Článek

Recenze: Compton je triumfální comeback Dr. Dre

 
Hiphopový hitmaker Dr. Dre se vrací s albem rekapitulujícím jeho cestu na vrchol. Jestli se chtěl rozloučit ve velkém stylu, lepší desku natočit nemohl, píše v recenzi Karel Veselý.
10.08.2015 07:00 |

podobné články

Podobné články

Trailer: Karate Kid

 
Hlavní hrdina filmu Karate Kid, dvanáctiletý Dre Parker (Jaden Smith) mohl klidně být tím nejpopulárnějším klukem v celém Detroitu, ale poté, co je oba kariéra jeho matky zavede do Číny, má s navazováním přátelství se svými vrstevníky velké problémy. Nakonec se mu podaří najít si cestu ke své spolužačce Mej Jing, kterou, jak se zdá, Dre také zajímá, ale jejich přátelství záhy narazí na kulturní odlišnosti. A Dre si navíc znepřátelí třídního rváče Čchenga. Dre zná sice základy karate, ale v zemi kung fu mu to k ničemu není a Čcheng mu snadno dá za vyučenou. Dre, který se v cizí zemi cítí zcela osamoceně, nemá jinou možnost než se obrátit s prosbou na údržbáře pana Hana (Jackie Chan). Ten ho tak zasvětí do tajů kung fu.
07.09.2010 19:25 |

podobné články

Recenze: Straight Outta Compton nabízí životopis ve stylu videohry GTA

 
Celovečerní film o známé hiphopové skupině N. W. A. je energickým životopisným dramatem, které se vzdaluje pojetí akademické honby za výročními cenami. Straight Outta Compton ukazuje, že i z...
18.09.2015 12:31 |

podobné články

Dr. Dre se stane nejbohatším rapperem na světě! Apple kupuje jeho firmu na sluchátka za 3,2 miliardy dolarů!

 
Rapper "Dr. Dre":http://www.extra.cz/tema/dr-dre-1 několik posledních let nevydělává většinu svých peněz koncertováním, produkováním a vydáváním "hiphopových":http://www.extra.cz/tema/hip-hop alb jako většina jeho kolegů. Spoluzaložil totiž společnost Beats by Dr. Dre vyrábějící stylově vypadající sluchátka, která se stala nesmírně populárními. Díky tomu se rok od roku řadil mezi nejlépe vydělávající celebrity v žebříčku Forbes a teď se nejspíš zařadí i mezi vůbec nejbohatší lidi planety.
09.05.2014 22:15 |

podobné články

Golfista Eric Compton proháněl Woodse: Má už třetí srdce!

 
Golf hraje opravdu srdcem. A ne prvním. Profesionální golfista Eric Compton (33) už prodělal dvě transplantace, přesto o víkendu proháněl legendárního Tigera Woodse.
30.01.2013 05:10 |

podobné články

Osobnosti: Tiger Woods (312 článků)

Filmové premiéry: Očima fotografky, Labyrint: Zkoušky ohněm, Love a Straight Outta Compton

 
Režisér Matej Mináč natočil o své matce Zuzaně Mináčové dokument s hranými dotáčkami Očima fotografky. Akční sci-fi Labyrint pokračuje druhým filmem s podtitulem Zkoušky ohněm. Provokativní francouzský režisér Gaspar Noé natočil film s všeříkajícím názvem Love. O jedné z nejkontroverznějších hudebních sestav historie, skupině N.W.A., je film Straight Outta Compton.
17.09.2015 07:10 |

podobné články

Osobnosti: Gaspar Noé (2 články)

Víte, jak si žije legendární rapper Dr. Dre? Tuhle epesní vilu prodává za neuvěřitelné prachy a stěhuje se jinam!

 
Dr. Dre teď "vydělal několik miliard dolarů":http://www.extra.cz/dr-dre-se-stane-nejbohatsim-rapperem-na-svete-apple-kupuje-jeho-firmu-na-sluchatka-za-3-2-miliardy-dolaru, když prodal svou společnost Beats vyrábějící velmi populární sluchátka společnosti Apple, takže se rozhodl, že si koupí nové bydlení. To ale znamená, že musí prodat svou původní vilu, a ta se tedy objevila u realitních kanceláří za krásných 35 milionů dolarů, což je v přepočtu 707 milionů korun.
22.06.2014 14:15 |

podobné články

N.W.A. udělali z protestu proti policejní brutalitě byznys

 
Ze snímku Straight Outta Compton se během prvního víkendu v amerických kinech stal trhák. Policie přitom kvůli premiéře posilovala hlídky. Kritici snímku vyčítají zamlčená místa ze života Dr. Dre.
21.08.2015 11:01 |

podobné články

Roger Waters ohlásil triumfální návrat do Evropy. V Praze bude 7. srpna

 
"Triumfální návrat" do Evropy ohlásil podle pořadatele Live Nation bývalý člen Pink Floyd Roger Waters. V pražské Synot Tip Aréně vystoupí 7. srpna 2013 s legendárním dílem The Wall.
09.11.2012 10:30 |

podobné články

Osobnosti: Pink (320 článků) , Roger Waters (44 článků)

TRIUMFÁLNÍ PŘÍJEZD DO PLZNĚ! Jak slaví noví hokejoví mistři? PODÍVEJTE SE

 
Až druhé prodloužení v sedmém zápase rozhodlo o tom, kdo se stane hokejovým králem. Dramatické finále nakonec rozhodl veterán a majitel Plzně Martin Straka. V 97. minutě vstřelil ve Zlíně gól na 4:3. Podívejte se na triumfální návrat plzeňských hokejistů do západočeské metropole.
22.04.2013 07:05 |

podobné články

Osobnosti: Martin Straka (62 článků) , Martin Straka (62 článků)

Triumfální návrat Slavíka: Gottovi tleskalo 17 tisíc lidí!

 
Triumfální návrat zažil v sobotu večer ve vyprodané pražské O2 areně Karel Gott (77)! Když se v závěru akce Český mejdan objevil na jevišti, 17 tisíc lidí povstalo a mělo slzy na krajíčku.
17.10.2016 12:10 |

podobné články

Osobnosti: Karel Gott (4522 článků)

Triumfální návrat Slavíka: Gottovi tleskalo 17 tisíc lidí!

 
Triumfální návrat zažil v sobotu večer ve vyprodané pražské O2 areně Karel Gott (77)! Když se v závěru akce Český mejdan objevil na jevišti, 17 tisíc lidí povstalo a mělo slzy na krajíčku.
21.10.2016 15:25 |

podobné články

Osobnosti: Karel Gott (4522 článků)

VIDEO: Comeback má svůj comeback, točí se další řada seriálu

 
Další příhody oblíbených hrdinů původního českého sitcomu Comeback začala natáčet v těchto dnech televize Nova.
07.05.2010 12:45 |

podobné články

Tomáš Matonoha: Comeback se netočí, protože nejsou peníze

 
Herec a bavič Tomáš Matonoha (44) se proslavil především svou rolí v sitcomu Comeback. V rozhovoru pro týdeník 5plus2 prozradil, že seriál Comeback se netočí kvůli penězům a zřejmě se pokračování nedočkáme. Matonoha ale dál baví diváky svým humorem v pořadu Na stojáka nebo v divadle Komediograf.
08.08.2015 11:55 |

podobné články

Osobnosti: Tomáš Matonoha (157 článků)

Comeback Pražského výběru: Kocáb dorazil na vozíku!

 
Doslova triumfální návrat zažila na holešovickém Výstavišti v Praze legendární kapela Pražský výběr. Michael Kocáb s Michalem Pavlíčkem po šesti letech sporů zakopali válečnou sekyru a s parťáky vyrazili na turné.
11.11.2012 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Michael Kocáb (653 článků) , Michal Pavlíček (51 článků)

Velký comeback! Sutil se vrací do F1, ještě je v podmínce

 
Triumfální návrat do F1 i do své bývalé stáje Force India zřejmě zažije Adrian Sutil (30). Německý pilot, který je stále v podmínce za napadení spolumajitele stáje Lotus Erika Luxe, tak obsadí poslední volný kokpit pro letošní sezonu.
28.02.2013 08:05 |

podobné články

Osobnosti: Adrian Sutil (14 článků) , Lotus (115 článků)

Let´s Dance: Tvrdě dře i Šmajda! Modřiny a pády!

 
Finalista pěveckého klání Miro Šmajda (20) v taneční show na Slovensku tvrdě dře. Se svou taneční partnerkou mají za sebou několikatýdenní trénink, který se neobešel bez modřin.
19.03.2010 14:05 |

podobné články

Cameron Diazová předvedla své obří bicepsy, dře kvůli partnerovi

 
Americká herečka Cameron Diazová se v úterý objevila v talk show Jimmyho Kimmela a všechny diváky překvapila svou muskulaturou v upnutém bílém tílku. Především ramena a bicepsy by si s ní v současnosti jistě vyměnilo i mnoho mužů. Herečka v posledních týdnech dře v posilovně spolu s partnerem Alexem Rodriguezem, který si na vypracované tělo vlastní a zřejmě i své přítelkyně evidentně potrpí.
23.02.2011 16:35 |

podobné články

Osobnosti: Cameron Diaz (355 článků) , Alex Rodriguez (44 článků)

Miss Grabcová dře kvůli soutěži: Zhubla už dvě kila!

 
Česká Miss Internet 2011 Aneta Grabcová je už týden v Polsku, kam odjela reprezentovat Českou republiku na mezinárodní soutěž krásy Miss Supranational. Miss namísto zahálení pořádně dře. Soustředění totiž spíše než dámskou jízdu připomíná vojenský bootcamp a tak stačila Aneta zhubnout dvě kila.
18.08.2011 19:15 |

podobné články

Osobnosti: Aneta Grabcová (12 článků)

Hiphopový telefon od Dr. Dre: HTC představilo Sensation XE

 
Tchajwanský výrobce smartphonů HTC představil nový mobil, který se zaměřuje především na hudbu. Je totiž vybaven speciálními sluchátky s technologií Beats Audio, které nabízejí ještě lepší přenos zvuku na cestách. Spoluvýrobcem HTC Sensation XE je společnost Beats, kterou založil známý rapper a hudební producent Dr. Dre alias Andre Young (46).
15.09.2011 00:10 |

podobné články