Článek

Recenze: Dior je nahý aneb Jak zbavit haute couture pozlátka

 
Recenze dokumentu Dior a já nabízí zajímavý pohled do zákulisí světa vysoké módy. Občas ale zůstává jen na půl cesty, píše v recenzi Jan Gregor.
08.06.2015 14:36 |

podobné články

Podobné články

Pařížská haute couture ve znamení padesátých let

 
Pařížskou přehlídku haute couture (vysoké krejčoviny) zahájili svými kolekcemi módní dům Dior a Alexandre Vaulthier. Dior představil návrat ke svým modelům z padesátých let. V čínských odstínech, s bohatými účesy modelek, nápaditými barevnými přechody a ohromujícími objemy. Francouzský návrhář Vaulthier přinesl přiléhající látky a zářivé barvy.
25.01.2011 08:40 |

podobné články

Dior Couture 2014: Nezvyk, drama a otazník

 
V neděli odstartoval týden přehlídek haute couture v Paříži a mezi první kolekce patři i ta od Rafa Simonse pro módní dům Dior. Belgický návrhář přidal na prvcích, materiálech i dramatičnosti.
02.07.2013 14:55 |

podobné články

Jennifer Lawrence a Emma Watson se kočkovaly na Diorově Haute Couture

 
Na přehlídkách Haute Couture se prezentuje to nejlepší z práce slavných módních návrhářů. Není divu, že je navštěvuje řada celebrit.
08.07.2014 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Emma Watson (308 článků) , Emma Watson (263 článků) , Jennifer Lawrence (242 článků)

Jak se zbavit bradavic

 
Jak se zbavit bradavic? S touto otázkou si začne lámat hlavu každý, komu se tyto nevzhledné drobné výrůstky objeví kdekoli na těle. Jedná se o důsledek virové infekce, kterou způsobuje lidský HPV papilomavir – ten je viníkem nadměrného růstu rohových buněk a namožení kožního vaziva. Bradavice se neptají a nečekaně se objevují jak u obou pohlaví bez ohledu na věk – nejčastěji ale trápí děti a dospívající. K rozvinutí bradavic dochází při oslabení imunitního systému organismu. K jejich vzniku hodně přispívá i poranění kůže či ekzém. Ačkoli si to většina lidí neuvědomuje, bradavice jsou vysoce nakažlivé a „chytit“ je tak můžete daleko rychleji, než si myslíte. V dnešním článku se společně podíváme na způsoby, jak se zbavit bradavic. Jak se zbavit bradavic bez návštěvy lékaře? Přemýšlíte, jak se zbavit bradavic i bez nutnosti navštívit specializovaného kožního lékaře, který by bradavice zmrazil a vyřízl? Pak si nenechte ujít následující řádky, které vám prozradí hned několik tipů na přírodní odstranění nevzhledných výrůstků, které jsou v pohádkách připisovány děsivým ježibabám! Ananas Chcete-li se zbavit bradavic, pak vsaďte na šikovného pomocníka – ananas. Kupte si čerstvý ananas, který nakrájejte na kolečka či na kostičky a postižené místo jím potírejte každý den po dobu pěti dní. Nanesenou šťávu z ananasu nechte na bradavici působit alespoň 4-5 hodin, nejlépe tedy přes noc, kdy vás to nebude nijak omezovat či obtěžovat. Poté pokožku omyjte čistou vodou. V případě neúspěchu proces o několik dní později opakujte. Česnek Jestliže někdo přemýšlí nad způsobem, jak se zbavit bradavic, jako první alternativa jej napadne česnek. Ten sice moc vábně nevoní, ale co se bradavic týče, dokáže hotové zázraky – ne nadarmo je hojně využíván v přírodním lékařství. Česnek rozdělte na stroužky, z jednoho z nich poté odkrojte silnější plátek a asi na 5 minut jej položte na bradavici. Počítejte s tím,... Čtěte více Příspěvek Jak se zbavit bradavic pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
27.07.2016 04:50 |

podobné články

Ikona Aňa Geislerová se svěřila se svým nejhlubším módním zážitkem

 
Organizátoři české premiéry celovečerního dokumentu Dior a já si nemohli vybrat lepší osobu, která měla před diváky v kině Lucerna uvést snímek, než je Aňa Geislerová  (39) . Módní ikona byla jednou z mála Češek, ba dokonce možná jediná, která byla přítomna na dnes už legendární přehlídce první haute couture kolekce z dílny nového uměleckého ředitele Rafa Simonse.
08.06.2015 16:30 |

podobné články

Nevídaná podívaná na české premiéře. Dámy oblékly parádu za milióny

 
V sále kina Lucerna byli všichni, kdo v českém módním světě něco znamenají - šéfredaktorové dámských časopisů, módní kritici, celebrity, bloggeři i topmodelky úspěšné ve světě. Praha totiž zažila premiéru mistrně natočeného dokumentárního snímku Dior a já, který nabízí pohled do zákulisí první haute couture kolekce z dílny nového uměleckého ředitele domu Rafa Simonse.
09.06.2015 14:00 |

podobné články

Triumf české krásy v Paříži: České a slovenské krásky bodovaly na famózní přehlídce Diora

 
Zatímco v Praze to začalo být prázdninově ospalé, tak v Paříži to naopak žije, probíhá zde totiž módní víkend kolekcí pro podzim a zimu 2015/2016. Největší pozornost na sebe pochopitelně strhla Haute Couture přehlídka módního domu Dior pořádaná tentokrát v zahradách pařížského muzea Rodin.
10.07.2015 14:05 |

podobné články

'Made in China' jako luxusní móda. Čínští návrháři pronikají do světa haute-couture

 
Známé značky jako Dior, Gucci nebo Luis Vuitton možná brzy přijdou o část čínských zákaznic. V zemi se začaly objevovat nové místní módní značky, které cílí na vyšší třídu. Nabízejí jí luxus, kvalitu, styl vyhovující čínskému vkusu a navíc se vezou na vlně vlastenectví. Podle odborníků se, byť pomalu, rozjíždí trend, kdy se nálepka "Made in China" stane symbolem luxusu a kvality.
18.07.2015 13:56 |

podobné články

4 tipy jak se zbavit závislosti na sladkém

 
Čokoládky, sušenky, dortíky a s nimi spojené časté návštěvy cukráren, kde se to cukrem a sladkostmi jen hemží jsou nejčastější slabostí nás všech. Jen málokdo dokáže odolat sladkému pokušení, kterého je kolem nás spousta – z výkladních skříní se na nás usmívají cupcaky, z reklam na nás útočí sušenky a my si proto stále častěji pohráváme s otázkou, jak se zbavit závislosti na sladkém… Chutě na sladké sužují úplně každého z nás. Zatímco někdo těmto impulsům dokáže odolat, pro jiného je to nesplnitelný úkol. Možná i vy patříte k těm, kteří cukrovinkám pokaždé podlehnou. V takovém případě je náš dnešní články s užitečnými tipy jak se zbavit závislosti na sladkém určený právě pro vás! 4 tipy jak se zbavit závislosti na sladkém Odstranit z našeho života veškeré sladké není jednoduché. Zvláště v případě, kdy jste si až do dnešního dne, co se sladkostí a cukrovinek týče, vůbec neodpírali a dopřávali si, co hrdlo ráčilo. Tomu je ale konec, s našimi tipy se dokážete zbavit závislosti na pojídání cukru, který je pro vaše tělo škodlivý a má za následek obezitu a pneumatiky okolo pupíku. Tak co myslíte, zvládnete to? Tip první: Takové to jednoduché žvýkání! Odbourání závislosti na sladkém se má velmi podobě jako snaha odbourat závislost na kouření. V tomto případě se doporučuje nahradit cigaretu žvýkačkou a neustále tak zaměstnávat ústa. I u sladkého to může fungovat, proto vám doporučujeme žvýkat, žvýkat, žvýkat! Jakmile pocítíte, že na vás opět přichází nekontrolovatelná chuť dát si něco sladkého, strčte si do pusy žvýkačku a žvýkejte. Jak jednoduché! Tip druhý: Nahraďte sladké ovocem! Máte chuť zhřešit na sladkém? Pak si dejte kousek ovoce! Zlé jazyky by teď mohly podotknout, že v ovoci je přece taky cukr, což nepopíráme. Je to pravda, i ovoce obsahuje cukr, ale ten není tak rizikový a zákeřný, jako... Čtěte více Příspěvek 4 tipy jak se zbavit závislosti na sladkém pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
05.10.2016 18:20 |

podobné články

Jak se zbavit poporodních kil?

 
Jak se zbavit poporodních kil? To je otázka, kterou si položí každá novopečená maminka, jež právě dala život svému dítěti a která se při pohledu do zrcadla zděsila nad tím, jak hodně jí těhotenství poznamenalo. Nehledě na skutečnost, jak hodně a z jakého důvodu šla rafička na váze nahoru, je nyní poměrně těžké se poporodních kil zbavit a dostat se zpátky na svou váhu. Nečekejte zázraky přes noc. Uvědomte si, že kila, která nyní nosíte na těle, jste postupně přibírali po dobu čtyřiceti týdnů, proto byste i na jejich důkladnou likvidaci potřebovali stejný čas. Ještě než se pustíte do radikálního hubnutí, pamatujte, že musíte brát ohledy i na váš zdravotní stav, který v poslední době dostal pořádně zabrat. Vyzkoušejte našich X tipů, které vám pomohou zbavit se poporodních kil. Nevymlouvejte se! Snažte se přemluvit alespoň k nějakému pohybu – ať už to bude procházka parkem, projížďka na kole, kolečko okolo baráku. Zkrátka myslete na to, abyste každý den měli nějaký pohyb. Cvičení ve vašem těle vyvolá uvolňování serotoninu, díky kterému budete mít lepší náladu a na nějaké výmluvy, proč ještě dnes večer sedět na zadku, si ani nevzpomenete. Zdravě jezte! Pokud to bude možné, stravujte se kvalitně. Ovšem pozor, nepouštějte se do radikálních diet, protože ty jsou zvláště po porodu nevhodné – zbytečně by vaše tělo připravily o živiny, které potřebujete pro dítě. Mějte nápady! I když se chcete zbavit poporodních kil, nemusí být každý váš den nutně stejný. To znamená, že pokud jste si v pondělí našla čas na příjemnou procházku okolo ulice, ve středu si můžete zaskákat přes švihadlo, v pátek třeba udělat pár dřepů během mytí kojenecké lahvičky a když budete stát u dřezu s nádobím, několikrát zatněte zadeček. I maličkosti stačí, důležité je hlavně nepřestávat! Udělejte si čas! Na závěr možná ta nejtěžší rada ze všech –... Čtěte více Příspěvek Jak se zbavit poporodních kil? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
24.07.2015 08:40 |

podobné články

Dior vyhodil uměleckého ředitele který zbožňuje Hitlera

 
Francouzský módní salon Dior rozvazuje smlouvu se svým uměleckým ředitelem Johnem Gallianem, který byl obviněn z antisemitských výroků. Za důvod rozvázání smlouvy Dior označil návrhářovo "zvlášť odporné" chování a skutečnost, že Galliano na jednom videu řekl, že "zbožňuje Hitlera".
03.03.2011 13:45 |

podobné články

Osobnosti: John Galliano (34 článků)

Marion Cotillard navrhne kabelku pro Dior

 
Není tajemstvím, že francouzská herečka ikonickou značku Dior zbožňuje, a tak není žádným překvapením, že ji pařížský módní dům vyzval, aby se podílela na inovovaném návrhu klasického modelu kabelky Lady Dior.
08.12.2012 19:10 |

podobné články

Osobnosti: Marion Cotillard (55 článků)

Múza domu Dior je na skok v Čechách: Topmodelka Langrová promluvila o zákulisí vysoké módy

 
Jediným divákem, který vnímal nedávnou premiérovou projekci snímku Dior a já z jiné perspektivy a s osobním zaujetím, byla Magdalena Langrová . Úspěšná česká topmodelka byla totiž jediným člověkem v sále kina Lucerna, který se potkal s aktuálním kreativním ředitelem věhlasného módního domu Dior Rafem Simonsem, o němž celý dokument vlastně byl.
09.06.2015 12:20 |

podobné články

Jak se zbavit otékání nohou

 
Otékání nohou je nejen velice nepříjemné, ale v mnoha případech i bolestivé. Pro otoky dolních končetin je aktuálně panující léto více než ideálním obdobím, avšak není to podmínkou – oteklé nohy vás mohou nepěkně potrápit i kdykoli během roku. V letním období je ale otékání nohou mnohem častější a začne se objevovat i u lidí, kteří s tímto problémem prozatím nemají žádnou zkušenost. Jestliže i vás sužuje pocit těžkých nohou, otoky vás začínají bolet, neustále se zvětšují a znepříjemňují vám tak horké sluneční dny, pak si přečtěte náš dnešní článek. Společně se v něm podíváme na šikovné rady a tipy, jak se otékání nohou zbavit a konečně si začít užívat nádherné letní počasí! Proč nohy otékají? Mnoho lidí se drží mylné představy, že jsou otoky dolních končetin výsadou pouze postarších a obézních lidí. Není tomu tak. Oteklé nohy mohou potrápit kohokoli z nás, bez ohledu na věk či pohlaví. Oteklé nohy často doprovází i těhotné ženy a to zvláště ke konci gravidity. Otoky se mohou objevit i po delším sezení, kdy si nohy dostatečně neprotáhnete. Příčiny otékání nohou: vysoký krevní tlak ploché nohy zpomalený tep premenstruační syndrom Voda za to nemůže! Další zažitou představou je domnění, že za oteklé nohy může nadměrné množství vody, díky čemuž se mnoho lidí ve snaze zbavit se nepříjemných otoků, díky kterým se jim do nohou zařezávají pásky a každý krok je čím dál obtížnější, uchyluje k velmi špatnému rozhodnutí: nedodržují pitný režim. To je ale chyba, neboť při otocích naopak musíte pitný režim dodržovat. Přísun tekutin pomůže snížit hustotu krve, která se následně nebude srážet a nebudou tak vznikat otoky. Jak se zbavit otékání nohou? Nyní se pojďme společně podívat, jak dát oteklým končetinám jednou provždy sbohem! Užitečné tipy: ulevte vašim nohám tak, že je dáte do zvýšené polohy střídejte tu a tam chůzi na špičkách... Čtěte více Příspěvek Jak se zbavit otékání nohou pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
19.07.2016 16:45 |

podobné články

Přehlídková mola v Argentině obsadily modelky v letech

 
Na módní přehlídce v Buenos Aires se na mole objevily nejen mladičké modelky, ale i jejich dříve narozené kolegyně. Známý argentinský návrhář Roberto Piazza si na prezentaci své poslední kolekce haute couture přizval i modelky, jejichž sláva už pominula.
26.05.2009 15:25 |

podobné články

Františka: Róby na České Miss? Otřesný kýč na národní notu!

 
V sobotu se na finálovém večeru volby České Miss soutěžící dívky představí v modelech, jež mají být alegoriemi na čtrnáct našich krajů. Má jít o tzv.Haute couture středních oděvních škol za dva milióny korun. Výsledkem je totálně nevkusný provinční počin, naprostá ostuda.
17.03.2010 15:25 |

podobné články

OBRAZEM: Přehlídka Lafitty a polonahá Krainová

 
To není žádná novinka. Který slavný světový návrhář nemá na své přehlídce alespoň jeden model, kdy modelka předvádí ňadra, buď zcela nahá, anebo symbolicky zakrytá nějakou tou průsvitnou kraječkou, jako by nebyl.  Kubánec, usazený v Praze (mimochodem jeden z mála „našich“ módních tvůrců, kteří opravdu dělají tzv. Haute Couture, čili vysokou krejčovinu), Osmany Lafitta JE a tak nechal Simonu Krainovou předvést prominentnímu publiku svá krásná prsa. Mnohem hezčí, než jaká mají mnohé světové vyzáblé, až anorektické modelky. Osmany totiž předvedl ve Veletržním paláci v Praze svou kolekci na podzim a zimu 2010/2011. A její hlavní hvězdou byla právě Krainová. A nádherné modely, to se mu musí nechat… Ostatně, podívejte se sami. Na ty modely i oděnou/neoděnou Krainovou.
18.03.2010 23:35 |

podobné články

Osobnosti: Simona Krainová (1808 článků)

OBRAZEM: Přehlídka Lafitty a polonahá Krainová

 
To není žádná novinka. Který slavný světový návrhář nemá na své přehlídce alespoň jeden model, kdy modelka předvádí ňadra, buď zcela nahá, anebo symbolicky zakrytá nějakou tou průsvitnou kraječkou, jako by nebyl.  Kubánec, usazený v Praze (mimochodem jeden z mála „našich“ módních tvůrců, kteří opravdu dělají tzv. Haute Couture, čili vysokou krejčovinu), Osmany Lafitta JE a tak nechal Simonu Krainovou předvést prominentnímu publiku svá krásná prsa. Mnohem hezčí, než jaká mají mnohé světové vyzáblé, až anorektické modelky. Osmany totiž předvedl ve Veletržním paláci v Praze svou kolekci na podzim a zimu 2010/2011. A její hlavní hvězdou byla právě Krainová. A nádherné modely, to se mu musí nechat… Ostatně, podívejte se sami. Na ty modely i oděnou/neoděnou Krainovou.
23.03.2010 09:35 |

podobné články

Osobnosti: Simona Krainová (1808 článků)

TOP 6: Nejkrásnější šaty haute couture

 
Galavečer v Metropolitním Muzeu byl prvotřídní přehlídkou těch nejhezčích šatů.
18.05.2011 11:05 |

podobné články