Článek

RECENZE: Ellie Gouldingová přijela, zazpívala a odjela

 
Britská zpěvačka Ellie Gouldingová skládala v sobotu večer v pražské O2 areně reparát. V dubnu 2013 koncertovala v české metropoli v klubu SaSaZu a ti, kteří tam byli, si jistě vzpomínají na to, že skoro nic neslyšeli.
31.01.2016 07:25 |

podobné články

Podobné články

Sziget: Krásná Ellie Gouldingová působila chladným dojmem, čeští Mydy Rabycad roztančili

 
Čtvrteční program festivalu Sziget servíroval jako hlavní hvězdu sličnou zpěvačku řady hitů Ellie Gouldingová. Bohužel koncert nenaplnil zdaleka očekávání a Ellie působila chladným, uspávajícím dojmem. Sziget však nabízí denně spoustu koncertů, a tak i ve čtvrtek se bylo na co dívat a co poslouchat.
14.08.2015 16:35 |

podobné články

Osobnosti: Ellie Goulding (33 článků)

Ellie Gouldingová zpívala hezky, ale nebyla slyšet

 
Britská zpěvačka Ellie Gouldingová koncertovala v neděli večer v Praze poprvé. V rámci svého evropského turné k loňskému albu Halcyon přijela do klubu SaSaZu a měla vyprodáno. Dobrá pověst zpěvačky a autorky písniček, která byla v anketě BBC Of Sound pasována na objev roku 2010, slibovala kvalitní zážitek.
22.04.2013 10:05 |

podobné články

RECENZE: Ellie Gouldingová s popem tratí

 
Těžko odhadnout, proč se britská zpěvačka Ellie Gouldingová rozhodla nahrát nové album neoddiskutovatelně popové až taneční.
07.11.2015 12:45 |

podobné články

Ellie Gouldingová: O lásce píšu, i když jí nerozumím

 
Před svým nedělním pražským koncertem odpověděla britská zpěvačka Ellie Gouldingová na několik otázek Práva.
23.04.2013 14:25 |

podobné články

Ellie Gouldingová nahrála píseň pro Padesát odstínů šedi

 
Osmadvacetiletá britská zpěvačka Ellie Gouldingová, která se loni poprvé představila také v Praze, nahrála písničku pro film Padesát odstínů šedi. Skladba se jmenuje Love Me Like You Do a publikována byla ve středu například na serveru YouTube.com.
10.01.2015 10:32 |

podobné články

Ellie Gouldingová se v lednu vrátí do Prahy

 
Britská zpěvačka Ellie Gouldingová se vrátí do Prahy. 30. ledna 2016 bude vystupovat v O2 areně. Oznámila to pořádající agentura Fource Entertainment. Vstupenky v cenových relacích od 990 do 1390 Kč budou v prodeji od 25. září.
18.09.2015 10:51 |

podobné články

Ellie Gouldingová vydá album a zazpívá v Praze

 
Anglická zpěvačka Ellie Gouldingová oznámila, že její třetí studiová deska ponese název Delirium a vyjde 6. listopadu. Společnost Fource Entertainment současně informovala, že se 30. ledna 2016 zpěvačka představí v pražské O2 areně.
27.09.2015 07:00 |

podobné články

Hvězdou roku 2010 bude Ellie, věští BBC

 
V tradičním novoročním žebříčku budoucích hvězd BBC letos vítězí zpěvačka Ellie Gouldingová, která hraje alternativní future-folk našlehaný elektronickými zvuky.
10.01.2010 14:45 |

podobné články

Zasněná blondýnka Ellie Gouldingová poprvé zazpívá v Praze

 
Právě se chystá jedna z větších událostí roku 2013 - Ellie je totiž aktuálně velkou britskou pop-hvězdou a v rámci svého evropského turné poprvé navštíví pražské SaSaZu 21. dubna.
15.11.2012 11:25 |

podobné články

Zemřela Miss Ellie - nejošklivější pes na světě

 
USA zemřela Miss Ellie, nikoli však Ellie Ewingová z pověstného seriálu Dallas, ale fenka, která v loňském roce vybojovala v americké Petalumě titul nejošklivější pes na světě.
04.06.2010 10:45 |

podobné články

Veterán David Bowie se stal britským zpěvákem roku

 
Veterán David Bowie ve středu získal titul britský zpěvák roku při vyhlašování cen Brit Awards. Nejlepší zpěvačkou se stala Ellie Gouldingová. Ocenění pro skupinu roku si odnesli Arctic Monkeys, kteří vyhráli i kategorii nejlepší album. Londýnský galavečer čtyřiatřicátého ročníku prestižních ocenění ozdobilo vystoupení řady hudebních hvězd včetně americké zpěvačky Beyoncé.
20.02.2014 06:20 |

podobné články

Osobnosti: David Bowie (196 článků)

Brit Awards ovládl veterán David Bowie (67)

 
David Bowie dnes získal titul britský zpěvák roku při vyhlašování cen Brit Awards. Nejlepší zpěvačkou se stala Ellie Gouldingová. Ocenění pro skupinu roku si odnesli Arctic Monkeys, kteří vyhráli i kategorii nejlepší album. Londýnský galavečer čtyřiatřicátého ročníku prestižních ocenění ozdobilo vystoupení řady hudebních hvězd včetně americké zpěvačky Beyoncé.
20.02.2014 12:55 |

podobné články

Osobnosti: David Bowie (196 článků)

Recenze: Ellie Goulding si zkusila taneční popové album. Chybí mu nápady i emoce

 
Písničky ze třetího alba zpěvačky Ellie Goulding možná na koncertě dav roztančí, ale cestou domů si je zpívat bude jen málokdo.
24.11.2015 12:40 |

podobné články

Osobnosti: Ellie Goulding (33 článků)

Zazpívala a umřela: Holčičce (5) splnili poslední přání

 
Malá Angličanka Bethany (5) umírala šťastná. Zemřela na rakovinu pouhé dva dny poté, co zazpívala před svým idolem Simonem Cowelem, porotcem pěvecké soutěže Britain’s Got Talent, jejíž obdoba Česko Slovensko má talent poběží na podzim i u nás. Zazpívala ukolébavku a usnula navždy...
10.06.2010 05:15 |

podobné články

Susan Boyle se splnil sen, zazpívala papeži

 
Britské amatérské pěvecké hvězdě Susan Boyle se splnil sen, když zazpívala papeži. Během mše, kterou sloužil v Glasgowě v první den své oficiální návštěvy v Británii, mu zazpívala píseň I Dreamed a Dream z muzikálu Les Misérables, se kterou loni prorazila v soutěži britských talentů.
17.09.2010 09:05 |

podobné články

Osobnosti: Susan Boyle (293 článků)

Ellie (5) bez rukou i nohou běhá jako o život!

 
VIDEO: On je považován za nejrychlejšího muže planety bez nohou. Oscar ´Blade Runner´ Pistorius (22) drží světový rekord v závodech na 100, 200 a 400 metrů. Pětiletá Ellie Challis, která má své bionické nohy pouhý měsíc, ho vyzvala na 15metrový »sprintík« na atletické dráze a kupodivu vyhrála.
20.05.2009 05:05 |

podobné články

Osobnosti: Oscar Pistorius (143 článků)

Ellie (5) bez končetin okradl vlastní strýc!

 
Její příběh dojal celou Británii. Ellie May Challis (5) po zápalu mozkových blan museli lékaři amputovat ruce i nohy. Lidé z celé země darovali peníze, aby jí pomohli.
01.12.2009 11:35 |

podobné články

Miss Ellie z Dallasu podlehla rakovině plic

 
Kariéru začala na divadelních prknech. Světový úspěch jí však přinesla až role milující a starostlivé matky a manželky, pro kterou byla rodina na prvním místě. Americká herečka Barbara Bel Geddes (†82), která v Dallasu ztvárnila postavu Miss Ellie, zemřela v roce 2005 na rakovinu plic.
22.03.2010 05:15 |

podobné články

To muselo bolet: Zpěvačka Ellie Goulding nebezpečně spadla z vozítka Segway

 
Úspěšná britská zpěvačka Ellie Goulding (24) si chtěla s přáteli užít trochu legrace a na pláži v Miami si půjčili elektrická vozítka Segway. Nevinná projížďka ale málem skončila pořádným neštěstím.
20.06.2011 09:30 |

podobné články

Osobnosti: Ellie Goulding (33 článků)