Článek

Recenze: Doom přináší zpátky krev, brokovnice, motorovou pilu a slávu zašlých časů

 
Nový Doom je brutální, krvavý a nervydrásající a zaujme skvělými zbraněmi i démony.
22.05.2016 10:25 |

podobné články

Podobné články

Ukázkové video z nových misí v DOOM 3: Big Fucking Gun edici

 
Vedle původní verze DOOM 3 s vyleštěnou grafikou a upravenou hratelností, datadisku Ressurrection of Evil a DOOM i DOOM 2, nabídne BFG edice DOOM 3 osmičku nových úrovní nazvaných Lost Mission. Čerstvý trailer, vydaný u příležitosti QuakeCon 2012, prezentuje právě tento zbrusu nový obsah. Záběry z BFG edice už jste všichni viděli v prvním traileru, já jsem hru viděl...
03.08.2012 02:30 |

podobné články

Nejbrutálnější řežba na cesty plná utrhaných končetin: Recenze Doom pro Switch

 
Když v roce 2001 vyšla konverze legendy Doom pro Game Boy Advance, byla to jedna z nejdůležitějších herních událostí roku. Největší klasika žánru FPS, které se právě po této kultovní hře přezdívá doomovka, hratelná na přenosném handheldu, to bylo něco! Nyní se píše rok 2017, od vydání restartu značky Doom neuplynul ani rok a půl a máme zde jeho přenosnou verzi. Doom pro Nintendo Switch je tu.
29.11.2017 13:15 |

podobné články

Doom v krvavém návratu: Brutální řežba, jak má být

 
Na světě neexistuje slavnější střílečka z první osoby než Doom. Právě po něm se dodnes tomuto žánru přezdívá doomovky. Teď se král, který nás naučil řezat monstra motorovou pilou a posílat démony zpátky do pekla za pomocí dvouhlavňové brokovnice, vrátil na trůn. Brutalita střída jednu brutalitu za druhou a hratelnost ze staré školy je zpět!
25.05.2016 08:35 |

podobné články

Zahrádkář spadl na motorovou pilu a vykrvácel

 
Zahrádkář nešťastně upadl na zapnutou motorovou pilu. Řetěz mu prořízl krk.
05.10.2009 14:40 |

podobné články

FOTO: Zahradník utekl smrti z lopaty: Do krku si vrazil motorovou pilu!

 
Jednadvacetiletý mladík rozhodně nečekal, že se při prořezávání stromů zblízka setká se zubatou. Jenže stačila chvilička a zahradník si do krku zarazil motorovou pilu!
02.04.2014 19:30 |

podobné články

Policisté z Lipníku nad Bečvou objasnili dva případy vloupání, část odcizených věcí bude vrácena majitelům

 
Policisté z obvodního oddělení Lipník nad Bečvou na základě operativní práce objasnili dva případy krádeže vloupáním, ke kterým došlo ve druhé polovině srpna na Lipnicku, v Žákovicích. Tehdy neznámý pachatel vnikl do dílny u rodinného domu, odkud odcizil úhlovou brusku, motorovou pilu a svářecí agregát. Do stejné dílny vnikl o několik dnů později a vzal z ní úhlovou brusku a motorovou pilu. Celkově tak způsobil škodu za 16 tisíc korun.
24.10.2014 10:45 |

podobné články

Nadšenci přidělali na dron motorovou pilu

 
Po dronu se střelnou zbraní nebo třeba s plamenometem je tu další bláznivý nápad – trojice kamarádů z Finska přidělala na dron motorovou pilu. Jejich počin vypadá efektně, mají však ještě co vylepšovat.
05.04.2016 06:35 |

podobné články

Policie a magistrát dohnaly občana k radikálnímu činu. Vzal si na něj motorovou pilu

 
Zbyňka Procházku z Kojetic dohnal ústecký magistrát a policie k radikálnímu činu. Dokonce k tomu vzal i motorovou pilu. O jeho případu informuje Deník.cz.
30.11.2016 21:35 |

podobné články

Takhle prý vypadal zrušený/nezrušený DOOM 4

 
To, co vidíte na obrázcích pod textem a v galerii, tak to jsou prý milí zlatí údajné ukázky ze zrušeného projektu Doom 4. Vlastně ne, počkejte, Bethesda Jimu Reillymu z GameInformeru sdělila, že Doom 4 není zrušen. Co to ksakru...Ať už je to ale jakkoli (třeba vývoj hry ani nikdy nezačal, tak nemohla být zrušena :), ony údajné screenshoty/rendery/artworky vůbec nevypadají...
29.02.2012 00:50 |

podobné články

Podívejte se na startovní trailer na Doom 3: BFG Edition

 
Netrpělivci, kteří se nemohou dočkat Doom 4, si budou moct už za pár dnů zkrátit čas třetím dílem. Už příští měsíc u nás totiž vyjde remasterovaná edice třetího pekelného dobrodružství od id Software. Doom 3, jakkoliv to byla povedená hra, měl v době vydání smůlu. Šel rovnou proti Half-Life 2 a netřeba připomínat, kdo tenhle souboj vyhrál. Pokud jste ho tehdy...
16.10.2012 17:05 |

podobné články

Pokračování děsivé skryté kamery: Hororový klaun honí lidi po ulici s motorovou pilou

 
Představte si sami sebe, že "jdete osamělou podzemní garáží":http://www.extra.cz/video-utocici-na-vase-predsudky-v-podzemni-garazi-ceka-navstevniky-obchodniho-centra-drsny-motorkarsky-gang-utecete a najednou "na vás vyskočí něco podobného, jako je ve videu":http://www.extra.cz/povedena-skryta-kamera-sileny-klaun-brutalne-vrazdi-svou-obet-kladivem-a-nechybi-ani-krev-jake-jsou-reakce, a navíc to má v ruce motorovou pilu.
29.06.2014 11:10 |

podobné články

Nabruste si! O motorovou pilu je třeba se starat

 
Když není v zimě na zahradě co dělat, je ideální čas naučit se něco nového – třeba správě nabrousit pilu.
30.01.2011 08:35 |

podobné články

Muž (56) si zařízl pilu do břicha. Manželka mu ji odmítla vyndat. Musel do nemocnice

 
"Masakr motorovou pilou" přežil šestapadesátiletý muž, který s tímto pracovním nástrojem v břiše urazil 50 kilometrů do nemocnice, kde mu pilu vyoperovali. Nešlo o žádné přepadení, zranění si způsobil sám vlastní nešikovností.
13.06.2013 22:00 |

podobné články

Rage je střílečkou od tvůrců legendární videohry Doom

 
(Recenze) Na Rage, postapokalyptickou střílečku z první osoby (FPS), čekali hráči hned ze dvou důvodů. Tím prvním je kultovní vývojářský tým ID Software, který za její tvorbou stojí. Právě on totiž světu videoher přinesl nejznámější zástupce žánru FPS - legendární hry Doom, Quake nebo Wolfenstein 3D. Druhým lákadlem je zcela nový grafický engine ID tech 5, na kterém hra běží.
27.10.2011 22:45 |

podobné články

Opilec vzal na družku a dítě s motorovou pilu

 
Jednatřicetiletý muž minulý čtvrtek v silné opilosti v bytě v Uherském Hradišti útočil se zapnutou motorovou pilou na svou matku, družku i několikaměsíčního syna.
08.02.2010 21:25 |

podobné články

Přípravy na zimu s motorovou pilou

 
Je čas nařezat dříví, prořezat stromky a připravit se tak na nadcházející chladné období. Vezměte si na pomoc motorovou pilu.
25.09.2011 00:15 |

podobné články

Muž (56) se odvezl do nemocnice s motorovou pilou v břiše

 
"Masakr motorovou pilou" přežil 56letý Brazilec, který s tímto pracovním nástrojem v břiše urazil 50 kilometrů do nemocnice, kde mu pilu vyoperovali. Nešlo však o žádné přepadení, zranění si způsobil sám vlastní nešikovností.
14.06.2013 10:50 |

podobné články

Muž v Dallasu zabil manželku motorovou pilou

 
Otřesný případ, který se stal v americkém Dallasu až příliš připomíná známý horor Texaský masakr motorovou pilou. Muž (49) uřízl své manželce hlavu motorovou pilou. Po činu zřejmě utekl z města a policie po něm intenzivně pátrá.
28.04.2010 17:35 |

podobné články

Bývalý československý olympionik Rudolf Gavenčiak: Střílel z brokovnice na policisty!

 
Výstřely z brokovnice zněly včera dopoledne přímo v centru Teplic! Muž (46) tak ohrožoval policisty, kteří jej chvíli předtím pronásledovali kvůli jeho jízdě autem v protisměru. Údajně se jedná o bývalého olympionika, boxera Rudolfa Gavenčiaka (OH Soul 1988).
10.07.2011 12:10 |

podobné články