Článek

Recenze: Cock v Řeznické překračuje hranice bisexuálního trojúhelníku

 
Divadlo v Řeznické patří k nemnoha pražským scénám, které můžete navštívit prakticky kdykoliv bez rizika, že vám bude naservírován laciný kasaštyk.
09.04.2016 18:10 |

podobné články

Podobné články

Katolíci útočí na „bisexuálního seniora“ Bowieho

 
Po čase se náboženští strážci morálky opět vrátili ke své oblíbené kritice pop music. Tentokrát jim vadí David Bowie a jeho klip The Next Day. Podle Katolické ligy je to jen další ukázka práce bisexuálního seniora, která oplývá pro něj charakteristickou výstředností.
10.05.2013 10:55 |

podobné články

Osobnosti: David Bowie (196 článků)

RECENZE: V Řeznické o století Leni Riefenstahlové

 
Pražské Divadlo v Řeznické zažívá atak americké bohorovné nabubřelosti a zavilou obranu dokumentaristického díla filmařky Leni Riefenstahlové, právem obviňované, že se zejména obrazy Hitlerových sjezdů NSDAP v Triumfu vůle stala součástí goebbelsovské propagandy nacistické třetí říše.
25.10.2014 15:50 |

podobné články

Pražská divadla Komedie a Řeznická protestují proti kulturním grantům na příští rok

 
Dvě pražské scény - Divadlo v Řeznické a společnost Company.cz provozující Divadlo Komedie - se ohradily proti návrhu schválenému magistrátním výborem pro kulturu, který začátkem prosince rozděloval jednoleté a víceleté granty kulturním institucím. Pro Divadlo v Řeznické nenavrhla grantová komise žádné peníze s odůvodněním, že v hodnocení odborníků nezískalo dostatek bodů. Peníze navrhované pro Divadlo Komedie mají sloužit jen pro dokončení sezony.
14.12.2015 12:50 |

podobné články

Vilma Cibulková přijde o kšeft. Zařízli Divadlo v Řeznické!

 
Od příštího roku ani korunu! Grantová komise pražského Magistrátu rozhodla o nulové podpoře a ještě plivla na tvorbu Divadla v Řeznické. Přitom jedna z jeho hvězd, Vilma Cibulková (52), dostala letos cenu Thálie!
15.12.2015 05:05 |

podobné články

Osobnosti: Vilma Cibulková (224 článků)

Schwarzenberg: Snil jsem o bigamii, ale s VV vidím, jak těžké je žít v trojúhelníku

 
V pubertě jsem někdy snil o bigamii, teď díky Věcem veřejným vím, že je velmi obtížné žít v trojúhelníku, řekl s nadsázkou v rozhovoru pro sobotní Právo ministr zahraniční a vicepremiér koaliční vlády Karel Schwarzenberg.
30.07.2011 14:55 |

podobné články

Osobnosti: Karel Schwarzenberg (3604 článků)

Chovatelé holubů řeší záhadu, ptáci jim mizí jak v bermudském trojúhelníku

 
Chovatelé holubů řeší neobvyklý problém, který přirovnávají k záhadě bermudského trojúhelníku. V severovýchodní Anglii v oblasti mezi městy Thirsk, Wetherby a Consett se totiž beze stopy ztrácejí poštovní holubi. Dokonce i experti jsou tímto fenoménem vyvedeni z míry.
29.08.2012 09:20 |

podobné články

Záhada bermudského trojúhelníku: Z nákladní lodi našli jen záchranné vesty, kde je posádka?

 
Během hurikánu Joaquin se ve čtvrtek ztratila nákladní loď El Faro s 33člennou posádkou na palubě. Plavidlo bylo naposledy spatřeno u bahamského ostrova Crooked Island. Ani po čtyřech dnech nikdo neví, kam se loď s posádkou vypařila. Přiživí záhada legendu bermudského trojúhelníku?
06.10.2015 10:35 |

podobné články

Záhada bermudského trojúhelníku: Polykají lodě obří krátery?!

 
Blíží se konečně rozluštění slavné záhady bermudského trojúhelníku? Na dně Barentsova moře byly objeveny explodující krátery – jsou stejné i v nechvalně proslulé oblasti?
14.03.2016 22:10 |

podobné články

Záhada bermudského trojúhelníku: Co stojí za zmizením lodí a letadel? Vědci přišli s novou teorií!

 
Bermudský trojúhelník je už mnoho let obrovskou záhadou. Mizí tam letadla a lodě a vše bez logického vysvětlení. Každý, kdo může, se mu velkým obloukem vyhýbá. Teď ale vědci přišli s něčím, co by mohlo tuto záhadu rozluštit. Vyřeší se tajemství bermudského trojúhelníku? Nebo jde jen o spekulaci?
15.03.2016 10:00 |

podobné články

Langer se obul do Peciny. Prý překračuje pravomoce

 
Exministr vnitra Ivan Langer zaútočil na svého nástupce v úřadu Martina Pecinu. Podle Langera překračuje kompetence dočasné vlády.
12.08.2009 11:25 |

podobné články

Osobnosti: Ivan Langer (643 článků) , Martin Pecina (405 článků)

Zaorálek překračuje hlukové limity, stěžoval si Kalousek

 
Ministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09) si při úterním jednání Sněmovny kolegům postěžoval, že místopředseda Sněmovny Lubomír Zaorálek překračuje při svých vystoupeních hlukové limity.
25.10.2011 15:45 |

podobné články

Osobnosti: Lubomír Zaorálek (2019 článků) , Miroslav Kalousek (6010 článků)

Plexis pokřtí nové album, chybět nebudou slavní punkeři z Británie

 
Pražská skupina Plexis pokřtí ve čtvrtek v pražském klubu 007 své nové album Vohul to!. Hosty bude britské trio Bermondsey Joyriders, které dali dohromady veteráni britské punkové scény v čele s bubeníkem Damned Raem Scabiesem, kterého doplňuje bývalým kytarista Cock Sparrer Gary Lammin. Basy se chopil kytarista Chelsea Martin Stacey.
13.06.2011 16:15 |

podobné články

Osobnosti: Gary Lammin (1 článek) , Gary Martin (3 články)

Madonna přišla na koncert opět o 2,5 hodiny později. Exmanžela a fanouška nazvala "ču*ákem"

 
Popová královna zřejmě senilní. Nejenže přišla na další koncert opět se zpožděním více než dvě hodiny, ale v Nashville si neodpustila impertinentní poznámky na adresu exmanžela Guye Ritchieho a svými soukromými problémy otravovala fanoušky čekající na skvělou show. Madonna britského režiséra a jednoho z fanoušků nazvala cock neboli čurák.
25.01.2016 11:05 |

podobné články

Johna Travoltu žaluje masér o 38 miliónů korun: Osahával mi přirození, tvrdí

 
Herec John Travolta (58) má sice manželku a s ní děti, přesto holduje také pánským penisům. Nezvládnutí svého sexuálního chtíče v přítomnosti jednoho kalifornského maséra se mu ale může prodražit. Ten totiž na bisexuálního herce podal žalobu za sexuální obtěžování. V ní uvádí, že mu Travolta opakovaně osahával varlata a masturboval penis.
08.05.2012 19:15 |

podobné články

Osobnosti: John Travolta (302 článků)

Hubnutí se vyplatilo: Oceňovaný zpěvák ulovil bisexuálního kolegu

 
Zpěvák Sam Smith  (23) si nedávno postěžoval, že se cítí osaměle a hodlá investovat několik měsíců do hledání partnera. Kandidátem na tuto roli v jeho životě je teď zpěvák TayTay Starhz, který se považuje za bisexuála. Člen skupiny Z-list se podle svědků olizoval se Samem hned v několika londýnských barech.
14.03.2016 11:00 |

podobné články

Osobnosti: Sam Smith (20 článků) , Sam Smith (51 článků)

Bisexuálka Amber Rose: S bisexuálem bych nikdy nechodila!

 
Americká modelka Amber Rose přiznala už před mnoha lety, že je bisexuální. Bývalá partnerka Kanyeho Westa ale odmítá stejně tolerantní přístup u svých partnerů. Ačkoli v rozhovoru v roce 2009 tvrdila, že může milovat i ženu a je sexuálně nevyhraněná, teď zase prohlásila, že mít vedle sebe bisexuálního muže by nesnesla.
12.01.2017 11:30 |

podobné články

Osobnosti: Amber Rose (53 článků)

Tenká hranice mezi soukromím a kontrolou na pracovišti

 
Kde je hranice mezi právem na ochranu soukromí zaměstnance a právem na kontrolu ze strany zaměstnavatele. Že je velice tenká, klikatá a často se překračuje, je evidentní, ale protože se navíc týká především ochrany osobních údajů, požádali jsme o její charakteristiku předsedu příslušného úřadu RNDr. Igora Němce.
29.10.2014 14:00 |

podobné články

RECENZE: František Chrástek překračuje hranice fotografie

 
Na otázku, jestli se fotografie může přiblížit malovanému obrazu, odpovídá František Chrástek na výstavě v pražské Nikon Photo Gallery svými velkoformátovými pracemi. Ale zároveň klade i otázky nové. Především tu, jestli je takové sbližování žádoucí a funkční.
20.07.2014 17:55 |

podobné články