Článek

RECENZE: Epydemye s lehkostí i důrazem připomíná hrdiny

 
Zpěvačka Radůza vydala nedávno album Marathon – příběh běžce. Zabývala se na něm „slavnými“ válkami v historii lidstva a prokázala, že monotematická díla mají své kouzlo a mohou být dobře zpracována. Tím spíš, když se k nim přidá bonus v podobě povídek.
16.07.2015 16:01 |

podobné články

Podobné články

Epydemye: I tato doba je nakloněna hrdinům

 
Jednou z nejzajímavějších nahrávek první poloviny letošního roku je bezesporu třetí album českobudějovické folkové skupiny Epydemye. Jmenuje se Kotlina a spojují ho příběhy novodobých hrdinů Československa. Formace Epydemye, kterou tvoří zpěvačka a kontrabasistka Lucie Vlasáková a zpěváci a kytaristé Jan Přeslička a Mirek Vlasák, hodně koncertuje a získává další nové fanoušky a ctitele. Na otázky Práva odpověděl Mirek Vlasák.
26.07.2015 07:05 |

podobné články

Osobnosti: Jan Vlasák (13 článků) , Jan Vlasák (16 článků)

Nová alba: Years & Years, Owl City, Epydemye

 
Mezi novými alby najdeme prvotinu britských Years & Years, pátou kolekci amerického projektu Owl City i povedené album naší folkrockové Epydemye. Zajímavá je i nahrávka dvojice VR/Nobody či německé zpěvačky Leny.
15.07.2015 08:36 |

podobné články

Český rozhlas: Epydemye vystoupí v rozhlase s koncertem pro Kotlinu

 
Ve středu 2. března zazní v Českém rozhlase České Budějovice písně z nového alba Kotlina jihočeské folkové kapely Epydemye. Kromě stálých členů kapely vystoupí vynikající hudební hosté Josef Štěpánek (kytara) a David Landštof (bicí). Koncert pro Kotlinu se rozezní ze Studiového sálu v ulici U Tří lvů 1 ve 20 hodin.
26.02.2016 18:45 |

podobné články

ČRo České Budějovice: Houpací kůň přiveze ke Třem lvům kapely Rendez-fou a Epydemye

 
Ve středu 9. listopadu se už posedmé přestěhuje Houpací kůň ke Třem lvům. Ve studiovém sále Českého rozhlasu České Budějovice vystoupí vítězná kapela ze stejnojmenné přehlídky nadějných písničkářů i skupin, která je součástí festivalu Okolo Třeboně. Letos to bude pozoruhodné seskupení z Jihlavy s francouzským názvem Rendez-fou. Jako host vystoupí oblíbená skupina Epydemye.
08.11.2016 10:55 |

podobné články

Asa spojuje pop a world music s nádhernou lehkostí

 
Africká zpěvačka Asa, která si vybojovala velký respekt v západní Evropě a ani u nás už není neznámá (v Praze odehrála vynikající koncert v roce 2008), s nádhernou lehkostí spojuje pop a world music. Právě dotočila albovou novinku Beautiful Imperfection.
20.11.2010 21:20 |

podobné články

Fetišisté mají druhé Vánoce: Emma Smetana rozprodává podprsenky!

 
"Na moderátorku Televizních novin":http://www.extra.cz/8-outfitu-emmy-smetana-sympaticka-kraska-se-obleka-s-lehkosti-francouzske-elegance na Nově "Emmu Smetanu":http://www.extra.cz/tema/emma-smetana (26) se hodně dobře kouká a tahle krasavice, "která hovoří pěti cizími jazyky":http://www.extra.cz/8-outfitu-emmy-smetana-sympaticka-kraska-se-obleka-s-lehkosti-francouzske-elegance, teď vytasila něco ze svého soukromého arzenálu.
23.05.2014 21:55 |

podobné články

Osobnosti: Emma Smetana (375 článků)

Konečně: Děti opouští počítačové hry! Víte, jak se hraje na hrdiny bez počítače?

 
Patříte mezi rodiče, kteří usilovně přemýšlí o tom, jak dostat svoji ratolest od počítače ven na čerstvý vzduch? Víme proč je to tak těžké. Dětí milují počítačové hry, kde si mohou hrát na hrdiny. V letošním roce ale konečně přichází čas, kdy si děti začínají hrát na hrdiny i bez počítače.
01.05.2013 18:10 |

podobné články

Wabi Daněk s Ďáblovým stádem vystoupí v Českém rozhlase České Budějovice

 
Wabi Daněk se po letech vrací do Českého rozhlasu České Budějovice, navíc posilněn kapelou Ďáblovo stádo, vynikajícím hráčem na foukací harmoniku Ondřejem Konrádem a jihočeskou folkovou kapelou Epydemye.
05.11.2015 09:21 |

podobné články

Recenze: Dungeon Siege III je hra na hrdiny i pro začátečníky

 
Hry na hrdiny (RPG) jsou mezi hráči oblíbené proto, že si v nich můžete zahrát za rytíře, mágy i další fantasy postavy. Jejich sílu a schopnosti lze navíc za získané zkušenosti z bojů a plnění úkolů neustále vylepšovat. Dungeon Siege III se vydal cestou několika zjednodušení, a tak je vhodný i pro méně zkušené hráče.
11.07.2011 07:10 |

podobné články

Recenze: Předělávka Sedmi statečných rezignuje na western, z pistolníků dělá akční hrdiny

 
Předělávka westernové klasiky představuje tým pistolníků skoro jako akční hrdiny z komiksového filmu.
22.09.2016 07:55 |

podobné články

Recenze: Předělávka Sedmi statečných rezignuje na western, z pistolníků dělá akční hrdiny

 
Předělávka westernové klasiky představuje tým pistolníků skoro jako akční hrdiny z komiksového filmu.
22.09.2016 12:55 |

podobné články

Recenze: Předělávka Sedmi statečných rezignuje na western, z pistolníků dělá akční hrdiny

 
Předělávka westernové klasiky představuje tým pistolníků skoro jako akční hrdiny z komiksového filmu.
22.09.2016 18:00 |

podobné články

Recenze: Předělávka Sedmi statečných rezignuje na western, z pistolníků dělá akční hrdiny

 
Předělávka westernové klasiky představuje tým pistolníků skoro jako akční hrdiny z komiksového filmu.
22.09.2016 23:05 |

podobné články

Recenze: Předělávka Sedmi statečných rezignuje na western, z pistolníků dělá akční hrdiny

 
Předělávka westernové klasiky představuje tým pistolníků skoro jako akční hrdiny z komiksového filmu.
23.09.2016 04:05 |

podobné články

Recenze: Předělávka Sedmi statečných rezignuje na western, z pistolníků dělá akční hrdiny

 
Předělávka westernové klasiky představuje tým pistolníků skoro jako akční hrdiny z komiksového filmu.
23.09.2016 09:05 |

podobné články

Recenze: Předělávka Sedmi statečných rezignuje na western, z pistolníků dělá akční hrdiny

 
Předělávka westernové klasiky představuje tým pistolníků skoro jako akční hrdiny z komiksového filmu.
23.09.2016 14:05 |

podobné články

Recenze: Předělávka Sedmi statečných rezignuje na western, z pistolníků dělá akční hrdiny

 
Předělávka westernové klasiky představuje tým pistolníků skoro jako akční hrdiny z komiksového filmu.
23.09.2016 19:05 |

podobné články

Recenze: Předělávka Sedmi statečných rezignuje na western, z pistolníků dělá akční hrdiny

 
Předělávka westernové klasiky představuje tým pistolníků skoro jako akční hrdiny z komiksového filmu.
24.09.2016 00:10 |

podobné články

Recenze: Předělávka Sedmi statečných rezignuje na western, z pistolníků dělá akční hrdiny

 
Předělávka westernové klasiky představuje tým pistolníků skoro jako akční hrdiny z komiksového filmu.
24.09.2016 05:15 |

podobné články