Článek

RECENZE: Chappie je Terminátor ze Studia kamarád

 
Režisér Neill Blomkamp vyvolal s Districtem 9 před pár lety nadšení a od té doby fanoušci pořád čekají, kdy zase natočí „něco jako ten District“. Elysium taková očekávání nenaplnilo a obávám se, že Chappie už vůbec ne.
11.03.2015 15:25 |

podobné články

Osobnosti: Neill Blomkamp (11 článků)
Podobné články

Terminátor 4 Salvation: Už zase skáču přes lebky

 
Terminátor 1 byl milníkem v dějinách amerického filmu a učebnicí chytré temné sci-fi. Terminátor 2 byl špičkový akční film. Terminátor 3 byla parodie. Hollywood se ale rozhodl, že soudný den musíme prožít ještě počtvrté. Do efektů se vrazily bambilióny dolarů, jak by řekl Austin Powers, a výsledkem je naprosto monstrózní podívaná. Nádherně udělaný a zbytečný film.
01.06.2009 14:40 |

podobné články

VIDEO Neill Blomkamp točí sci-fi Chappie s Hughem Jackmanem

 
Podívejte se na první trailer k filmu Chappie o robotovi, který chce být jako člověk. Režíruje tvůrce snímků District 9 a Elysium.
07.11.2014 14:10 |

podobné články

Osobnosti: Hugh Jackman (167 článků) , Neill Blomkamp (11 článků)

Filmové premiéry: Vybíjená, Chappie, Vzkříšení démona, Perný den a My jsme nejlepší

 
Do kin jde adaptace další knihy Michala Viewegha, komedie Vybíjená. Režisér filmů District 9 a Elysium Neil Blomkamp představuje novou sci-fi Chappie. O možnosti a úskalí zmrtvýchvstání je horor Vzkříšení démona. V rámci Projektu 100 přichází do kin slavný Perný den se čtveřicí The Beatles. Tématem švédského komediálním dramatu o nesmrtelnosti punku My jsme nejlepší! je dospívání.
12.03.2015 07:11 |

podobné články

Osobnosti: Michal Viewegh (164 článků) , The Beatles (69 článků)

Přežije filmový robot Chappie? Odpovídají Die Antwoord

 
Film Chappie těžko obstojí jako realistické sci-fi. Dá se na něj ale dívat jako na svižnou exkurzi do zábavně nadsazeného fikčního světa, kde je možné vše a nikdy není úplně jasné, co se bude dít.
21.03.2015 14:55 |

podobné články

Schwarzeneggerův úlet: Tohle je Terminátor junior

 
Kvůli nemanželskému synovi Arnolda Schwarzeneggera (63) opustila krásná Maria Shriver (55). Známý americký herec a někdejší kalifornský guvernér (63, Terminátor) si pěkně zavařil a dostal nálepku krále sexuálních úletů. Mladý Terminátor není totiž jeho jediný průšvih. O svalovci vyšlo najevo, že těsně před dovršením třiceti let, spal s 16 letou dětskou hereckou hvězdou Gigi Goyette.
18.05.2011 15:55 |

podobné články

Osobnosti: Arnold Schwarzenegger (528 článků) , Maria Shriver (43 článků)

Legendární Terminátor T-1000 Robert Patrick je dnes mnohem větší fešák než před lety

 
Neuvěřitelně aktivní a činorodý americký herec Robert Patrick (53), který se během své pětadvacet let dlouhé herecké kariéry objevil ve více než stovce filmů, seriálů a dokumentů, je stále mužem, kterého si jeho manželka musí pořádně hlídat. A možná ještě mnohem víc, než dřív! Patrick, jehož nezapomenutelnou rolí se stal téměř nezničitelný Terminátor T-1000 ve slavném Cameronově sci-fi snímku Terminátor 2: Den zúčtování, totiž zraje jako víno a čím je starší, tím z něj vyzařuje silnější charisma.
30.03.2012 11:40 |

podobné články

Osobnosti: Robert Patrick (3 články) , Robert Patrick (2 články)

Pátý Terminátor se má jmenovat Terminator: Genesis

 
V Hollywoodu už se chystá další pokračování terminátorské série a podle serveru Cinemablend se pátý díl bude jmenovat Terminator: Genesis.
09.12.2013 16:05 |

podobné články

Šok po 27 letech: Schwarzenegger spal s manželkou kamaráda Stallonea! Terminátor udělal z Rockyho paroháče!

 
Filmový Terminátor Arnold Schwarzenegger (65) se ve svých pamětech otevřeně přiznal, že v roce 1985 spal s kolegyní Brigitte Nielsen (49). V čem je problém?! Herečka už tehdy žila s Arnoldovým kamarádem Sylvesterem Stallonem (66) a před Vánoci téhož roku se za něho dokonce provdala! Legendární Rocky se tak až nyní z novin dozvěděl, že z něj jeho dlouholetý kamarád udělal krátce před svatbou paroháče!
02.10.2012 12:15 |

podobné články

Osobnosti: Sylvester Stallone (241 článků) , Arnold Schwarzenegger (528 článků) , Brigitte Nielsen (21 článků)

RECENZE: Terminátora 5 můžete vidět pětkrát, a stejně nedává smysl

 
Tak je to tady. Třicet jedna let po prvním a tehdy dost originálním filmu Terminátor přichází Terminátor Genisys. Jeho jedinou devízou je fakt, že se v něm vrátil Arnold Schwarzenegger.
30.06.2015 15:01 |

podobné články

Osobnosti: Arnold Schwarzenegger (528 článků)

Recenze: Terminátor zapomněl, že i stroj může mít srdce

 
Terminator Genisys se rozhodl navázat na dva vynikající snímky Jamese Camerona. Ve srovnání s nimi je ukázkou zbabělé snahy vytěžit úspěšnou značku.
09.07.2015 07:30 |

podobné články

Osobnosti: James Cameron (172 článků)

Němec dodělal vysokou školu čtyřicet let po prvním zápisu

 
Do studia aplikovaných věd na Kolínské univerzitě v Německu se Werner Kahnmann zapsal už v roce 1973. Teprve letos mu ale mohl rektor vysoké školy podepsat diplom stvrzující, že studia úspěšně zakončil státní zkouškou. Kahnmann za téměř čtyři desetiletí studia udělal osmašedesát zkoušek a absolvoval třiašedesát semestrů studia, během nichž se potkal s několika tisíci spolužáků.
19.10.2012 11:10 |

podobné články

David Beckham jako polonahý Terminátor

 
Už se nemusíme ptát, co stojí za úspěchy fotbalové hvězdy ve sportu i životě. Je to totiž Terminátor...
20.04.2009 10:53 |

podobné články

Osobnosti: David Beckham (998 článků)

Terminátor 4: Arnie se vrací a bude digitální!

 
Zahraje si, nezahraje si? To byla otázka, která potrápila nejednoho fanouška legendárního filmu Terminátor. Teď však zprávu o svém návratu potvrdil i herec a kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger (61).
23.04.2009 21:53 |

podobné články

Osobnosti: Arnold Schwarzenegger (528 článků)

Terminátor Christian Bale přišel na kole o levý ukazováček

 
Herec Christian Bale přišel o ukazováček. Hvězda filmu Terminátor si usekla kousek článku na levém ukazováčku při nehodě na kole.
24.05.2009 14:10 |

podobné články

Osobnosti: Christian Bale (55 článků)

Do kin míří nový Terminátor. Poprvé bez Arnolda. Jaký je?

 
Už za pár dní do českých kinosálů vletí nový díl kultovní sci-fi ságy Terminátor. Stojí návštěva kina za to, nebo je lepší zůstat doma?
31.05.2009 10:55 |

podobné články

Premiéry - Terminator Salvation, Nedodržený slib i Kámoš k pohledání

 
Tento týden má v našich kinech premiéru akční sci-fi Terminator Salvation, česko-slovenské drama Nedodržený slib, komedie Kámoš k pohledání, dva dokumenty s ekologickou tématikou Architekt odpadu a Home a 3D dokument Slunce.
04.06.2009 05:15 |

podobné články

Terminátor 4 - gejzír triků a děravý scénář

 
Nový Terminátor dorazil do českých kinosálů. Stojí za to na něj jít, nebo patří do starého železa?
05.06.2009 10:50 |

podobné články

Nová DVD - Terminator Salvation, Pařba ve Vegas i Operace Dunaj

 
Na DVD právě vychází pokračování akční sci-fi série Terminator Salvation, komedie o jedné pánské jízdě Pařba ve Vegas nebo česko-polská komedie Operace Dunaj.
01.12.2009 06:20 |

podobné články

Terminátor jako animák? V Hollywoodu se o něj hádají dvě firmy

 
Společnost Hannover House našla nový způsob, jak ještě vydělat peníze na slavné, ale upadající sci-fi sáze Terminátor - celovečerní animovaný film. Konkurence ale začala zpochybňovat, že Hannover House má na látku práva, informoval Hollywood Reporter.
15.08.2010 11:05 |

podobné články