Článek

Recenze: Deska Offline představuje Moju Reč na zlomu životních etap

 
Slovenská hiphopová formace Moja Reč se letos po pěti letech ozvala s novou deskou Offline. Rapeři Supa a Delik mezitím vydali sólové počiny, na které v naprosté většině dohlížel dvorní producent handlovské skupiny Jozef Engerer. Navíc si vzájemně hostovali na deskách a společně i koncertovali po klubech napříč Českou republikou a Slovenskem. A tak běžnému fanouškovi Moja Reč nemusela příliš scházet. Síla novinky Offline spočívá v tom, že přináší to nejlepší ze sólo tvorby obou členů a je vyváženě pestrá.
21.05.2016 10:00 |

podobné články

Osobnosti: Jozef Engerer (1 článek)
Podobné články

Důvody proč se seznamovat offline

 
V současné době jsme zvyklí ke všemu používat ty nejmodernější technologie. Bez chytrého mobilního telefonu si většina z nás neumí představit jediný den, šikovné hodinky, počítače, tablety nebo televize jsou nedílnou součástí našeho světa a my tak pomalu zapomínáme na to, že věci jdou dělat i jinak. Ukažme si to například na seznamování. Když se chceme seznámit s někým novým, co v dnešní době uděláme? Přesně tak, zapneme počítač, notebook, mobil nebo tablet a najdeme si buď nějakou seznamku, nebo budeme lovit ve vodách sociálních sítí. Bohužel tak ale zapomínáme i na starý, avšak léty ověřený způsob seznamování tváří v tvář. Pojďme si tedy dnes říci, proč se seznamovat offline a jaký má tento způsob seznamování výhody! Proč se seznamovat offline Kdo není v současné době online, ten jako by ani neexistoval. Účty na sociálních sítích jsou považovány za nepsanou povinnost. I když je na jednu stranu fajn, že nám moderní vymoženosti v mnohém usnadňují život, některé věci přeci jen není od věci dělat pěkně postaru. V dnešním článku se tedy společně podíváme na to, proč se seznamovat offline. Proč stojí za to vypnout mobily nebo počítače a vydat se do klubu, kavárny nebo do města, abychom zde potkali někoho nového. Je to romantičtější Hned prvním důvodem, proč se seznamovat offline, nadchneme každou romantickou duši. Co si budeme povídat, seznámit se s někým tváří v tvář, což je spojeno s flirtem a tolik pověstným očním kontaktem, prostě má něco do sebe. Vzrušení, motýlci létající v podbřišku i špetka nervozity, zda vás druhá strana neodmítne. A poté záplava štěstí i adrenalinu, když se dotyčný chytí. Je to jistější Další výhodou seznamování offline je fakt, že od samého začátku víte, s kým se seznamujete. Spousta lidí má nepříjemnou zkušenost, kdy se člověk na druhé straně vydával za někoho jiného. U seznamování face... Čtěte více Příspěvek Důvody proč se seznamovat offline pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
28.08.2017 08:25 |

podobné články

Rozhovor s chovatelem Moji: Pojedu za ní, snad mi malé sama ukáže!

 
Marek Žďánský, muž, který se několik let v pražské zoo staral o gorilku Moju, Blesk.cz prozradil, že se cítí jako pyšný otec. Moju považuje za své další dítě a je moc rád, že se jí konečně ve španělské zoo podařilo zabřeznout.
12.09.2012 15:30 |

podobné články

Perla Pandárie a další WoW zajímavosti na WoWfanu

 
Pokud se chcete dozvědět, jak Blizzard zamýšlí realizovat offline mód pro Battle.net, zamiřte k našim kolegům na WoWfan, kde se to dozvíte. Nebo ne, já vám ve zkratce povím, že jde v podstatně jen o možnost nastavit se jako neviditelný v social panelu, aby vaši kamarádi neviděli, když hrajete Diablo III, WoWko, StarCraft, a tak dále. Pokud jste si mysleli, že offline mód...
22.09.2012 12:50 |

podobné články

Diablo III je pro konzole skutečností: Akční RPG nabídne offline multiplayer a zmizí z něj aukce

 
Největší hit pro počítače PC a MAC loňského roku už není pro konzolové hráče jen toužebným snem. Od samotných tvůrců ze studia Blizzard už byly potvrzeny verze pro PlayStation 3 a 4, přičemž budou mít několik novinek. Přibude offline multiplayer a odstraněny budou kontroverzní aukce.
02.04.2013 20:35 |

podobné články

'Fyzická expanze': Amazon otevírá svůj první offline obchod

 
Jeden z největších online prodejců na světě, společnost Amazon, otevírá svůj první offline obchod a to v obchodním centru University Village v americkém Seattlu. Jak bude kamenná prodejna vypadat?
03.11.2015 10:30 |

podobné články

Cyklisty na Tour čeká důležitá horská časovka

 
Cyklisty na Tour de France dnes čeká jedna z pravděpodobně klíčových etap. Dvaatřicet kilometrů horská časovka z Embrunu do Chorges by ještě před trojicí alpských etap mohla změnit umístění a zejména časové rozestupy v čele celkového hodnocení. 
17.07.2013 07:55 |

podobné články

Nová DVD: Americký sniper, Ruku na to, Bod zlomu a Byla to divoká noc

 
Americký sniper je životopisný válečný film Clinta Eastwooda. Bill Murray a Bruce Willis hrají v hudební komedii Ruku na to. Extrémní sporty se zločinem se spojují v Bodu zlomu. Poslední velká pařba před prahem dospělosti čeká Setha Rogena a další v komedii Byla to divoká noc.
03.05.2016 07:05 |

podobné články

Osobnosti: Bruce Willis (312 článků) , Bill Murray (27 článků) , Clint Eastwood (124 článků) , Seth Rogen (27 článků)

Euroskeptik Farage dostal nakládačku za plakát „Bod zlomu." I příznivci brexitu se otřásají hrůzou

 
Debata ohledně nadcházejícího referenda se začíná krajně vyostřovat: jeden z nejhlasitějších zastánců brexitu Nigel Farage sklidil obrovskou kritiku za propagační plakát své strany pod názvem „Bod zlomu“. Na plakátu jsou zobrazeni stovky migrantů mířící do Evropy. Kancléř George Osborne jej dokonce přirovnal k nacistické propagandě a varoval před možnou ekonomickou katastrofou. Premiér Cameron se zas dostal pod palbu otázek v přímém přenosu BBC.
19.06.2016 22:55 |

podobné články

Osobnosti: George Osborne (14 článků) , Nigel Farage (95 článků)

Je tu bod zlomu, tuší Petr Robejšek. Pašeráci prý velmi rychle pochopí, že žně skončily

 
REPORTÁŽ „Najednou to jde,“ konstatoval v Liberci mentor Realistů, politolog Petr Robejšek na adresu Italů. „Začínají kontrolovat svoje hranice jenom proto, že my jsme řekli ne kvótám. Před volbami si ani Merkelová nedovolí přijímat další, takže všichni zůstávají v Itálii. Musí se starat sami a najednou to umějí,“ povšiml si. Nyní dle jeho názoru sledujeme bod zlomu. „Buď dojde k dramatickému poklesu počtu ekonomických migrantů směřujících přes Itálii do Evropy velmi brzy, anebo se tak stane poté, co některá italská vojenská loď použije proti pašerákům lidí své zbraně,“ domnívá se.
11.08.2017 14:10 |

podobné články

Revoluce ve vaření – gorenje IQcook, první a jediná indukční varná deska s programem vaření v páře

 
Novinka IQcook od společnosti Gorenje přivádí do kuchyní geniálního pomocníka, se kterým je vaření rychlé, úsporné, zdravé, bez starostí, bez námahy a s vynikajícím výsledkem. IQcook je první varná deska na světě, která používá nejmodernější technologii, inteligentní senzor pro automatické vaření v páře. Deska IQcook umí vařit sama, bez jakékoliv kontroly! Vždy nastaví správnou teplotu i výkon a to bez ztráty nutričních hodnot potravin a dokonce zvládne řídit několik vaření najednou.
03.09.2012 09:45 |

podobné články

Vojtěch Dyk zve na Deska tour

 
V návaznosti na vydání prvního studiového CD zpěváka Vojtěcha Dyka a B-Side Bandu s bandleaderem Josefem Buchtou s názvem Deska se počátkem roku 2015 uskuteční velké turné Deska tour 2015.
27.01.2015 15:02 |

podobné články

Osobnosti: Vojtěch Dyk (688 článků)

Smutné jubileum Karla Vochoče (†57): Rozvedl se, chtěl začít znovu, jenže přišla zubatá!

 
V těchto dnech by se Karel Vochoč dožil 85 let. Osud tomu však chtěl jinak a zemřel poměrně nečekaně na rozhraní dvou životních etap. Zanícený komunista a aktivní člen Lidových milicí se proslavil především jako herec menších, leč v jeho podání výrazných rolí.
09.04.2015 05:05 |

podobné články

Osobnosti: Karel Vochoč (3 články)

Smutné jubileum Karla Vochoče (†57): Rozvedl se, chtěl začít znovu, jenže nečekaně přišla zubatá!

 
V těchto dnech by se Karel Vochoč dožil 85 let. Osud tomu však chtěl jinak a zemřel poměrně nečekaně na rozhraní dvou životních etap. Zanícený komunista a aktivní člen Lidových milicí se proslavil především jako herec menších, leč v jeho podání výrazných rolí.
09.04.2015 09:00 |

podobné články

Osobnosti: Karel Vochoč (3 články)

Bývalý komunistický boss a nejzábavnější politik z dob socialismu slaví 90. narozeniny: 9 životních zlomů Milouše Jakeše!

 
Dnes je tomu rovných devadesát let, co přišel v Českých Chalupách na svět bývalý nejmocnější muž Československa a generální tajemník ÚV KSČ Milouš Jakeš. Je tak o rok mladší než jeho milovaná komunistická strana, ze které byl ovšem 5. prosince 1989 vyloučen. Komunistům však zůstává dodnes věrný a věří v návrat socialismu. Připomeňme si jeho cestu na politický vrchol, a nejlepší hlášky, které dodnes budí úsměv.
12.08.2012 12:05 |

podobné články

Tajná svatba? Savka nepopřel, že svou o 11 let starší partnerku pojal za manželku

 
Minulou sobotu se Tomáš Savka dočkal velkého zážitku, když získal na jevišti Národního divadla Thálii za nejlepší mužský výkon v kategorii muzikál a opereta. Zásadních životních zlomů bylo ale v jeho životě možná více.
05.04.2015 10:00 |

podobné články

Osobnosti: Tomáš Savka (57 článků)

RECENZE: Deska. První společné studiové album zpěváka Vojty Dyka a B-Side Bandu

 
Deska je název prvního studiového alba vzešlého ze šťastného uměleckého spojení zpěváka Vojtěcha Dyka a brněnského B-Side Bandu. Nahrávka přináší deset původních skladeb od Martina Kudličky, Borise Urbánka, Ondřeje Brouska, Vratislava Šlapáka či Tomáše V. Koudelky. Texty v nich jsou v češtině i angličtině.
03.01.2015 14:47 |

podobné články

Osobnosti: Ondřej Brousek (83 článků) , Vojtěch Dyk (688 článků)

Recenze: Landova nová deska je zbytečně plná demagogie a laciného kazatelství

 
Nová deska Daniela Landy plně uspokojí jeho fanoušky, kteří chtějí písně obsahující boj a laciné kazatelství.
21.09.2015 08:00 |

podobné články

Osobnosti: Daniel Landa (463 článků)

Recenze: Nová deska Cocotte Minute je jedinečný experiment, který ocení hlavně fanoušci

 
Cocotte Minute se s aktuální deskou Rituál, kmen a srdce a kmen pustili do neprobádaných vod. Přeplavali je na výbornou, na konci ale žádnou Ameriku neobjevili. „Vznikla minimálně na první poslech (a po stránce formy) zajímavá deska. Je totiž něco mezi živákem a studiovkou, experimentem, který se nevidí jak v rámci domácí scény, tak ve světě,“ píše v recenzi Jarda Konáš.
19.10.2015 11:20 |

podobné články

Recenze: Rihanna už nechce dělat hity. Deska Anti je hlavně přiznáním zoufalství

 
Rihannina osmá deska se zapíše do historie jako její nejdivnější, nejchaotičtější a nejméně hitová.
01.02.2016 06:45 |

podobné články