Článek

Recenze: Coldplay se mění ve sluníčkáře. Z jejich verze štěstí je až smutno

 
Na sedmém albu A Head Full of Dreams zní britská čtveřice pozitivněji než kdy dříve. Přesto se zdá, že neví, co se sebou.
07.12.2015 11:15 |

podobné články

Podobné články

Gwyneth Paltrow rozvrátí Coldplay?

 
Gwyneth Paltrow se stává pro kapelu Coldplay hrozbou. Pokouší se totiž přesvědčit svého manžela Chrise Martina, aby skupinu opustil a vyrazil na sólovou dráhu. Herečka prostě cítí, že její drahá polovička by udělala lépe, kdyby pracovala na vlastní pěst. „Gwyneth otevřeně řekla Chrisovi, že by měl začít zvažovat sólovou dráhu,“ uvedl zdroj pro Betty Confidential. „Je velmi zaneprázdněná svými vlastními projekty a chce, aby na tom byl stejně. Nemá žádný problém s Coldplay, ale přesvědčuje Chrise, aby si promyslel, jestli vlastní album nechce aspoň zkusit, zda by ho to bavilo.“ „Když se o tom Gwyneth zmínila, Chrise to docela naštvalo. Miluje tu kapelu a nemá v nejmenším chuť měnit něco na stávajících věcech. Chris ji prostě ignoroval a odešel.“ Přitom v roce 2004 Gwyneth prohlásila: „Lidé se mě ptají, jestli s nimi budu zpívat nebo začneme fungovat s Chrisem jako duo, ale já mám pořád před očima Yoko Ono. Nechci být známá jako holka, která rozdělila Coldplay.“
07.09.2009 07:05 |

podobné články

Osobnosti: Gwyneth Paltrow (282 článků) , Yoko Ono (70 článků) , Chris Martin (127 článků) , Chris Martin (128 článků) , Chris Martin (128 článků)

Tipy na štěstí – aktivity, které vyvolají záplavu endorfinů

 
Endorfiny neboli hormony štěstí nám pomáhají zlepšit náladu a jednoduše se cítit dobře. Jedná se o látky, které jsou podobné narkotikum a výhodou je, že si je naše tělo vyrábí samo – tudíž jsou zcela neškodné. Jakmile se vyplaví do těla, je nám dobře, jsme veselí a cítíme se fajn. Chcete prozradit tipy na štěstí? Možná si říkáte, že žádné tipy na štěstí neexistují. My však víme, že ano. Sepsali jsme pro vás seznam aktivit, při kterých se vaše tělo zaplaví hormony štěstí a vy se budete plavit na obláčku pohody. Chcete vědět více? Pak čtěte dál! Tipy na štěstí, aneb jak tělo zaplavit endorfiny? Endorfiny jsou pro naše tělo hodně prospěšné. Pomáhají nám lépe zvládat určité situace. Věděli jste například, že se hormony štěstí vyplavují i při stresu nebo strachu, díky čemuž jsme schopni reagovat na riziko a v případě potřeby bojovat o život nebo utéct, i když nám dochází síly? Při kterých aktivitách se vyplavují endorfiny? Cvičení Proč lidé cvičí? Někteří chtějí zhubnout, jiní chtějí mít lepší pocit sám ze sebe. Ať už cvičíte pro kterýkoli důvod, díky endorfinům, které se vám při této aktivitě vyplavují do těla, máte více síly, energie i chuti se nevzdávat. Navíc pocity štěstí po hodinách mučení sebe sama v posilovně jsou bezesporu tou nejlepší odměnou. Sex Asi by byla někde chyba, pokud bychom mezi aktivity, při kterých se vyplavují endorfiny v obrovském množství, nezařadili tolik oblíbený sex. Pokud si dopřejte dlouhý a opravu kvalitní sex, hormony nabité štěstím na sebe nenechají dlouho čekat. Endorfiny uvolňuje i pouhé líbání, při kterém dochází k produkci neuropeptifů a ty podpoří výrobu hormonů štěstí. Smích Říká se, že smích léčí. A vy po přečtení dnešního článku budete vědět, že i zlepšuje náladu. Ano, i při smíchu se do těla vyplavuje velké množství endorfinů, které často mohou... Čtěte více Příspěvek Tipy na štěstí – aktivity, které vyvolají záplavu endorfinů pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
04.03.2017 15:05 |

podobné články

RECENZE: Uspěchaní Coldplay

 
Britské čtveřici Coldplay muselo být na minulém turné k melancholické desce Ghost Stories smutno. Nejsou na ní optimistické písně a není divu, že se kapela rozhodla vrátit k rukopisu, jenž tomu počinu předcházel. Učinila tak rok a půl poté.
07.12.2015 09:20 |

podobné články

Přímý přenos koncertu Coldplay exkluzivně na Radiu Wave

 
Radio Wave tuto sobotu 26. dubna od 17.00 odvysílá v přímém přenosu koncert britské kapely Coldplay z německého Baden-Badenu. Jedná se o jeden z prvních koncertů z turné kapely k jejich chystanému albu Ghost Stories. Nová deska má vyjít až 16. května a díky exkluzivnímu živému přenosu Radia Wave tak máte možnost poslechnout si aktuální zvuk Coldplay s téměř měsíčním předstihem!
24.04.2014 12:50 |

podobné články

Coldplay čeká největší moment kariéry. Zahrají na Super Bowlu

 
Britská poprocková skupina Coldplay vydala nové album pod názvem A Head Full of Dreams. Na kolekci 11 nových skladeb se podíleli jako hosté například Noel Gallagher či Beyoncé. První ohlasy na v pořadí sedmé studiové album jsou ale rozporuplné. Zatímco americký list The New York Times vítá "éru obnovy" skupiny, tak francouzský časopis Les Inrocks hovoří o "omílání melodie vedoucí až k podráždění". Turné k nové desce je naplánováno na příští rok. Podle stanice BBC rovněž Coldplay 7. února 2016 zahraí na prestižním Super Bowlu. Účast na tomto koncertu označil frontman čtveřice Chris Martin za "největší okamžik" jejich kariéry.
04.12.2015 14:30 |

podobné články

Osobnosti: Noel Gallagher (22 článků) , Chris Martin (127 článků) , Chris Martin (128 článků) , Chris Martin (128 článků) , Chris Martin (19 článků) , Chris Martin (16 článků)

Eden hlásí další úlovek: Coldplay se vrátí do Prahy

 
Britská skupina Coldplay se na svém turné k letos vydané nové desce Mylo Xyloto zastaví i v Česku; vystoupí 16. září příštího roku v Synot Tip Aréně v pražských Vršovicích. Coldplay před českým publikem vystoupí již podruhé, poprvé zde hráli v roce 2008 v pražské O2 Areně.
09.12.2011 15:20 |

podobné články

Komentář: Tohle že je Objev roku?! Adam Mišík zpívá nejpříšernější cover verzi historie, je to urážka autorů

 
"Zarytí fanoušci Coldplay prominou":http://www.extra.cz/uspech-ceske-umelkyne-kapela-coldplay-si-vybrala-jeji-navrh-na-obal-sve-nove-desky-v-galerii-uvidite-proc, protože oni mají najetá všechna alba své oblíbené kapely, ale kdybych měla vybrat jednu nejpovedenější píseň britských Coldplay, je to Viva la Vida.
15.09.2014 15:35 |

podobné články

Osobnosti: Adam Mišík (139 článků)

Coldplay pozvali na nové album Beyoncé i Noela Gallaghera. Deska vyjde již za měsíc

 
Kapela Coldplay vydá nové album A Head Full Of Dreams v pátek 4. prosince. Jak bude sedmá deska znít, naznačuje pilotní singl Adventure Of A Lifetime. Nahrávka vznikala v Malibu, Londýně i Los Angeles a mezi hosty se objeví například zpěvačky Beyoncé, Tove Lo, Marry Clayton nebo zpěvák Noel Gallagher. Coldplay vydali svoji poslední desku Ghost Stories loni v květnu.
06.11.2015 14:40 |

podobné články

Osobnosti: Noel Gallagher (22 článků) , Noela Noel (5 článků)

Jak jsem se stal ze "sluníčkáře" realistou. Europoslanec Zdechovský na ČT pohovořil, jakou naivitu zažívá v Bruselu

 
Europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL) ve čtvrtečním Hyde Parku hovořil nejen o tom, proč se v Evropském parlamentu zdržel, když se hlasovalo o povinných kvótách na přerozdělení dalších 120 tisíc uprchlíků mezi členské státy EU. Jde prý o nebezpečnou salámovou metodu. Řada europoslanců je však podle Zdechovského velmi naivní. Diváci si mohli vyslechnout také zdůvodnění toho, proč se ve věci uprchlické krize stal ze „sluníčkáře“ realistou.
17.09.2015 21:31 |

podobné články

Kdysi slavný doktor Sládek si stěžuje na agresivní sluníčkáře. Na Albertově jej prý před nimi musela chránit policie

 
Někdejší šéf radikálních republikánů Miroslav Sládek si na sociální síti Facebook postěžoval na „sluníčkáře“. Jsou to prý „velmi tolerantní lidé“, před nimiž ho musela chránit policie a antikonfliktní tým. Sládek strážcům zákona poděkoval.
20.11.2015 20:06 |

podobné články

Osobnosti: Miroslav Sládek (107 článků)

Hardwarové pořadavky PC verze Max Payne 3

 
Rockstaři se nedávno chlubili tím, že PC verze Max Payne 3 nebude jen narychlo uplácaný port z konzolí, ale je jasné, že se o tom přesvědčíme až 1. června, kdy PC verze vyjde. Nyní vám každopádně servírují hardwarové požadavky PC verze, takže si můžete alespoň udělat zevrubný obrázek o tom, jak moc se vývojáři optimalizaci PC verze věnovali. Ano, viděl jsem večer...
24.04.2012 10:10 |

podobné články

RECENZE: Coldplay snoubí experiment s popem

 
Vydání každého nového alba britské kapely Coldplay bylo a je velkou událostí. Je tomu tak i v případě novinky Ghost Stories, šestého studiového alba čtveřice. Přichází po mimořádně úspěšných deskách Viva la Vida or Death and All His Friends (2008) a Mylo Xyloto (2011). A také v době, kdy se formace těší velké popularitě a naprosté vážnosti.
20.05.2014 16:50 |

podobné články

RECENZE Coldplay dělají z utírání prachu posvátnou relikvii

 
Každé ze šesti alb britské kapely Coldplay bylo událostí mainstreamu; aktuální Ghost Stories tuto zvyklost nemění. Opět vydělává neskutečné množství peněz, protože si je "každý rád poslechne".
29.05.2014 08:55 |

podobné články

RECENZE Coldplay dělají z utírání prachu posvátnou relikvii

 
Každé ze šesti alb britské kapely Coldplay bylo událostí mainstreamu; aktuální Ghost Stories tuto zvyklost nemění. Opět vydělává neskutečné množství peněz, protože si je "každý rád poslechne".
29.05.2014 08:55 |

podobné články

Zvrat v manželství Gwyneth Paltrow a frontmana Coldplay: Co se událo za dveřmi jejich ložnice?

 
Vlastně nic moc. Pamatujete, jak se v "březnu strhla lehká hysterie kolem rozchodu":http://www.extra.cz/co-to-s-tou-gwyneth-paltrow-je-ma-vsechno-co-si-jen-prat-ale-chlapa-si-udrzet-neumi-proc-skoncilo-jeji-manzelstvi-s-chrisem-martinem "Gwyneth Paltrow (41)":http://www.extra.cz/tema/gwyneth-paltrow a "Chrise Martina (37)":http://www.extra.cz/tema/chris-martin? Chris si to měl údajně pravidelně rozdávat s fanynkami Coldplay a také neskrýval své city k módní ikoně "Alexe Chung (30)":http://www.extra.cz/chris-martin-pry-randi-po-rozchodu-s-gwyneth-paltrow-se-slavnou-modni-ikonou-po-prisne-dietarce-ma-dalsi-vychrtlinu, se kterou byl několikrát viděn na kávě. Zkrátka to všechno bylo prý jenom divadlo, tedy tvrdí to blízké zdroje z jejich okolí.
02.07.2014 13:00 |

podobné články

Osobnosti: Gwyneth Paltrow (282 článků) , Chris Martin (127 článků) , Chris Martin (128 článků) , Chris Martin (128 článků)

Skupina Coldplay uctila památku zesnulé Amy Winehouse

 
Britská skupina Coldplay na svém vystoupení na australském festivalu Splendour In The Grass zahrála písničku s názvem Rehab od zesnulé britské zpěvačky Amy Winehouse  (✝27) . Jedná se o jeden z jejích nejslavnějších hitů.
09.08.2011 14:40 |

podobné články

Osobnosti: Amy Winehouse (388 článků)

Chris Martin z Coldplay: Naše hudba vzrušuje koně, pomáhá při páření

 
Zpěvák Chris Martin (35) tvrdí, že hudba jeho skupiny Coldplay má sexuálně povzbudivé účinky na koně. Tito lichokopytníci se prý začnou pářit poté, co jim chovatelé pustí jejich songy. A vše je údajně ověřeno na písni Fix You u jednoho z uznávaných chovatelů koní.
05.09.2012 09:25 |

podobné články

Osobnosti: Chris Martin (127 článků) , Chris Martin (128 článků) , Chris Martin (128 článků)

Chris Martin z Coldplay: Naše hudba vzrušuje koně, pomáhá při páření

 
Zpěvák Chris Martin (35) tvrdí, že hudba jeho skupiny Coldplay má sexuálně povzbudivé účinky na koně. Tito lichokopytníci se prý začnou pářit poté, co jim chovatelé pustí jejich songy. A vše je údajně ověřeno na písni Fix You u jednoho z uznávaných chovatelů koní.
05.09.2012 12:25 |

podobné články

Osobnosti: Chris Martin (127 článků) , Chris Martin (128 článků) , Chris Martin (128 článků)

Výtvarnice Míla Fürstová spolupracovala s kapelou Coldplay na nové desce a říká: Interiér domu je jako interiér nás samých

 
Jméno umělkyně Míly Fürstové nedávno obletělo celý svět v souvislosti s britskou skupinou Coldplay. Vytvořila pro obal jejich alba Ghost Stories motiv zlomených křídel. Rodačka z Pelhřimova žije a pracuje v Anglii, kde se jí podařilo stát se etablovanou grafičkou, jejíž díla mají ve sbírkách královna Alžběta II. nebo brunejský sultán.
11.08.2014 07:05 |

podobné články