Článek

Recenze: Co tu kvete? Originální průvodce přírodou je pro laiky požehnáním!

 
Doba, kdy jsme si museli ve škole vyrábět svůj vlastní herbář, je dávno pryč. Do kroužku botaniky jsme také nechodili, a pokud ano, většina získaných vědomostí se nám dávno vypařila z hlavy. A přitom nás zajímá, co nám to vlastně roste před i za plotem. Co je to za rostlinu, ze které nás při procházkách se psem tak strašně štípe v nose a z čeho vám vlastně ta podivínská sousedka nabízí zaručeně léčivý čaj.
11.07.2016 14:00 |

podobné články

Podobné články

Rudý pán zámku, přítel Zemana se vysmál knížeti a řekl: Putin je požehnáním pro Rusko

 
JINÝMA OČIMA Prezident Putin je požehnáním pro Ruskou federaci a jeho uvážlivá politická rozhodnutí jsou jasným důkazem velkého stratéga současnosti. V rozhovoru pro ParlamentníListy.cz to řekl hudebník, komunista, majitel zámku a ostravský Řek Statis Prusalis. Zároveň pochválil i exprezidenta Václava Klause a zkritizoval Karla Schwarzenberga.
13.03.2014 15:10 |

podobné články

Osobnosti: Václav Klaus (8470 článků) , Karel Schwarzenberg (3583 článků) , Karel Zeman (250 článků)

MFF KV 2015: Praktický průvodce filmovým festivalem

 
Praktický průvodce 50. ročníkem mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Přehled nejzajímavějších filmů, tipy na koncerty a párty, průvodce nákupem vstupenek.
03.07.2015 06:25 |

podobné články

Praktický průvodce festivalem v Karlových Varech: Tipy na filmy, koncerty i večírky

 
Praktický průvodce 51. ročníkem mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Přehled nejzajímavějších filmů, tipy na koncerty a párty, průvodce nákupem vstupenek.
01.07.2016 06:05 |

podobné články

Animační program "Inspirace přírodou" pro děti zdarma 30.6. od 14:00

 
Jako speciální dárek za vysvědčení jsme pro děti připravili animační program "Inspirace přírodou" k výstavě Jana Kaplického - Vlastní cestou! Všechny děti mají vstup a program zdarma! Rodiče 50% slevu na vstupenku.
28.06.2010 13:30 |

podobné články

Osobnosti: Jan Kaplický (151 článků)

Soutěžte s Bleskem Křížovkami o péči proti vráskám Ultralift!

 
Je to poprvé, co Garnier dává ženám k dispozici výjimečný systém měření účinku péče proti vráskám. Tato vrásková škála umožňuje viditelně zhodnotit změny vrásek kolem očí na stupnici od nejmenších po nejhlubší od 1 do 10. Nová generace Pro-Retinolu inspirovaného přírodou, který průběžně uvolňuje Retinol přímo do středu vrásky:  • Regenerace pleťové buňky   • Stimulace tvorby kolagenu  - a vrásky se vyhladí zevnitř. Je to poprvé, co Garnier dává ženám k dispozici výjimečný systém měření účinku péče proti vráskám. Tato vrásková škála umožňuje viditelně zhodnotit změny vrásek kolem očí na stupnici od nejmenších po nejhlubší od 1 do 10. Nová generace Pro-Retinolu inspirovaného přírodou, který průběžně uvolňuje Retinol přímo do středu vrásky: regenerace pleťové buňky, stimulace tvorby kolagenu  - a vrásky se vyhladí zevnitř.
02.11.2011 00:10 |

podobné články

Praha má novou turistickou trasu. Spojuje břehy Vltavy, vede převážně přírodou

 
Praha 4 připravila pro milovníky přírody novou turistickou trasu. Ta spojuje Velkou Chuchli a Modřany. Městská část se rozhodla novou výletní cestu vytvořit jako důkaz toho, že Praha není jenom městská zástavba a vytížené silnice. Na výletě pražskou přírodou člověk zapomene, že se nachází v rušné metropoli.
08.07.2016 12:45 |

podobné články

Výlet na Nový Zéland se stal pro Pavlínu hororem: Boj o život den po dni!

 
Na Nový Zéland se vydali za prací, krásnou přírodou i dobrodružstvím. Výlet do země proslulé překrásnou přírodou se však změnil v boj o holý život. Češka Pavlína Pížová (33) se vydala se svým přítelem Ondřejem P. (†27) na nebezpečnou stezku Routeburn. Jejímu muži se to stalo osudným, ona měsíc bojovala o přežití. Tohle je jejich příběh.
28.08.2016 05:20 |

podobné články

Dívky (15 a 16) stály na mostu předávkované a opilé. Jen jsme se kochaly přírodou, tvrdily

 
Dívky (15 a 16) stojící za zábradlím na okraji mostu překvapily projíždějícího řidiče. Policistům tvrdily, že se jen kochaly přírodou. Každá ale spolikala velké množství léků a zapila ho alholem.
16.04.2012 12:55 |

podobné články

Zemanovo myslivecké menu: Dal si kachnu a dostal zelený svetr na toulky přírodou

 
Vystoupení před senátory měl za sebou, a tak se vydal na společné focení s těmi, kteří ho podpořili při volbách. Prezident Miloš Zeman pak ze senátory usedl ke společnému obědu. Podával se oěpt zvěřina a navrch dostal Zeman i myslivecký dárek - zelený svetr na toulky přírodou a objímání stromů.
21.03.2013 17:55 |

podobné články

Osobnosti: Miloš Zeman (16395 článků)

Národní muzeum zahajuje cyklus přírodovědných exkurzí Přírodou velkoměsta

 
Přírodovědci z Národního muzea připravili jedinečný cyklus přírodovědných exkurzí Přírodou velkoměsta.
02.03.2015 20:16 |

podobné články

Za přírodou do Plzeňského kraje

 
Za pivem? Za památkami? Ne! Do Plzeňského kraje se můžete vydat i za přírodou. Okuste západní část Šumavy nebo povodí Berounky. A pokud se vám v létě poštěstí pěkné počasí, určitě se osvěžte v přehradě Hracholusky.
15.09.2016 08:05 |

podobné články

Fotograf zachytil kouzlo Duhových lidí! Žijí nazí v souladu s přírodou!

 
Říkají si Duhoví lidé a žijí daleko v hlubokých lesích nebo u jezer v souladu s přírodou. Vzdali se veškerých vymožeností 21. století a žijí jako obyčejní poustevníci. Přesto jsou šťastni. Podívejte se na unikátní fotografie lidí, které netrápí každodenní problémy.
18.12.2016 15:35 |

podobné články

Recenze: Průvodce rody seriálu Hra o trůny nadchne všechny fanoušky

 
Obrazový průvodce Hra o trůny: Vznešené rody Západozemí je malou encyklopedií pro všechny nadšené fanoušky tohoto seriálu. Provede vás jedenácti nejvýznamnějšími rody Západozemí, vždy přehledně s fotkami a mapou umístění jejich sídla.
22.06.2016 07:30 |

podobné články

RECENZE: Průvodce protektorátní Prahou nabízí stovky stran zajímavostí

 
Mohutná publikace Jiřího Padevěta Průvodce protektorátní Prahou (Academia) přináší na osmi stovkách stran nesmírně podrobný obraz hlavního města mezi lety 1939-1945. Neobsahuje souvislý výklad dějin, spíše knižní mapu města se spoustou zajímavostí vztahujících se k jednotlivým ulicím a budovám.
25.10.2013 15:35 |

podobné články

Susan Boyle chce registrovat vlastní originální návrh tartanu

 
Vzorů na skotské kostkované látce – tartanu – jsou tisíce. A některé originální barevné kombinace modrých, zelených a červených pruhů a kostek jsou registrovány na Skotském seznamu tartanů. Svůj tam chce zapsat i zpěvačka Susan Boyle , která tvrdí, že vytvořila vlastní originální vzor pro vlněnou tkaninu. Jenže pod jejím příjmením už registrován jeden vzor je.
23.03.2010 21:10 |

podobné články

Osobnosti: Susan Boyle (293 článků)

Hledáte kvalitní a originální stříbrné šperky? Znáte značku MEX925.CZ?

 
Pokud hledáte originální šperky z nejkvalitnějšího stříbra, se značkou MEX925.CZ jste na správné adrese. Mexiko je druhý největší producent stříbra na světě a mexické stříbro je vyhlášené svojí nekompromisní kvalitou a čistotou. A právě vysoká kvalita stříbra a charakteristický design zajistily mexickým stříbrným šperkům světový věhlas. Značka MEX925.CZ je pro každého, kdo hledá kvalitní stříbro a originální design.
18.05.2012 12:10 |

podobné články

Polibky roku 2011: Láska kvete v každém věku

 
Tradice novoročních polibků je zvlášť příjemná pro toho, kdo vedle sebe má partnera, se kterým jí může sdílet. Nikdy však není pozdě si někoho takového najít. Zvlášť proto, když láska kvete skutečně v každém věku. Dokazují to i české a světové celebrity. A my Vám přinášíme výběr jejich polibků roku 2011.
31.12.2011 23:55 |

podobné články

Pracující maminky aneb byznys kvete i z domu

 
Existuje spousta maminek, které stihnou rozdělit už tak vzácný čas mezi manžela, děti, domácnost a ještě i práci. Kde na to některé ženy berou kuráž, je mi záhadou. Proto jsem neváhala oslovit paní Radku Lochmanovou, která žije v Anglii a pustila se do mezinárodního podnikání. To vyžaduje nejen čas, kuráž, ale předně sebedisciplínu i plánování. Radko, můžeš čtenářům prozradit, čemu se vlastně věnuješ? Já vím, že se to týká zdravého životního stylu a hubnutí. Přesto bych byla ráda, kdybys nám to vysvětlila blíže. Určitě a ráda se pokusím svou práci přiblížit vašim čtenářkám. Jsem profesionální network marketer s firmou Forever Living. Jedná se o tolik proklínaný MLM, přičemž se jedná o víceúrovňovou společnost. Jak jsi sama nakousla, jedná se o výrobky zahrnující krásu, fitness a zdraví. Prakticky, když přeskočím všechna superlativa společnosti, tak nabízím lidem příležitost vést zdravější a bohatší život. Pečuji o své stálé zákazníky a občas přibude i nový. Mimo to přibírám do týmu nové zájemce a pomáhám začínajícím distributorům. Co tě vůbec vedlo k tomu, že ses rozhodla pro tuto práci? Jak dlouho se tomu už věnuješ? Tohle je konečně otázka, která se mi líbí a na kterou mohu bez váhání odpovědět. Než jsem začala s touto práci – a teď pozor! To bude určitě mnoho lidí zajímat, pracovala jsem, jako dozorkyně v mužské věznici s nejvyšší ostrahou. Přiznám se, že jsem tuto práci milovala, měla jsem spousty peněz a poznala mnoho nových lidí. Nejen ty za mřížemi. Změna však u mě nastartovala, když jsem otěhotněla a představa, že se mám do tohoto prostředí zločinu vrátit, mi už nedělala dobře na duši. Drásalo mi srdce vodit dítě do školky a platit za něco, co má ve skutečnosti dělat jen máma. Chtěla jsem být maminkou na plný úvazek, ale nepřipravit přitom rodinný rozpočet o finance. Ze začátku se mi mnoho lidí vysmívalo, že to... Čtěte více Příspěvek Pracující maminky aneb byznys kvete i z domu pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
10.07.2015 08:50 |

podobné články

Skutečně originální obrazy

 
Slovo originální se v poslední době agresivních reklamních kampaní stalo téměř zaklínačem. Vše, na co v nabídkách narazíte, je "originální", "jedinečné" a "nenapodobitelné", a přesto to nakonec má každý druhý váš známý. Abychom se vymanili z této nadužívané škatulky a mohli naše obrazy na míru nazývat skutečně originálními, prošli jsme zajímavou zkušeností - v rámci projektu Obrazy na míru a pod záštitou fotobanky Profimedia jsme uspořádali soutěž fotografů. Vítěze a ty, kteří nás vedle nich svými fotografiemi zaujali, jsme pozvali ke spolupráci.
12.06.2011 14:40 |

podobné články