Článek

RECENZE: Circa Waves pod dobrým vlivem šedesátek a devadesátek

 
Čtyřčlenná kapela Circa Waves je z britského Liverpoolu. Vznikla tam před dvěma lety, v prosinci 2013 vydala první singl, v následujícím roce minialbum a nyní se na trh dostává její debut. Jmenuje se Young Chasers a zní nadějně.
01.05.2015 14:10 |

podobné články

Podobné články

6 zpěváků, u kterých vás překvapí, že nejsou z USA

 
Pražské Rock Café poctí v sobotu 22. dubna britská indie-rocková formace Circa Waves. Rodáci z Livervoolu Česku znovu připomenou, že vzdor románku popkultury s americkou muzikou se najdou davy kvalitních zpěváků mimo Severní Ameriku. Vzpomněli jsme na několik, kteří připomínají, že talent a um se můžou ukrývat kdekoliv po světě.
20.04.2017 17:15 |

podobné články

Co platí na tmavé kruhy pod očima?

 
Tmavé kruhy pod očima zná snad každá žena. Většina z nás s nimi již měla tu čest a při pohledu do zrcadla se nám naskytl odraz tmavých fleků, kvůli kterým naše oči působily unavené a naše tvář zašlá. Kruhy pod očima vznikají propadem tkáně nacházející se pod vnitřním očním koutkem a mnohdy mohou zasahovat až do úrovně lícních kostí. Tmavé kruhy pod očima nevypadají vůbec dobře, někdy se k nim přidají ještě nevzhlednější váčky vznikající otoky v očním okolí. Jak proti těmto kruhům bojovat? Dá se jim nějak zabránit? A jak se jich zbavit, když nám budou hyzdit tvář? Jak na tmavé kruhy pod očima? Příčin, kvůli kterým vznikají tmavé kruhy pod očima, může být hned několik. Často je tato vada na kráse spojována s nezdravým životním stylem, především pak s nedostatkem spánku. I to je samozřejmě jeden z důvodů, za jejich vznikem ale může stát i stres nebo dědičné indispozice. Nás však dnes neznamená, proč kruhy pod očima vznikají. My se dnes společně zaměříme na to, jak se kruhů zbavit. Poradíme vám několik tipů, triků a fíglů, s jejichž pomocí můžete na tmavé kruhy pod očima vyzrát. Tak jdeme na to! První pomocí na kruhy pod očima je pořádně studený obklad. Měl by být tak studený, jak jen vaše citlivé oční okolí dokáže snést. Snažte se studený obklad přikládat pouze na okolí pod očima, nikoli přímo na oční víčka. Jedna z babských rad říká, že na tmavé kruhy pod očima skvěle fungují vychlazené sáčky čaje, nejlépe pak zeleného neb heřmánkového. Zkuste to, nemůžete nic ztratit. Prevencí proti vzniku kruhů pod očima je dostatek vody. Jak jistě víte, naše tělo je tvořeno vodou, proto je potřeba vodu neustále doplňovat. Kromě kruhů pod očima působí pozitivně i na další tělesné pochody. Vracíme se k radám našich babiček, které nedaly dopustit na... Čtěte více Příspěvek Co platí na tmavé kruhy pod očima? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení
20.08.2017 20:15 |

podobné články

RECENZE: George Clooney komunistou? Coenové to dokázali

 
Ethan a Joel Coenovi tentokrát ve filmu Ave, Caesar! zabrousili nikoliv do oblíbených „šedesátek“, ale ještě o dekádu hlouběji, což je doba, kterou sami nestihli pořádně zažít.
25.02.2016 13:50 |

podobné články

Osobnosti: George Clooney (726 článků) , Joel Coen (4 články)

Na světě je nový filmový festival New Waves, New Ways

 
V pondělí 19. října zahajuje 1. ročník filmového festivalu. TV Nova je hlavním mediálním partnerem.
14.10.2009 10:30 |

podobné články

Místo, kde se zastavil čas: 10 hrůzostrašných fotek opuštěného obchodu a hospody

 
Tyto obytné a obchodní prostory v britském Haxey byly opuštěny již před několika desítkami let. Jejich bývalí majitelé si však nemohli (či nechtěli) vzít všechny své věci s sebou. Od té doby tu na ně sedal prach… až dokud do "chátrajícího objektu":http://www.extra.cz/zahada-v-10-fotografiich-dum-opusteny-v-roce-1956-je-stale-plny-jidla-a-veci-davno-mrtvych-obyvatel nezavítal fotograf Dan Circa.
21.01.2014 14:20 |

podobné články

Na Šluknovsku nalévají nezletilým. Deset mladistvých pod vlivem

 
Čtyři desítky policistů o víkendu kontrolovaly bary, herny a restaurace ve Šluknovském výběžku. Zadrželi deset mladistvých pod vlivem alkoholu. O řidičský průkaz přišly dvě ženy, protože řídily pod vlivem drog.
30.11.2011 21:40 |

podobné články

Prokazování řízení pod vlivem drog má být jednodušší

 
Zefektivnění kontrol a snazší postih řidičů pod vlivem návykových látek slibuje návrh ministerstva dopravy. Ten stanovuje množství návykových látek v krvi, podle kterého mohou policisté snadněji určit, zda je přistižený řidič pod vlivem drog.
13.11.2013 17:06 |

podobné články

15 hodin střízlivění na útěku mu nepomohlo! Řidič z BMW byl obviněn ze zabití pod vlivem návykové látky

 
Zabil svou šílenou jízdou jedenadvacetiletou dívku, která byla na cestě do práce. V noci přitom Marek P. (24) slavil své narozeniny a podle svědků byl viditelně pod vlivem alkoholu nebo drog. Zřejmě proto z místa utekl a přihlásil se až poté, co vystřízlivěl. Tahle klička mu ale nevyšla, policisté ho přesto obvinili ze zabití pod vlivem návykové látky.
06.08.2014 15:50 |

podobné články

Řídil pod vlivem drog a při nehodě zabil osmnáctiletého kamaráda! Hrozí mu osm let

 
Kriminalisté obvinili čtyřiatřicetiletého řidiče auta, ve kterém při nehodě na Žďársku zemřel osmnáctiletý spolujezdec. Muž řídil pod vlivem drog. Za usmrcení z nedbalosti, ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody v rozmezí dvou až osmi let. Obviněného muže kriminalisté stíhají na svobodě. ČTK to dnes sdělila krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.
25.11.2015 12:25 |

podobné články

Ztmavnul vám PENIS, pánové?

 
Jakmile vstoupí tělo do puberty, začne produkovat velké množství pohlavních hormonů. Pod jejich vlivem u obou pohlaví začnou růst a vyvíjet se pohlavní orgány a ochlupení. U mužů pod vlivem testosteronu a u žen pod vlivem estrogenů začnou genitálie výrazně tmavnout, stejně tak dvorce bradavek. Jenže pokud k tmavnutí dochází i později v dospělosti, může to naznačovat vážné onemocnění.
13.01.2016 13:05 |

podobné články

Až 4 % řidičů v EU jezdí pod vlivem drog. Věří, že lépe řídí, míní expert

 
Až čtyři procenta lidí v rámci Evropské unie jezdí pod vlivem drog a dalších nebezpečných látek. Čeští řidiči jsou zase přeborníky, co se týče amfetaminů v těle. Přitom počet nehod, kdy byl viník pod vlivem těchto látek, se během posledních pěti let téměř zdvojnásobil a vyžádal si přes šest desítek lidských životů. Jenže jedinci, kteří hodují drogám, jsou přesvědčení, že z nich právě tyto látky dělají lepší řidiče.
17.02.2016 20:50 |

podobné články

Kandidát: TOPka neuhne. Raději vliv Západu než Ruska a Číny. Co by bylo den po uzavření hranic? Nechceme montovny, skladiště, balírny a mizerně placená místa

 
ROZHOVOR Česká republika podle kandidáta TOP 09 na hejtmana Středočeského kraje Petra Tisa nikdy nebyla a ani nebude v mocenském vakuu. „Vždycky bude pod vlivem někoho silnějšího. Jsem přesvědčen, že je mnohem lepší být pod vlivem západních bohatých a kulturně vyspělých zemí než pod vlivem Ruska nebo Číny. Česko patří do Evropy, dodávám, že by mělo jednoznačně patřit do té západní,“ řekl v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz náměstek ředitele Ústavu péče o matku a dítě Petr Tiso.
02.08.2016 13:00 |

podobné články

Manzarek a Krieger na chvíli vrátili 60. léta zpět

 
Comebacky starých hudebních legend vyvolávají často oprávněné obavy, v případě klávesisty Raye Manzareka a kytaristy Robbieho Kriegera, dvou pamětníků psychedelických šedesátek, se však zadařilo až neuvěřitelně. Pražský koncert složený z hitů The Doors vyvolal velmi autentickou atmosféru a leckomu se chtělo věřit, že chlapík v černém křepčící na pódiu je Jim Morrison.
13.07.2010 23:50 |

podobné články

Osobnosti: Jim Morrison (19 článků)

Neil Diamond vyzařuje docela milou melancholii

 
Americký písničkář Neil Diamond patří k nejúspěšnějším interpretům v dějinách, i když v ČR se o něm velmi málo píše. Od šedesátých let minulého století se prodalo více než 115 miliónů nahrávek jeho posmutnělých romantických songů a novinka Dreams je dalším návratem do slavných "šedesátek".
20.11.2010 21:20 |

podobné články

Osobnosti: Neil Diamond (4 články)

Po Youngovi či Dylanovi vydá memoáry Fogerty z Creedence

 
Další osobní příběh ze “zlatých” šedesátek sepisuje jedna z klíčových postav rockové historie - frontman skupiny Creedence John Fogerty, který po rozpadu skupiny rozjel úspěšnou sólo kariéru.
13.11.2012 12:55 |

podobné články

Osobnosti: John Fogerty (6 článků)

SoulCalibur V - recenze

 
Na západ od Plzně a na východ od Mongolska se na nový SoulCalibur velmi netrpělivě čekalo. Ale ve středu Evropy? O tom třetím vzadu za Tekkenem a Street Fighterem se v českých obývácích nikdy moc nemluvilo. V Evropě frčela krvavá jatka z Mortal Kombatu a SoulBlade (konec devadesátek), zatímco pozdější SoulCalibur stál neférově v ústraní. Přitom tahle japonská série...
01.02.2012 03:40 |

podobné články

RECENZE: Austin Mahone navázal na boybandy z devadesátek

 
Osmnáctiletý Američan Austin Mahone pochází z Texasu, loni uspěl minialbem Extended Play a je schopen si psát písničky, minimálně jejich základ. Na svém prvním albovém počinu The Secret na nich spolupracoval s několika významnými osobnostmi, to proto, aby mělo potřebné stylové vybavení k cestě na vrchol hitparád.
22.06.2014 07:20 |

podobné články

Osobnosti: Austin Mahone (3 články)

RECENZE: Slash přivezl krásu i klišé devadesátek

 
Ve čtvrtek večer přilákal diváky do Malé sportovní haly na Výstavišti v Praze vynikající americký kytarista Slash, jinak bývalý člen skupiny Guns N’Roses. Přestože by asi oněch tři tisíce lidí přišlo na jeho koncert, i kdyby přijel jen on sám, měl s sebou výtečné parťáky.
20.11.2015 09:30 |

podobné články

Vyučil se pekařem, ale bořil hitparády: Takhle věkem sešel diskotékový král z devadesátek

 
Doba největší popularity švýcarského týpka, který se vyučil pekařem a cukrářem a vlastním jménem se jmenuje René Baumann, je dávno ta tam. V devadesátkách začal pod pseudonymem DJ Bobo rapovat a s hity Somebody Dance With Me či Everybody rozsekal evropské hitparády.
05.09.2014 14:00 |

podobné články