horoskop, "Vodnářky":http://www.extra.cz/kdo-je-idealni-partner-pro-zenu-narozenou-ve-vodnari-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop-ctete, "muže Ryby":http://www.extra.cz/muz-narozeny-ve-znameni-ryb-ctete-jak-vypada-jeho-partnersky-a-eroticky-horoskop a "ženy Ryby":http://www.extra.cz/jak-jsou-na-tom-s-laskou-zeny-narozene-v-rybach-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop-ctete již z našeho astrologického seriálu znáte. Dnes se podíváme na to, jak jsou na tom jednotlivá znamení zvěrokruhu s líbáním.
18.12.2013 10:56 |

podobné články

Kája Saudek komiks Muriel a andělé neprodal, tvrdí jeho rodina

 
Kája Saudek prý komiks Muriel a andělé, zabavený v pátek policií, nikdy neprodal, nedaroval ani nedal do zástavy. Policie zabavila komiks na základě trestního oznámení v pražském Topičově salonu, kde mělo být dílo vystaveno a za několik dní vydraženo.
09.02.2014 16:10 |

podobné články

Osobnosti: Karel Saudek (111 článků)

VIDEO: Umělý zadek umí twerkovat, prodává se jako erotická pomůcka

 
Zpěvačka Miley Cyrusová tancem zvaným twerking spustila lavinu. Ženy na celém světě začaly natřásat pozadí a vznikly dokonce kurzy tohoto sexy vrtění. Na světě je i nová erotická pomůcka.
16.07.2015 11:31 |

podobné články

Erotická masáž "na vlastní oči". VIDEO + NÁVOD

 
Může to být součást erotické předehry nebo třeba jen příjemné zpestření večera. Erotická masáž byla námětem jednoho z pořadů Peříčko, který vysílala televize Nova.
03.08.2009 06:10 |

podobné články

Darkness 2 se mění před očima, přibyla erotická scéna

 
MCV si všimlo zvláštní anomálie, jakou je dvojí ohodnocení brutální akce The Darkness 2 ze strany australských cenzorů. Jak následně upřesnil mluvčí 2K Games, došlo k němu kvůli tomu, že do hry za poslední půlrok přibyla jedna erotická scéna. K (pro maminky :) již tak znepokojujícím označením jako "hororové momenty, násilí, krev a nadávky" tak nyní přibyla...
11.01.2012 13:20 |

podobné články

Erotická masáž. Jak na ni?

 
Neříkejte, že by vás erotická masáž nelákala... I proto bývá oblíbeným příjemným zpestřením v podobě sexuální předehry, ale může být i...
13.05.2009 16:15 |

podobné články

3D erotická komedie Sex

 
Rekordy návštěvnosti v Hongkongu láme první 3D erotická komedie Sex & Zen: Extreme Ecstasy, která v kasovních ziscích porazila dokonce i hollywoodský hit režiséra Jamese Camerona Avatar!
21.04.2011 16:05 |

podobné články

Osobnosti: James Cameron (172 článků)

Nejžhavější erotická scéna českého filmu: Takhle se točil divoký sex v Kajínkovi!

 
V dalším dílu seriálu eXtra.cz se podíváme na zřejmě tu nejžhavější scénu, která se v českých filmech objevila. Dlouhou dobu se spekulovalo, jak se erotická scéna ve filmu Petra Jákla Kajínek točila. Byla jen hraná, nebo do ní šli oba herci naostro?
18.06.2015 20:47 |

podobné články

Osobnosti: Petr Jákl (189 článků)

Tipy na zážitkové dárky pro ženy

 
Nejen pro muže je vymyšlení dárku pro ženu nadlidským úkolem, i ženy si mnohdy musí hodně namáhat hlavu, chtějí-li potěšit a zároveň překvapit svou nejlepší kamarádku, sestru nebo maminku. Ačkoli se říká, že ženu potěší jakýkoli dárek, ne všichni se chceme neustále upínat ke klasice v podobě kosmetického balíčku, kvalitního a drahého parfému nebo slušivého kousku oblečení. Právě proto jsme pro vás našli zajímavé tipy na zážitkové dárky pro ženy, se kterými v žádném případě neurazíte! Darovat zážitek je daleko více, nežli soška na poličku, hadřík do skříně nebo čokoládová bonboniéra, po které se ve chvilce zhřešení jenom zapráší. Zážitek už vám nikdy nikdo nevezme a právě z toho důvodu jsou zážitkové dárky pro ženy ideální volbou v případě, kdy chcete darovat něco neobvyklého a především něco, na co se skutečně nezapomíná! Zážitkové dárky pro ženy, aneb na co vsadit horkou kartu? Chcete potěšit svou maminku a darovat jí k narozeninám něco opravdu netradičního? Přemýšlíte nad originálním dárkem pro nejlepší kamarádku? Či snad chcete zaskočit svou sestru, o které je známo, že je pro každou špatnost? Pak se i vy můžete nechat inspirovat našimi tipy na zážitkové dárky pro ženy, s nimiž jednoduše nelze šlápnout vedle! Jaké je to být modelkou ve světle fotoaparátu? Fotografie jsou jedinečnou příležitostí, díky které může být každá žena skutečně krásná a co víc – být v této kráse zvěčněná! Možná máte ve svém okolí někoho, kdo tajně závidí modelkám a přál by si stát se jednou z nich alespoň na jediné odpoledne. My říkáme – a proč ne?! Díky zážitku v podobě profesionálního focení se do kůže modelky může vžít úplně každý. Zážitkový dárek zahrnuje líčení, úpravu účesu i výběr oblečení, po kterém následuje hodina profesionálního focení buď v exteriéru nebo v interiéru. Na výběr je focení aktů, glamour, fashion nebo jejich velmi zajímavá... Čtěte více Příspěvek Tipy na zážitkové dárky pro ženy pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
27.08.2016 17:35 |

podobné články

Naše vláda je šovinistická, tvrdí „kotelnice“ Jílková

 
„Kdybyste věnoval více prostředků do prevence domácího násilí, ušetřil byste 1, 3 miliardy korun státnímu rozpočtu,“ vzkázala ministru práce a sociálních věcí Jaromíru Drábkovi (TOP09) „pekelná kotelnice“ Michaela Jílková. Ta tentokrát nesmažila ani nedusila politiky, ale naopak, moderovala konferenci „Kolik stojí domácí násilí?“. Servítky vůči vládě si ale už tradičně nebrala. „Jestlipak víte, že domácí násilí je hlavní příčinou smrti u žen, mezi 16 a 44 lety věku?, zlobí se na vládní garnituru.
02.10.2012 21:20 |

podobné články

Osobnosti: Michaela Jílková (422 článků) , Jaromír Drábek (1070 článků)

„Kotelnice“ Jílková k domácímu násilí: Vinu má i naše šovinistická vláda

 
„Kdybyste věnoval více prostředků do prevence domácího násilí, ušetřil byste 1, 3 miliardy korun státnímu rozpočtu,“ vzkázala ministru práce a sociálních věcí Jaromíru Drábkovi (TOP09) „pekelná kotelnice“ Michaela Jílková. Ta tentokrát nesmažila ani nedusila politiky, ale naopak, moderovala konferenci „Kolik stojí domácí násilí?“. Servítky vůči vládě si ale už tradičně nebrala. „Jestlipak víte, že domácí násilí je hlavní příčinou smrti u žen, mezi 16 a 44 lety věku?, zlobí se na vládní garnituru.
02.10.2012 21:25 |

podobné články

Osobnosti: Michaela Jílková (422 článků) , Jaromír Drábek (1070 článků)

Muž narozený ve znamení Ryb: Čtěte, jak vypadá jeho partnerský a erotický horoskop!

 
V našem seriálu o partnerských vztazích mezi znameními nám už chybí probrat pouze Ryby. Erotické horoskopy "Berana":http://www.extra.cz/muz-ve-znameni-berana-s-jakymi-znamenimi-mu-to-klape-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop-ctete, "Beranky":http://www.extra.cz/zena-narozena-ve-znameni-berana-s-kterym-znamenim-ji-to-bude-klapat-a-jakemu-se-radeji-vyhnout-ctete-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop, "Býka":http://www.extra.cz/ctete-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop-pro-muze-narozeneho-ve-znameni-byka, "Býčice":http://www.extra.cz/zeny-narozene-ve-znameni-byka-zbystrete-tohle-je-vas-partnersky-a-eroticky-horoskop-jake-znameni-se-k-vam-hodi-a-ktere-urcite-nebrat, "Blížence":http://www.extra.cz/s-kym-ma-nejlepsi-sex-muz-narozeny-v-blizencich-vime-to-ctete-partnersky-a-eroticky-horoskop-pro-muze-blizence, "Blíženkyně":http://www.extra.cz/zena-narozena-ve-znameni-blizencu-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop-ctete, "Raka":http://www.extra.cz/partnersky-a-eroticky-horoskop-pro-muze-narozeneho-ve-znameni-raka-ctete, "Račice":http://www.extra.cz/zeny-ve-znameni-raka-tohle-byste-mely-vedet-partnersky-a-eroticky-horoskop-s-kym-vam-to-bude-klapat, "Lva":http://www.extra.cz/muz-narozeny-ve-znameni-lva-jak-vypada-jeho-partnersky-a-eroticky-horoskop, "Lvice":http://www.extra.cz/kdo-je-idealni-partner-pro-zenu-narozenou-ve-znameni-lva-ctete-jeji-partnersky-a-eroticky-horoskop, "muže Panny":http://www.extra.cz/muz-narozeny-ve-znameni-panny-s-jakymi-znamenimi-mu-to-bude-klapat-ctete-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop, "ženy Panny":http://www.extra.cz/jak-jsou-na-tom-s-laskou-zeny-narozene-ve-znameni-panny-ctete-partnersky-a-eroticky-horoskop, "muže Váhy":http://www.extra.cz/muz-narozeny-ve-znameni-vah-jaky-je-jeho-partnersky-a-eroticky-horoskop, "ženy Váhy":http://www.extra.cz/zeny-narozene-ve-vahach-ctete-jak-vypada-vas-partnersky-a-eroticky-horoskop, "Štíra":http://www.extra.cz/muz-narozeny-ve-znameni-stira-s-jakymi-znamenimi-mu-to-klape-ctete-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop, "Štírky":http://www.extra.cz/zeny-ve-znameni-stira-zbystrete-tohle-je-vas-partnersky-a-eroticky-horoskop-s-kym-to-zajiskri-a-koho-radsi-nebrat, "Střelce":http://www.extra.cz/muz-narozeny-ve-znameni-strelce-jak-vypada-jeho-partnersky-a-eroticky-horoskop-ctete, "Střelkyně":http://www.extra.cz/zeny-narozene-ve-strelci-tohle-byste-mely-vedet-partnersky-a-eroticky-horoskop-s-jakym-znamenim-vam-to-bude-klapat, "Kozoroha":http://www.extra.cz/ctete-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop-pro-muze-narozeneho-ve-znameni-kozoroha-kdo-se-k-nemu-hodi, "Kozorožky":http://www.extra.cz/zena-narozena-ve-znameni-kozoroha-co-prozrazuje-jeji-partnersky-a-eroticky-horoskop-vime-to, "Vodnáře":http://www.extra.cz/s-kym-ma-nejlepsi-sex-muz-ve-znameni-vodnare-prectete-si-jeho-partnersky-a-eroticky-horoskop a "Vodnářky":http://www.extra.cz/kdo-je-idealni-partner-pro-zenu-narozenou-ve-vodnari-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop-ctete již znáte. Dneska si proklepneme muže narozeného v Rybách.
29.10.2013 11:25 |

podobné články

Jaké jsou ženy po třicítce?

 
Žena je stvoření pro drtivou většinu mužů těžko pochopitelné a v mnoha ohledech hodně složité. Ne nadarmo se proto říká, že muži ženám mnohdy nerozumí a mají problém se v nich vyznat. Jenže pozor – často nevědomě netápou pouze muži, i samotné ženy kolikrát narazí. Jedním z nejdůležitějších milníků v životě ženy jsou třicáté narozeniny, o kterých se říká, že jsou odrazovým můstkem do nejlepších a nejatraktivnějších let v životě každé ženy. Proč se tedy my samy někdy ptáme, jaké jsou ženy po třicítce? Jaké jsou ženy po třicítce? Jaké mají sny a plány? Co je těší a z čeho naopak mají strach? Jaké obavy je sužují a co jim v životě dělá radost? Ať už jste si svých třicet svíček na dortu již sfoukla, nebo vás tento milník teprve čeká, pojďte si přečíst náš dnešní článek, který je tak trochu branou do života třicátnic. Jaké jsou ženy po třicítce? Říká se, že je každá žena jiná. Máme jiné záliby, jiné životní cíle, často se lišíme i v preferencích, které upřednostňujeme. Přesto je ale dokázané, že většinu žen okolo třicítky několik věcí spojuje. Jaké věci to jsou? To vám prozradí následující řádky! Zklamání z neúspěchů Jakmile na dortu sfoukneme třicet svíček, najednou nám hlavou začnou vířit věci, které jsme chtěli stihnout, ale z nějakého důvodu jsme tak neučinili. Ať už je to manželství nebo třeba povýšení v práci – po třicítce máme pocit, že teď už to půjde jen z kopce a nadáváme samy sobě, že jsme svůj život nevzali dříve do svých rukou a nevydali se po cestičce, kterou jsme si nalajnovali. Strach ze stárnutí Každá žena chce být krásná a vypadat dobře za jakékoli situace. Jakmile dovršíte věku třiceti let, je naprosto logické, že vám vaše tělo najednou začne dávat najevo, že už vám není dvacet. Kolem očí... Čtěte více Příspěvek Jaké jsou ženy po třicítce? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
08.12.2016 07:45 |

podobné články

Recenze: Nebuď jak gádžo, říkali mu… Černobílý komiks odhaluje pohnutý osud mladého Roma

 
Narození v sociálně slabé romské rodině v pohraničí, dětství i dospívání strávené po dětských domovech s minimálním zájmem rodičů… Kdyby si Michal (nyní 28) začal stěžovat, hned tak by nepřestal. Místo toho vystudoval vysokou školu. Jeho příběh vypráví komiks Nebuď jak gádžo. Tuto větu prý doma chlapci říkali, když si stěžoval.
11.03.2017 17:55 |

podobné články

25. září - Mezinárodní den komixu. Naruto i Čtyřlístek slaví...

 
Milujete komiksy? Strávili jste dětství nad příběhy Čtyřlístku a Rychlých šípů? Pokud se teď, v dospělosti, za svou vášeň pro komiks takt trochu stydíte, rozhodně nemusíte! Komiks stále žije. A zdaleka není jen zábavou pro děti. Podívejte se na stálice zářící na komiksovém nebi i na super novinky.
25.09.2015 06:15 |

podobné články

Jak jsou na tom s láskou ženy narozené v Rybách? Podrobný partnerský a erotický horoskop, čtete!

 
A jdeme do finále. "Beran":http://www.extra.cz/muz-ve-znameni-berana-s-jakymi-znamenimi-mu-to-klape-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop-ctete, "Beranka":http://www.extra.cz/zena-narozena-ve-znameni-berana-s-kterym-znamenim-ji-to-bude-klapat-a-jakemu-se-radeji-vyhnout-ctete-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop, "Býk":http://www.extra.cz/ctete-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop-pro-muze-narozeneho-ve-znameni-byka, "Býčice":http://www.extra.cz/zeny-narozene-ve-znameni-byka-zbystrete-tohle-je-vas-partnersky-a-eroticky-horoskop-jake-znameni-se-k-vam-hodi-a-ktere-urcite-nebrat, "Blíženec":http://www.extra.cz/s-kym-ma-nejlepsi-sex-muz-narozeny-v-blizencich-vime-to-ctete-partnersky-a-eroticky-horoskop-pro-muze-blizence, "Blíženkyně":http://www.extra.cz/zena-narozena-ve-znameni-blizencu-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop-ctete, "Rak":http://www.extra.cz/partnersky-a-eroticky-horoskop-pro-muze-narozeneho-ve-znameni-raka-ctete, "Račice":http://www.extra.cz/zeny-ve-znameni-raka-tohle-byste-mely-vedet-partnersky-a-eroticky-horoskop-s-kym-vam-to-bude-klapat, "Lev":http://www.extra.cz/muz-narozeny-ve-znameni-lva-jak-vypada-jeho-partnersky-a-eroticky-horoskop, "Lvice":http://www.extra.cz/kdo-je-idealni-partner-pro-zenu-narozenou-ve-znameni-lva-ctete-jeji-partnersky-a-eroticky-horoskop, "muž Panna":http://www.extra.cz/muz-narozeny-ve-znameni-panny-s-jakymi-znamenimi-mu-to-bude-klapat-ctete-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop, "žena Panna":http://www.extra.cz/jak-jsou-na-tom-s-laskou-zeny-narozene-ve-znameni-panny-ctete-partnersky-a-eroticky-horoskop, "muž Váha":http://www.extra.cz/muz-narozeny-ve-znameni-vah-jaky-je-jeho-partnersky-a-eroticky-horoskop, "žena Váha":http://www.extra.cz/zeny-narozene-ve-vahach-ctete-jak-vypada-vas-partnersky-a-eroticky-horoskop, "Štír":http://www.extra.cz/muz-narozeny-ve-znameni-stira-s-jakymi-znamenimi-mu-to-klape-ctete-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop, "Štírka":http://www.extra.cz/zeny-ve-znameni-stira-zbystrete-tohle-je-vas-partnersky-a-eroticky-horoskop-s-kym-to-zajiskri-a-koho-radsi-nebrat, "Střelec":http://www.extra.cz/muz-narozeny-ve-znameni-strelce-jak-vypada-jeho-partnersky-a-eroticky-horoskop-ctete, "Střelkyně":http://www.extra.cz/zeny-narozene-ve-strelci-tohle-byste-mely-vedet-partnersky-a-eroticky-horoskop-s-jakym-znamenim-vam-to-bude-klapat, "Kozoroh":http://www.extra.cz/ctete-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop-pro-muze-narozeneho-ve-znameni-kozoroha-kdo-se-k-nemu-hodi, "Kozorožka":http://www.extra.cz/zena-narozena-ve-znameni-kozoroha-co-prozrazuje-jeji-partnersky-a-eroticky-horoskop-vime-to, "Vodnář":http://www.extra.cz/s-kym-ma-nejlepsi-sex-muz-ve-znameni-vodnare-prectete-si-jeho-partnersky-a-eroticky-horoskop, "Vodnářka":http://www.extra.cz/kdo-je-idealni-partner-pro-zenu-narozenou-ve-vodnari-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop-ctete a "muž Ryba":http://www.extra.cz/muz-narozeny-ve-znameni-ryb-ctete-jak-vypada-jeho-partnersky-a-eroticky-horoskop jsou již probraní. V posledním díle našeho astrologického seriálu se podíváme na ženu narozenou ve znamení Ryb.
30.10.2013 10:35 |

podobné články

Žena narozená ve znamení Kozoroha: Co prozrazuje její partnerský a erotický horoskop? Víme to!

 
Náš seriál o partnerských vztazích podle zvěrokruhu pokračuje horoskopem ženy ve znamení Kozoroha. "Berana":http://www.extra.cz/muz-ve-znameni-berana-s-jakymi-znamenimi-mu-to-klape-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop-ctete, "Beranku":http://www.extra.cz/zena-narozena-ve-znameni-berana-s-kterym-znamenim-ji-to-bude-klapat-a-jakemu-se-radeji-vyhnout-ctete-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop, "Býka":http://www.extra.cz/ctete-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop-pro-muze-narozeneho-ve-znameni-byka, "Býčici":http://www.extra.cz/zeny-narozene-ve-znameni-byka-zbystrete-tohle-je-vas-partnersky-a-eroticky-horoskop-jake-znameni-se-k-vam-hodi-a-ktere-urcite-nebrat, "Blížence":http://www.extra.cz/s-kym-ma-nejlepsi-sex-muz-narozeny-v-blizencich-vime-to-ctete-partnersky-a-eroticky-horoskop-pro-muze-blizence, "Blíženkyni":http://www.extra.cz/zena-narozena-ve-znameni-blizencu-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop-ctete, "Raka":http://www.extra.cz/partnersky-a-eroticky-horoskop-pro-muze-narozeneho-ve-znameni-raka-ctete, "Račici":http://www.extra.cz/zeny-ve-znameni-raka-tohle-byste-mely-vedet-partnersky-a-eroticky-horoskop-s-kym-vam-to-bude-klapat, "Lva":http://www.extra.cz/muz-narozeny-ve-znameni-lva-jak-vypada-jeho-partnersky-a-eroticky-horoskop, "Lvici":http://www.extra.cz/kdo-je-idealni-partner-pro-zenu-narozenou-ve-znameni-lva-ctete-jeji-partnersky-a-eroticky-horoskop, "muže Pannu":http://www.extra.cz/muz-narozeny-ve-znameni-panny-s-jakymi-znamenimi-mu-to-bude-klapat-ctete-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop, "ženu Pannu":http://www.extra.cz/jak-jsou-na-tom-s-laskou-zeny-narozene-ve-znameni-panny-ctete-partnersky-a-eroticky-horoskop, "muže Váhu":http://www.extra.cz/muz-narozeny-ve-znameni-vah-jaky-je-jeho-partnersky-a-eroticky-horoskop, "ženu Váhu":http://www.extra.cz/zeny-narozene-ve-vahach-ctete-jak-vypada-vas-partnersky-a-eroticky-horoskop, "Štíra":http://www.extra.cz/muz-narozeny-ve-znameni-stira-s-jakymi-znamenimi-mu-to-klape-ctete-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop, "Štírku":http://www.extra.cz/zeny-ve-znameni-stira-zbystrete-tohle-je-vas-partnersky-a-eroticky-horoskop-s-kym-to-zajiskri-a-koho-radsi-nebrat, "Střelce":http://www.extra.cz/muz-narozeny-ve-znameni-strelce-jak-vypada-jeho-partnersky-a-eroticky-horoskop-ctete, "Střelkyni":http://www.extra.cz/zeny-narozene-ve-strelci-tohle-byste-mely-vedet-partnersky-a-eroticky-horoskop-s-jakym-znamenim-vam-to-bude-klapat a "Kozoroha":http://www.extra.cz/ctete-podrobny-partnersky-a-eroticky-horoskop-pro-muze-narozeneho-ve-znameni-kozoroha-kdo-se-k-nemu-hodi jsme si už proklepli.
18.10.2013 09:10 |

podobné články