Článek

Recenze: Editors převyprávěli vyprodané Roxy své sny. Skvělou desku stvrdili výborným koncertem

 
Editors dodrželi jednoduchou rovnici, tedy „nová deska = koncert v Praze“. I tentokrát šlo o sugestivní hru kontrastů, emocí a světel.
10.12.2015 13:20 |

podobné články

Podobné články

Editors: Při nahrávání jsme se dívali na oceán

 
Britská rocková kapela Editors je u nás oblíbená. Již 9. prosince proto opět dorazí do Prahy, kde v klubu Roxy představí své říjnové album In Dream. O jeho vzniku Právo hovořilo s Russellem Leetchem, který hraje na baskytaru a syntezátor.
08.12.2015 08:50 |

podobné články

Editors: V Británii se hudba točí příliš rychle

 
Baskytarista britské kapely Editors Russell Leetch poskytl před nedělním koncertem v pražském Lucerna Music Baru Právu rozhovor.
05.10.2013 13:45 |

podobné články

Vyprodaný Grape Festival zažil svůj nejlepší ročník s Editors, Klaxons i La Roux

 
Páty ročník festivalu Grape na letišti v Piešťanech dozrál v open air evropských parametrů. V pátek vystoupili např. Holy Esque, Bombay Bicycle Club a večer vyvrcholil koncertem Editors. 
23.08.2014 16:25 |

podobné články

RECENZE: Editors uchvátili hutností

 
O síle alb britské postpunkové kapely Editors lze mít možná pochybnosti. Například letošní novinka The Weight Of Your Love nepatří k dechberoucím produktům, byť je nutné ocenit, že při jejím natáčení kapela přežila odchod jednoho člena, nezpronevěřila se své hudební cestě a nabídla nejvíce hitových skladeb, které kdy dala na jedno album vedle sebe.
07.10.2013 10:50 |

podobné články

Kytarovka Editors představí v Praze nové syrovější album

 
Poprvé se chystá do České republiky britská kytarová čtveřice Editors, která se za sedm let své existence stihla protlačit mezi nejsledovanější indie rockové kapely světa. V Praze vystoupí 28. listopadu a přiveze s sebou čerstvě vydané album In This Light And On This Evening. Koncert uvedou kapely The Maccabees a kanadští Wintersleep.
10.08.2009 07:00 |

podobné články

Vladimir 518, Vložte kočku i Gagarin oslaví s Roxy narozeniny koncertem zadarmo

 
Ve středu 21. října vystoupí na pěti pódiích devět českých kapel a hudebních projektů, aby společně oslavily 23. narozeniny pražského klubu Roxy. Tematický večer Sound Czech nabídne koncerty Vladimira 518, Kittchena, Vložte kočku nebo Peter Pan Complex, a to zdarma. Koncerty se uskuteční v rámci týdenních oslav, které odstartují v pondělí 19. října DJským setem novozélandského producenta, který si říká Opiuo a v Česku zahraje vůbec poprvé. V dalších dnech Roxy poblahopřeje kanadská formace Walk Off The Earth, japonská umělkyně Tujiko Noriko nebo britský DJ Friction.
12.10.2015 15:05 |

podobné články

Osobnosti: Peter Pan (19 článků)

Skyline v Roxy naposledy vyždímali desku Fairytapes

 
Posledním letošním koncertem se Skyline  rozloučili nejen s rokem 2014, ale také jím završili své turné, které je postavené na desce Fairytapes. I když s tímto albem už kapela fanoušky nepřekvapí, podařilo se jí slušně zaplnit pražský klub Roxy. Foto:  Č estmír Jíra
21.12.2014 16:06 |

podobné články

Nepamatujete si sny? Víme, čím to je!

 
Neurologové z Lyonu se pokusili odpovědět na otázku, proč si někteří lidé pamatují sny výborně, zatímco jiní si je nepamatují skoro vůbec nebo výjimečně. Může za to zřejmě geneticky podmíněná vlastnost mozku, přesněji řečeno aktivita jedné jeho struktury. U osob, které si pamatují sny výborně, je aktivní, u těch, kteří naopak neznají žádné své sny, je během snění neaktivní.
21.02.2014 11:15 |

podobné články

10 nejčastějších snů: Zdálo se vám o smrti? Máte sny o sexu? Padáte ve snu nebo létáte? Víme, co to znamená, čtěte!

 
Sny mohou prozradit o našem životě mnohé, dokážou odhalit naše touhy, ale poukazují i na to, z čeho máme strach. Psali jsme, u "jakých snů":http://www.extra.cz/prorocke-sny-podle-znameni-zverokruhu-vnimejte-co-se-vam-snazi-rict-vase-podvedomi byste měli zpozornět – dle toho, ve kterém "slunečním znamení":www.extra.cz/horoskop jste se narodili. Víte už také, že noční můry vám pomůže odehnat "lapač snů":http://www.extra.cz/strasi-vas-hororove-sny-a-nocni-mury-a-vite-co-znamenaji-zazente-je-indianskym-amuletem. Dnes se podíváme na to, o čem se nám zdá nejčastěji a co na "vzkazy z podvědomí":www.extra.cz/poradna říká snář.
23.09.2013 07:35 |

podobné články

Co prozradí sny o našem zdraví?

 
Sny vrtají hlavou asi každému. Co ale znamenají? Kde se berou? Máme je brát vážně? Britští vědci přišli s odvážnou teorií: sny neodráží nejen podvědomí člověka, ale i jeho zdraví či skryté schopnosti! Zdá se vám o sexu? Nemusíte jím být hned posedlí – může to jen signalizovat, že jste nadmíru kreativní osobnost... Pojďme se podívat, co za našimi sny vězí!
29.10.2013 05:05 |

podobné články

Máte sny o sexu nebo při spaní létáte? Bojíte se smrti? 10 věcí, které nevíte o vašich snech

 
Spánek každou noc přinese tajemné sny. Někdo létá, jiný padá a další celou noc prosexuje. A co se zdá vám? Máte sny o smrti? Tak si pojďme naše sny spolu rozebrat!
04.04.2016 11:10 |

podobné články

Máte tajné sny? Tohle je stručný návod na jejich splnění!

 
Sny máme všichni, jsou výborným prostředkem, jak utéct z reality do našeho vlastního světa. Pokud ovšem neustále zůstáváme u snění, náš život nebude nikdy naplněn. Proto pro vás máme malý návod na splnění i těch nejtajnějších snů.
24.08.2016 21:45 |

podobné články

1. Díl – 4 tipy jak být skvělou tchýni své snaše

 
Tchýně umí být někdy pěkně protivná až nesnesitelná. Tento pojem je starý, jako lidstvo samo. Panuje tvrzení, že slovo tchýně vzniklo spojením dvou slov tchoř a svině. Všichni víme, že vtipů na tchýni existuje nepřeberné množství. Ne vždy musí být však tchýně zlá, pomlouvačná a jedovatá. My si dnes prozradíme 4 tipy, jak být skvělou tchýni stůj, co stůj. Pravdou je, že jsem se do tohoto bádání pustila proto, že i já sama mám syna ve věku, kdy ze mě každým dnem může být (spojení dvou slov) tchýně. Najděte ve všem plusy… Nyní zapomeňte na to, jak jste o své synáčky pečovaly vy. Je více než jasné, že nikdo jim nebude schopen nikdy dát více lásky než vy. To že jste nikdy neolizovala dudlík, že jste vychovala syna v době, kdy se poctivě žehlilo a vyvařovalo je nyní vedlejší. Prostě nová doba si žádá nové metody. To jak se vaše snacha bude starat o své potomky (vaše vnoučata) je čistě její věc. Nesnažte se jí do toho mudrovat a dělat chytrou. Nikdo o to vážně nestojí. Můžete si to říkat sama pro sebe, ale na své okolí se usmívejte. Čerpejte z toho výhody. Vlastní děti máte vychované a už si teoreticky můžete užívat s vnoučátky jen her, procházek a radovánek. Netoužila jste po tom celou dobu? Zdržte se poznámek… Všichni určitě vědí, že nikdo nevaří tak dobře, jako maminka. Kuchařka ošlehaná léty praxe. Nikdy se však nesnažte snachu poučovat, a už vůbec ne zasahovat do jejího kuchyňského prostoru. Možná, že vaše snacha neumí tak perfektní guláš, ale pokud se vás sama nezeptá na radu, své recepty jí nevnucujte. Vzpomeňte si, jak i vy jste před léty musela tvrdě bojovat o své místo v rodině. Když k nim půjdete na návštěvu, nikdy nekontrolujte, jak má uklízeno. Nejste žádná inspekce, ale babička a matka jejího muže.... Čtěte více Příspěvek 1. Díl – 4 tipy jak být skvělou tchýni své snaše pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
02.01.2016 10:35 |

podobné články

Taking Back Sunday vezou do Roxy ostře "šťastnou desku"

 
Na jednoum pódiu se v Roxy sejdou tři nepřeslechnutelně razantní rockové party - Blitz Kids, Marmozets a Taking Back Sunday.
03.12.2014 08:00 |

podobné články

Úspěšný jubilejní rok zakončila Helena Vondráčková ve vyprodané pražské Lucerně

 
Vánočně laděným koncertem, který proběhl 21. prosince v pražské Lucerně, uzavřela letošní rok Helena Vondráčková. Tradičně měla za zády skupinu Charlie Band, zatímco v roli hosta se představil Ondřej Brzobohatý. V beznadějně vyprodané Lucerně byla navíc oceněna Zlatou deskou za prodej alba Touhy a pokřtila zde nové album Kouzlo Vánoc.
31.12.2014 11:42 |

podobné články

Osobnosti: Helena Vondráčková (882 článků) , Ondřej Brzobohatý (610 článků)

Na jaře Kryštof vyrazí do klubů

 
Koncertem 3. listopadu ve vyprodané pardubické hokejové aréně završila havířovská poprocková kapela Kryštof vyprodané halové turné ke svému letošnímu albu Srdcebeat.
05.11.2015 15:10 |

podobné články

Recenze: Vytisková v Roxy dokázala, že si Anděla rozhodně zaslouží

 
První sólové album Kláry Vytiskové s názvem Home vyšlo již na konci loňského listopadu, ale pokřtěno bylo teprve tento týden v pražském klubu Roxy. Své kvality zpěvačka obhájila i bez kapely Toxique za zády.
22.04.2016 10:30 |

podobné články

Osobnosti: Klára Vytisková (124 článků)

Je to oficiální: Clooney a Alamuddinová stvrdili sňatek civilním obřadem

 
Americký herec George Clooney a britská právnička libanonského původu Amal Alamuddinová se vzali už v sobotu v luxusním sedmihvězdičkovém hotelu Aman s výhledem na benátský Velký kanál. V pondělí ale stvrdili svůj sňatek civilním obřadem na radnici v Benátkách.
05.11.2010 07:07 |

podobné články

Osobnosti: Andrea Vránová (53 článků)

Smůla, pánové: Ženám se zdají erotické sny třikrát častěji! Co na ně jejich představy prozrazují?

 
Podle německé sexterapeutky Christine Baumannové mají ženy erotické sny zhruba šestkrát za měsíc, muži jen dvakrát. „Sexuální sny odrážejí přesně to, co se děje v naší duši. Do nich si promítáme své jinak skryté erotické touhy,“ tvrdí Baumannová. Vypadá to tedy, že ženy nejsou tak často sexuálně uspokojené, proto si musí své nenaplněné touhy plnit ve snech.
13.08.2013 12:20 |

podobné články