Článek

Recenze: Cvičení pro pohodlné, líné, přepracované a tak vůbec

 
Přichází plavková sezona a čas drastických diet a velkého cvičení. Jak pro koho – mnozí z nás totiž na cvičení prostě nejsou. Nebo nemají čas. Nebo se jim nechce, mají moc práce, jsou ve stresu, nemají peníze na kurzy či posilovnu a tak dále... Kniha Cvičení pro pohodlné ovšem představuje způsob, jak tyhle výmluvy smést ze stolu!
13.06.2016 13:55 |

podobné články

Podobné články

Tipy na skvělá skupinová indoor cvičení

 
Pravidelná fyzická aktivita by měla být nedílnou součástí života každého z nás, neboť je velmi důležitá pro naše zdraví. Pohyb venku v ulicích nebo přírodě ale není pro každého. Naštěstí se u nás rozmáhá trend indoor cvičení, díky kterým se můžete pohybu věnovat v příjemném prostředí tělocvičen. A proč cvičit o samotě, když se můžete do pohybu zapojit společně s dalšími lidmi? Skupinová indoor cvičení jsou skvělá právě v tom, že můžete poznat nové lidi a navíc se můžete motivovat jejich pílí a úsilím. A která skupinová indoor cvičení vám můžeme doporučit? Skupinová indoor cvičení, která stojí za to! Indoor Walking Indoor walking představuje skupinové cvičení, které si můžeme volně přeložit jako chůzi uvnitř. Cvičení probíhá na speciálních trenažerech připomínajících běžící pásy. Od klasických pásů se ale liší v tom, že se dají různě polohovat, díky čemuž se na nich dá nejen chodit, ale rovněž i provádět různorodé cviky. Celé cvičení je tak založené na přirozené chůzi doplněné o cvičební prvky, kdy jedna lekce trvá 45-60 minut a je složena z vícero částí. Nejdříve se zahřejete v mírném tempu, poté přejdete do hlavní části s finální nejtěžší zátěží a celou lekci zakončíte opět volným tempem pro vydýchání. Indoor cycling Dalším skupinovým cvičením je indoor cycling, které se cvičí na stacoinárních kolech za doprovodu emotivní hudby. Během cvičení si vytvarujete oblast hýždí, můžete se zbavit celulitidy a i vaše kondice se výrazně zlepší. Kromě intenzivní jízdy se do lekcí zahrnují i posilovací cviky pro horní část těla. Jedna lekce indoor cyclingu trvá zpravidla jednu hodinu, během které vás povede zkušený instruktor, který vás bude motivovat a povzbuzovat. Indoor rowing Mezi intenzivní skupinová indoor cvičení patří i cvičení na veslařských trenažerech, neboli indoor rowing. Věnovat se mu můžete jak solo, tak i ve skupině, což je mnohem zábavnější. Cvičení je určené pro... Čtěte více Příspěvek Tipy na skvělá skupinová indoor cvičení pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
11.09.2016 17:50 |

podobné články

Cvičení v těhotenství

 
Cvičení v těhotenství není přímo zakázáno, ale přesto existují jistá pravidla, kterých by se měla nastávající maminky držet. Uvědomte si, že těhotenství není nemoc, která by vás omezovala ve fyzických aktivitách, a proto pokud jste se sportu či nějakému pohybu věnovali již před otěhotněním, nemusíte na to teď úplně zanevírat. Obecně platí, že cvičení v těhotenství může být i nápomocné a to nejen při celkovém zvládání těhotenství, ale i při usnadnění porodu. Pojďme se společně prostřednictvím dnešního článku blíže podívat na cvičení v těhotenství. Prozradíme si, co je vhodné a čemu je lepší se naopak vyhnout. Jdete s námi do toho? Vhodné cvičení v těhotenství Ještě než se podíváme na cvičení vhodná v těhotenství, ujasněme si základní pravidlo, na které nesmíte zapomenout: naslouchejte vlastnímu tělu a v žádném případě se nepřetěžujte. Mezi aktivity, kterým se v těhotenství s klidným srdcem můžete věnovat jsou procházky, plavání, tanec, šlapání na rotopedu, těhotenská jóga nebo pilates. Nevhodné cvičení v těhotenství A teď z druhého soudku. Jak už jsme vám naznačovali v samotném úvodu dnešního článku, existuje i takový druh cvičení a fyzických aktivit, kterým byste se jako těhotná měla vyvarovat. V první řadě jsou to jakékoli silové sporty, které by pro vaše tělo mohly představovat obrovskou zátěž. Rovněž není dobré věnovat se takovým sportům, u kterých vám hrozí úraz. Cvičte v pohodlí vašeho domova Abyste se mohli věnovat cvičení v těhotenství, nemusíte nutně docházet do nejrůznějších center či posiloven. Klidně můžete cvičit v pohodlí vašeho domova, kde se cítíte nejpříjemněji. Alespoň půlhodinka denně Nemusíte cvičit několik hodin denně, to vůbec ne. Nejenže by to nebylo dobré vzhledem k vašemu stavu, ale zároveň byste si ani nepomohli. Bohatě stačí, když se fyzické aktivitě budete věnovat půl hodiny denně, ať už to bude procházka, plavání či jakákoli jiná aktivita. Nesnažte se překonat rekordy, spíše dbejte na pravidelnost. Příspěvek Cvičení v těhotenství pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
17.12.2015 22:06 |

podobné články

Tipy na domácí cvičení

 
Ačkoli jen málokdo z nás je skutečně spokojený se svou postavou a nenašel by na sobě snad žádnou vadu na kráse, většina lidí i přesto odmítá začít s nějakou fyzickou aktivitou. Nejčastější překážkou je pocit nejistoty a strach z toho, jak by na naše pokusy o cvičení zareagovali například ve fitness centru nebo v posilovně. Co když vám ale řekneme, že do žádných veřejných posiloven chodit nemusíte? Máme tipy na domácí cvičení, u kterého budete jediným divákem! Cvičit doma? Ale co když mi bude chybět ta správná motivace a nebudu dodržovat cvičení plán? To už si budete muset vyřídit se svým svědomím, ale pokud se sebou skutečně chcete něco udělat, nenecháte se zlákat lenivostí. Domácí cvičení je skvělé v tom, že vás u něho nikdo nevidí, ale že si jej zároveň můžete korigovat dle svých vlastních potřeb a možností. A to zní dobře, nemyslíte? Domácí cvičení vás bude bavit Chcete začít cvičit, protože nemáte vůbec žádnou fyzičku? Nebo je vaší hnací silou snaha zhubnout nějaké to kilo navíc, které se vám na těle usadilo už před Vánoci? Ať už máte jakýkoli důvod proč začít, chce to hlavně vydržet a nevzdávat se. A teď už si společně pojďme představit naše tipy na domácí cvičení, o kterém si troufneme tvrdit, že vás bude bavit! Švihadlo Není nic jednoduššího, nežli vzít do ruky švihadlo a zavzpomínat si na dětská léta, kdy jste s touto pomůckou cvičili ve škole nebo s ním odpoledne hráli různé hry na hřišti s kamarády. Skákání přes švihadlo vám dokonale rozpumpuje svaly a nabije vás energií, tak to zkuste! Rotoped Máte doma na půdě zaprášený rotoped, na který jste neměli čas? Nebo u vás tento posilovací stroj slouží jako věšák na prádlo? Pak honem dolů s hadrama a šupem cvičit! Byla by škoda, aby tento cvičební pomocník stál někde... Čtěte více Příspěvek Tipy na domácí cvičení pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
08.01.2017 08:45 |

podobné články

Pohodlné trendy oblečení na každodenní nošení: Existuje?

 
Nalézt pohodlné oblečení, ve kterém vám bude dobře po celý den, není vůbec nic jednoduchého. Důležité je, abyste se v něm cítili příjemně, aby vás oblečení zbytečně neškrtilo či netahalo. My vám dáme pár zaručených rad na nákup nejlepších kousků, ve kterých se budete cítit jedinečná, ale hlavně i v pohodlí! Co na vršek? Trička, topy, košile… ano je velký výběr toho, co si můžeme obléci na horní polovinu těla. Ale co je to nejlepší? Za nás každopádně vedou dámské halenky či košile, protože mohou být volnější a tím pádem i velmi pohodlné. Navíc pokud si vyberete halenku či košili z kvalitních materiálů bude na vašem těle i velmi příjemná a nijak nepodráždí pokožku. Halenka s košilí se hodí i do práce, neboť na okolí působí velmi elegantně. Buďte šarmantní! Tip: Letošním hitem je džínová bunda! Zkuste ji a slaďte ji s půvabnou halenkou. Kalhoty Kalhoty by měly být co nejvíce přizpůsobivé vašim nohám, tak aby vás nikde netlačili (zejména v pase) a vy se tak mohli cítit co nejvíce pohodlně. Záleží na vás, co více preferujete, ale správnou volbou mohou být volnější dámské džíny či legíny. Tip: Novinkou jsou i tzv. džegíny, které vypadají jako džíny, ale jsou vyrobené z elastických materiálů. Kráčení s lehkostí Abychom se cítili co nejvíce příjemně, je důležité nezapomínat ani na výběr správně obuvi. Ta je vůbec nejdůležitější, protože koupíme-li si špatné boty, které nás tlačí či dřou – může nám to zkazit celý den, a i následující dny poté, než se puchýře dostatečně zahojí. Za nás nejvíce vedou v pohodlnosti polobotky či správně zvolené baleríny. Navíc tyto boty se hodí jak do práce k elegantnímu oblečení, tak i ven na procházku ke sportovnějšímu oblečení. A co byste poradili vy? Příspěvek Pohodlné trendy oblečení na každodenní nošení: Existuje? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
20.04.2017 17:30 |

podobné články

Výzva 21 – recenze

 
Předně je důležité si vysvětlit, co to vůbec Výzva 21 je. Jedná se o program lidem pevně odhodlaným změnit svůj životní styl k lepšímu tím, že se začnou zdravě stravovat a pravidelně cvičit. Nejde pouze o cvičení, ale postupně získávané informace a znalost, jak je v praxi využít. Nechybí motivační část, což je velmi důležité. Hodně lidí začne a také rychle skončí. První týden je zcela zdarma, aby si každý člověk mohl vyzkoušet a osahat, jak to zhruba funguje a poznat blíže zakladatele Tomáše. Ten je pro ty úspěšnější, kteří to nevzdají a Výzvu 21 absolvují vždy k ruce, pokud potřebujete jakoukoliv radu ohledně cvičení či jídelníčku. Co vše se ve Výzvě 21 naučíte Naučíte se udělat si cvičební plán a ten dodržovat. Což je klíčové, protože pokud nemáte předem jasno a naplánováno – nelze se čeho chytat a jen těžko si vytvoříte návyk. Určitě po vás nikdo nechce, abyste ze dne na den zrušili knedlíky a začali chroupat mrkev. Vše jde postupně a nenásilně. Výzva 21 se skládá ze 4 modulů po 21 dnech. V každé fázi se dozvíte něco nového a postupně se zvedá i náročnost cvičení. Sama momentálně končím třetí modul a mám překvapující výsledky. Osobně jsem nepotřebovala ani tak moc hubnout, jako spíš vytvořit návyk a dozvědět se spoustu informací. Dobrá rada nad zlato Možná odvětíte, ale ty dnes najdete kdekoliv na internetu. To je bezpochyby pravda, ale musíte vědět, co přesně hledáte. Samu od sebe by mě určitě nenapadlo hledat informace, jak si změřit rychlost metabolismu, co dělat, když je zpomalený. Proč je důležitá detoxikace u likvidace nejspodněji uložených tuků, jak aplikovat do stravy sacharidové vlny a mnoho dalších věcí. Program je sestaven důmyslně s nejčastěji kladenými otázky a zaměřením na nejčastější problémy všech smrtelníků. U nás holek je to většinou i při nízké váze spodní bříško a zbavit se... Čtěte více Příspěvek Výzva 21 – recenze pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
11.05.2016 03:15 |

podobné články

Tanky, obrněné vozy i pandury. Češi odjeli na důležité cvičení NATO

 
Připravit se a demonstrovat, že vojáci NATO si s možným nepřítelem poradí - to je cíl velkého vojenského cvičení. Mezinárodního cvičení NATO v německém výcvikovém centru v Hohenfelsu se zúčastní 4500 vojáků. Velet mu bude český plukovník Josef Kopecký. Armáda vyslala na cvičení 1400 vojáků a 430 kusů techniky. Na západ odjely tanky, obrněné vozy i transportéry Pandur. Cvičení potrvá do 24. srpna.
06.08.2015 15:05 |

podobné články

Jak zpevnit poprsí

 
Krásná a pevná prsa jsou snem snad každé ženy. Není žádným tajemstvím, že na pohled přitažlivá a dobře tvarovaná ňadra dokážou upoutat nejeden mužský pohled a co si budeme, milé dámy, nalhávat – které z nás by pozornost přitažlivého muže nepotěšila?! Možná k vám ale příroda nebyla štědrá, možná za sebou máte porod a kojení a vaše ňadra tak nejsou v takové formě, jakou byste si přála. Ptáte se, jak zpevnit poprsí? Zatímco v mladém věku má většina žen krásná a pevná ňadra, na které je radost pohledět, s přibývajícím věkem, odrozenými dětmi či velkými výkyvy v tělesné hmotnosti prsa svou pevnost ztrácí a jejich vzhled se tak mění. Nelze se tak divit ženám, které přemýšlí nad tím, jak zpevnit poprsí. Patříte mezi ně i vy? Pak si přečtěte dnešní článek! Rady a tipy jak zpevnit poprsí Nezáleží na tom, zda vaše prsa ztratila přitažlivou pevnost s věkem nebo díky kojení, vlastně je teď úplně jedno, jaká byla příčina jejich povislého vzhledu. Máme několik tipů, které by vám mohly pomoci, tak je vyzkoušejte! Cvičení Určitě vám neunikly články na internetu, které vybízely ke cvičení speciálních cviků podporující prsní svaly. Pokud jste to ještě nezkusila, pak je ten nejvyšší čas. Cvičení představuje nejúčinnější a zároveň i nejlevnější způsob, jak prsům dodat pevnost. Krémy Další možností, jak zpevnit povislá ňadra, jsou krémy a masáže, které můžete provádět v pohodlí domova. Opět nemusíte nikam chodit a masážím se tak můžete věnovat kdykoli na to budete mít čas. Vhodné je zkombinovat výše zmíněné cvičení s masážemi, které se postarají o neelastickou kůži. Operace Pokud všechny možnosti selžou, přichází na řadu ta nejradikálnější a zároveň i nejdražší – operace. Zákrok plastického chirurga je náročný nejen po fyzické stránce, ale i po té finanční – bohužel tahle sranda něco stojí a mnohdy to nejsou zrovna malé... Čtěte více Příspěvek Jak zpevnit poprsí pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
23.01.2017 09:00 |

podobné články

Sexy zadek v 5 krocích

 
Mít sexy zadek by si přál nejspíš každý, právě proto vám v dnešním článku přinášíme několik cviků, které vám ho pomůžou zpevnit. Jako u každého cvičení je důležité setrvat a nepovolit. U cvičení je dobré využít buďto závaží nebo vlastní váhu. Začínat je však vhodné s nižší váhou, osvojit si správnost provádění cviků a poté váhu navýšit. Výpady Vzpřímený postoj a lehce rozkročené nohy jsou základním postojem. Vykročte jednou nohou dopředu tak, že stehno vykročené nohy se dostane do vodorovné polohy. Nohy vždy prostřídejte a cvik provádějte, co nejníže. Opakujte po 15 cvicích na každou nohu po tři série. Dřepy se závažím Vezměte si do každé ruky závaží, pokud doma nemáte činky, poslouží i plné PET láhve. Udělejte 20 dřepů a protřepejte si nohy. Opakujte dřepy po dvaceti opět po třech sériích. Celkem uděláte 60 dřepů. Dřepy se židlí Židli si postavte před sebe a vždy udělejte podřep a nohou mihněte nad opěradlo židle. Nohu při každém podřepu vyměňte. Zase opakujte 20 x po třech sériích. Během cvičení nezapomínejte pít, a když pocítíte pnutí a bolest nohy protřepejte. Kroužení Klekněte si na měkkou podložku a opřete dlaněmi o zem. Natáhněte nohu do výšky a napodobujte malé kroužky, alespoň 30x. Poté nohy vyměňte a snažte se u cviku nekolébat. Tento cvik je vhodný i pro zádové svalstvo. Zvedání pánve Podložku ještě neschovávejte a lehněte si na záda, kdy nohy pokrčíte v kolenou. Ruce dejte podél těla, dlaně se dotýkají podložky. Opět je vhodné použít nějaké závaží, které si položíte do podbřišku a zvedáte pánev nahoru, dokud trup není v rovině se stehny. Při pokládání trupu postupujte pomalu a nikoli až na podložku. Pohyb ukončete pár centimetrů nad ní a opakujte cvik 20x. Cviků na posílení nejen zadečku existuje samozřejmě celá škála, a pokud se vám zdá toto cvičení brnkačka, zkuste výzvu 1000 dřepů. Sama jsem... Čtěte více Příspěvek Sexy zadek v 5 krocích pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
04.10.2015 21:15 |

podobné články

Dupačky pro dospělé – šílenost nebo nový trend?

 
Dupačky pro dospělé se stále častěji objevují ve výlohách módních obchodů, kde upoutávají pozornost čím dál většího počtu lidí. Zatímco pro někoho je tento kus oblečení připomínající módu pro miminka naprostá šílenost, jiný si jej pro jeho maximální pohodlí a příjemné teplíčko zkrátka nemůže vynachválit. Jeden kus overalu, který je nejčastěji vyrobený z heboučké bavlny nebo hřejivého flanelu, je jasným důkazem toho, že dupačky rozhodně nemusí nosit jen nemluvňata! Možná jste i vy o dupačkách pro dospělé okrajově zaslechli nebo je letmým okem zahlédli ve výloze jednoho z obchodu s oblečením, ale do jejich pořízení jste se pro jejich extravagantnost ještě neodhodlali. Není to náhodou škoda? Zapomeňte na předsudky a nebojte se vyzkoušet jejich pohodlí! Dupačky pro dospělé, aneb pohodlná domácí móda Jsou originální, výjimečné, vesele barevné a maximálně pohodlné! Dupačky pro dospělé si zkrátka musíte zamilovat a to doslova na první pohled. Vyrábí se v mnoha provedeních jak pro ženy, tak i pro muže. Jestliže si stále lámete hlavu nad tím, co nosit na doma, abyste se cítili dobře a pohodlně, pak již není nad čím váhat – sáhněte do dupačkách! Jakmile si je jednou oblečete, už nikdy je nebudete chtít sundat! Dupačky nikde netlačí, nezařezávají se a je v nich příjemné teplíčko. V dupačkách i do společnosti? Našli byste v sobě dostatek odvahy obléci si dupačky pro dospělé a vyrazit s nimi do ulic vašeho města? Je pravda, že na tuhle šílenost by si troufl opravdu jen málokdo. Ovšem pokud toužíte po pozornosti a chcete být středem zájmu, pak vklouzněte do pohodlných dupaček a hrdě si vykročte ven. S největší pravděpodobností vzbudíte rozruch, ale stejně jako se budou bavit lidé sledující váš šílený nápad, se vy můžete bavit sledováním jejich udivených obličejů. Trend vhodný na hory Milujete zimní sporty? Vyrážíte každoročně na hory – ať už s rodinou,... Čtěte více Příspěvek Dupačky pro dospělé – šílenost nebo nový trend? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
26.06.2016 16:20 |

podobné články

Do cvičení Ample Strike se oproti plánům nezapojí Kanaďané

 
Mezinárodního leteckého cvičení Ample Strike 2016 se oproti plánům nezúčastní kanadští vojáci. Do Česka na cvičení také nepřiletěl jeden polský bombardér Su-22. Z 24 avizovaných zahraničních letounů se tak do akce nakonec zapojí 23 letounů a vrtulníků. ČTK to dnes sdělil mluvčí cvičení Tomáš Maruščák. Všechny stroje podle něj během pátku a soboty do Česka doletěly bez komplikací. V neděli již nad Českem proletí americké bombardéry B-1 a B-52.
03.09.2016 21:10 |

podobné články

Ministerstvo obrany: Na území republiky probíhá mezinárodní cvičení Ample Strike

 
Ve dnech od 30. srpna do 20. září 2016 na území ČR probíhá mezinárodní cvičení Ample Strike 2016. Cvičení se účastní celkem 17 armád aliančních a partnerských zemí. Jeho cílem je sladění výcviku předsunutých návodčích s leteckými osádkami a veliteli pozemních jednotek. Armáda ČR tak třetím rokem navazuje na sérii cvičení Ramstein Rover, které byly organizovány z úrovně NATO.
05.09.2016 09:45 |

podobné články

SÚJB: Cvičení ZÓNA 2017

 
Ve dnech od 15. do 17. května probíhalo cvičení na Jaderné elektrárně Dukovany a v její zóně havarijního plánování. Cílem cvičení bylo prověřit ochranná opatření a součinnost jednotlivých složek Integrovaného záchranného systému Kraje Vysočina a Jihomoravského kraje. Cvičení tak probíhalo na úrovni krizových a havarijních štábů a obyvatel v okolí elektrárny se nedotklo.
20.05.2017 07:35 |

podobné články

Expander aneb Jaké cvičení nabízí

 
Cvičení s expanderem je vhodné pro obě pohlaví a všechny věkové skupiny. Jedná se o cvičení proti stálému odporu, který se zvětšuje se vzdáleností od uchycení. Díky různorodosti pohybů se při cvičení zapojuje více svalových ...
12.10.2010 07:05 |

podobné články

Začíná vojenské cvičení Ample Strike 2014

 
Příletem letounů na základnu v Náměšti nad Oslavou dnes začne mezinárodní armádní cvičení Ample Strike 2014. Kromě českých vojáků se ho zúčastní příslušníci armád 11 členských států NATO. Cílem cvičení je sladit výcvik předsunutých leteckých návodčích, kteří určují pozemní cíle pro letectvo, s posádkami letadel a vrtulníků. Cvičení bude největším společným výcvikem aliančních jednotek na českém území.
03.09.2014 06:30 |

podobné články

Čeští vrtulníkaři byli na cvičení NATO v Turecku

 
Na turecké letecké základně Konya se konalo jedno z největších leteckých cvičení v Evropě NATO Tiger Meet. Do letošního ročníku 2015 se kvůli své vytíženosti a účasti na cvičení Lion Effort pořádané 21. základnou taktického letectva v Čáslavi nezapojila 221. „Tygří“ letka z Náměště se svými vrtulníky Mi-24/35 a Mi-171š, ale pouze pozorovateli, kteří ale svojí účastí potvrdili důležitost a význam tohoto cvičení pro Vzdušné síly Armády ČR.
15.05.2015 12:56 |

podobné články

MO ČR: Mezinárodního cvičení Ample Strike se zúčastní šestnáct zahraničních armád

 
Mezinárodního cvičení Ample Strike, které bude v ČR probíhat od 30. srpna do 20. září 2016, se zúčastní celkem 16 zahraničních armád aliančních a partnerských zemí. Poprvé v historii se tohoto cvičení, jehož cílem je sladění výcviku předsunutých návodčích s leteckými osádkami a veliteli pozemních jednotek, budou účastnit i příslušníci aktivní zálohy. „Vojáci aktivní zálohy jsou předurčeni pro ochranu letiště Náměšť jako důležitého objektu státu,“ prozrazuje podplukovník Pavel Král, zástupce náčelníka štábu základny. V průběhu dvoutýdenního cvičení se do ochrany objektů zapojí celkem 360 záložníků z osmi pěších rot krajských vojenských velitelství.
18.07.2016 11:15 |

podobné články

Středočeští záchranáři vyhráli první místo v soutěži Záchrana 2014

 
Ve dnech 2.–5. října se ve Vysokých Tatrách konalo mezinárodní odborné metodické cvičení složek IZS Záchrana 2014. Již tradičně se cvičení zúčastnila také posádka zdravotnické záchranné služby z Benešova ve složení lékař Pavol Kačenga, záchranář Adam Svoboda a řidič Rudolf Kotek. Cvičení se celkem zúčastnilo 26 záchranářských posádek, z nichž čtyři byly z České Republiky. Dvě posádky do bojů o pomyslné zlato vyslala i italská horská záchranná služba z oblasti Bolzana. V obrovské mezinárodní konkurenci a nelehkém terénu slovenských velehor obsadila posádka zdravotnické záchranné služby z Benešova první místo a již potřetí suverénně ovládla toto metodické cvičení.
07.10.2014 15:55 |

podobné články

Osobnosti: Adam Svoboda (10 článků)

NATO chystá velké letecké cvičení. Rusko ve stejnou dobu pošle do vzduchu 250 letadel

 
Rusko naplánovalo masivní letecké cvičení. S odvoláním na ministerstvo obrany Ruské federace o tom informuje BBC. Cvičení začalo ve stejný den jako cvičení NATO. Objevily se proto i úvahy o tom, že jde o ruskou odpověď na kroky aliance.
26.05.2015 18:31 |

podobné články

Hejtman Hašek: Vítám cvičení policie a celníků k ochraně státní hranice a ke zvládání případné migrační vlny

 
S námětem znovuzavedení hraničních kontrol se v úterý uskuteční v Jihomoravském kraji na hranicích cvičení připravované ministerstvem vnitra a Policií České republiky. Hejtman Jihomoravského kraje obdržel o cvičení informace a jako předseda Bezpečností rady kraje se části cvičení také zúčastní.
07.03.2016 18:35 |

podobné články