Článek

RECENZE: Epydemye s lehkostí i důrazem připomíná hrdiny

 
Zpěvačka Radůza vydala nedávno album Marathon – příběh běžce. Zabývala se na něm „slavnými“ válkami v historii lidstva a prokázala, že monotematická díla mají své kouzlo a mohou být dobře zpracována. Tím spíš, když se k nim přidá bonus v podobě povídek.
16.07.2015 16:01 |

podobné články

Podobné články

Epydemye: I tato doba je nakloněna hrdinům

 
Jednou z nejzajímavějších nahrávek první poloviny letošního roku je bezesporu třetí album českobudějovické folkové skupiny Epydemye. Jmenuje se Kotlina a spojují ho příběhy novodobých hrdinů Československa. Formace Epydemye, kterou tvoří zpěvačka a kontrabasistka Lucie Vlasáková a zpěváci a kytaristé Jan Přeslička a Mirek Vlasák, hodně koncertuje a získává další nové fanoušky a ctitele. Na otázky Práva odpověděl Mirek Vlasák.
26.07.2015 07:05 |

podobné články

Osobnosti: Jan Vlasák (17 článků) , Jan Vlasák (20 článků)

Nová alba: Years & Years, Owl City, Epydemye

 
Mezi novými alby najdeme prvotinu britských Years & Years, pátou kolekci amerického projektu Owl City i povedené album naší folkrockové Epydemye. Zajímavá je i nahrávka dvojice VR/Nobody či německé zpěvačky Leny.
15.07.2015 08:36 |

podobné články

Český rozhlas: Epydemye vystoupí v rozhlase s koncertem pro Kotlinu

 
Ve středu 2. března zazní v Českém rozhlase České Budějovice písně z nového alba Kotlina jihočeské folkové kapely Epydemye. Kromě stálých členů kapely vystoupí vynikající hudební hosté Josef Štěpánek (kytara) a David Landštof (bicí). Koncert pro Kotlinu se rozezní ze Studiového sálu v ulici U Tří lvů 1 ve 20 hodin.
26.02.2016 18:45 |

podobné články

ČRo České Budějovice: Houpací kůň přiveze ke Třem lvům kapely Rendez-fou a Epydemye

 
Ve středu 9. listopadu se už posedmé přestěhuje Houpací kůň ke Třem lvům. Ve studiovém sále Českého rozhlasu České Budějovice vystoupí vítězná kapela ze stejnojmenné přehlídky nadějných písničkářů i skupin, která je součástí festivalu Okolo Třeboně. Letos to bude pozoruhodné seskupení z Jihlavy s francouzským názvem Rendez-fou. Jako host vystoupí oblíbená skupina Epydemye.
08.11.2016 10:55 |

podobné články

Asa spojuje pop a world music s nádhernou lehkostí

 
Africká zpěvačka Asa, která si vybojovala velký respekt v západní Evropě a ani u nás už není neznámá (v Praze odehrála vynikající koncert v roce 2008), s nádhernou lehkostí spojuje pop a world music. Právě dotočila albovou novinku Beautiful Imperfection.
20.11.2010 21:20 |

podobné články

Fetišisté mají druhé Vánoce: Emma Smetana rozprodává podprsenky!

 
"Na moderátorku Televizních novin":http://www.extra.cz/8-outfitu-emmy-smetana-sympaticka-kraska-se-obleka-s-lehkosti-francouzske-elegance na Nově "Emmu Smetanu":http://www.extra.cz/tema/emma-smetana (26) se hodně dobře kouká a tahle krasavice, "která hovoří pěti cizími jazyky":http://www.extra.cz/8-outfitu-emmy-smetana-sympaticka-kraska-se-obleka-s-lehkosti-francouzske-elegance, teď vytasila něco ze svého soukromého arzenálu.
23.05.2014 21:55 |

podobné články

Osobnosti: Emma Smetana (420 článků)

Našlapujte s lehkostí: Jaké boty na sport či na výlety?

 
Hezké počasí a sluneční paprsky vás vylákají ven si užít pořádnou dávku čerstvého vzduchu. A proč krásného počasí nevyužít a nedopřát si parádní výlety či kapku sportu v přírodě? Nejenže se skvěle pobavíte, ale také uděláte něco pro sebe. Po dlouhé zimě potřebujeme zatuhlé klouby pořádně rozpohybovat. Poradíme vám, co obout! Dlouhé procházky Na dlouhé procházky je třeba si pořídit takové boty, které budou pohodlné a zároveň kvalitní, abyste ani po třiceti kilometrech necítili nerovnosti a kameny. Boty by vás také měly chránit před mokrem, ale zároveň dýchat. Nejlepším řešením mohou být outdoorové boty, které jsou přímo vyrobeny na zdolání velkých túr. Tip: Nezapomeňte vybrat i vhodnou obuv pro vaše malé ratolesti, protože pro ně je vůbec kvalitní obuv důležitá z hlediska vývoje jejich chodidel. Sportování v horkých dnech Chystáte-li si venku dát pořádně do těla, je i zde zapotřebí při koupi bot nepodceňovat kvalitu. Protože jenom v kvalitní sportovní obuvi bude mít vaše sportovní snažení ten nejlepší efekt. Navíc tak budete mít i jistotu, že si neničíte klouby případnými dopady na povrch. Zároveň by boty měly být lehké, neměly by vás dřít. S vhodně vybranými botami se vám bude cvičit s radostí! Boty nejen do přírody Rádi běháte a už se těšíte, jak v teplých dnech vyrazíte na svůj první jarní běh? Poradíme vám, jaké si vybrat ty nejlepší běžecké boty. Pokud sháníte boty, se kterými se dá běhat jak v přírodě, tak na asfaltu, je zapotřebí se zaměřit na pár důležitých tipů: Spodek by měl mít pružnou membránu Vrchní část by měla obsahovat hustou síťovinu Podrážka by měla být v nejzatěžovanějších místech odpružená Tip: Osvědčenou kvalitní běžeckou obuv nabízí značky – Adidas, Reebok či ASICS. A jakou obuv byste doporučili vy? Příspěvek Našlapujte s lehkostí: Jaké boty na sport či na výlety? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
20.04.2017 17:30 |

podobné články

Konečně: Děti opouští počítačové hry! Víte, jak se hraje na hrdiny bez počítače?

 
Patříte mezi rodiče, kteří usilovně přemýšlí o tom, jak dostat svoji ratolest od počítače ven na čerstvý vzduch? Víme proč je to tak těžké. Dětí milují počítačové hry, kde si mohou hrát na hrdiny. V letošním roce ale konečně přichází čas, kdy si děti začínají hrát na hrdiny i bez počítače.
01.05.2013 18:10 |

podobné články

Wabi Daněk s Ďáblovým stádem vystoupí v Českém rozhlase České Budějovice

 
Wabi Daněk se po letech vrací do Českého rozhlasu České Budějovice, navíc posilněn kapelou Ďáblovo stádo, vynikajícím hráčem na foukací harmoniku Ondřejem Konrádem a jihočeskou folkovou kapelou Epydemye.
05.11.2015 09:21 |

podobné články

Recenze: Dungeon Siege III je hra na hrdiny i pro začátečníky

 
Hry na hrdiny (RPG) jsou mezi hráči oblíbené proto, že si v nich můžete zahrát za rytíře, mágy i další fantasy postavy. Jejich sílu a schopnosti lze navíc za získané zkušenosti z bojů a plnění úkolů neustále vylepšovat. Dungeon Siege III se vydal cestou několika zjednodušení, a tak je vhodný i pro méně zkušené hráče.
11.07.2011 07:10 |

podobné články

Recenze: Předělávka Sedmi statečných rezignuje na western, z pistolníků dělá akční hrdiny

 
Předělávka westernové klasiky představuje tým pistolníků skoro jako akční hrdiny z komiksového filmu.
22.09.2016 07:55 |

podobné články

Recenze: Předělávka Sedmi statečných rezignuje na western, z pistolníků dělá akční hrdiny

 
Předělávka westernové klasiky představuje tým pistolníků skoro jako akční hrdiny z komiksového filmu.
22.09.2016 12:55 |

podobné články

Recenze: Předělávka Sedmi statečných rezignuje na western, z pistolníků dělá akční hrdiny

 
Předělávka westernové klasiky představuje tým pistolníků skoro jako akční hrdiny z komiksového filmu.
22.09.2016 18:00 |

podobné články

Recenze: Předělávka Sedmi statečných rezignuje na western, z pistolníků dělá akční hrdiny

 
Předělávka westernové klasiky představuje tým pistolníků skoro jako akční hrdiny z komiksového filmu.
22.09.2016 23:05 |

podobné články

Recenze: Předělávka Sedmi statečných rezignuje na western, z pistolníků dělá akční hrdiny

 
Předělávka westernové klasiky představuje tým pistolníků skoro jako akční hrdiny z komiksového filmu.
23.09.2016 04:05 |

podobné články

Recenze: Předělávka Sedmi statečných rezignuje na western, z pistolníků dělá akční hrdiny

 
Předělávka westernové klasiky představuje tým pistolníků skoro jako akční hrdiny z komiksového filmu.
23.09.2016 09:05 |

podobné články

Recenze: Předělávka Sedmi statečných rezignuje na western, z pistolníků dělá akční hrdiny

 
Předělávka westernové klasiky představuje tým pistolníků skoro jako akční hrdiny z komiksového filmu.
23.09.2016 14:05 |

podobné články

Recenze: Předělávka Sedmi statečných rezignuje na western, z pistolníků dělá akční hrdiny

 
Předělávka westernové klasiky představuje tým pistolníků skoro jako akční hrdiny z komiksového filmu.
23.09.2016 19:05 |

podobné články

Recenze: Předělávka Sedmi statečných rezignuje na western, z pistolníků dělá akční hrdiny

 
Předělávka westernové klasiky představuje tým pistolníků skoro jako akční hrdiny z komiksového filmu.
24.09.2016 00:10 |

podobné články