Článek

Recenze: Elton John nové album natočil s dotekem lehké ruky 70. let

 
Písně na novém albu britského zpěváka a klavíristy Eltona Johna nemají společného jmenovatele, jen silného protagonistu.
24.02.2016 06:45 |

podobné články

Osobnosti: Elton John (445 článků) , John Elton (77 článků)
Podobné články

Elton John chce, aby ho ve filmu hrál Justin Timberlake

 
Čtyřiašedesátiletý Elton John pracuje na svém životopisném filmu a rád by v hlavní roli viděl zpěváka Justina Timberlakea. Ten si hudebníka zahrál už v roce 2001 ve videoklipu This Train Don't Stop There Anymore, kde vystupuje coby mladý Elton John. Další články k tématu: Elton John a David Furnish jsou první gayové nominovaní na otce roku Elton John pošle syna na testy, chce vědět, kdo je jeho otcem Elton John s dítětem je pro Arkansas příliš kontroverzní, jeho fotku zakryli Nebudu ho rozmazlovat, říká o výchově syna Elton John Elton John se konečně dočkal dítěte, porodila mu ho náhradní matka Elton John chystá muzikál o gayovi, který onemocní AIDS
03.01.2012 09:30 |

podobné články

Osobnosti: Justin Timberlake (248 článků) , Elton John (445 článků) , David Furnish (88 článků)

Elton John si připadal ve 40 na děti starý, teď toho lituje

 
Sir Elton John se v otcovství našel. S přítelem Davidem Furnishem vychovávají dva malé syny a jsou šťastní. Jediné, čeho slavný muzikant lituje, je, že je neměl dřív. Po čtyřicítce si prý na ně připadal starý. Po šedesátce si to ale rozmyslel. Další články k tématu: Elton John kvůli zdraví odložil část turné, pražský koncert však bude Elton John za druhého syna zaplatil o sto tisíc víc než za první dítě Elton John stěhuje rodinu do nového domu. Podívejte se, kde budou žít Elton John a David Furnish jsou první gayové nominovaní na otce roku Elton John s dítětem je pro Arkansas příliš kontroverzní, jeho fotku zakryli Nebudu ho rozmazlovat, říká o výchově syna Elton John Elton John se konečně dočkal dítěte, porodila mu ho náhradní matka
04.09.2013 11:35 |

podobné články

Osobnosti: Elton John (445 článků) , David Furnish (88 článků)

Elton John chce další dítě, s partnerem na tom začnou dělat v létě

 
Pětašedesátiletý Elton John a jeho o čtrnáct let mladší partner David Furnish jsou rodiči syna Zacharyho. Toho jim v roce 2010 porodila náhradní matka. Pár se netají tím, že pokud to bude možné, ještě letos by chtěli synovi pořídit sourozence. Další články k tématu: Elton John stěhuje rodinu do nového domu. Podívejte se, kde budou žít Elton John a David Furnish jsou první gayové nominovaní na otce roku Elton John s dítětem je pro Arkansas příliš kontroverzní, jeho fotku zakryli Nebudu ho rozmazlovat, říká o výchově syna Elton John Elton John se konečně dočkal dítěte, porodila mu ho náhradní matka
16.07.2012 11:15 |

podobné články

Osobnosti: Elton John (445 článků) , David Furnish (88 článků)

Elton John s partnerem budou mít druhé dítě

 
Pětašedesátiletý Elton John se svým padesátiletým partnerem Davidem Furnishem rozšíří příští rok svou rodinu o dalšího potomka. Náhradní matka, která jim porodila syna Zacharyho, je opět těhotná. Její identitu ale pořád tají. Další články k tématu: Elton John chce další dítě, s partnerem na tom začnou dělat v létě Elton John stěhuje rodinu do nového domu. Podívejte se, kde budou žít Elton John a David Furnish jsou první gayové nominovaní na otce roku
13.11.2012 09:35 |

podobné články

Osobnosti: Elton John (445 článků) , David Furnish (88 článků)

Elton John za druhého syna zaplatil o sto tisíc víc než za první dítě

 
Hudebníka Eltona Johna vyšlo narození druhého syna Elijaha v přepočtu na 624 tisíc korun. S manželem Davidem Furnishem přitom za prvorozeného Zacharyho zaplatili o sto tisíc méně. Kdyby chtěli ještě třetí dítě, bylo by zase dražší. Další články k tématu: Druhý syn Eltona Johna a Davida Furnishe se jmenuje Elijah Elton John si prý nechal porodit druhé dítě, O’Donnellová adoptovala dceru Elton John stěhuje rodinu do nového domu. Podívejte se, kde budou žít Elton John a David Furnish jsou první gayové nominovaní na otce roku Nebudu ho rozmazlovat, říká o výchově syna Elton John
25.01.2013 11:16 |

podobné články

Osobnosti: Elton John (445 článků) , David Furnish (88 článků)

Elton John vydá v únoru desku a pracoval s Lady Gaga

 
Britský zpěvák, skladatel a hudebník Elton John vydá 5. února nové album Wonderful Crazy Night. Produkci nahrávky mají na starosti on a americký producent a skladatel T Bone Burnett. Na desce spolupracovali i Davey Johnstone (kytara), Matt Bissonette (baskytara), Kim Bullard (klávesy), Nigel Olsson (bicí), Ray Cooper a John Mahon (oba perkuse). Texty písní napsal Bernie Taupinem, se kterým Elton John spolupracuje už téměř padesát let.
03.02.2016 09:00 |

podobné články

Osobnosti: Elton John (445 článků) , John Mahon (1 článek) , Ray Cooper (1 článek) , Lady Gaga (1264 článků) , John Elton (77 článků) , Matt Johnston (1 článek) , Kim Kim (1033 článků) , Nigel Bullard (1 článek) , Kim Ray (1 článek) , Kim Ray (1 článek)

Elton John se znovu obul do Madonny: Je to pouťová striptérka

 
Nenávist mezi hudebními legendami Eltonem Johnem a Madonnou pokračuje. Poté, co se popové královně vysmíval Elton John před Super Bowlem a jeho partner po Zlatých glóbech, je tu další slovní útok. Hudebník se nevybíravě vyjádřil o jejím turné a prohlásil, že by měla skončit. Další články k tématu: Elton John o Madonně: Doufám, že na Super Bowlu zvládne playback Partner Eltona Johna: Madonnin Zlatý glóbus je výsměch těmto cenám RECENZE: Madonnin královský trůn se klepe, podřezává si ho sama Madonnin sexy zadek z videoklipu je ve skutečnosti povislé pozadí
06.08.2012 11:20 |

podobné články

Osobnosti: Madonna (950 článků) , Elton John (445 článků)

Elton John se stal největší gay ikonou všech dob

 
Britský zpěvák Elton John se pyšní nejen titulem sir, ale nově také označením největší gay ikona všech dob. V prováděném průzkumu hlasovalo přes pět tisíc gayů z celého světa a zpěvák dokonce předběhl i slavného Freddieho Mercuryho. Elton John se mezi prvními v devadesátých letech otevřeně přihlásil ke své homosexualitě.
11.12.2009 10:50 |

podobné články

Osobnosti: Freddie Mercury (164 článků) , Elton John (445 článků)

Elton John chce adoptovat sirotka

 
Zdá se, že britský skladatel, sir Elton John půjde ve stopách hollywoodských hvězd, jako jsou Madonna nebo Angelina Jolie. Rozhodl si vzít do péče opuštěného chlapce. Slavný zpěvák a skladatel Elton John již nějakou dobu se svým partnerem Davidem Furnishem navštěvuje dětské domovy jako součást práce pro AIDS Foundation. Tam si také oblíbili ukrajinského sirotka, kterého si [...]
18.09.2009 07:35 |

podobné články

Osobnosti: Angelina Jolie (1909 článků) , Madonna (950 článků) , Elton John (445 článků) , David Furnish (88 článků)

Synové Eltona Johna mají hvězdnou kmotru Lady Gaga

 
Zpěvačka Lady Gaga se už před dvěma lety stala kmotrou prvního syna Eltona Johna. Zpěvák nyní přiznal, že jeho kolegyně je tak skvělá, že ji s partnerem Davidem Furnishem požádali, aby byla i u křtu druhého syna. Další články k tématu: Elton John za druhého syna zaplatil o sto tisíc víc než za první dítě Elton John si prý nechal porodit druhé dítě, O’Donnellová adoptovala dceru Elton John stěhuje rodinu do nového domu. Podívejte se, kde budou žít
26.04.2013 11:20 |

podobné články

Osobnosti: Elton John (445 článků) , David Furnish (88 článků) , Lady Gaga (1264 článků)

Tohle si za rámeček nedá: Elton John vydal 500 slov proti Putinově fobii z gayů!

 
Elton John vyzval ruského prezidenta Vladimira Putina k přímé konfrontaci. Zesměšnil jeho tvrzení, že má mezi gayi přátele a označil ho za homofobního propagandistu. Britský zpěvák vydal osobní veřejné prohlášení médiím a světu mající pět set slov, v němž zpochybňuje také Putinovo prohlášení, že si váží homosexuálních celebrit jako je právě Elton John.
30.01.2014 11:10 |

podobné články

Osobnosti: Vladimir Putin (2654 článků) , Elton John (445 článků)

POTVRZENO: Elton John se oženil! První fotky z obřadu!

 
Americký zpěvák Lance Bass a jeho slavnější britský kolega Elton John se rozhodli vstoupit do letošní zimy jako manželé svých životních partnerů. Mladší Lance si vzal svého snoubence Michaela Turchina v sobotu večer v Los Angeles, Elton John si partnera Davida Furnishe vzal první zimní den v neděli 21. prosince ve Windsoru.
22.12.2014 16:00 |

podobné články

Osobnosti: Elton John (445 článků) , David Furnish (88 článků) , Lance Bass (8 článků)

Elton John vsadil na syrovost, nové album točil s T Bone Burnettem

 
Nedlouho po albu The Union, jež natočil se starým kamarádem Leonem Russellem, se zpěvák Elton John přihlásil s další nahrávkou. Pomáhal mu s ní producent T Bone Burnett a bude mít velmi prostý zvuk.
18.03.2012 14:15 |

podobné články

Osobnosti: Elton John (445 článků) , Leon Russell (2 články)

Elton John vystoupil v Praze. Představil nové album, ale zahrál i staré hity

 
Britský popový zpěvák Elton John ve středu zazpíval v zaplněné pražské O2 areně, kde představil své aktuální album The Diving Board a zejména největší hity své dlouholeté kariéry. Své vystoupení šestašedesátiletý umělec zahájil skladbou Funeral for a Friend/Love Lies Bleeding z alba Goodbye Yellow Brick Road. 
16.12.2013 13:20 |

podobné články

Osobnosti: Elton John (445 článků)

RECENZE: Elton John ovanut Amerikou

 
Perfekcionista Elton John nechal své fanoušky dlouho v nejistotě. Nové album ohlásil už loni, ale dlouho jej dokončoval. Od léta 2012 změnil dvakrát jeho název i datum vydání. Nakonec vyšlo v pátek jako The Diving Board a přineslo patnáct kompozic, mezi nimiž jsou tři instrumentálky.
11.09.2013 08:40 |

podobné články

Osobnosti: Elton John (445 článků)

Britský zpěvák a hudebník Elton John: Halové písně nemusí být komplikované

 
Elton John vydal v pátek album Wonderful Crazy Night. Při práci na nových písních svému dlouholetému spolupracovníkovi a spoluautorovi písní Berniemu Taupinovi kladl na srdce, že si přeje natočit radostnou desku. V rozhovoru, který Právu dala k dispozici společnost Universal Music, své dvaatřicáté album představuje.
11.02.2016 13:05 |

podobné články

Osobnosti: Elton John (445 článků) , John Elton (77 článků)

Elton John: Vyléčil jsem Eminema z drogové závislosti

 
Homofobního rappera Eminema z drogové závislosti vyléčil homosexuál Elton John . Problémistu britská hudební legenda drží od narkotik už rok a půl. Přitom podle expertů byl Eminem téměř na pokraji smrti. „Já jsem mu posledních osmnáct měsíců pomáhal a teď se mu daří skvěle,“ přiznal Elton pro BBC Radio 5.
03.01.2010 16:50 |

podobné články

Osobnosti: Eminem (91 článků) , Elton John (445 článků)

Elton John: Vyléčil jsem Eminema z drogové závislosti

 
Homofobního rappera Eminema z drogové závislosti vyléčil homosexuál Elton John. Problémistu drží britská hudební legenda od narkotik už rok a půl. Přitom podle expertů byl Eminem téměř na pokraji smrti. „Já jsem mu posledních osmnáct měsíců pomáhal a teď se mu daří skvěle,“ přiznal Elton pro BBC Radio 5.
04.01.2010 06:30 |

podobné články

Osobnosti: Eminem (91 článků) , Elton John (445 článků)

Elton John: Vyléčil jsem Eminema z drogové závislosti

 
Homofobního rappera Eminema z drogové závislosti vyléčil homosexuál Elton John . Problémistu britská hudební legenda drží od narkotik už rok a půl. Přitom podle expertů byl Eminem téměř na pokraji smrti. „Já jsem mu posledních osmnáct měsíců pomáhal a teď se mu daří skvěle,“ přiznal Elton pro BBC Radio 5.
04.01.2010 11:00 |

podobné články

Osobnosti: Eminem (91 článků) , Elton John (445 článků)