Článek

RECENZE: Circa Waves pod dobrým vlivem šedesátek a devadesátek

 
Čtyřčlenná kapela Circa Waves je z britského Liverpoolu. Vznikla tam před dvěma lety, v prosinci 2013 vydala první singl, v následujícím roce minialbum a nyní se na trh dostává její debut. Jmenuje se Young Chasers a zní nadějně.
01.05.2015 14:10 |

podobné články

Podobné články

RECENZE: George Clooney komunistou? Coenové to dokázali

 
Ethan a Joel Coenovi tentokrát ve filmu Ave, Caesar! zabrousili nikoliv do oblíbených „šedesátek“, ale ještě o dekádu hlouběji, což je doba, kterou sami nestihli pořádně zažít.
25.02.2016 13:50 |

podobné články

Osobnosti: George Clooney (692 článků) , Joel Coen (4 články)

Na světě je nový filmový festival New Waves, New Ways

 
V pondělí 19. října zahajuje 1. ročník filmového festivalu. TV Nova je hlavním mediálním partnerem.
14.10.2009 10:30 |

podobné články

Místo, kde se zastavil čas: 10 hrůzostrašných fotek opuštěného obchodu a hospody

 
Tyto obytné a obchodní prostory v britském Haxey byly opuštěny již před několika desítkami let. Jejich bývalí majitelé si však nemohli (či nechtěli) vzít všechny své věci s sebou. Od té doby tu na ně sedal prach… až dokud do "chátrajícího objektu":http://www.extra.cz/zahada-v-10-fotografiich-dum-opusteny-v-roce-1956-je-stale-plny-jidla-a-veci-davno-mrtvych-obyvatel nezavítal fotograf Dan Circa.
21.01.2014 14:20 |

podobné články

Na Šluknovsku nalévají nezletilým. Deset mladistvých pod vlivem

 
Čtyři desítky policistů o víkendu kontrolovaly bary, herny a restaurace ve Šluknovském výběžku. Zadrželi deset mladistvých pod vlivem alkoholu. O řidičský průkaz přišly dvě ženy, protože řídily pod vlivem drog.
30.11.2011 21:40 |

podobné články

Prokazování řízení pod vlivem drog má být jednodušší

 
Zefektivnění kontrol a snazší postih řidičů pod vlivem návykových látek slibuje návrh ministerstva dopravy. Ten stanovuje množství návykových látek v krvi, podle kterého mohou policisté snadněji určit, zda je přistižený řidič pod vlivem drog.
13.11.2013 17:06 |

podobné články

15 hodin střízlivění na útěku mu nepomohlo! Řidič z BMW byl obviněn ze zabití pod vlivem návykové látky

 
Zabil svou šílenou jízdou jedenadvacetiletou dívku, která byla na cestě do práce. V noci přitom Marek P. (24) slavil své narozeniny a podle svědků byl viditelně pod vlivem alkoholu nebo drog. Zřejmě proto z místa utekl a přihlásil se až poté, co vystřízlivěl. Tahle klička mu ale nevyšla, policisté ho přesto obvinili ze zabití pod vlivem návykové látky.
06.08.2014 15:50 |

podobné články

Řídil pod vlivem drog a při nehodě zabil osmnáctiletého kamaráda! Hrozí mu osm let

 
Kriminalisté obvinili čtyřiatřicetiletého řidiče auta, ve kterém při nehodě na Žďársku zemřel osmnáctiletý spolujezdec. Muž řídil pod vlivem drog. Za usmrcení z nedbalosti, ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody v rozmezí dvou až osmi let. Obviněného muže kriminalisté stíhají na svobodě. ČTK to dnes sdělila krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.
25.11.2015 12:25 |

podobné články

Ztmavnul vám PENIS, pánové?

 
Jakmile vstoupí tělo do puberty, začne produkovat velké množství pohlavních hormonů. Pod jejich vlivem u obou pohlaví začnou růst a vyvíjet se pohlavní orgány a ochlupení. U mužů pod vlivem testosteronu a u žen pod vlivem estrogenů začnou genitálie výrazně tmavnout, stejně tak dvorce bradavek. Jenže pokud k tmavnutí dochází i později v dospělosti, může to naznačovat vážné onemocnění.
13.01.2016 13:05 |

podobné články

Až 4 % řidičů v EU jezdí pod vlivem drog. Věří, že lépe řídí, míní expert

 
Až čtyři procenta lidí v rámci Evropské unie jezdí pod vlivem drog a dalších nebezpečných látek. Čeští řidiči jsou zase přeborníky, co se týče amfetaminů v těle. Přitom počet nehod, kdy byl viník pod vlivem těchto látek, se během posledních pěti let téměř zdvojnásobil a vyžádal si přes šest desítek lidských životů. Jenže jedinci, kteří hodují drogám, jsou přesvědčení, že z nich právě tyto látky dělají lepší řidiče.
17.02.2016 20:50 |

podobné články

Kandidát: TOPka neuhne. Raději vliv Západu než Ruska a Číny. Co by bylo den po uzavření hranic? Nechceme montovny, skladiště, balírny a mizerně placená místa

 
ROZHOVOR Česká republika podle kandidáta TOP 09 na hejtmana Středočeského kraje Petra Tisa nikdy nebyla a ani nebude v mocenském vakuu. „Vždycky bude pod vlivem někoho silnějšího. Jsem přesvědčen, že je mnohem lepší být pod vlivem západních bohatých a kulturně vyspělých zemí než pod vlivem Ruska nebo Číny. Česko patří do Evropy, dodávám, že by mělo jednoznačně patřit do té západní,“ řekl v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz náměstek ředitele Ústavu péče o matku a dítě Petr Tiso.
02.08.2016 13:00 |

podobné články

Manzarek a Krieger na chvíli vrátili 60. léta zpět

 
Comebacky starých hudebních legend vyvolávají často oprávněné obavy, v případě klávesisty Raye Manzareka a kytaristy Robbieho Kriegera, dvou pamětníků psychedelických šedesátek, se však zadařilo až neuvěřitelně. Pražský koncert složený z hitů The Doors vyvolal velmi autentickou atmosféru a leckomu se chtělo věřit, že chlapík v černém křepčící na pódiu je Jim Morrison.
13.07.2010 23:50 |

podobné články

Osobnosti: Jim Morrison (18 článků)

Neil Diamond vyzařuje docela milou melancholii

 
Americký písničkář Neil Diamond patří k nejúspěšnějším interpretům v dějinách, i když v ČR se o něm velmi málo píše. Od šedesátých let minulého století se prodalo více než 115 miliónů nahrávek jeho posmutnělých romantických songů a novinka Dreams je dalším návratem do slavných "šedesátek".
20.11.2010 21:20 |

podobné články

Osobnosti: Neil Diamond (4 články)

Po Youngovi či Dylanovi vydá memoáry Fogerty z Creedence

 
Další osobní příběh ze “zlatých” šedesátek sepisuje jedna z klíčových postav rockové historie - frontman skupiny Creedence John Fogerty, který po rozpadu skupiny rozjel úspěšnou sólo kariéru.
13.11.2012 12:55 |

podobné články

Osobnosti: John Fogerty (6 článků)

SoulCalibur V - recenze

 
Na západ od Plzně a na východ od Mongolska se na nový SoulCalibur velmi netrpělivě čekalo. Ale ve středu Evropy? O tom třetím vzadu za Tekkenem a Street Fighterem se v českých obývácích nikdy moc nemluvilo. V Evropě frčela krvavá jatka z Mortal Kombatu a SoulBlade (konec devadesátek), zatímco pozdější SoulCalibur stál neférově v ústraní. Přitom tahle japonská série...
01.02.2012 03:40 |

podobné články

RECENZE: Austin Mahone navázal na boybandy z devadesátek

 
Osmnáctiletý Američan Austin Mahone pochází z Texasu, loni uspěl minialbem Extended Play a je schopen si psát písničky, minimálně jejich základ. Na svém prvním albovém počinu The Secret na nich spolupracoval s několika významnými osobnostmi, to proto, aby mělo potřebné stylové vybavení k cestě na vrchol hitparád.
22.06.2014 07:20 |

podobné články

Osobnosti: Austin Mahone (3 články)

RECENZE: Slash přivezl krásu i klišé devadesátek

 
Ve čtvrtek večer přilákal diváky do Malé sportovní haly na Výstavišti v Praze vynikající americký kytarista Slash, jinak bývalý člen skupiny Guns N’Roses. Přestože by asi oněch tři tisíce lidí přišlo na jeho koncert, i kdyby přijel jen on sám, měl s sebou výtečné parťáky.
20.11.2015 09:30 |

podobné články

Vyučil se pekařem, ale bořil hitparády: Takhle věkem sešel diskotékový král z devadesátek

 
Doba největší popularity švýcarského týpka, který se vyučil pekařem a cukrářem a vlastním jménem se jmenuje René Baumann, je dávno ta tam. V devadesátkách začal pod pseudonymem DJ Bobo rapovat a s hity Somebody Dance With Me či Everybody rozsekal evropské hitparády.
05.09.2014 14:00 |

podobné články

Upřímné dojetí: Víme, co v Čechách nedoceněnou zpěvačku rozplakalo

 
Rčení, že doma není nikdo prorokem, zná Kateřina Mátlová velmi dobře. Zpěvačka je mnohem známější v zahraničí než v Čechách. Aktuálně umělkyně, vystupující pod přezdívkou K-la, obráží Evropu s DJ Bobem. Kačka měla obrovskou radost a pocit zadostiučinění, když nedávno s hvězdou devadesátek vystoupila v pražské O2 areně před českým publikem.
11.07.2015 23:25 |

podobné články

Osobnosti: Kateřina Mátlová (89 článků)

Havel: Odzbrojovací smlouva je cesta dobrým směrem

 
Rusko-americká odzbrojovací smlouva je cesta dobrým směrem, svět ale nezachrání. Řekl to v pátek exprezident Václav Havel. Je podle něj vidět, že americký prezident Barack Obama se snaží naplňovat své vize.
09.04.2010 14:30 |

podobné články

Osobnosti: Václav Havel (4441 článků) , Barack Obama (2349 článků)