Článek

RECENZE: David Koller a jeho osobitý výraz

 
První jarní den vyšlo nové album zpěváka a hudebníka Davida Kollera. Jmenuje se ČeskosLOVEnsko a jeho příběh začal loni v Košicích. Vyústil v sofistikovanou nahrávku, na které se spojily poznávací znaky, manýry a silné stránky Kollera a jeho týmu se zkušeností zahraničních producentů.
23.03.2015 11:26 |

podobné články

Osobnosti: David Koller (281 článků) , David Koller (112 článků)
Podobné články

Donchuán Koller šokoval snoubenku: Místo svatby kopačky! Rozzuřenou Slovenku teď čeká další překvápko! A bude bolet...

 
Hvězda "Lucie":http://www.extra.cz/tema/lucie a "čerstvě zase na chvilku milionář":http://www.extra.cz/znate-tajemstvi-teto-archivni-fotky-dva-jeji-clenove-se-nyni-rozhodli-ze-udelaji-necekany-krok "David Koller":http://www.extra.cz/tema/david-koller (53) pokračuje v "divokých eskapádách":http://www.extra.cz/6-slavnych-mileneckych-dvojic-o-kterych-uz-jste-zapomneli-ze-spolu-kdysi-plnily-stranky-bulvaru, kterými je jeho "soukromý život pověstný":http://www.extra.cz/zpevak-david-koller-zebral-jako-bezdomovec-v-parku-tipnete-si-kolik-vybral-do-klobouku.
25.07.2014 14:25 |

podobné články

Kollerův brutální šroub do hlavy odkopnuté snoubenky: Tajné selfíčko z dovolené, kde si on a jeho děti užívají s jinou!

 
"David Koller":http://www.extra.cz/tema/david-koller (53) nejenže "po červnovém rozchodu se slovenskou snoubenkou":http://www.extra.cz/donchuan-koller-sokoval-snoubenku-misto-svatby-kopacky-rozzurenou-slovenku-ted-ceka-dalsi-prekvapko-a-bude-bolet nebyl dlouho sám, on nebyl pravděpodobně sám už ve chvíli, kdy "zkoprnělé a k němu čerstvě nastěhované moderátorce z východu sděloval":http://www.extra.cz/donchuan-koller-sokoval-snoubenku-misto-svatby-kopacky-rozzurenou-slovenku-ted-ceka-dalsi-prekvapko-a-bude-bolet, že prsten k Vánocům za milion a pozvánka, aby k němu šla po dvouletém vztahu bydlet do Prahy, kde jí sežene práci, přece neznamenaly, že vzápětí nedostane kopačky!
25.07.2014 19:20 |

podobné články

Buk sem, Buk tam. Analytik Martin Koller rozsuzuje důkazy Američanů, Rusů a Ukrajinců. A předpovídá výsledek šetření sestřelu letadla

 
ROZHOVOR Systém Buk použitý při sestřelení malajsijského boeingu nedodalo Rusko, patří ukrajinské armádě. Vojenský analytik Martin Koller tak vyvrací slova amerického ministra zahraničí Johna Kerryho, který je naopak přesvědčen, že raketu odpálili ukrajinští separatisté, jimž zbraň dodalo Rusko. Koller se vyjádřil také k důkazům Moskvy, která tvrzení Američanů odmítá. Jak je to s kvalitou a věrohodností důkazů obou stran, jako jsou odposlechy, snímky nebo videozáznamy vysvětlil Koller v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz.
22.07.2014 11:30 |

podobné články

Osobnosti: John Martin (16 článků) , John Martin (16 článků)

David Koller: Myslel jsem, že vyhraje Muk

 
Zpěvákem roku se stal na středečním udílení cen Akademie populární hudby David Koller. "Překvapilo mě to trochu nemile. Petrovo loňské úmrtí pro mě byla docela rána a já mu vítězství mezi zpěváky přál. Měl jedinečný hlas, který na české scéně po jeho odchodu chybí. Myslel jsem si, že se zpěvákem roku stane on," svěřil se Koller.
25.02.2011 09:35 |

podobné články

Osobnosti: David Koller (281 článků)

EXKLUZIVNĚ: David Koller poprvé promluvil o rozvodu

 
Zpěvák David Koller promluvil o rozvodu, o kterém několik měsíců spekulují média. Super.cz exkluzivně prozradil, že nic takového není v plánu. "Já o tom tedy nic nevím," řekl s úsměvem Super.cz Koller, který žije s manželkou Sylvou a dvěma syny na Malé Straně.
14.02.2012 06:40 |

podobné články

Osobnosti: David Koller (281 článků)

David Koller ještě jednou: Žádní Rusáci. Jestli nás někdo chce tahat na východ, tak bychom si to měli rychle vyřídit

 
Hudebník David Koller i prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček se ještě jednou vrátili k sobotnímu slavnostnímu ceremoniálu udílení hudebních cen Anděl, kde Koller a další zkritizovali prezidenta Miloše Zemana.
11.04.2016 08:20 |

podobné články

Osobnosti: David Koller (281 článků) , Miloš Zeman (16409 článků) , David Koller (112 článků)

David Beckham: Bradku jsem měl kvůli Bradu Pittovi

 
Sám je vzorem pro miliony lidí po celém světě, ale i David Beckham se občas opičí. A to po nikom menším než je David Beckham se občas opičí. A to po nikom menším než je David Beckham se občas opičí. A to po nikom menším než je David Beckham se občas opičí. A to po nikom menším než je David Beckham se občas opičí. A to po nikom menším než je David Beckham se občas opičí. A to po nikom menším než je David Beckham se občas opičí. A to po nikom menším než je David Beckham se občas opičí. A to po nikom menším než je Brad Pitt . Slavný fotbalista teď přiznal, že si zkoušel nechat narůst bradku právě jako hollywoodský idol. Brad ji má jen kvůli nové roli, ale i tak mu sluší. Ovšem David si ve vousech připadal divně.
19.11.2009 14:15 |

podobné články

Osobnosti: Brad Pitt (1523 článků) , David Beckham (980 článků)

Koller má tajný plán na zničení KSČM

 
Hudebník David Koller po útocích na Jiřího Paroubka a Ivana Langera uveřejnil další video. V něm apeluje na voliče, aby zabránili návratu komunistů k moci. "Jedná se o to převolit komunisty v tý, který vesnici. Ještě je to tajný," uvedl Koller na zhruba minutovém záznamu.
21.05.2010 18:30 |

podobné články

Osobnosti: David Koller (281 článků) , Jiří Paroubek (3167 článků) , Ivan Langer (637 článků)

Zpěvák Koller: Zeman a Klaus, kluci spojení s Ruskem. Američané nám dali internet. Kdybychom zůstali pod Ruskem, tak bychom tu žádný internet neměli

 
Hudebník David Koller dokázal již několikrát vstoupit svými prohlášeními i pěveckými čísly do veřejné a politické debaty. Autor slavné písně „Jsme v prdeli“ za Nečasovy vlády nyní v rozhovoru pro DVTV sepsul zejména prezidenta Miloše Zemana, který prý společně se svým předchůdcem Václavem Klausem táhne zemi směrem na východ. Představují prý ještě větší nebezpečí než Andrej Babiš, kterému Koller vyčítá především to, že odmítá říci, že komunisté byli zlo.
28.08.2016 18:35 |

podobné články

Osobnosti: David Koller (281 článků) , Václav Klaus (8473 článků) , Andrej Babiš (8315 článků) , Miloš Zeman (16409 článků) , David Koller (112 článků)

RECENZE: David Koller v Brně podtrhl krásu nových písní

 
Na nádvoří hradu Špilberk v Brně absolvoval zpěvák, skladatel a hudebník David Koller v neděli večer poslední ze tří speciálních koncertů k nedávno vydanému albu ČeskosLOVEnsko. Ještě hodinu před začátkem to sice vypadalo, že by se kvůli bouřce vůbec nemusel uskutečnit, nakonec byl ale zážitkem.
15.06.2015 08:45 |

podobné články

Osobnosti: David Koller (281 článků) , David Koller (112 článků)

Recenze: David Koller si vybral šikovné hudební přátele. Koncertu ale chyběl slavnostnější nádech

 
David Koller jako samostatný umělec dospěl do fáze, kdy si může dovolit oslovit mladší muzikanty s žádostí o cover svého songu, aniž by ho kvůli tomu někdo obviňoval ze samolibosti. V srdci smíchovského pivovaru projekt představil poprvé na živo.
17.09.2016 11:10 |

podobné články

Osobnosti: David Koller (281 článků) , David Koller (112 článků)

Recenze: David Koller si vybral šikovné hudební přátele. Koncertu ale chyběl slavnostnější nádech

 
David Koller jako samostatný umělec dospěl do fáze, kdy si může dovolit oslovit mladší muzikanty s žádostí o cover svého songu, aniž by ho kvůli tomu někdo obviňoval ze samolibosti. V srdci smíchovského pivovaru projekt představil poprvé na živo.
17.09.2016 16:10 |

podobné články

Osobnosti: David Koller (281 článků) , David Koller (112 článků)

Recenze: David Koller si vybral šikovné hudební přátele. Koncertu ale chyběl slavnostnější nádech

 
David Koller jako samostatný umělec dospěl do fáze, kdy si může dovolit oslovit mladší muzikanty s žádostí o cover svého songu, aniž by ho kvůli tomu někdo obviňoval ze samolibosti. V srdci smíchovského pivovaru projekt představil poprvé na živo.
17.09.2016 21:15 |

podobné články

Osobnosti: David Koller (281 článků) , David Koller (112 článků)

Recenze: David Koller si vybral šikovné hudební přátele. Koncertu ale chyběl slavnostnější nádech

 
David Koller jako samostatný umělec dospěl do fáze, kdy si může dovolit oslovit mladší muzikanty s žádostí o cover svého songu, aniž by ho kvůli tomu někdo obviňoval ze samolibosti. V srdci smíchovského pivovaru projekt představil poprvé na živo.
18.09.2016 02:20 |

podobné články

Osobnosti: David Koller (281 článků) , David Koller (112 článků)

Recenze: David Koller si vybral šikovné hudební přátele. Koncertu ale chyběl slavnostnější nádech

 
David Koller jako samostatný umělec dospěl do fáze, kdy si může dovolit oslovit mladší muzikanty s žádostí o cover svého songu, aniž by ho kvůli tomu někdo obviňoval ze samolibosti. V srdci smíchovského pivovaru projekt představil poprvé na živo.
18.09.2016 07:20 |

podobné články

Osobnosti: David Koller (281 článků) , David Koller (112 článků)

Recenze: David Koller si vybral šikovné hudební přátele. Koncertu ale chyběl slavnostnější nádech

 
David Koller jako samostatný umělec dospěl do fáze, kdy si může dovolit oslovit mladší muzikanty s žádostí o cover svého songu, aniž by ho kvůli tomu někdo obviňoval ze samolibosti. V srdci smíchovského pivovaru projekt představil poprvé na živo.
18.09.2016 12:20 |

podobné články

Osobnosti: David Koller (281 článků) , David Koller (112 článků)

Recenze: David Koller si vybral šikovné hudební přátele. Koncertu ale chyběl slavnostnější nádech

 
David Koller jako samostatný umělec dospěl do fáze, kdy si může dovolit oslovit mladší muzikanty s žádostí o cover svého songu, aniž by ho kvůli tomu někdo obviňoval ze samolibosti. V srdci smíchovského pivovaru projekt představil poprvé na živo.
18.09.2016 17:20 |

podobné články

Osobnosti: David Koller (281 článků) , David Koller (112 článků)

Recenze: David Koller si vybral šikovné hudební přátele. Koncertu ale chyběl slavnostnější nádech

 
David Koller jako samostatný umělec dospěl do fáze, kdy si může dovolit oslovit mladší muzikanty s žádostí o cover svého songu, aniž by ho kvůli tomu někdo obviňoval ze samolibosti. V srdci smíchovského pivovaru projekt představil poprvé na živo.
18.09.2016 22:25 |

podobné články

Osobnosti: David Koller (281 článků) , David Koller (112 článků)

Recenze: David Koller si vybral šikovné hudební přátele. Koncertu ale chyběl slavnostnější nádech

 
David Koller jako samostatný umělec dospěl do fáze, kdy si může dovolit oslovit mladší muzikanty s žádostí o cover svého songu, aniž by ho kvůli tomu někdo obviňoval ze samolibosti. V srdci smíchovského pivovaru projekt představil poprvé na živo.
19.09.2016 03:30 |

podobné články

Osobnosti: David Koller (281 článků) , David Koller (112 článků)