Článek

RECENZE: Dvě operní hvězdy spolu zazářily na koncertním pódiu

 
Světové operní hvězdy, Italka Cecilia Bartoli a Mexičan Rolando Villazón, zamířily na svém prvním společném turné do Prahy. Pro společný koncert si pěvci zvolili především belcantový repertoár, Belliniho, Rossiniho či Donizettiho, který je jim nejbližší. A doplnili ho třemi ukázkami z díla W. A. Mozarta.
07.12.2015 15:15 |

podobné články

Osobnosti: Rolando Villazón (7 článků) , Cecilia Bartoli (6 článků)
Podobné články

Módní policie z předávání cen MTV: Které hvězdy vypadaly, že šly zrovna ven s košem? A které z nich zazářily?

 
Některé zpěvačky opravdu nemají soudnost. I přes jejich kypré postavy dokáží na sebe navléct takový pytel, který jejich nedostatky ještě víc podtrhne. Na červeném koberci místo toho, aby zazářily, tak byly všem pro smích. Naštěstí tam ale byly hvězdy, které by je ve stylingu mohly školit. Kdo byl za obludu a kdo naopak zazářil?
29.08.2016 15:05 |

podobné články

Kamil Střihavka: Dva dny po kolapsu řádil na podiu

 
Kamil Střihavka (44) byl teprve dva dny po kolapsu a už to rozjížděl na koncertním podiu. Populární zpěvák byl jednou z hvězd víkendového Sázavafestu a ani zdvižený prst lékařů, kteří ho nabádali k naprostému klidu, nepomohl. Na pódiu běhal jak o život.
03.08.2009 14:50 |

podobné články

Osobnosti: Kamil Střihavka (131 článků)

Čtyři operní hvězdy k poctě Jarmily Novotné

 
Čtyři operní hvězdy - Martina Janková, Dagmar Pecková, Adam Plachetka a Štefan Margita - vystoupí v sobotu 30. srpna od 20 hodin na koncertě nazvaném Pocta Jarmile Novotné, který se uskuteční pod širým nebem na zámku Liteň u Berouna, kde světoznámá operní pěvkyně trávila své nejšťastnější chvíle.
29.08.2014 09:40 |

podobné články

Osobnosti: Jarmila Novotná (20 článků) , Adam Plachetka (11 článků) , Dagmar Pecková (47 článků) , Štefan Margita (168 článků)

Vondráčková v Lucerně: stoletý otec Asterové i kostým přistřižený na pódiu

 
Třiašedesátiletá Helena Vondráčková znovu rozburácela pražskou Lucernu. V koncertním svatostánku se tlačily stovky lidí, mezi nimiž nechyběl ani stoletý fanoušek Čestmír Aster, otec herečky Jitky Asterové. Speciálním hostem byla polská legenda Maryla Rodowicz, jež si těsný kostým upravila přímo na pódiu.
20.12.2010 15:25 |

podobné články

Osobnosti: Helena Vondráčková (853 článků) , Maryla Rodowicz (3 články) , Jitka Asterová (272 článků)

Tuk rozhodně nerezonuje, říká operní pěvec Adam Plachetka

 
Už dávno neplatí, že operní pěvec nebo pěvkyně by měli mít kvůli lepšímu hlasu mohutné postavy. Kila navíc z vás dobrého zpěváka neudělají. Přesvědčený je o tom operní pěvec Adam Plachetka, který zpívá hlavně ve Vídni.
26.03.2010 12:20 |

podobné články

Osobnosti: Claudia Schiffer (99 článků) , Matthew Vaughn (13 článků)

Neskutečně smyslné křivky: Operní diva Andrea Kalivodová jen v plavkách

 
To, že jsou operní zpěvačky obtloustlé postarší matróny, už dávno neplatí. Super.cz získal snímky známé operní divy Andrey Kalivodové (34) z její dovolené na Menorce. A vypadá neskutečně. "Už i opera si teď žádá krásná těla," vysvětlila Andrea, která za poslední dva roky shodila asi deset kilo.
30.06.2011 12:30 |

podobné články

Osobnosti: Andrea Kalivodová (174 článků)

Mezinárodní operní ceny získali Němec Kaufmann a Švédka Stemmeová

 
V Londýně byly v pondělí večer rozdány vůbec první Mezinárodní operní ceny. Ocenění přezdívané "operní Oscary" obdrželi umělci ve 22. kategoriích. Nominováni byli i čeští dirigenti Jiří Bělohlávek a Jakub Hrůša, ani jeden z nich však cenu nezískal.
23.04.2013 08:45 |

podobné články

Opěrní pěvkyni trápí při zpěvu větry. Z divadla ji vyhodili

 
Americká operní pěvkyně Amy Herbstová, která vystupovala v operní společnosti v Nashvillu, přišla o práci. Důvod? Nedokáže zadržet větry při zpěvu.
29.01.2014 10:05 |

podobné články

Opěrní pěvkyni trápí při zpěvu větry. Z divadla ji vyhodili

 
Americká operní pěvkyně Amy Herbstová, která vystupovala v operní společnosti v Nashvillu, přišla o práci. Důvod? Nedokáže zadržet větry při zpěvu.
29.01.2014 10:05 |

podobné články

Jindy krásná česká operní pěvkyně šla na plastiku nosu, teď straší lidi

 
Maskou si kryje obličej Tereza Mátlová  (38) nejen během zkoušek muzikálu Fantom opery, kde bude hrát roli zákeřné operní subrety Carlotty Giudicelli, ale škrabošku nesundává ani v civilním životě. Půvabná operní a muzikálová zpěvačka prodělala před dvěma týdny plastickou operaci nosu, po které se jí následně rozlily modřiny po celém obličeji. Aby nestrašila svou dceru Emilly Ann a okolí, vyřešila to tímto způsobem.
26.06.2014 15:00 |

podobné články

Žádné tři brady a pneumatika kolem boků. Mrkněte na krásnou českou operní kočičku zpívající o vraždách

 
Když se o některé dámě řekne, že je operní pěvkyně, většina z nás si hned vybaví hřmotnou paní, která se kvůli desítkám kil navíc umí při zpěvu pořádně opřít do podlahy. Vycházející operní hvězdička Iveta Suchánková ale rozhodně nemá tři podbradky a pár pneumatik kolem boků. Naopak, je to holka k světu, ze které sálá živočišnost!
17.11.2014 21:50 |

podobné články

Roste jako z vody. Syn vnadné české operní divy Kalivodové se má čile k světu

 
Operní diva Andrea Tögel Kalivodová pokřtila své nové album s názvem Moje nej. Jedním z kmotrů alba se stal slovenský herec Juraj Kukura. Kromě sexsymbolu osmdesátých let dorazila na křest celá řada osobností, jako byli zpěvačka Tereza Mátlová, textař, zpěvák a skladatel David Deyl, modelka Aneta Vignerová, Nora Fridrichová s Robertem Zárubou nebo například operní pěvkyně Pavlína Senić.
27.11.2015 09:00 |

podobné články

Osobnosti: Juraj Kukura (39 článků) , David Deyl (34 článků) , Robert Záruba (143 článků) , Nora Fridrichová (173 článků) , Aneta Vignerová (486 článků) , Pavlína Senić (1 článek) , Andrea Kalivodová (174 článků)

Operní diva Pecková (55): Jsem nepovedenej kluk!

 
Za roli Carmen získala Dagmar Pecková (55) v roce 1999 Cenu Thálie a vstoupila do povědomí českého publika. Přitom už dávno předtím dobyla světová operní i koncertní pódia. Řadu let žije v Německu, přesto Čechy nikdy neopustila. Nyní se však chystá splnit si svůj sen. Z operní divy se stane kabaretní hvězda a v dubnu se v pražské Lucerně představí ve velkolepé revue Wanted. A převleče se tu i za krále podsvětí Mackie Messera!
05.02.2017 12:10 |

podobné články

Osobnosti: Dagmar Pecková (47 článků)

Operní diva Pecková (55): Jsem nepovedenej kluk!

 
Za roli Carmen získala Dagmar Pecková (55) v roce 1999 Cenu Thálie a vstoupila do povědomí českého publika. Přitom už dávno předtím dobyla světová operní i koncertní pódia. Řadu let žije v Německu, přesto Čechy nikdy neopustila. Nyní se však chystá splnit si svůj sen. Z operní divy se stane kabaretní hvězda a v dubnu se v pražské Lucerně představí ve velkolepé revue Wanted. A převleče se tu i za krále podsvětí Mackie Messera!
10.02.2017 12:25 |

podobné články

Osobnosti: Dagmar Pecková (47 článků)

Výstava v Senátu představí životní příběh operní divy Jarmily Novotné

 
Představení pozoruhodného životního příběhu a hvězdné kariéry slavné operní pěvkyně Jarmily Novotné, jejíž 110. výročí od narození si letos připomínáme, je hlavním tématem výstavy s názvem Jarmila Novotná: Operní diva. Expozice v Mytologické chodbě Valdštejnského paláce je od 30. března do 28. května 2017, návštěvníci z řad veřejnosti si ji mohou prohlédnout každý víkend a ve státní svátky.
03.04.2017 08:35 |

podobné články

Osobnosti: Jarmila Novotná (20 článků)

Národní divadlo moravskoslezské: Smetanův operní skvost Tajemství

 
Po nedávných inscenacích oper Bedřicha Smetany – Čertova stěna (2014) a Braniboři v Čechách (2016) – se na ostravské jeviště nyní dostává předposlední dokončená opera již těžce nemocného Bedřicha Smetany Tajemství, která bývá považována za jeho nejlepší operní kompozici! Inscenace je připravována pro uvedení kompletního cyklu Smetanových oper Smetanovský operní cyklus 2024.
26.04.2017 17:35 |

podobné články

Operní hvězdy uctily památku Jarmily Novotné

 
Odhadem tisíc milovníků operního umění se sešlo na nádvoří zámku Liteň, kde v sobotu vyvrcholil třetí ročník Festivalu Jarmily Novotné koncertem k její poctě. Na něm se poprvé na pódiu sešly čtyři hvězdy operního světa – Martina Janková, Dagmar Pecková, Adam Plachetka a Štefan Margita.
31.08.2014 18:51 |

podobné články

Osobnosti: Jarmila Novotná (20 článků) , Adam Plachetka (11 článků) , Dagmar Pecková (47 článků) , Štefan Margita (168 článků)

Hvězdy, které ukázaly »spoďárky«: Kdo trumfne PRDELKU vévodkyně Kate?! (FOTO)

 
Fotky celebrit, které nechtěně i záměrně ukázaly spodní prádlo, plní stránky médií poměrně pravidelně. Které hvězdy ale loni v této „disciplíně“ opravdu zazářily?
14.01.2015 00:01 |

podobné články

RECENZE: Daughtry na romantické vycházce

 
Titulek recenze koncertu americké formace Daughtry zní možná poněkud zvláštně. Pokud ale má rocková kapela ve svém koncertním repertoáru tolik písniček ve středním a pomalém tempu jako právě Daughtry, pak se z jejích členů – alespoň naoko – prostě stávají romantičtí srdce rváči.
17.03.2014 10:25 |

podobné články