Článek

RECENZE: Dostihly mě dny soužení, mé nitro nedá se utišit

 
V rámci cyklu Česká a slovenská komorní hra uvedlo Divadlo na Vinohradech ve Studiové scéně další současný text, hru Terezy Verecké, jež je variací na téma starozákonního příběhu o zkoušení Jobovy víry v Hospodina. Novodobým Jobem je tu bývalý řidič tramvaje Aťa, ponížený na údržbáře kolejí, usoužený a udřený mužský v neútulném domě.
22.12.2015 10:45 |

podobné články

Podobné články

Pornohvězda Lena Nitro: Před kamerou mám pokaždé orgasmus

 
Sta tisíce Němců jsou z ní u vytržení. Pornoherečka Lena Nitro je v tomto druhu filmového umění v zemi našich sousedů momentálně jasnou...
15.02.2011 13:05 |

podobné články

VIDEO: Nebreč! Ferrer vypálil míček po kojenci

 
Tenista David Ferrer (28) použil zavrženíhodný způsob, jak utišit plačící dítě. Na turnaji v Miami prohrával s Fishem 5:7, 1:1 a 15:40 ve třetím gamu. Byl na podání, ale rušil ho brekot kojence, kterého v hledišti táta nedokázal utišit.
01.04.2011 09:20 |

podobné články

Osobnosti: David Ferrer (103 článků)

Jak utišit plačící mimino: Zabere úvodní píseň Star Wars!

 
Šťastní to rodiče! Našli totiž způsob, jak vždy utišit svého sedmiměsíčního syna Sebastiana (na videu jsou mu 4 měsíce). Pustí mu hudbu z Hvězdných válek. Zabere to vždycky.
02.10.2012 11:00 |

podobné články

Těhotnou zpěvačku vyhodili z letadla. Nemohla utišit dvouletého syna

 
Kanadská zpěvačka Sarah Blackwood se ve středu během své cesty ze San Francisca do Vancouveru dostala do pěkně svízelné situace, o niž se podělila s fanoušky na sociálních sítích. Její dvouletý syn byl totiž hlučný a zpěvačce se nedařilo jej utišit. Palubní personál ji tak ještě před vzletem požádal, aby spolu s ním opustila letadlo.
29.05.2015 14:30 |

podobné články

Osobnosti: Sarah Blackwood (2 články)

Obama zachová sporné vojenské soudy k souzení teroristů

 
Americký prezident Barack Obama v pátek oznámil, že na americké základně v kubánském Guantánamu zachová kontroverzní vojenské tribunály k souzení některých osob podezřelých z terorismu.
15.05.2009 20:45 |

podobné články

Osobnosti: Barack Obama (2264 článků)

Obvinění v metanolové kauze budou zřejmě souzeni společně

 
Lidé obvinění v metanolové aféře budou zřejmě souzeni ve společném procesu. Definitivně by o tom mělo být rozhodnuto v nejbližších dnech. Soud by mohl začít zhruba za rok, píšou Hospodářské noviny (HN). Pro společný proces bude ovšem potřeba zajistit dostatečně velké prostory. V Česku není soudní síň, která by pojala 50 obžalovaných, obhájce, postižené a veřejnost.
10.10.2012 06:10 |

podobné články

Trafikanti Tluchoř se Šnajdrem nebudou souzeni. Nejvyšší soud rozhodl, že to nelze

 
Bývalí poslanci ODS Marek Šnajdr a Petr Tluchoř nebudou souzeni kvůli vyjednávání o trafikách. Rozhodl o tom Nejvyšší soud, který je vyňal z pravomoci trestního řízení. Trafiky přitom podle žalobců byly jediným důvodem, proč exposlanci byli stíháni.
16.07.2013 17:20 |

podobné články

Osobnosti: Petr Tluchoř (556 článků) , Marek Šnajdr (310 článků)

Tluchoř a Šnajdr nebudou souzeni za trafiky. Ale co Fuksa?

 
Exposlanci ODS Marek Šnajdr a Petr Tluchoř patrně nebudou souzeni za údajné dohody o rezignaci výměnou za "trafiky". Nejvyšší soud (NS) je podle mluvčího Petra Knötiga dnes vyňal z pravomoci orgánů činných v trestním řízení. Ivan Fuksa, třetí z vazebně stíhaných exposlanců, se na Nejvyšší soud neobrátil. O vazbě NS nerozhodoval, uvedl Knötig. Podle Tluchořova advokáta Marka Nespaly Nejvyšší soud rozhodl, že politické jednání nemůže založit trestní odpovědnost. Tluchoř, a zřejmě tedy i Šnajdr, prý budou propuštěni z vazby. 
16.07.2013 18:10 |

podobné články

Osobnosti: Petr Tluchoř (556 článků) , Ivan Fuksa (393 článků) , Marek Šnajdr (310 článků)

Tluchoř a Šnajdr nebudou souzeni. Ištvan rozhodnutí analyzuje a brzy prý zareaguje

 
Bývalí poslanci ODS Marek Šnajdr a Petr Tluchoř nebudou souzeni kvůli vyjednávání o trafikách. Rozhodl o tom Nejvyšší soud, který je vyňal z pravomoci trestního řízení. Trafiky přitom podle žalobců byly jediným důvodem, proč exposlanci byli stíháni.
16.07.2013 17:55 |

podobné články

Osobnosti: Petr Tluchoř (556 článků) , Marek Šnajdr (310 článků)

Šnajdr, Fuksa a Tluchoř by měli být souzeni, píše většina lidí na internetu

 
Bývalí poslanci ODS Marek Šnajdr, Ivan Fuksa a Petr Tluchoř by měli být souzeni, myslí si většina diskutujících na internetu. Úterní rozhodnutí Nejvyššího soudu tak považují za špatné.
17.07.2013 20:25 |

podobné články

Osobnosti: Petr Tluchoř (556 článků) , Ivan Fuksa (393 článků) , Marek Šnajdr (310 článků)

Muži souzení kvůli obří ekologické katastrofě do vězení nepůjdou

 
Tři muži, souzení kvůli ekologické katastrofě u španělského pobřeží při havárii tankeru Prestige v roce 2002, do vězení nepůjdou. Informoval o tom španělský list El País. Soud je dnes zprostil viny z podílu na katastrofě, osmasedmdesátiletý řecký kapitán lodi Apostolos Manguras dostal nicméně devět měsíců za vážné neuposlechnutí rozkazu, když s lodí odmítl zamířit na otevřené moře. Do vězení ale vzhledem ke svému věku nenastoupí.
13.11.2013 13:31 |

podobné články

Beáta (†18) a Klárka (†7), jež zemřely při rallye, mají společné parte!

 
Ten smutek se nedá utišit. Dvě sestry z Lopeníku Beáta (†18) a Klárka (†7) teď mají společné parte. O život přišly během okamžiku, když je v sobotu v jejich vesnici, kde žily s rodiči a dalšími dvěma sestrami, doslova smetl závodní vůz účastnící se uherskobrodské Rallyshow i s jejich kamarádkami z Nivnice Karolínou (†18) a Natálkou (†20). Zdrcení rodiče své dvě dcery pochovají v sobotu v nedaleké Březové...
14.11.2012 12:05 |

podobné články

Vědci potvrzují: Zlomené srdce opravdu způsobuje smrt!

 
Ať už se s vámi "rozešel":http://www.extra.cz/tema/rozchod váš životní partner, nebo vám navěky odešel někdo hodně blízký, víte moc dobře, jaké to je mít zlomené srdce. Je to bolest, kterou nikomu nepopíšete, a bolest, která se prostě nedá utišit.
17.09.2014 12:50 |

podobné články

RECENZE: Kopřivova syrová detektivka z Vysočan nepřináší katarzi

 
Štěpán Kopřiva si získal jméno v oblasti komiksu a drsné fantasy a science-fiction tituly Nitro těžkne glycerinem, Asfalt a Zabíjení. V novince Rychlopalba udělal stylový úkrok stranou k detektivce. Změnil kulisy příběhů, peklo - ať už to klasické, nebo mimozemské na Terranii IL či Saturnu - vystřídaly Vysočany a superhrdinu pražský policista.
28.03.2015 06:50 |

podobné články

Osobnosti: Štěpán Kučera (1 článek) , Štěpán Kučera (1 článek)

Na horách bude sněžit, ale i bít bouřlivý vítr a vichřice

 
Úvodní dny lyžařské sezóny komplikuje silný vítr, který v noci na sobotu a po ránu dosahoval na hřebenech hor místy i síly orkánu. Prudký vítr očekávají meteorologové i v neděli, poté by se ale mělo počasí utišit. Víkend slibuje sněhovou nadílku, napadnout může až 40 centimetrů sněhu.
17.12.2011 12:20 |

podobné články

Na horách bude sněžit a zuřit vichřice

 
Úvodní dny lyžařské sezóny komplikuje silný vítr, který v noci na sobotu a po ránu dosahoval na hřebenech hor místy i síly orkánu. Prudký vítr očekávají meteorologové i v neděli, poté by se ale mělo počasí utišit. Víkend slibuje sněhovou nadílku, napadnout může až 40 centimetrů sněhu.
17.12.2011 14:20 |

podobné články

Chladné dny pleti nesvědčí! Jak jí pomoci?

 
Chladné dny jsou pro vaší pokožku noční můrou. Počasí je stále studenější a my se chtě nechtě musíme smířit s mrazíky a teplotami držícími se rapidně pod nulou. Není žádným překvapením, že pokožka v zimě trpí, je vysušená a podrážděná. Naštěstí víme, jak můžete své pokožce pomoci chladné dny překonat, aby trpěla co možná nejméně! Nenechte si proto ujít následující řádky, které pro vás budou užitečnou radou i doporučením. Chladné dny si vyžadují změnu kosmetiky Jakmile nastane zima, je na místě pouvažovat o změně kosmetiky. Pozornost věnujte především mýdlům, která pokožku zbytečně vysušují, což v tomto období není to pravé ořechové. Raději dejte přes zimu přednost hydratačním sprchovým gelům, které pokožce dodají hydrataci a nebude tolik trpět. Chybu neuděláte ani tehdy, sáhnete-li po glycerinovém mýdlu. Myslete na ochranou vrstvu vaší pokožky Během zimy se ochranná vrstva vaší pleti obnovuje mnohem pomaleji, a proto je myslet na její častější doplňování. Ničemu neuškodíte používáním vyživujících krémů s ceramidy. Jestliže nejste zvyklá svou pokožku hydratovat, přes zimu se to naučte – ráno i večer pleť pořádně promažte. Pozor na peeling Chladné dny jsou náročné, pokud pleť zatížíte ještě hrubým peelingem, s největší pravděpodobností vám nepoděkuje. Peelingu se vyhýbat nemusíte – pravidelné obrušování staré kůže jí jedině prospěje. Ovšem v žádném případě to s ním nepřehánějte, neboť by ji mohl ještě více vysušit – a to by nebylo zrovna to nejlepší. Před použitím se raději ujistěte, že peeling, který chcete na pokožku nanést, je jemný a šetrný. Příspěvek Chladné dny pleti nesvědčí! Jak jí pomoci? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
06.12.2015 06:35 |

podobné články

RECENZE: Havivovy fotografie jsou spíše k zamyšlení

 
Ron Haviv, který vystavuje v pražské Nikon Photo Gallery, je americký válečný fotograf. Mnoho let zaznamenával ozbrojené konflikty na celém světě, právě na základě jeho snímků z balkánské války byli u mezinárodního soudu stíháni a souzeni váleční zločinci.
29.10.2015 16:20 |

podobné články