Článek

RECENZE: Decibely lásky. Když filmu chybí scénář a režie

 
Nazvat Decibely lásky filmem je více než odvážné. Nemají totiž prakticky žádný děj, jsou jen nesmyslně poskládanou směskou hudebně-tanečních výstupů, nevídaně hloupých scén, plných strašlivých dialogů, a postav, v jejichž vzájemných vazbách je skoro nemožné se zorientovat.
12.02.2016 12:00 |

podobné články

Podobné články

Premiéra filmu Decibely lásky se blíží: Okopírovali tvůrci Discopříběh?

 
Jako přes kopírák! Tak vypadají scény z nového filmu Decibely lásky, které díky Rudolfu Hrušínskému nejmladšímu (45) až neuvěřitelně věrně kopírují Discopříběh z roku 1987.
11.01.2016 19:55 |

podobné články

Osobnosti: Rudolf Hrušínský (188 článků)

Gott si poprvé zahrál se Charlottkou! Decibely lásky spojily tátu s dcerou

 
Zatím zářila v muzikálech, teď se premiérově objevila i ve filmu. Charlotte Ella Gottová (9) hraje s tatínkem Karlem (76) v novém českém filmu Decibely lásky. S nápadem prý přišla maminka Ivana (40)…
12.02.2016 19:05 |

podobné články

Osobnosti: Karel Gott (4422 článků)

Recenze: Decibely lásky působí jako chaotická změť obrazů vytvořená šimpanzem

 
Pseudoromantický příběh s písněmi Michala Davida Decibely lásky přichází do kin coby nekomplikovaná zábava pro všechny generace.
12.02.2016 00:05 |

podobné články

Osobnosti: Michal David (1244 článků)

Dvě mladé hvězdy filmu Decibely lásky se předvedly v rajcovním prádélku: Které to sekne víc?

 
Nový romantický film s písničkami Michala Davida  (55) Decibely lásky se v kinech objeví až v únoru, ale Super.cz přináší pár snímků z natáčení. A jsou hodně sexy. Dvě mladé herečky, Aneta Vrzalová a Betka Bartošová, se na nich představují jen v rajcovním prádélku.
25.01.2016 11:05 |

podobné články

Osobnosti: Michal David (1244 článků) , Aneta Vrzalová (19 článků)

Decibely lásky už brzy rozezní kina

 
„Chtěl jsem, aby vznikl film, který je jako moje písničky. Aby s ním člověk měl chuť Žít non stop a Žít tak, jak se má, prožíval Lásku, kterou mu každý závidí a cítil přízeň a podporu Pár přátel, co stačí mít!,“ říká Michal David, producent a autor hudby filmu Decibely lásky, který s razancí a chytlavými melodiemi Davidových hitů vtrhne příští týden do kin.
07.02.2016 07:05 |

podobné články

Osobnosti: Michal David (1244 článků)

Filmové premiéry: Decibely lásky, Deadpool, Agenti dementi a Taxi Teherán

 
Tento týden startuje film určený především milovníkům písniček Michala Davida: Decibely lásky. Ze stáje Marvel pochází notně netradiční superhrdina filmu Deadpool. Španělská animovaná komedie má všeříkající název Agenti dementi. Vítězný film loňského Berlinale Taxi Teherán natočil politicky stíhaný režisér Jafar Panahí v nuceném domácím vězení.
11.02.2016 07:10 |

podobné články

Osobnosti: Michal David (1244 článků)

Čtvrteční filmové premiéry: Michal David představí své Decibely lásky

 
Ve čtvrtek proběhne premiéra filmu Decibely lásky, který vznikal pod taktovkou hitmakera Michala Davida. Filmový muzikál je plný známých českých herců, písní, které se vám dostanou pod kůži, a tance.
11.02.2016 10:55 |

podobné články

Osobnosti: Michal David (1244 článků)

Film Decibely lásky? Strašlivě stupidní zmetek sezóny, David je cynický pragmatik, míní Slováci

 
"Strašidelně stupidní" či "zmetek sezóny". Slovenský list Denník N si při hodnocení nového českého filmu Decibely lásky nebere servítky. V recenzi kritizoval zvláště autora hudby Michala Davida, jenž prý "zaručuje kontinuitu normalizačního a polistopadového nevkusu". List ho také označil za "cynického pragmatika" a "žraloka v akváriu domácího šoubyznysu". Schytal to i herec Rudolf Hrušínský nejmladší "za konstantní úsměv pacienta po lobotomii". Nicméně seriozně hodnotit tento film prý ani nejde, podobně jako je nemyslitelné, aby vinaři degustovali čůčo.
24.02.2016 06:30 |

podobné články

Osobnosti: Michal David (1244 článků) , Rudolf Hrušínský (188 článků)

David vyzrál na Pergnerovou: Discopříběh mění na Decibely lásky!

 
Všechny převezl! Marně se Michalu Davidovi (55) snažila Tereza Pergnerová (41) zhatit natáčení třetího dílu legendárního Discopříběhu svými nerealistickými požadavky na postoupení práv. Film bude! Jen ponese jiný název ‒ Decibely lásky!
25.07.2015 05:40 |

podobné články

Osobnosti: Michal David (1244 článků) , Tereza Pergnerová (403 článků)

Decibely lásky rozeznějí filmové plátno

 
Hity Michala Davida, které již třicet let uvádějí na večírcích i diskotékách do varu několik generací, zamíří na filmové plátno. A na úspěch hudebně-taneční romance Decibely lásky, kde zazní pětadvacet hitů i nových Davidových písniček, lze vsadit jakýkoliv obnos.
19.09.2015 07:05 |

podobné články

Osobnosti: Michal David (1244 článků)

Davidův muzikál Decibely lásky láká na Vondráčkovou i tancujícího Horvátha

 
Film s písničkami Michala Davida Decibely lásky, který volně navazuje na filmové muzikály Discopříběh, bude mít premiéru 11. února a v hlavních rolích se objeví Iva Janžurová, Rudolf Hrušínský ml., Lucie Vondráčková, ve vedlejší roli popeláře i bývalý fotbalový reprezentant Pavel Horváth. „Mým záměrem bylo, aby vznikl film, který je takový, jako jsou a hlavně o čem jsou moje písničky. Aby s ním člověk měl chuť Žít nonstop a Žít tak, jak se má, prožíval Lásku, kterou mu každý závidí, a cítil přízeň a podporu Pár přátel, co stačí mít,“ říká producent a autor hudby Michal David. Film režíruje Miloslav Halík.
12.01.2016 13:10 |

podobné články

Osobnosti: Lucie Vondráčková (1091 článků) , Michal David (1244 článků) , Iva Janžurová (397 článků) , Rudolf Hrušínský (188 článků) , Pavel Horváth (157 článků) , Miloslav Halík (1 článek)

Muzikálové hvězdičky Bartošová a Vrzalová: Decibely lásky a sexu

 
Romantický film s písničkami Michala Davida (55) Decibely lásky bude nejen nadupaný chytlavými hity, ale i sexy těly. Alžběta Bartošová (24) a Aneta Vrzalová (24) se ukážou v tom nejlepším světle!
21.01.2016 14:30 |

podobné články

Osobnosti: Michal David (1244 článků) , Aneta Vrzalová (19 článků)

ŽEBŘÍČEK: Deadpool porazil děsivé Decibely

 
Americký film Deadpool, popisovaný jako fantasy/thriller/komedie, s velkým náskokem ovládl žebříček návštěvnosti českých kin a odsunul Decibely lásky na druhou pozici.
15.02.2016 15:50 |

podobné články

RECENZE: Sci-fi Interstellar létá ve vesmíru i v čase

 
Název nové sci-fi bratrů Jonathana (scénář) a Christophera (scénář a režie) Nolanových Interstellar znamená v překladu Mezihvězdný a přesně to je prostor, v němž se podstatná část filmu odehrává.
07.11.2014 14:01 |

podobné články

Nic než pravda – Kolik podob může mít láska?

 
První květnový díl soutěže Nic než pravda je velice přiléhavě ve znamení těch nejrůznějších podob lásky – lásky manželské, lásky rodičovské, lásky první, lásky nenaplněné… Rozhodně ale nemůžeme citovat klasika, ve studiu totiž nepůjde vždy jen o „lásky čas“.
04.05.2009 13:25 |

podobné články

Vojtek vyvedl na premiéru Decibelů lásky milenku! David prozradil, kolik milionů do filmu vrazil

 
Den D pro českou filmovou i hudební scénu nastal. Premiéra muzikálu Decibely lásky byla velkolepá a přilákala celou řadu celebrit. Nechyběl autor hudby Michal David, který dokonce prozradil, kolik milionů do filmu vrazil. Roman Vojtek zase vyvedl svou novou milenku – krásnou blondýnku.
10.02.2016 20:10 |

podobné články

Osobnosti: Michal David (1244 článků) , Roman Vojtek (517 článků)

Michal David na premiéře svého filmu: Něco takového tu na trhu chybělo

 
Premiéra filmu Decibely lásky se nesla v duchu milovníků diskoték a muzikálů. Na červeném koberci nechyběl producent a autor hudby Michal David či tanečník Petr Čadek. Roli herečky si ve filmu poprvé vyzkoušela bývalá playmate a nynější moderátorka Petra Svoboda, která také dorazila.
10.02.2016 23:55 |

podobné články

Osobnosti: Michal David (1244 článků) , Petr Svoboda (490 článků) , Petr Svoboda (481 článků) , Petr Svoboda (490 článků) , Petr Čadek (180 článků) , Petra Svoboda (96 článků)

7 NEJ z Decibelů lásky: Šílený dekolt Svobody, pohublý Kopta a zpívající popelář Horváth

 
Ti, co v mládí na diskotékách „dupali“ na hity Michala Davida, nemohli chybět na slavnostní premiéře filmu Decibely lásky. A že se jich sešlo! Kdo byl největší hvězdou večera a kdo měl nejhlubší dekolt?
11.02.2016 13:25 |

podobné články

Osobnosti: Michal David (1244 článků)

Rozhovor nejen o Decibelech lásky: Michal David (55) o útěku ze země!

 
Decibely lásky. To je název nového filmu, který poprvé v životě přichystal zpěvák Michal David (55). Ještě než se romantická hudební komedie stačila dostat do kin, začalo se spekulovat, že tvůrci okopírovali film režiséra Jaroslava Soukupa (69) Discopříběh, ke kterému český zpěvák nazpíval a složil některé písničky.
14.02.2016 05:10 |

podobné články

Osobnosti: Michal David (1244 článků) , Jaroslav Soukup (84 článků) , Jaroslav Soukup (84 článků)