Článek

Recenze: Druhý Labyrint bez labyrintu nemá logiku a taktně mlčí o svém smyslu

 
Dystopická sci-fi Labyrint ve druhém dílu odhaluje, že zatímco filmařsky už adaptace dívčích románů nároky splňují, dějově jde stále o stejné banality. Přestože scénář nastoluje zajímavé morální...
17.09.2015 13:30 |

podobné články

Podobné články

Filmový Labyrint Lucie Vondráčkové

 
Zcela novou hereckou podobu ukazuje v Labyrintu, prvním českém filmu tohoto roku, zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková: už žádná snowboarďačka ani muzikálová hvězdička Kvasky, ale hlavní hrdinka thrilleru, který scenárista a režisér Tomáš Houška situoval do labyrintu pražských podzemních chodeb.
06.01.2012 13:20 |

podobné články

Osobnosti: Lucie Vondráčková (1091 článků) , Tomáš Houška (3 články)

Vondráčková je měsíc po porodu na své váze, pózovala pro film Labyrint

 
Ve středu má v Praze premiéru film Labyrint s Lucií Vondráčkovou v hlavní roli. Ta se kvůli nedávnému porodu slavnostního večera nezúčastní, poslala ale nové fotografie, které kvůli filmu nafotila měsíc po porodu. Zpěvačka a herečka je už zpět na své váze. Další články k tématu: Lucie Vondráčková z Kanady: Mám tu roli v seriálu. Do konce života Vondráčková o thrilleru Labyrint: Nejsme tak drsní jako Blair Witch Lucie Vondráčková v neděli porodila syna Matyáše Oceněná Vondráčková: V Kanadě jsem holka s kocourem. A tak to zůstane
11.01.2012 11:15 |

podobné články

Osobnosti: Lucie Vondráčková (1091 článků)

RECENZE: Labyrintu zatím chybí detektivka

 
Po Ďáblově lsti, Ztracené bráně a Santiniho jazyku přichází režisér Jiří Strach s dalším televizním příběhem, v kterém rozvíjí mysteriózní téma. V sedmidílném Labyrintu hledají kriminalisté vraha, který zřejmě našel inspiraci ve středověkém mučení.
01.09.2015 15:15 |

podobné články

Osobnosti: Jiří Strach (145 článků)

Recenze: V Labyrintu se můžete ztratit kvůli filmu. Dostupný je 3 v 1

 
Útěk, Spáleniště, Vražedná léčba. První tři díly se rozhodlo nakladatelství Yoli vydat nejen samostatně, ale také jako parádní „bichli“. Příběh Thomase, Teresy a dalších obyvatelů Labyrintu ve stylu populárních Hunger Games ale stojí za to přečíst, ne jen vidět. Rozdílů je totiž celá řada.
22.12.2015 08:35 |

podobné články

Recenze: Projít kruhy labyrintu a dál obdivovat jeho kouzlo

 
Poslední kniha Bohumily Grögerové Můj labyrint je jedním z nejlepších titulů české literatury posledních let.
28.09.2014 19:35 |

podobné články

Osobnosti: Bohumila Grögerová (6 článků)

Keremidský (SPO): Největší předvolební lež Starostů

 
V předvolební kampani v Jihomoravském kraji je spousta volebních hesel, které symbolizují každý kandidující subjekt a mají svým způsobem svoji logiku. Logiku však nemá jedno použité slovo, o které se navíc TOP 09 a STAN v kraji hádají...
29.09.2016 10:20 |

podobné články

Tipy na týden: Oslava narozenin labyrintů nebo salsa

 
Zatímco děti posadíte na kolo či pošlete bojovat s Minotaurem do labyrintu, sami vyzkoušejte plážovou házenou, pétanque nebo se rozvlňte v rytmu salsy. Lákají vás snad více kovářská vystoupení a s nimi spojený dostatek jídla a pití? Proč ne, následující prázdninový víkend je možné obojí.
05.07.2012 05:50 |

podobné články